• 29.10.2010 - 10:07
 • Internettproblemer i hjemmet

  Hei! Vi har problemer med nettet hjemme, så fikk ikke vært på nett i hele går. For engangs skyld var det digg å komme på skolen (for der er det alltid nett). Men håper nettet hjemme ordner seg veldig snart, for internett og bloggen er hele livet mitt! Jeg ble så irritert at jeg ga opp livet å la meg heller for å sove i 2-tiden, rett etter skolen. Orket bare å stå opp for å spise middag, deretter så jeg "A walk to remember". Herregud, så jeg skreik! Øynene mine er nå hovne herifra og til månen. Har sett den filmen utallige ganger før, så jeg visste jo hva som ble å skje, og det fikk meg bare til å gråte enda mer. Haha! Jeg la meg igjen rett etterpå og våknet av meg selv klokka 7 i morgest. Har aldri vært så uthvilt som jeg er nå! Diiiggg, så i kveld blir det full gass!!

  Har minimalt med bilder på skolepcn, så dere får nøye dere med dette bilde av meg og Karen som jeg har lagt ut tidliere, men bedre enn ingenting.

 • 27.10.2010 - 19:14
 • Makan til dårlig service

  Jeg, Karen og Andreas dro på jorbærpikene etter skolen i dag, hvor jeg skulle kjøpe meg mat. Vi var tørste alle sammen, så vi tok oss først et glass vann å satt oss ned mens jeg tenkte over hva jeg ville ha å spise. Etter 5 minutter kom ei av de ansatte og fortalte oss med en skikkelig bitcy attitude, at det var kjøpeplikt. Jeg sa til henne at jeg skulle kjøpe meg mat, og at jeg satt å tenkte på hva jeg ville ha. Og hun bare: "Det trur æ ingenting på, da hadde du kjøpt nåkka for lenge sida". Og hun ga oss DET stygge blikket, reistilhelvette-blikk. Fy fader så frekk hun var, sånn behandler man ikke kunder! Jeg sa til henne da at jeg gjerne kunne gå en annen plass å kjøpe meg mat. Og det gjorde jeg også, SELV om jeg mest hadde lyst på den gode kyllingsalaten de har der.

  Der har vi et godt eksempel på hvor viktig det er med hyggelige ansatte og god service. Nå som jeg går Service og samferdsel har jeg blitt mer bevisst på hvor viktig det er med god service, og hver gang jeg er i en butikk pleier jeg faktisk å observere sånne ting. Det er faktisk veldig interessant å se forskjeller på servicen fra butikk til butikk. Noen mener kanskje at dette bare er en liten bagatell som man ikke skal gjøre noe med, men nei, i morgen skal vi ringe dagligleder på jordbærpikene og fortelle han/henne om hvordan hun jenta snakket og behandlet oss i dag.

  Har du noen gang opplevd dårlig service?

 • 27.10.2010 - 17:21
 • To gråtefilm anbefalinger

  I det siste har jeg bare lastet ned romantiske og triste gråtefilmer som har gjort at jeg har grått meg i søvn hver natt, som har resultert i at jeg har våknet opp med hovne øyner, haha. Jeg er vanligvis ikke noe sippe-jente, men tårene bare strømmet på da jeg så "Dear John" og "The last song". Helt nydelige filmer, begge to. Og det er ikke et minus at de mannlige skuespillere er så forbanna kjekke. Jeg gråter og sikler over guttene om en annen. Må ikke glemme jentene da - Amanda Seyfried og Miley Cyrus er helt nydelige skuespillere. Jeg gidder ikke å skrive noe om hva disse filmene handler om, for det synes jeg dere absolutt må finne ut av selv, hvis dere ikke allerede har sett dem :-)

   

  Dear John  Helt seriøst! Channing Tatum er DRØMMEMANNEN med store bokstaver og hundre utropstegn!!!

  The last song
  Hadde ikke akkurat takket nei om Liam Hemsworth hadde stått på døra mi heller da!!  Har du noen romantiske gråtefilmer å anbefale?

 • 27.10.2010 - 00:29
 • FALL CMP - bli med!

  I kveld har jeg, Therese og Charlotte vært på Hip Hop konsert på tvibit, arrangert av ungdom mot narkotika. Kjempe bra arrangement med mange engasjerte folk, og ikke minst - masse bra musikk. Vi fikk dessverre ikke med oss alle artistene, for vi kom litt for seint som alltid. Vi snakket med artistene og lederne etter konserten, og de ville ha oss med på camp i Trondheim 5-7. november. Synes det virket ganske kult, så jeg og Therese vurderer sterkt å bli med! Så det hadde vært drit kult om dere lesere som bor i Trondheim eller har mulighet til å komme dit, også joiner! :D
  Pontus og Marius, to av artistene. 


  Sang av Marius i svart genser:
  Mar10 - Jeg Beklager

  Sang av Pontus:
  Proofy-G - Spörsmål
   
  Info om campen hentet fra hjemmesiden:

  UMN-turneen starter snart opp i Alta og beveger seg nedover. Det kommer til å bli helt fantastisk, og hvis du har spørsmål om den, eller kanskje har lyst til å bli med - da bør du kontakte turné-ansvarlig Marius på marius[a]umn.no!

  Turneen vil ende opp i Trondheim, og fra den 5. til den 7. november vil det arrangeres FALL CMP! Da vil du få treffe alle de kule folka igjen, du vil få lære masse nytt og du vil få oppleve fetekonserter og show!

  Vi begynner med full kursdag for alle på fredag fra klokken 12.00, på lørdag blir det arrangement og stand på Trondheim torg. Og dere - ikke book hjemreise før etter klokken 14.00 på søndag; det skjer mye da også.

  Er det helt umulig å delta på kursdagen på fredag, så kan du selvfølgelig komme på ettermiddagen/kvelden.. vanskelige er vi ikke.

  Som tradisjon tro bor vi på en skole, deltager avgiften er kr 150; det dekker overnatting, aktiviteter og mat hele helgen:)

  Følg med på gruppa "UMN FALL CMP`Trondheim" på Facebook!

  Være med??

 • 25.10.2010 - 23:21
 • Skjønnhetssalongen

  Heihei! Mange av dere lurte på om Aslak Rogne (som har laget det nye designet mitt) lager design gratis, eller om han tar betalt. Han lager ikke gratis, men prisen varierer mellom 100-250 kr, alt ettersom hvor komplisert designet blir (antall applikasjoner i header og sidemeny osv.). Jeg fikk det gratis da, men jeg ville faktisk lett betalt en sum for å få et så fint design. Absolutt verdt det! Aslak er utrolig flink, han kan fikse det meste. Alt fra meny til musikkspiller i headeren. Kun fantasien som setter grenser! Kontakt han på: aslak@rogne.nu

  I kveld har jeg vært hos Therese, sammen med Katrine og Charlotte. Therese har fått sponset keratinfester fra Rapunzel, tror jeg det var. Det er i alle fall det vi har gjort i kveld, festet keratinfester i håret til Therese. Så at moment så har hun hår HELT ned til rumpa!! Men det skal jo selvfølgelig klippes kortere i morgen, etter at hun har fått festet ferdig resten. Jeg fikk ikke lov til å legge ut bilde, for foreløpig så ser det faktisk helt jævlig.

  Vi bestemte oss for å feste noen i håret til Charlotte også!!

  Og slik ble det..

  Nydelig, eller hva?
  Klippe, klippe,klippe..

  Resultat:

  Synes det ble ganske kult! Håret ser ganske grått ut her på bildet, men det ser mye freshere ut i virkeligheten. Håret vil etterhvert legge seg skikkelig, og bli mer naturlig. Og ja, Charlotte har dessverre slettet bloggen sin.. MEN hun har planer om å lage seg ny :D Jippiii!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits