• 31.10.2013 - 22:55
 • Back on track

  Så gøy at forrige innlegg slo så godt ann! Masse tilbakemeldinger gjør det veldig gøy å blogge ♥

  Kom hjem fra SATS for et par timer siden, og jeg har funnet ut at trening er det som skal redde meg gjennom den trasige mørketiden. Jeg er en av de som sliter VELDIG på denne tiden av året, men i år skal jeg gjøre mitt beste for å ikke gro fast i sofaen eller senga. Har så lyst til å være flink blogger også, så håper jeg klarer å holde energinivået oppe! Hadde jeg ikke dratt på trening idag, så ville jeg mest sannsynlig ligget på sofaen hele denne ettermiddagen og sovet. Håper forresten ikke dere har imot litt treningsrelaterte innlegg i ny og ned? Lover at jeg ikke skal ta helt av! Tenkte å begynne og trene 4 ganger i uken, kjøre mye baseøvelser og bygge opp styrken igjen. Let's do this :) 
  Sportsbhen er fra H&M. Den er sykt fresh, men gir faktisk null støtte fant jeg ut.. Kunne ikke jogge uten og måtte holde puppene oppe med hendene. 

  God natt snille dere ♥

 • 31.10.2013 - 14:20
 • Brasiliansk voksing

  Hola! Startet dagen på den verst tenkelige måten, jeg hadde nemlig time for brasiliansk voksing klokken 10! Om noen ikke vet hva brasiliansk voksing er, så er det voksing av hele underlivet. Det anbefales til alle som tåler litt smerte, for ja - det er sinnsykt vondt! Første gang jeg vokset meg var i sommer før Tyrkiaturen, og det var så deilig å slippe og tenke på hårvekst de to ukene i syden. Selv om det er kjedelig å måtte spare ut hår for å kunne vokse, så synes jeg det er verdt det med tanke på de ukene som er helt hårfri, så jeg har fortsatt med voksingen i ettertid. Tror jeg har vokset meg 4-5 ganger nå og det blir bedre for hver gang. Har jeg forresten noen lesere som har prøvd brasiliansk voksing? Ingen av mine nærmeste venner har det, så jeg er litt nysgjerrig. Hun jeg gjør det hos sier faktisk at det er flest unge folk som tar brasiliansk, det overrasker meg, for jeg trodde faktisk det var omvendt! Er kanskje litt utenfor komfortsonen til mange, tenker jeg? Men det er ingenting å være redd for! Litt smerte tåler man. 

  Vegard er riktignok ikke så fan av de ukene hvor jeg må spare hår, men det er bare noe han har blitt nødt å venne seg til. Haha, litt for private detaljer alt dette her? Jeg skal i allefall spare dere for noen demonstrasjonsbilder av voksingen, så dere får heller noen selfies :)
  For de spesielt interesserte så vokser jeg meg hos Det lille ekstra på Kvaløysletta. Koster 500 kr, tror de er billigst i byen! Hun som vokser meg er en voksen og behagelig dame, så det er ikke noe skummelt sånn sett. Regner med hun har sett det meste før..  Behandlingen er ikke sponset, ville bare tipse :)

  - Har du prøvd brasiliansk voksing? 
  :)

 • 29.10.2013 - 22:22
 • Vinn solkort på 1000 kroner

  Hei søtinger! Lenge siden jeg har hatt en så lat dag som i dag, har til og med funnet frem nattbuksa mi fra wow som jeg fikk når jeg var sånn 9 år gammel. Haha, elsket wow når jeg var liten. Husker jeg synes nattbuksa var sååå kul at jeg måtte bruke den på skolen til og med.. I tillegg til lat, så er jeg så støl i absolutt hver muskel i kroppen, man glemmer av hvor vondt det faktisk er å være skikkelig støl!! Så har bare ligget langflat på sofaen i dag, og i øyeblikket ser jeg på charterfeber med det ene øyet. Hahaha Therese ♥

  Siden jeg er så lat og siden dere fortjener det, så tenkte jeg å dele ut noen solkort til dere. Tenkte å plukke ut hele 6 vinnere, hvor èn av dere vinner et solkort på verdi av 1000 kroner, og dere andre fem får en "trøstepremie" med et solkort hver på en verdi av 80 kroner. Får å delta må dere like facebookpagen min HER, og legge igjen mailadressen deres i kommentarfeltet på dette innlegget (IKKE på facebookpagen!). Lykke til :)
 • 28.10.2013 - 21:06
 • Hairtalk

  Oii, det begynner vel å bli godt over et halvt år siden jeg farget håret sist!! Er jeg den eneste som er sløv med å besøke frisøren? Fargen min er naturligvis helt utvasket og solbleket etter sommeren, så det er på høy tid med en oppfrisking - og kanskje litt forandring? Jeg ble så inspirert av at Therese turte å farge håret RØDT, så jeg fikk nesten lyst til å herme. Kan ikke det da, men hårfargen til Beyonce på bildet over synes jeg var helt nydelig. Hmm, vi får se hva jeg ender opp med når jeg sitter i frisørstolen. Håper bare ikke jeg blir en reddhare og ender opp med det vanlige brune håret :)

  Nå skal jeg se gårsdagens episode av robinsonekspedisjonen før jeg sikkert blir å legge meg rett etterpå. Er så trøtt og trenger så mye søvn for tiden at det er helt frustrerende! Nesten så man skulle trodd at jeg er gravid. 

 • 28.10.2013 - 15:57
 • Junkyard

  Mandag. Skole. Trøtt. Mørketid. Trøtt...Hjeeelp!! Har funnet ut for lenge siden at mennesker ikke tåler så mye mørketid, så idag må det bli en halvtime solarium. MINST!! Satser på at litt trening og solarium gjør susen. Trynet er begynt å blekne og rumpa mi er seriøst borte, som dere kan se på bildet lengre ned.. Med andre ord; verdensproblemer som må taes tak i!  Nevnte jeg at jeg er trøtt? Og at jeg hater mørketid? :( Har ikke orket å sminke meg i dag, så plis ikke si at jeg er stygg for det om du kanskje synes det!:(:(

  Men før jeg løper ut døren skal jeg vise dere to stk. superdeilige plagg fra Junkyard, som er blitt veldig mye brukt! Min første, men IKKE siste Dr. denim-bukse (link til hele utvalget). Tror kanskje jeg henger litt etter alle andre, haha? Fargen er sånn grå/lilla, mest grå da. Superfin og sitter som et stjerneskudd på mine små bein. Lille meg sliter litt med å finne bukser som limer seg inntil beina, og ikke minst som ikke er en halv meter for lang eller for vid rundt leggene. Dette er en bukse som passer "alle", for den har supermasse stretch ♥ 

  Jeg har mi i XS og du finner modellen HER

  Ikke minst vil jeg vise dere denne fine og deilige genseren fra Nike. Perfekt til å chille i, ha på seg på skolen når man ikke orker å være så pyntet, eller å ha over når man skal dra å trene  Synes den er veldig fin, så den er blitt brukt kanskje litt for mye :) Her finner dere genseren, jeg har min i XS. (Klærne er sponset). 
  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits