• 30.11.2016 - 16:01
 • MAKEUP TABLE


  WIHUU! Enja har kjøpt sminkebord! Klart man må ha sminkebord i et jentekollektiv, i hvert fall når to av tre er makeup-artister! Anette og Enja altså, om noen var i tvil om hvem jeg nå sikter til. Jeg derimot leker bare makeup-artist med mitt eget ansikt, og det skal jeg også fortsette med. Makeup-artist/profesjonell eller ikke - sminkebord i stuen er drit nice!  
  MAKEUP BORD, SPEIL & LYS FRA IKEA 
  Her snakker vi dobbel effekt og bruksområde. Disse lysene funker utmerket både til makeup og foto! What's not to like? Her KAN det jo faktisk bli en sminkevideo eller to i fremtiden. Det er lov å håpe! 

  Enja er altså utdannet makeup-artist, men hun jobber ikke med makeup per dags dato. Det er en hard bransje, spesielt i Norge! Slik jeg har forstått det, må man jobbe mye gratis som nyutdannet. Ingen har da råd til å jobbe gratis! Men skal hun få praktisert utdannelsen sin på hobbybasis, er sminkebord nødvendig å ha i hus. Nå kan Enja øve og sminke meg så mye hun bare orker! Jeg ELSKER å bli sminket og dullet med, så er selvfølgelig super happy med det ;-) I og med at vi har såpass stor leilighet med både stor stue og spisestue, ble sminkebordet plassert i spisestuen. Det passet så godt inn der - praktisk OG utrolig dekorativt. 

  Apropo leiligheten.. På tide å vise dere litt mer av den? Det må jeg prøve å få til til helgen. 

  CHANEL ROUGE ALLURE 95


  Genser fra Junkyard (utsolgt). 

  HAR DU SMINKEBORD? 

 • 29.11.2016 - 07:00
 • TO TIPS!  1. Enja har begynt å blogge! Åh, som jeg har savnet å ha en bloggpartner å dele denne galskapen med! Enja, min nydelige samboer --> Sjekk ut bloggen hennes, jeg synes hun er dritflink! Jeg er imponert, og hun gjør meg motivert til å stå på selv når jeg ser hvor flink hun er til å skrive og oppdatere. Hurra, nå kan vi mase på hverandre om oppdateringer og ta masse bilder sammen. Jeg HATER nemlig egentlig å spørre venner om bildetaking, så å ha en bloggbestis i hus passer meg SÅ BRA. 

  2. FUCK Norwegian! Jeg har tenkt det før, men denne gangen mener jeg det: jeg skal aldri bestille billett via Norwegian igjen. De 2-300 kronene jeg kan spare på å velge dem, er faen ikke verdt det. Er det bare meg, eller er det alltid NOE tull med det flyselskapet? Nå skal dere høre.. Jeg stod ved automaten på flyplassen søndag kveld for å sjekke inn bagasjen. På skjermen kom det opp at innsjekkingen ikke gikk gjennom "oppsøk personalet for hjelp" eller noe sånt, fikk jeg beskjed om. Ja vel, tenkte jeg, og vendte hælen mot skranken. Ved skranken stod det kun èn dame, og hun jobbet i SAS. Jeg forstår at hun ikke har noe som helst med Norwegian å gjøre, men spurte henne likevel om det var mulig å få kontakt med noen som jobbet i Norwegian. "Beklager, men det ser ut til de er gått for dagen!", sa damen beklagende. Unnskyld meg, men de kan da ikke GÅ for dagen så lenge de fortsatt har fly som skal i lufta og folk som skal sjekke inn?? Så der stod jeg som en idiot 45 minutter før avgang på feil side av sikkerhetskontrollen, og måtte bare innse at jeg ikke ville komme med det flyet. Dette hadde ikke vært et problem dersom jeg hadde valgt SAS, de hadde i det minste ansatte på jobb! Så da var det ikke annet valg enn å sette seg på flybussen tilbake, og få bestilt ny flybillett til dagen etter (med SAS!). Utrolig mye bortkastet tid, energi og penger!
   

 • 24.11.2016 - 20:02
 • RUMPEPRAT


  Nothing worth having comes easy! 


  Hvorfor operere inn implantater i rumpa, når du heller kan få en passe stor, sterk, deilig og langt mer funksjonell rumpe ved å trene den et par ganger i uken? Ikke minst vil den passe perfekt og se smashing ut til akkurat din kropp. En sterk rumpe ser jeg faktisk på som livsnødvendig, for alle vet vel at rumpa er en av de sterkeste og viktigste musklene vi har på kroppen vår(?). Kim Kardashian's kropp finnes ikke "riktig" proporsjonert. Etter min mening ser den ekstremt merkelig satt sammen ut. Det samme gjelder to av Norges toppbloggere's opererte bakender. Hun ene mer naturlig enn hun andre, men likevel.. Klart det, man kan operere til seg et naturlig resultat og det kan se dødsbra ut utseendemessig, men naturlig eller ikke - å fucke opp med rumpa mener jeg er idiotisk uansett. Rumpa skal sittes på å bære rundt på kroppsvekta vår til den dagen vi sitter på gamlehjemmet og tar våre siste skritt. Hvordan tørr folk det? 

  Dessuten spår jeg at "Kim Kardashian-rumpe" og all hysteriet om å ha størst mulig rumpe, vil dø ut om få år. På likt som trenden med å ha store "Pamela Andersson-pupper", døde ut. Hadde jeg ikke vært 18 år og naiv, hadde jeg aldri lagt inn like store implantater. Komplikasjoner, rippling osv er ikke helt det jeg så for meg.. Men det er en annen historie! 


  Tommel opp for sterke, naturlige og fine rumper! 
   

 • 22.11.2016 - 20:49
 • LASHES BY NINA WILLIAMS


  Sponset behandling
  I bortimot et halvt år har jeg nå gått uten vippe extensions - hovedsakelig på grunn av flyttingen til Oslo, og vipper har da rett og slett blitt bortglemt og nedprioritert. Går man en lang stund uten vipper glemmer man uansett hvor fantastisk DIGG det faktisk er. Mitt tips til alle som bruker vippe exentions kontinuerlig: gå uten en liten periode, bare for å sette litt ekstra pris på those amaze lashes når du har dem. Hihi!

  Nå har endelig fått på vipper igjen, og det føles SÅ BRA! En ny hverdag - i alle om morgenen, når rennende mascara er et irritasjonsmoment jeg begynte å se meg lei på - atter en gang! Jeg sliter nemlig fryktelig med rennende øyne/mascara... Spesielt derfor, har jeg lagt min elsk på vippe exentions! 


   ♥ BROWS AND LASHES ON POINT ♥


  Det har heller ikke vært så enkelt å vite hvem man skal gå til her i Oslo, for man ønsker jo så klart det beste resultatet! Og etter litt erfaring, vet man også hva man vil ha og ikke ha. Men nå tror jeg faktisk at jeg har funnet den perfekte vippedamen for meg! Etter at jeg begynte å fikse brynene hos Brow Rehab, ble jeg anbefalt og oppmerksom på Nina Williams (hennes instagram). Ikke bare har hun gode referanser og årevis erfaring med vipper, men det er også veldig greit å gjøre både vipper og bryn på samme sted ♥ Brow Rehab er best - er så sykt fornøyd med både vipper og bryn!! Assa, trenger jeg å presisere? Se bare på bildene! Det er Margrethe på Brow Rehab Frogner som gjør brynene mine forretsen, til dere som har spurt om det. 
  Nina Williams (link til hennes instagram) gjør altså vippene mine heretter, og det er jeg utrolig takknemlig for. Hun klarte faktisk å få til vippene akkurat slik jeg ønsket dem - "naturlig", men samtidig glam nok til at de blir lagt merke til. Jeg ønsket nemlig vippene mine litt mer naturlig denne gangen, tidligere har jeg følt på at vippene ble litt mye for mitt ansikt. Det er fort gjort at det blir slik! For meg føles det ikke naturlig å gå rundt med "full glam" og veldig dramatiske vipper til enhver tid i min hverdag. Men, for all del... Ønsker man full glam, fikser Nina også det :D  


  Nina pendler, og holder til både i Bergen og i Oslo.
  Bestill time hos Nina: 


  I Oslo på Brow Rehab - HER 

  Eller i Bergen på Beauty London - HER

   
  Jeg har volumvipper og nytt sett koster 1690,-. Kan spørre Nina neste gang om ytterligere informasjon om vippene, om noen ønsker det ♥​ Til og med min mannlige lærer på 65 år kommenterte vippene mine i dag, og det må man jo bare ta som et enormt kompliment!


  - Flere som elsker vippe extensions? 

 • 22.11.2016 - 00:45
 • KADETTBALL

  Guuuuri så fin denne helgen har vært! Både fredagens "Get together" og selve ballet på lørdag, har vært utrolig stas og hyggelig å delta på. Dere fikk vel med dere litt av kvelden på snapchat? Så det ikke flott ut, dere? Vi fikk servert en nydelig treretters middag som sitter ferskt i minnet - døds godt, men alt for små porsjoner for min appetitt, haha. Små porsjoner er visst normalt i slike selskap..? Det ble en kjapp tur innom maccern etter ballet, for å si det sånn. 

  Kadettene var så flotte i uniformene sine og vi jentene strålte i lange, flotte kjoler. Jeg følte meg som en prinsesse! Med godt innøvde dansetrinn var det bare å svinge seg på parketten i takt med orkesteret som spilte livemusikk fra scenen. En utrolig flott opplevelse! Dansekurset og ballet har faktisk fått øynene mine opp for dans, og gitt massevis av mersmak. Hadde absolutt vært gøy og opprettholdt det man har lært hittil, og bygd videre på det! Min drøm er å èn dag få være med på Skal vi danse, nemlig. Hihi!!

   


  BILDER FRA KADETTBALLET: 

  Processed with VSCOcam with f2 preset
  Min flotte date og meg. Jeg føler meg utrolig takknemlig over at jeg fikk være følget til Trym på ballet! Så tusen takk for det, Trym :)   Processed with VSCOcam with f2 preset
  Enja og sitt følge, Einar.   Processed with VSCOcam with c1 preset

  Processed with VSCOcam with c1 preset

  Kjolen min satt sykt bra på meg, mye bedre enn forventet faktisk. Kvalitetsmessig, også! Den er fra Nelly og kostet bare 799kr, ikke mye det for en så fin kjole! Du finner den her
  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits