• 10.10.2014 - 15:15
 • Santo Domingo baby

  Hola chicas ♥ Magnus fylte 18 år i går, lille babyen min. Dagen ble feiret med bursdagsmiddag og noen shots for mange slik jeg forstod det på han, kjedelige meg ble ikke med ut på byen. Har bestemt meg for å holde alkoholen til helgene, så denne helga blir det nok en skikkelig fest i hovedstaden. Vi reiser nemlig en liten gjeng til Santo Domingo om noen timer. Gleder meg veldig mye, blir godt å komme seg litt bort fra lille Cabarete også. Hverdagen her er blitt veldig rutinepreget og litt småkjedelig til tider, så en weekend i storbyen blir superdeilig. Vi skal bo på Hilton som visstnok skal være et veldig fint hotell, så jeg regner med internettet er brukbart der. Jeg tar i hvertfall med kamera og macen så blir det helt sikkert en oppdatering eller to i løpet av helgen ♥ 


  Birthday boy ♥

  Body fra Bershka 

  Håper alle får en super helg uansett hva dere skal finne på, jeg skal i allefall kose meg masse ♥

 • 09.10.2014 - 20:24
 • Santo Domingo innkjøp #2


  1. Random 2. Random 3. Bershka


  Sko fra Zara

  1. Random 2. Forever21 3. Zara 4. Forever21

  1. Forever21 2. Bershka 3. Bershka 4. Zara


  Bukser fra Zara og Bershka


  1. Bershka 2. Bershka 3. Ups 4. Forever21

 • 08.10.2014 - 14:24
 • Innkjøp Santo Domingo 1#

  PS: Jeg har konkurranse på facebookpagen min hvor dere kan vinne solkort. Det kan lønne seg å like den, tenkte å ha litt konkurranser der framover ♥ I tillegg til at jeg alltid poster nye innlegg der, så det er lettere å følge med.

  Vi hadde faktisk en uke høstferie for en måneds tid siden, og da heiv flere av studentene seg på bussen til hovedstaden, Santo Domingo. Dagene der bestod av to av mine favoritt-aktiviteter; vin og shopping. Santo Domingo er en stor by, så shoppingsentrene var dermed veldig store de og. Jeg siklet meg gjennom Louis Vuitton og hadde vanskeligheter med å gå tomhet ut derfra. Det gjorde jeg da, men som trøst shoppet jeg halve Zara. Og Bershka. Og Forever21. Haha, kunne sikkert ha kjøpt meg en ny designerveske for alle pengene, men denne gangen var det påfyll i kofferten som ble prioritert.  Min dårlige uvane er å kjøpe sommerlige klær hele tiden fordi jeg elsker lette plagg, men denne gangen klarte jeg faktisk å kjøpe en god del klær som kan brukes hjemme også når jeg kommer hjem i November. Jeg vet dere liker å se innkjøpene påkledd, men denne gangen var det så mye at jeg orket ikke. Forhåpentligvis får dere sett de på etterhvert ♥  


  1. Skjørt fra Bershka 2. Skjørt fra Bershka 3. Shorts fra Bershka


  1. Bluse fra Zara 2. Topp fra Mango 3. Body fra Bershka 4. Topp fra Forever21


  1. Topp fra Forever21 2. Body fra Bershka 3. Topp fra Mango 4. Topp fra Forever21


  Bukser fra Bershka og Zara


  Jeg ELSKER denne skinnbuksa fra Zara! Herregud så jeg gleder meg til å bruke den når jeg kommer hjem.


  1. Forever21 2. Bershka 3. Bershka 4. Bershka


  Likte dere innkjøpene? Og ja, kameraet mitt er begynt å tulle.. Det ble så dårlig kvalitet på bildene :(

 • 07.10.2014 - 22:26
 • New nails & Cross fit

  Jeg var og fikset neglene mine i går og jeg hater dem allerede, haha. Jeg elsker å pynte meg og kan være veldig jentete, men negler har aldri vært min greie. Jeg har så lite peiling på negler at jeg vet ikke hva slike negler heter en gang. Acryl? Klør? De er i hvertfall helt grusomme å ha på, heldigvis kostet de ikke mer enn 45 kr. Ikke har jeg så veldig feminine hender heller, så på meg ser slike spisse negler bare veldig feil ut, fant jeg ut. Girl problems! Neste gang blir det definitivt en mer anonym og naturlig look.  

  Aller mest har jeg lyst å rive de av meg. Det er vanskelig nok å skrive på PC og gå på do, så hvordan det blir å trene Cross Fit idag kan bli interessant. Fuck this nails! Jeg tror jeg har funne min nye greie innenfor trening, Cross Fit passer meg helt perfekt. Supereffektiv og hard trening, akkurat sånn som jeg liker det. Litt kjedelig at det er så dyrt i Norge, men om man liker det så er det vel verdt det. Styrketrening på Sats VS Cross fit? Hmmm...   Ønsker alle en fin tirsdagskveld ♥ Magnus fyller 18 år om noen timer, så vi skal en gjeng ut å spise middag. Kjenner jeg Magnus rett er det ingen som slipper unna bursdagsdrinken heller. Mattetime kl 08 i morgen, men man fyller jo faktisk bare 18 år en gang!

 • 07.10.2014 - 13:37
 • Utflukt

  Hola chicas!

  Det er så vrient å skrive på tastaturet, var og ordnet meg lange heksenegler i går - så fint men så slitsomt når man ikke er vant med det. Selv om det er en god uke siden har jeg lyst å dele noen bilder fra utflukten jeg hadde med Herman. Store deler av fritiden bruker jeg enten ved bassenget, på den litt slitsomme stranda eller i senga, så det var altså veldig forfriskende å gjøre noe litt annerledes. Herman er en av favorittvennene mine, så når han foreslo å ta meg med på en liten utflukt var det bare å pakke veska og hive seg på scooteren. Det var uansett delvis overskyet den dagen, så det gikk med andre ord ikke på bekostning av dyrebar soletid (addicted much?). Nei, men seriøst - brunfargen har jeg gitt opp. 

  Vi kjørte et stykke bort fra "sentrum", gjennom flere gater, inn i skogen eller hva jeg skal kalle det, helt til det ble så mye sand på veien at det ikke gikk ann å kjøre lengre. Vi møtte på et sykt spesielt tre:
  Vi gikk langs stranden som var helt folketom. Der lekte vi oss litt med kameraet og tok en del bilder. Mest av meg da. 


  Her er forresten Herman! Min gode venn, samboer og nå; fotograf. Edit: Han har nå flyttet fra oss for å ha litt tid for seg selv. Merkes godt at han er borte ♥ Kom tilbake, Herman!  


  Meg


  Meg igjen


  Meg og havet


  Og så meg igjen da


  Meg som hopper for å prøve og få til et kult bilde. Ble ganske fornøyd da. 

  Når frøken blogghore sa seg fornøyd med strandbildene kunne vi komme oss videre. Herman sa vi skulle til en innsjø hvor det var en resturant på andre siden av vannet. Vi skulle altså til resturanten, og vi ble fraktet over i båt av disse tre ungkarene:
  Veldig spesielt og veldig fredfullt, midt i ingenmannsland.   Vi ble servert et nydelig fiskemåltid. Jeg har faktisk cravet etter fisk i noen uker nå, så det smakte utrolig godt. Men jeg tror fisken smakte ekstra godt i de omgivelsene vi befant oss i, for denne fisken skal visstnok være den beste i Cabarete, og da kan jeg bekrefte at det er ingen fisk som smaker bedre enn norsk fisk. Men godt var det alikevel!  En veldig fin dag ♥ Håper alle hjemme i Norge også har det fint? Noen som har fått snø allerede? Det hadde visst snødd allerede hjemme i Tromsø. Sykt. Jeg blir bare her, jeg. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits