• 18.11.2013 - 21:28
 • Shame on me

  Ja, shame on me! Det ble ingen blogging denne helgen, og innlegget med tips til julegaver til kjæresten kommer etterhvert. Nå må Vegard øve til prøve, så kan ikke forstyrre han akkurat nå!

  Har faktisk sovet på hotell hele helgen sammen med lillesøsteren min, og fra i går til i dag sov jeg og Vegard på hotell. Kjempetrivelig med litt kvalitetstid sammen med de man er mest glad i ♥ Den dagen jeg blir rik skal jeg ha egen kokk som kan lage meg hotellfrokost hver eneste dag! Helgen har i grove trekk bestått av litt shopping, utespising og en liten tur ut på byen. Fikk hamstret litt nytt fra Bik Bok siden de hadde 40%, så det skal dere få se en av de nærmeste dagene. Satser på en bra blogguke, så jeg får tatt igjen det tapte. Ses i morgen, snille, trofaste lesere ♥


 • 13.11.2013 - 17:10
 • Idaaag

  Hei! Dongeribuksa er blitt erstattet med kosebuka, og jeg er klar for litt kvalitetstid med mailboksen. Jeg gjør det sånn ca. èn gang i måneden, så dere kan jo tenke dere.. Ellers har jeg planer om å tvinge Vegard med meg på brun og blid senere i kveld. Han hater å ta sol, men bleikfisen har bare godt av det! Han må gjennom litt av hvert idag, for tenkte også å tvinge han til å hjelpe meg med å lage et "tips til hva man kan gi kjæresten i julegave"-innlegg, siden det er flere som har spurt om det. Heldigvis for meg er Vegard ganske engasjert og veldig hjelpsom når det kommer til bloggen, så det går han sikkert med på ♥ Det er jo alltid det store spørsmålet om hva man skal kjøpe til menn, som kjæreste, bror og pappa - så det blir vel bra? :) Jeg og Vegard har avtalt å ikke kjøpe dyre gaver til hverandre i år, i og med at vi skal flytte sammen rett etter jul og det vil gå mye penger da. 

   Noen bilder fra helgen når Karen var på besøk. Ble ikke noe blogging i helga, så poster de heller nå: 


  Litt (veldig) kaldt å bruke skinnjakke nå, men klarte ikke å dy meg. Den nye skinnjakka mi fra Zara er så fiin :)


  Karen at the hairdresser  På besøk hos vår søteste tantunge ♥
  tnaw søten

 • 12.11.2013 - 22:49
 • Lysere hår

  Idag har jeg fått mange komplimenter for håret mitt, som selvfølgelig er supergøy! Synes ikke fargene på bildene klarer å rettferdiggjøre det virkelige resultatet, men viser dere selvfølgelig likevel :) 

  Jeg elsker det lysere håret mitt - og som sagt leker jeg med tanken på bli enda lysere! Må bare ta det litt gradvis så det ikke blir så ekstremt. Sist jeg farget håret var i mars(!!), så det var ingen tvil om at håret trengte en runde i frisørstolen. Nå har jeg fått en jevnere farge over hele håret, med lyse, fine striper. Flinke Karoline er virkelig å anbefale, hun er en skikkelig perfeksjonist som ikke slipper deg ut av stolen før både du OG hun er fornøyd, haha! Satt til og med en halvtime over stengetid i går. Følte jeg var i trygge hender, og de timene jeg satt i stolen fløy avgårde. Karoline jobber på Hair Shop på Jekta, for å bestille time ring 776 715 50. Vet også at de andre jentene som jobber der er kjempedyktige, har hørt mye skryt fra andre som har vært hos dem! 
  Førbilde.. Ettervekst ned til ørene og helt utvasket og trasig farge nederst...
  Ble det ikke fint? :) Åå, jeg er så gira! Haha, for meg er dette litt "ekstrem forvandling"! Vil ha mer, tror jeg?? Er redd det plutselig skal bli for mye. Men herregud, det er jo bare HÅR! Håret kan farges brunt igjen anytime hvis jeg skulle mistrives.  
  Fikk med meg noen hårprodukter hjem for å pleie håret. Skal bli superflink til det framover, håret fortjener gode produkter ♥ Gleder meg til å teste disse ut, for hvis jeg ikke husker feil sa Karoline at dette er helt nye produkter som er kommet på markedet. Kommer til å skrive om dem etterhvert hva jeg synes :)   Så hva synes dere? Kler jeg lyse striper? Stripe enda mer? :)

 • 12.11.2013 - 15:04
 • Varme føtter i vinter

  Hei jenter! Heeeelt greit med noen timer fri midt i skoledagen, da rekker jeg å dra hjem og spise, slappe av, og til og med blogge! Fint å rekke dagslyst for en gangs skyld, for nå blir det bare mørkere tidligere og tidligere på dagen. Har tenkt på å kjøpe meg en ekstern blits eller hva det heter? Kan ingenting om akkurat det, men det skal visst fungere veldig bra, eller? Noen med peiling som kan anbefale det til meg? Jeg har et Canon kamera. 

  Vil vise dere mine nye, fantastiske vintersko fra Junkyard. ELSKER DEM! Farvel til UGGS og kalde, våte føtter! De er supergode, varme og helt vanntette, så det er et kjempepluss for min del som kun bruker hvite kortsokker året runt. Til en forandring skal det bli deilig med tørre og varme føtter denne vinteren. Ikke minst synes jeg de er sykt fine ♥ Disse kommer til å bli brukt MYE!


  Du finner de HER til 1499 kr. 

  Samtidig vil jeg vise dere min nye comfye chillebukse, også fra Junkyard. Har faktisk lenge ønsket meg en grå "stoffbukse" som er tight nede i leggene, så denne ble jeg veldig glad for! Stoffet er litt stivt i begynnelsen, men former seg mer etterhvert. Sitter kjempefint på ♥ Dere finner den HER til 449 kr. Genseren jeg har på meg er fra Bik Bok, kjøpte den i går. Elsker for så vidt den også, hihi!  Gladnyhet! Jeg har en rabattkode til dere hos Junkyard. Om dere skriver inn "tuvaw" når dere betaler så får dere 20% på hele kjøpet. Rabatten gjelder t.o.m morgendagen :) Kanskje man skal begynne med julegavene?

 • 11.11.2013 - 22:59
 • Forandring fryder

  Wow, tiden flyr fra meg! Har gått i ett hele helgen. Karen har vært på helgebesøk, så har tilbringt mye tid sammen med henne. Hun har flyttet til Skjervøy, en liten plass et stykke unna, så ser ikke henne så ofte lengre :( MEN nå har jeg masse tid til bloggen igjen, hihi <3<3

  Jeg er så glad! Dagen i dag har gått til to ting jeg elsker; shopping og frisørbesøk ♥ Jeg skal vise dere ordentlig resultat i morgen, når jeg har fått stylet håret. Karoline på Hairshop på Jekta har stripet håret mitt, og jeg ble faktisk overraskende fornøyd! Det ser veldig naturlig ut, og jeg føler meg superfin!! Leker med tanken på å stripe håret et par ganger til, og faktisk bli ganske så blond for once in my life. Vi får se, veldig gøy med forandringer i allefall! Var redd det ikke skulle passe meg i det hele tatt, men neida, alt kler den smukke? ;)

  Viser dere før og etter-bilder osv i morgen ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits