• 30.11.2010 - 22:41
 • Anmeldelse av den nye Android-telefonen til Huawei

  Heihei! I helga har jeg egentlig ikke hatt det så bra. Har vært syk, og opp i det hele har jeg faktisk vært i dyp sorg over min frastjålne Iphone. Man vet ikke hva man har før man har mistet det, sier jeg bare. Sier også: pass GODT på tingene deres når dere er på fest! Snudde ryggen til i 30 minutter, så var det stjelt..

  Veeel, nå skal jeg skrive om min nye IDEOS U8150 som har vært en god trøst i denne tunge tiden <3 Den har jeg fått sponset av Huawei, og jeg får penger for å skrive om den, MEN min ærlige meninger vil stå under her - betalt eller ei. Meningene mine er IKKE kjøpt og betalt, bare anmeldelsen.  Kan jo starte med designet, som jeg synes er ganske viktig. Denne lille saken er uutrolig fin og søt, så designet er jeg veldig fornøyd med. Vil påstå at designet er tilegnet jenter mer enn gutter. Det at man kan bytte på hvilket deksel man vil ha bak er helt supert, for da slipper man og bli så fort lei av telefon sin. Alle tre fargene er freshe og kule! Telefonen er ikke så stor, veldig liten og lett - så i begynnelsen var det veldig uvandt i forhold til Iphonen min som var en god del større. Men det er jo selvfølgelig en vanesak.

  I og med at selve telefonen er ganske liten, så er skjermen det også - 2,8 tommer berøringsskjerm. Tastaturet er da heller ikke så stort, men overraskende lett å skrive på. Kameraet (som kan filme også) er ikke noe spesielt å skryte av, kunne gjerne vært mye bedre. Men til mitt bruk gjør det ingenting, for jeg bruker så og si aldri kameraet på telefonen. Lyden på telefonen er HØY, men om du skrur det på det høyeste blir ikke kvaliteten helt nydelig.

  Den er lettere utrustet enn sine viktigste konkurrenter, LG Optimus One, HTC Wildfire og Samsung Galaxy 3, men ligger jo da i en helt annen prisklasse. Alt i alt er det en ganske bra telefon. Perfekt tilbud for de som ikke er villige til å spytte ut (alt for) mange tusen for en bra telefon. Om jeg skjønte riktig, så ligger denne på rett over 2000 kr.

  Terningkast: 4

  Trykk HER for å komme til facebooksiden deres.

 • 26.11.2010 - 21:46
 • K*kunger!!!

  Hei dere! I dag har jeg bare gått rundt å furtet over livet. Ikke bare er jeg blitt syk, men i går ble min kjære Iphone 3GS frastjålet i bursdagsfesten jeg var i. Ååå, jeg hater når noen må være så k*kunge å stjele fra andre. Smart som jeg er, så har jeg ikke forsikring på den heller. Men har selvfølgelig sperret telefonen, så h*n som har stjelt den sitter igjen med en ubrukelig telefon. JÆVLA IDIOT!! Føler meg så sykt forlatt fra omverdenen uten telefon. Må få kjøpt meg en ny telefon i morgen! Vet jeg har fått ny telefon sponset nå nettopp, men jeg var så sykt glad i Iphonen min, så jeg tror jeg skal kjøpe meg Iphone 4 i morgen. Eller er det noen som har tips om hvilken telefon jeg burde kjøpe meg?

  Rest in hell hos din nye eier, min kjære ♥ I morgen kommer forresten anmeldelsen på telefonen jeg fikk sponset. Føler meg dritt bortskjemt som skal kjøpe meg ny telefon når jeg har fått en splitter ny og ganske bra telefon sponset, men jeg er så utrolig glad i Iphone :(

 • 25.11.2010 - 15:57
 • Noen dager har man mye å gjøre

  Hei dere. Jobbet i hele går, derfor jeg ikke fikk blogget noe. Blir ikke noe blogging i dag heller, for skal i bursdag i kveld, og har mye som må gjøres til jeg skal i bursdagen. Noen dager har jeg veldig mye å gjøre, håper dere forstår. Tenkte bare å si i fra :-) Kos dere, så snakkes vi i morgen <3

 • 24.11.2010 - 00:40
 • Glad jeg bor hjemme

  Ble ikke noe Paranormal Activity 2 i dag heller. Planen var å ta seg en liten powernap fra 6-7 etter ei søvnløs natt. Tok på vekkerklokka, men den har jeg selvfølgelig klart å ignorert i søvne. Våknet nå for knapt èn time siden. Vel vel, gikk ikke heelt som planlagt denne gangen heller. Bedre lykke neste gang.

  Vi er bra heldige vi som bor hjemme sammen med foreldrene våre. De fleste av oss har ikke mer til ansvar enn å ta opp etter oss selv og å rydde rommet. Vi lever godt altså, og jeg nyter det hver eneste dag. Skal bo hjemme så lenge som det lar seg gjøre, for jeg elsker å bo hjemme. Men det jeg skulle si ja, hvorfor klarer ikke vi hjemmeboende shitkids å holde rommet ryddig? Fy fader, jeg er glad for at jeg bor hjemme. Om jeg hadde bodd i leilighet alene, da hadde jeg ikke klart og vært der, for det hadde ikke sett ut.
  MÅÅÅ rydde, parentsan kommer hjem i morgen. Synes forresten det ser 10 ganger verre ut i virkeligheten :s

  Hvor skal jeg begynne liksom..  Dette innlegget skrev jeg egentlig bare for å utsette ryddingen.

 • 23.11.2010 - 17:45
 • Hårfargen min

  Får ofte spørsmål angående hårfargen min - om jeg farger det hjemme eller hos frisøren, og hvilken farge jeg bruker. Har bare farget det èn gang hos frisør, og det var da jeg skulle være hårmodell for SP. Eller, de tok bare glansvask i det da. Men i alle fall, jeg farger håret alltid hjemme, og jeg blir like fornøyd hver gang. Ikke det at forandringen blir så veldig stor da, så for min del er hjemmefarging ingen problem. Verre hvis man skal gjør mer drastiske ting med håret enn å farge brunt hår litt mørkere. Om det skulle være tilfellet at jeg en dag skulle være modig nok til å gjøre større forandringer med håret mitt, ja da ville jeg ikke nølt med å bestilt frisørtime.
  Bruker alltid denne fra Lorèal, nr. 4 (brun). Er egentlig ikke noe spesiell grunn for at jeg bruker akkurat denne, men jeg har alltid brukt den. Blir fornøyd, så ser ikke noe grunn til å prøve noen andre.
  Her ser dere bilde av etterveksten min, tatt nettopp. Har gjort kontrastene litt mørkere slik at det skulle være mer tydelig, for etterveksten min er faktisk veldigveldig lite synelig, men nok til at den irriterer meg. Eller det som irriterer meg mest er de babyhårene som jeg har rundet rundt der, for de blir faktisk nesten helt blonde! Ser utrolig dumt ut. Skal farge etterveksten i kveld eller torsdag, så vet dere det og. 

  Og ja, det var det. Jeg sa jo i dette innlegget at jeg skulle begynne med FAST shampoo og balsam etter at jeg har tatt etterveksten, men jeg ble litt skremt da jeg leste gjennom kommentarene deres i innlegget. Var veldig mange delte meninger om den. Noen mente at den var utrolig bra, mens mange mente at de fikk tørt og ekkelt hår, og ikke minst at de mistet masse hår av den? Trodde det skulle være helt motsatt - at man skulle få lengre og tykkere hår av den. Blir helt forvirret jeg.. Vet nesten ikke om jeg vil prøve den ut lengre.

  FAST har jeg fått sponset av http://www.nisim.no/. Har jo fått med meg hvor viktig det er å informere leserne om hva som er blitt sponset/betalt for. Har ikke fått betalt eller blitt sponset av Lorèal for å skrive om hårfargen deres.

  Farger du håret hjemme eller hos frisør?

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits