• 29.10.2015 - 18:01
 • Info om klessalget  Søndag 15. november klokken 11:00 skal jeg, Erica, Anna og Aurora ha klessalg! Vi er fire spente jenter som har grublet og planlagt denne dagen lenge, og håper derfor selvfølgelig på å treffe så mange som mulig av dere da ♥ Enten dere kommer innom for å shoppe, hilse på eller ta bilde - er dere hjertelig velkommen. Kommer til å bli så hyggelig å møte dere, og få et lite innblikk i hvem som leser bloggen min faktisk er. 

  Salget vil foregå på Let's Dance som ligger i Fjorgata 1. Det er et stort og flott danselokalet som vi har leid for anledningen, vi var og sjekket det ut i dag og guuuri - det her kommer til å bli bra! Køen vil være innendørs - vi vil jo ikke at noen skal stå ute og fryse i midten av november. Vi blir å selge klær, sko og tilbehør i alle størrelser og merker, både billige merker og noe litt dyrere. Absolutt alt skal bort, så prisene blir snille! Jeg vet at jeg og jentene kommer til å selge klær som vi egentlig ikke har lyst til å selge, så du vil garantert finne noe du liker. De 30 første som kommer vil få Goodiebag med noe snacks oppi, og ellers vil de som venter i kø få seg digg smoothie (og kanskje noe mer) av Kvikk som skal ha et lite "stand". 

  PS: Vi tar kun kontanter! Personlig har jeg ikke et problem med om noen vil "vippse", men da snakker jeg kun for meg selv. Hovedsakelig tar vi kun kontanter!

  Aurora kan nesten ikke vente med å ha klessalg ;)  Kommer DU, da?? ♥
 • 29.10.2015 - 09:05
 • Going blonder today  Frykten for å forandre min egen hårfarge har blitt betydelig mindre de siste par årene, men likevel har jeg ikke turt og gått hele veien. Jeg har så lyst til å oppleve og være BLOND! Det er bare noe jeg er nødt å prøve ut, jeg driter i om håret blir slitt (det sier jeg nå, hehe). Jeg kan ikke dø som brunette uten å vite hvordan det er og leve som blondine og vite om utsagnet blondes have more fun er sant - om jeg kler å være blondine er en annen sak. Vi får se!

  Om en time sitter jeg i frisørstolen og forteller frisøren at hun skal kjøre på med masse striper i håret mitt. Jeg blir nok ikke helt blond i dag, men ett skritt nærmere. Dette blir spennende! Gleder meg til å vise dere resultatet senere ♥


 • 28.10.2015 - 19:37
 • Utspekulert, eller bare veldig smart?

  Så deilig at jeg har bildene fra shooten å vise på en travel dag som denne. Viser dere bare noen bilder nå, så kan jeg spare resten til en annen dag jeg trenger bloggmateriale. Er jeg utspekulert, eller bare veldig smart? Begynte ikke på jobb før kl. 12.30 i dag, stod tidlig opp og hadde planer om å lage meg god frokost, dusje og blogge før jobb. Sistnevnte rakk jeg da ikke, nøyt omeletten min litt for lenge. Har jobbet en del på dagsenteret i det siste i stedet for sykehjem, og det er langt ifra like fysisk tungt. Jeg er derfor ikke like sliten etter jobb som jeg er etter ei vakt på sykehjemmet, får til og med nok energi til overs for å dra på trening. Så det skal jeg nå! 45 minutter spinning - let's go! 

  Håper dere liker bildene ♥

  Foto: Nmpfoto (Nandita Myre Paulsen)
  Make-up: Caroline Sivertsen
  Hår: Kristel Myran
 • 27.10.2015 - 21:19
 • Fullt hus - endelig fred å få

  Hei på dere, så deilig det er å være "tilbake"! Beklager for sløv oppdatering den siste uken, men kjente jeg måtte få alt av besøk ut av hus først for å klare og fokusere på mine egne ting. Både jeg og Vegard har hatt besøk i helgen. At rot rundt deg skaper rot i hodet, kan jeg bekrefte. Bloggrutinene må på plass igjen, mailboksen må tømmes og jobb på sykehjemmet må også prioriteres. Ikke minst må jeg informere dere om klessalget asap, for nå er det jo plutselig bare to uker igjen (15. november er datoen dere må holde av, mer info om sted osv. kommer i morgen). Hjelp! Jeg må begynne og vaske klærne I DAG, helst i går.

  Dette innlegget blir noe rotete med usammenhengende tekst og bilder men jeg må bare få det ut før jeg kan fortsette. Bilen min er endelig på plass i Trondheim, og med på lasset fikk jeg etterlengtet tid med mine to søstre, i en hel uke. De dro hjem først i ettermiddag og det ble plutselig veldig ensomt, men ganske godt også med litt husfred igjen, haha. Vi er kanskje blitt "voksne", men jeg skal love dere at vi kan krangle (og sloss) som små drittunger fortsatt.. Bare flaks at telefonen min overlevde helgen. 


  Min vakre søster, Karen. Hun er vel egentlig den fødte bloggeren i familien om jeg skal si det selv, det har jeg tenkt mange ganger. 


  Elsker dere ♥


  At the airport.. Sooo busy! Første gang jeg noensinne har reist kun med håndbagasje, faktisk. 


  Fast regime med Upper Crust baguette på flyplassen, så godt!


  Beautiful norwegian nature 


  Drivin' like a hero! Kjørte strekningen i sommer men hadde glemt hvor langt Tromsø-Trondheim faktisk var, trodde i fire timer at det bare var èn time igjen til Trondheim. Jeg kjørte mesteparten av veien, egentlig fordi jeg føler meg mest trygg når jeg selv er bak rattet. Spesielt i min egen bil :-)

  Lørdagen dro vi på vorsspiel til Anna, etterfulgt av en bytur! Det ble en herlig blanding av nordlendinger og trøndere og stemningen ble selvsagt meget good! Therese var også her i helgen som dere kanskje vet, og det var selvfølgelig koselig å se henne også igjen. Tipper at jeg ikke blir å dra hjem til Tromsø før til jul, så det er fint at venner/familie gidder å ta seg bryet med og komme på besøk hit også i blant, hihi. 

  Vi blogges mer i morgen, jeg trenger litt me-time nå!

 • 24.10.2015 - 13:45
 • Behind the scenes video

  Hei! Vel hjemme i Trondheim og her er det fullt hus. Vegard har besøk av en kompis og jeg av mine to søstre. Koselig med masse besøk! Må utnytte tiden med søstrene mine best mulig mens de er her, ser de jo ikke så ofte lengre.. Straks skal vi dra inn til byen for å ta sol og kjøpe inn alkohol for kvelden, først må vi bare få opp hun yngste som har det desidert beste sovehjertet i familien. Der er det snakk om bestikking og lurerier for å ha sjans til og få henne opp, haha - ikke alle er like opptatte av å utnytte tiden. I kveld er det konsert med Wiz Khalifa og Asap Rocky, men vi er usikre på om vi skal være noen kjedelige kjerringer eller ung og hipp å dra på konsert. 

  Dere skal få se resultatet av shooten snart, men først vil jeg vise ett par til behind the scenes bilder og VIDEO! Synes videoen ble så kul, har sett den flere ganger selv allerede. Det er flinke Marte Kittang som filmet underveis i shooten ♥ Det er jeg glad for, for det er jo utrolig gøy å se tilbake på!


  Foto: Nmpfoto (Nandita Myre Paulsen)
  Video: Marte Kittang
  Make-up: Caroline Sivertsen
  Hår: Kristel Myran

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits