• 01.10.2015 - 00:57
 • Hektisk i ny jobb


  Kledde jeg dette da? Hihi

  Hei! En sen oppdatering fra meg, men det har vært så mange nye inntrykk og så hektisk i den nye jobben at jeg har ligget halvdød etterpå. Men det vil helt klart komme seg etterhvert, i starten blir man naturligvis ekstra sliten når alt er så nytt - og jeg som ikke har jobbet på tre måneder trenger å få omstilt meg litt, hehe. Likevel har det vært to innholdsrike dager, lært mye nytt og jeg er veldig spent på fortsettelsen. Som dere skjønner har jeg taushetsplikt i jobben min, som vil si at jeg kan fortelle at jeg jobber i eldreomsorgen, men ikke så alt for mye mer.   Jeg har riktignok bare gått to vakter, men jeg har allerede fått gjort meg opp noen tanker rundt det å bli gammel.. Jeg vil faktisk ikke si alt for mye om saken enda da jeg føler det er for tidlig for å uttale meg - men jeg vet definitivt at eldreomsorgen vil spille en sentral rolle politisk i forhold til hva jeg skal stemme ved neste valg. De eldre fortjener et verdig "siste stopp" i livet, og vi alle skal mest sannsynlig havne der en dag.. ♥ Nå har jeg ikke jobb før på mandag, så satser på noen gode oppdateringer på bloggen framover. God natt, dere ♥

 • 29.09.2015 - 22:35
 • Bad ass bitch don't be sad

  Teknologien rundt meg svikter og det passer dårlig når lysten til å levere på bloggen er så stor. Vi har ikke internett hjemme, mobildata er brukt opp, jeg har gjort noe dumt med Macen min og kameraet tuller. Føler meg straks veldig fattig, haha. Den kjipe følelsen må bearbeides og jeg må fokusere på jobb disse to dagene - på sykehjem, for de som lurte.

  Hadde min første jobbdag idag, det var så hektisk at jeg glemte å ta speilselfie av meg selv i uniformen når jeg var på do, haha. Men mye tyder på at jeg vil trives. Har jobb imorgen også, etter det vet jeg ikke når jeg skal jobbe igjen, så forhåpentligvis får jeg fikset opp i mine tekniske problemer da.

  Håper dere har fått en litt bedre start på uken enn jeg <3

 • 28.09.2015 - 21:07
 • Snacks som er verdt å dele

  I dag har jeg hatt en litt kjip dag, har ikke fått gjort noe fornuftig og føler meg tung og sliten i hodet.. Men skal komme meg på trening så snart dette innlegget er publisert, i håp om en bedre avslutning på dagen.

  Har ikke så alt for mye på hjertet, ville bare innom for å si hei og tipse om noe kjapt og enkelt om du er litt småsulten. Fikk faktisk tipset fra en leser, prøvde det ut først i dag og synes det var verdt å dele videre! Jeg elsker alt som er enkelt og jeg tviler på at jeg er den eneste? 


  Fullkornslefser, strandaskinke, philadelphia light og pesto - rull sammen, del opp og NAM!

  I morgen har jeg første dag på jobb! Jobber både imorgen og onsdag, så tenker å forhåndskrive et par innlegg i kveld. Har du en ønskeoverskrift? 

 • 28.09.2015 - 00:49
 • Fordeler og ulemper med å ha en kjent blogg  Surrehuet ombestemte seg i siste liten - det ble bukse i stedet. Kjenner en trang etter å pynte meg ordentlig med kjole eller skjørt når jeg skal ut, men en mer laidback stil kan lett være minst like sexy. Toppen som er en body er sjukt kul, bare veldig gjennomsiktig så man kan se nippelpiercingen min glinse gjennom i enkelte lys, haha. En fordel med nipplecovers, bare synd mine er sporløst forsvunnet.. Tok risken likevel! Sko her og bukse her. Dere har sikkert skjønt hvem favorittskoene mine er, hehe. (adlinks)


  Har sittet og jobbet på Macen i mange timer nå og likevel har jeg bare fått postet ett innlegg hittil, snart to. Det er mange ting som tar tid bak "kulissene" av en blogg, jeg kunne virkelig aldri holdt bloggen gående med en "vanlig" 100% jobb vedsiden av. Fordelene med å ha en kjent blogg er mange - man kan jobbe når og hvor man vil, mulighet for å tjene gode penger og man har gjerne en mer spennende postkasse enn folk flest. En av de største baksidene derimot er at man er "på jobb" fra man står opp til man legger seg. Hodet tenker blogg og bilder rundt alt man foretar seg og de rundt (Vegard..) kan også kjenne på frustrasjonen. Dagen må ofte planlegges ut ifra bloggen og spørsmålet "Hva skal jeg skrive om i dag?" gjentaes hver bidige dag. Er denne bloggposten bra nok? Er jeg bra nok? Statistikken forteller deg svaret. "Skulle ønske jeg var penere og hadde et mer perfekt liv som er verdt å dele" - har jeg tatt meg selv i å tenke MANGE ganger.

  Joda - vi bloggere velger dette helt selv, men vi velger ikke å få slengt dritt i et anonymt kommentarfelt. Nå er ikke jeg den mest utsatte for oppkast i form av kommentarer, men bare èn kommentar kan brenne seg i minnet og de 100 andre positive blir glemt. Trist, men sant. Man er nødt å være psykisk sterk for og skrive en kjent blogg, for det kan virkelig være brutalt for selvtilliten på en dårlig dag. Idet jeg blar meg gjennom 80 bilder av meg selv for å finne bloggmateriale og sitter igjen med maks 3 brukbare bilder - det gir ikke akkurat en selvtillitsboost.

  I dag satt jeg forresten å så på kameraer på nett til en prislapp på over 30 000 kroner som jeg føler et press etter å kjøpe. Det forventes liksom at en blogg i dag skal se ut som et fuckings motemagasin - og der ser min ut som søppel i forhold. Haha! Jeg må le litt av meg selv, denne bloggen kan virkelig spise opp hodet mitt.

 • 27.09.2015 - 19:21
 • Verdens mest kreative overskrift  Kyss til dere fine! Mange som er hangover i dag? Selv om jeg knapt kan huske at jeg kom hjem i natt har ikke denne søndagen vært så alt for ille! Jeg blir så sinnsykt glad de få gangene jeg faktisk er i grei form etter en bytur, for det er så sjeldent. Men veldig klar for en ny uke uansett - på tirsdag og onsdag har jeg opplæring på jobb og det blir utrolig spennende. Skal bli fint å komme igang.

  Dro ut med vått hår i en ball i går, og jeg tørr ikke tenke på hvordan det egentlig så ut utoverkvelden, haha. Jeg har faktisk ikke hårføner og på grunn av dårlig planlegging måtte det bli sånn. Jeg planlegger nemlig ALLTID når jeg skal vaske håret ellers, og da luftørkes det alltid. Vasker ikke håret mer enn to ganger i uken uansett så det pleier aldri å være stress. Dere jenter som vasker håret hverdag eller annenhver dag: Det er helt unødvendig! Håret ditt blir fett fordi du vasker det for ofte. Nok om hårvasking, litt bilder fra i går:


  Min utfordring på vors: Spise mindre potetgull og drikke mere. Eller.... Stryk den siste! Å drikke nok er sjeldent ett problem..


  Første bytur med de nye skoene gikk som en DRØM! Har så lyst på samme i svart, men helt utsolgt :(  Skal vise bedre bilder av outfiten senere, men fikk flere spørsmål om jakken min på snap (tuvaw). Det skjønner jeg godt for jeg elsker den, men dessverre er jakken kjøpt på en sær butikk i Bergen som jeg ikke husker navnet på. Nelly har en veldig lik som dessuten er mye billigere i svart og creme, men ser at jakken ikke overraskende er heelt utplukket for størrelser. Er du kjempegira på jakken kan du jo "overvåke strørrelsen" - da får du mail når din størrelse er inne igjen! Buksen jeg har på finner dere her og skoene her.

  Et tips: Bruker du koden 100off får du 100kr i rabatt på kjøp over 500kr hos Nelly. Handler du for over 1000kr får du 200kr i rabatt ved å bruke koden 200off :-D Penger spart er alltid digg! Kodene er gyldig ut dagen. (annonselenker)


  Det ble et rotete innlegg så runder av med å ønske alle en fiiin søndag videre, så snakkes vi ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits