• 30.11.2011 - 22:50
 • Julekalender

  Kom akkurat hjem fra SATS, og da jeg kom inn på rommet fikk jeg en gledelig overraskelse - adventskalender ♥♥♥ Hadde helt glemt av at det er 1. desember i morgen, jeg! Herregud tiden suser avgårde, føles ut som vi nettopp begynte på skolen, og snart er det juleferie! Denne jula skal feires på hytta, det blir rart, men tror det blir utrolig koselig. Gleder meg som en liten unge til julefilmer og masse god mat.  


  Alle pakkene er ikke hengt opp enda, som dere ser.


  Haha, måtte snike litt. Jeg er så nysgjerrig og barnslig! Men klarte ikke å se hva det var uten å ødelegge papiret, så må nok vente til i morgen..........


  Meg på julaften i fjor. Pena!

  Nå skal jeg se på Fristet, så legge meg. Tidlig opp, tidlig i seng. Skulle ønske det var sånn hver dag! Forresten, morsomt at så mange har svart på quizen i forrige innlegg, de aller fleste av dere har bedre hukommelsen enn meg i allefall! 

  - Har du julekalender i år? 

 • 30.11.2011 - 19:31
 • TuvaQuiz

  Har laget en liten "quiz" om meg selv, som det hadde vært morsomt om dere ville teste dere ut på! Så får vi testet ut hvor godt dere følger med, hukommelsen deres og hvor godt dere kjenner meg. Alt dette har jeg nevnt i bloggen tidligere både èn og flere ganger. Tar på godkjenning av kommentarer på dette innlegget, så ingen kan se hva de andre har svart. Den første personen som får alt rett vinner en liten premie. Lykke til :)
   

  - Hvor handler jeg mest klær?

  - Hvilken linje går jeg, og hvilket klassetrinn?

  - Hvorfor "måtte" jeg klippe håret mitt i 8. klasse?

  - Hva heter lillesøsteren min? 

  - Har jeg noen gang vært blond?

  - Hvor høy er jeg?

  - Hvilket kamera har jeg?

 • 30.11.2011 - 06:22
 • Morratryne

  Våknet plutselig for litt siden med av at jeg holdt på å koke ihjel med alle klærne på, lyset på og med PC-en halvveis på fanget. Jeg sovnet visst av igår, sånn før klokka 22! Så tidlig legger jeg meg _aldri_

  Er helt uthvilt, så skal bruke tiden på å se gårsdagens episode av Fristet (wiiii), spise frokost, finne frem klær og sminke meg - ting jeg aldri ellers har tid til om morgenen. Deilig start på dagen ♥ 

  Skikkelig morratryne!

  Gjespet faktisk akkurat i det bildet ble tatt. Haha!

  Byttet ut brødet med knekkebrød idag (egentlig kun fordi vi bare hadde gammelt brød). Men skal forresten _prøve_ å bli litt sunnere. Har lyst på litt synlige magemuskler, da hjelper det ikke å bare trene, da må fettprosenten ned. 

  Skal kose meg med Fristet nå, så snakkes vi nok på skolebenken. Suss!

 • 29.11.2011 - 20:58
 • Drømmedag

  Wiiii! Jeg har hatt den beste dagen på veldig lenge! Dagen startet med tentamen i kommunikasjon, og den gikk helt strålende! Håper og tror jeg da. Nesten så jeg blir litt glad i skolen når jeg klarer å prestere. 

  Etter skolen dro jeg rett hjem for å finne frem bikinien, og ikke minst shave både legger, armhuler og litt andre steder. Det må nesten til når man skal på Spa. Med en gang man kommer inn på Bryggen Spa kjenner man en indre ro, og det ble ikke noe mindre rolig når vi fikk deilig ansiktbehandling etterfulgt av ansiktsmassasje. Tror jeg duppet av i noen minutter. Huden min hadde ordentlig godt av en rens, føler meg så ren og pen nå. Nesten så jeg ikke tørr legge noe sminke på de neste dagene. Så glatt og deilig som den er nå, har den ikke vært siden jeg var 10 år og ikke visste hva kviser var. 


  Bryggen Spa, love u!


  Champagne (vann..) og frukt fikk vi òg.
  Følte oss skikkelig kongelig! Dette kan vi vende oss til.. Hehehe
  Så sinnsykt fint og koselig! Gjett om jeg skal ha et gigantisk bad med et stort boblebad midt i, når jeg blir voksen. Følte meg så hjemmekjær! Jeg og Therese er jo personer med som liker fart og spenning, så det var faktisk uvant å gjøre noe så koselig og rolig sammen, haha! Deilig å slappe heeelt av.


  Atmosfæren var så deilig at jeg nesten ble litt forelsket i Therese. Ingen tvil om hvor jeg skal ta med meg min fremtidige kjæreste! Eller han skal ta meg med, såklart. Ikke så dum gave å gi bort i julegave, skal jeg si dere jenter og gutter. 
  Men bloggen glemmer man selvfølgelig ikke, haha! Vi måtte til slutt bli enige om at begge måtte legge fra seg iPhonen. Var så deiliiiiiiiig ♥

  Når vi dro derfra tenkte vi bare "Neiiiiii, vil ikke hjem til virkeligheta.. :((("

 • 29.11.2011 - 17:13
 • Hverdagsluksus

  Er på Bryggen Spa sammen med Therese <3 viktig med litt pleie og luksus i hverdagen :) helt nydelig her, gleder meg til å vise dere bilder når jeg kommer hjem!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits