• 30.11.2012 - 15:00
 • Lillesøster på besøk i helga

  Da var endelig kjærringa ut av hus og jeg har huset for meg selv en heeel uke. Neida, blir ensomt uten Therese, men i helga får jeg heldigvis besøk av mine kjære lillesøster, Jordild. Skal bli så koselig, synes det er godt å ha henne her av og til. Hun bor i Harstad skjønner dere, så ser henne litt for lite. Hun er 17 år, bare 1 år yngre enn meg, også har jeg jo Karen som bare er 1 år eldre enn meg igjen. Synes det er veldig morsomt at vi er så jevnaldrende, som gjør at vi er gode venner, kan "henge" sammen og byttelåne klær. Hadde vi bodd under samme tak som vi gjorde for mange år siden hadde det nok vært litt verre - masse krangling. Men tror vi alle begynner å bli litt mer voksne. 

  Meg og Jordild fra jeg var på besøk hos henne i påsken: 


  Fine, søteste Jordild <3  Hun kommer ikke før sent i kveld, så før det skal jeg rekke og komme meg på trening, så blir det sikkert bare avslapping her hjemme. I morgen er det bursdagsfeiring av Amalie, og da skal jeg ikke holde igjen på kruttet for å si det sånn. Ganske imponert over meg selv som nesten aldri drikker lengre, litt av en forandring fra tidligere partydronning nr. 1. Treningen betyr mye for meg så jeg føler ikke det store behovet lengre, så det går veldig greit. Men når jeg en sjelden gang skal ut, sånn som i morgen, ja da skal jeg kooose meg! Jeg skal innrømme at man blir jo litt "outsider" av å ikke dra ut med vennene sine i helgene, men det er verdt det. Heldigvis er de veldig forståelsesfulle ♥ 

 • 29.11.2012 - 23:28
 • Fin kjole ønsker ny eier

  Hei! Skal hvert øyeblikk legge meg under dyna å sovne (gråte) til The Notebook. Fikk plutselig så lyst til å se den igjen, det er jo en av de fineste filmene som finnes. 

  Har som nevnt en kjole som er litt for liten til meg over puppene. Den funker, men puppene tyter bare litt ut på siden og cupen på kjolen sitter liksom oppå puppene mine. Litt ubehagelig, så jeg tror ikke jeg blir å bruke den, så vil heller gi den bort til noen som blir å gjøre det. Den er fra Nelly og i str. 8 som tilsvarer XS. Veldig, veldig fin! For å få kjolen må dere like facebooksiden min HER og legge igjen en kommentar med mailadresse og navn. 
  Nydusjet og kjempefin, men se på kjolen daa! (bhen min som jeg har tatt ned stroppene på, en veldig tynn bh så det er greit med plass til pupper i kjolen, kanskje en B-cup)  Lykke til, håper kjolen får en bedre eier ♥

 • 29.11.2012 - 15:40
 • Sprettrumpe? Ja takk

  I dag er det beina som skal få gjennomgå. Man skal bli så sliten og det skal gjøre så vondt at man har problemer med å bruke dem etterpå. Jeg går alltid litt sånn haltende inn i garderoben etter endt beinøkt, og bedre følelse enn det finnes ikke. 

  Har fått sinnsykt mange spørsmål om ben/rumpetrening etter at jeg postet formbildene, og ikke minst komplimenter for bena og rumpa mi - tusen takk for det! Jeg ser selv stor forskjell og Lene sier også at jeg har vært flink, og det betyr mye for treningshjertet mitt. Finnes jo et hav av øvelser man kan gjøre, men under ser dere flere av øvelsene jeg har i programmet mitt + noen flere. I tillegg tar jeg gående utfall, abductor-maskinen for å bygge mer bredde på rumpa og leg extension. 

  Først litt motivasjon til de som trenger det:

     Så noen videoer jeg har funnet på youtube. Skulle gjerne ha filmet meg selv, men på SATS er det så mange medlemmer at det ville blitt litt kleint. Kanskje etterhvert.. 


  Knebøy - den optimale beinøvelsen som tar på både fremside/bakside lår, rumpe, leggene og nedre del av ryggen. Jeg tar dyype knebøy, nesten så rumpa treffer bakken. Silje Mariela, som viser øvelsen på videoen, har en treningsblogg som jeg selv er fast leser av. Hun er utrolig flink og kommer med en haug med tips, anbefales å lese!!

    
  Strake markløft - tar godt på bakside og rumpe. 


  Bulgarske utfall - Går på de samme musklene som knebøy, bare at den i tillegg er god trening for hoftestabilitet da man må bruke musklene for å stabilisere så man står stødig. Jeg både hater og elsker øvelsen, siden den er så jææævlig tung, men deilig med smerte!!

   
  Hip thrust - Den utlimate rumpeøvelsen! Den kjennes, det skal jeg love dere. Jeg pleier å ha ei vektstang oppå hoftene når jeg gjør den. 


  Benspark - Forside lår og rumpe. 


  Leg curl - Bakside lår. Anbefaler forresten å se videoene til Scott Herman på youtube, veldig flink (og deilig) mann som viser utallige øvelser og hvordan de utføres med nøye forklaring. Søk han opp!


  Benpress - Forside og bakside lår og rumpe. 

  Det var mine favorittøvelser, håper det var til hjelp. Om dere likte innlegget og vil ha et innlegg for magetrening, så lik gjerne innlegget sånn at jeg ser hvor stor interessen er. Teknikk og god kontakt med musklene er utrolig viktig, så gjerne google dere litt fram og spør noen på treningssenteret om hjelp hvis det er noe dere lurer på - det gjør jeg hele tiden, og lærer nye ting hver dag. Jeg synes trening er veldig interessant og vil helst kunne alt NÅ, klarer ikke å vente til jeg faktisk kan kalle meg for Personlig Trener. Høres bra ut i mine ører!

  Nå skal kalkunfilet, ris og brokkoli ned i magen, så er det påtide med bentrening. Flere som skal på trening?   

 • 28.11.2012 - 23:49
 • Vaskekjærringa mi

  God kveld! Har vært en lang, men fin og spennende dag. Min første jobbdag på SATS i dag, gikk veldig fint selv om jeg var såå trøtt, la meg jo alt for sent i går. Men det kunne jeg jo ikke vise, måtte jo se opplagt og hyggelig ut. Synes det er veldig gøy å jobbe med kundeservice, er veldig glad i å hjelpe mennesker. Gleder meg bare til å lære alt, sånn at jeg slipper å si sånn "Beklager, men jeg er helt ny og under opplæring, bare vent et lite øyeblikk så kan hun hjelpe deg" - når det er noe jeg ikke vet hvordan gjøres. Klarte meg ganske bra synes jeg da, før jeg kom hjem og stupte vannrett i senga. Sov et par timer, og etter det har jeg og Therese vasket nesten hele leiligheten. Av og til har vi en skikkelig vaskedag, sånn som i dag.

  Nå mangler bare rommet mitt og litt småting her og der, så ser alt helt strååålende ut :) Kanskje jeg finner noen klær jeg kan gi som premie i konkurranse/selge på bloggen. Vet jeg har en veldig fin kjole som er litt for liten over puppene, som jeg kan gi bort til en av dere som en gave for at dere er så snille med meg i kommentarfeltet for tiden ♥
  Juhuuu vasking er så gøy 


  Var på tide at hun der gjorde litt nytte av seg. Sexy housewife, som forresten reiser til syden på fredag. Litt sjalu!!! 

 • 27.11.2012 - 19:46
 • 4 lange år

  Fine, nydeligste pappaen min. 4 lange år har gått. Det har vært tøffe og triste stunder, men det går veldig fint med meg! Jeg er så bestemt på èn ting, og det er at med MEG skal det gå bra med. Det som er så fint er at jeg husker alt med pappa. Væremåten, hendene, håret, øynene, smilet og stemmen. Vil aldri glemmes, minnene tar jeg godt vare på. Er så uendelig glad for at han var musiker, sånn at jeg for alltid kan høre igjen stemmen hans gjennom musikken. 

  Mange kriger har jeg vunnet, enda flere har jeg tapt. Men alltid har jeg reist meg, når jeg har falt. Kloke ord, paps ♥
  Skrev et innlegg for 1 år siden dedikert til pappa, som dere kan lese her om dere vil. 

  Livet er skikkelig dritt til tider, men livet går faktisk videre uansett hvor jævlig man har det der og da. Hadde gjort alt i verden for å få tilbake pappa, men jeg vet at alt jeg har opplevd har gjort meg til den personen jeg er i dag. Alt (nesten) har en mening, det er jeg helt sikker på. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits