• 31.10.2016 - 23:45
 • MENN MED ULIKE HOLDNINGER  Hei! Blow jobs engasjerer visstnok mange - overskriften på innlegget i går har skapt mye trafikk i dag! Over 40 000 har klikket seg innom i dag, tror aldri jeg har hatt så høye lesertall! Vet det er midlertidig, men kult uansett! Som skrevet lo vi av hele situasjonen på lørdag, men det er jo faktisk ikke gøy. Hva får han til å tro at det er greit å spørre om noe slikt? Han kunne heller invitert Lisen med på en kopp kaffe en dag, eller noe annet hyggelig - ikke om å suge pikken hans. Sannsynligheten for og fått et positivt svar tilbake hadde da vært litt større :-) 

  Nå blogger jeg faktisk fra en smålig brisen tilstand, etter å ha vært på vinkurs. Noen ble sittende igjen å drikke opp resten av vinen etter kurset, og "noen" ble tilfeldigvis meg. All den gode vinen kunne ikke gå til spille, det ville vært for dumt! Har vært på danse- og vinkurs i dag, i forbindelse med kadettballet jeg skal på 19. november. Dere har kanskje fått det med dere på snap (tuvaw)? Forresten, noen som har vært på kadettball før? :-) Selv visste jeg ikke hva der var, hadde aldri hørt om det engang, men Kadettball er altså det årlige ballet til krigsskolen. Snakk om: der finner man menn med gode holdninger, skal jeg si dere. Utrolig høflige og skikkelige gentlemens, man blir jo nesten sjarmert i senk bare av hvordan de opptrer. Stor stas å bli invitert med på noe slikt! 
   

 • 31.10.2016 - 15:54
 • HALLOWEEN - FLERE BILDER


  Som lovet, flere bilder av meg og Lisen fra lørdagens Halloween-feiring: 

  Den berømte ølboksen! Dere har kanskje fått med dere videoen til Karolina? Lisen fikk det helt sinnsykt bra til, hun så helt RÅ ut. Om hun fikk mange blikk? Haha, gjett om! Enkelte forbipasserende fikk sikkert nakkeskader, så intenst de glodde. Veldig gøy! Vakten på utestedet kikket på oss og lurte på om vi trengte hjelp, siden vi var "skadet", og vi bare "ja, til å komme inn her". Der var det 28 års grense og stengetid, så det var NO GO! HAHA. Lov å prøve seg..   Min makeup ble improvisert av Lisen i siste liten, men ble veldig kult da, likevel! Til neste år skal jeg prøve å planlegge et kult kostyme i forveien. Kjenner jeg meg selv rett, blir det ikke å skje til neste år heller - men troen må man ha. Haha! Lisen har akkurat begynt på makeup-skole for å bli makeup-artist - bemerk dere navnet hennes, jeg er bombesikker på at hun kommer til og lykkes! Plutselig er jeg omringet av makeup-artister overalt etter at jeg flyttet til Oslo, bor til og med sammen med to! Det er gøy da, merker at min egen interesse for makeup har økt betraktelig.

  Ønsker deg en fin mandag videre  Selv skal jeg på dansekurs og vinsmaking i kveld - følg meg på snap, tuvaw heter jeg :-D 

 • 30.10.2016 - 23:01
 • SUGER DEG FAEN IKKE FOR EN GRATIS KJØRETUR

  Jeg har benyttet meg av Uber en del ganger siden jeg flyttet til Oslo. For de som enda ikke vet hva Uber er, så er det et billigere alternativ til taxi som er blitt veldig populært i Oslo. Det er privatpersoner som kjører egne private biler, man kan se bildet av sjåføren, nummer og bilskilt i appen når man bestiller. Alle sjåfører kan få tilbakemeldinger fra kundene sine, og dersom en over tid får dårlige anmeldelser blir sjåføren tatt av plattformen. Uber virker derfor ganske trygt, og det mener jeg fortsatt at det er - ubehagelige situasjoner kan oppstå uansett hva du foretar deg. Men i går opplevde jeg og venninnen min en litt spesiell hendelse etter å ha forlatt Uber'en vi tok: 


   

  Kjøreturen var ikke ubehagelig på noe vis, og heller antydet vi ikke at vi ønsket noe mer enn å komme frem til destinasjonen. Vi hørte på musikk og hadde en overfladisk, hyggelig samtale underveis i bilen. Vi takket for turen, og gikk! Få minutter etterpå tikket meldingen inn på telefonen til venninnen min. 

  Å få slike meldinger er ikke greit! Jeg og venninna mi lo bare av hele situasjonen i går, men når man tenker over det, så er det JÆVLA ekkelt! Og totalt uakseptabelt! Godt det var oss som ble "rammet", og ikke noen andre mer sarte sjeler. Spørsmålet er hvem neste han sender meldinger til? 

  Nei, kjære deg. Suger faen ikke kuken din for en gratis kjøretur! 

 • 30.10.2016 - 16:43
 • ÅRETS HALLOWEENKOSTYME  RØD LEPPESTIFT OG TO SÅR I ANSIKTET 


  Easy as that! Overraskende nok fikk jeg flere blikk og kommentarer på at jeg var kul! KULT at man kan gjøre noe så "enkelt", og ikke behøver å bruke masse penger på kostyme til Halloween. 

  Halloween har aldri egentlig vært min "greie" og jeg hadde derfor ikke planlagt noe spesielt for årets Halloween heller. Så egentlig for meg å boikotte hele greia å bli hjemme, edru og kose meg i eget selskap for en gangs skyld. Men da Lisen, en venninne av meg som studerer makeup, sa hun kunne sminke meg kul hvis jeg ble ut, følte jeg at jeg måtte være med likevel! Kvelden ble helt ok, skal jeg være ærlig - er blitt så sykt party pooper den siste tiden. Drit lei av å drikke alkohol for å bli full, føler jeg kaster bort tiden min! Det er vel bare en fase jeg er inne i akkurat nå. Skal fortelle og vise flere bilder fra kvelden senere, først må jeg få orden på livet mitt akà rommet mitt. 

  Kledde du deg ut i går? Fortell! Gøy å høre :-D 

 • 28.10.2016 - 21:49
 • STORFINT BESØK I DAG!  ♥ ♥ BESTIE PÅ BESØK I DAG ♥ ♥


  Hallo!! Rart det der hvor sykt trang man får til å blogge når man ikke har muligheten, når det alltid ellers er et ork (hehe neida). Som dere sikkert har fått med dere (siden alle bloggere whiner om det) har blogg.no vært nede i dag, og i morgest trodde jeg et bittebittelite øyeblikk at bloggen min var slettet. Panikk, sier du? Etter å ha våknet litt skjønte jeg at det ikke var tilfellet, da jeg ikke kom inn på noen andre blogger heller. Men nå ser det ut til at alt fungerer som normalt, for uten om at statistikken de siste 120 dagene står på 0??? Haha, så trasig det ser ut </3  Men hallo igjen, se hvem jeg har hatt på besøk i dag! Therese, min besteste bestie through all times  Hun er på besøk hos moren sin denne helgen, og da var det plutselig ikke så kjipt likevel å droppe Trondheim-turen jeg hadde planlagt. Utrolig koselig å ha litt kvalitetstid igjen på tomannshånd, sist gang når hun feiret bursdag ble det så knapt med tid. I dag ble det masse, masse tid - i og med at Therese ble stuck i Oslo fordi rotta akà bilen hennes plutselig var punktert, der den stod parkert. Ja, du leste riktig. Punktert! Da var det bare å gi jenta husly til hun fikk hjelp, stakkars. 

  Deilig å se at forholdet vårt aldri forandrer seg uansett hvor lite kontakt vi ellers har i hverdagen. Alltid like koselig/gøy å være sammen, mimre tilbake til vår storhetstid på blogg.no, og ellers snakke om livet. Slike venner må man ta vare på som gull og diamanter! Ønsker, ønsker så inn i granskauen at hun skal flytte nedover hun også - tenk da dere om vi kunne blitt blogg-dreamteam-partnere igjen?? Men det ønsket ser ikke ut til å bli oppfylt... Godt etablert som hun er! HAHA. Flott at noen har ting på stell.. 


  Ble en tidlig fredagsnachos på oss klokka 15 på lyseste dagen! Vi fikk i alle fall bekreftet at machos smaker like godt - uansett tidspunkt. 
  Ikke spør   Vurderte altså å reise til Trondheim, da jeg egentlig ikke hadde andre planer for helgen, men så konkluderte jeg frem til at jeg heller burde prioritere andre ting. Skolearbeid og å få meg en jobb, for eksempel. Litt halloween-feiring skal jeg vel også klare å presse inn ;-) Savner veldig å ha en liten helge/kvelds-jobb, så tenker å søke litt rundt på sykehjem her i Oslo. Noen forslag til hvor jeg bør søke? 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits