• 26.12.2009 - 23:41
 • Hvilken kjole liker du best?

  Hei igjen!

  Det er jo ikke noe hemmelighet at vi jenter elsker å shoppe, og jeg er ingen unntak. Ble plutselig skikkelig sugen på en ny kjole, så jeg klikket meg inn på nelly.com å fant frem disse fire skjønnhetene som jeg vurderer å bestille. Man må jo ha en ny kjole til nyttårsaften, eller hva;)
  Også er det jo 50-80% salg på diverse varer der, og det passer meg utmerket!


  Pleated Metallic Dress NOK 179, Rare Fashion - NELLY.COM
  Sexy partykjole! Pris: 179 (før 399kr)
  Pink Metallic Dress NOK 179, Rare Fashion - NELLY.COM
  smoking hot! Pris: 179 kr (før 399kr)

  80'S Frill Dress NOK 229, Rare Fashion - NELLY.COM
  Denne var supersøt! Pris: 229kr (før 449kr)

  Kate Dress NOK 599, Motel - NELLY.COM
  Black and sexy! Pris: 599 kr


  Hvilken likte du best?

  sorry for dårlig bilde kvalitet, vet ikke hvorfor.
  see yah later <
 • 26.12.2009 - 22:12
 • Dette fikk jeg hos nissen i år

  Heeei dere:D

  Jeg har ikke blogget på et ar uker nå fordi jeg rett og slett ikke har orket. Men tenkte jeg skulle prøve å bli litt mer aktiv nå å komme sterkere tilbake.

  Har hatt en kjempefin julefeiring sammen med familien og vi har storkoset oss med masse god mat, tvkos, godteri, kjærlighet og alt som hører julen til. Har ikke løftet en finger eller forbrent en eneste kalori. Tvert i mot, så etter nyttår så blir jeg SATS's nye treningsfreak.

  Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg fikk i julegave


  Diverse jenteting


  Britney Spears- Circus fantasy og D&G limperatrice. Begge lukter kjempe godt! Anbefales:)

  Fancy smykketre!

  gaaad, jeg elsker denne!

  OG denne!  Sony Ericsson W715.
  Denne har jeg ikke åpnet enda, fordi jeg er usikker på om jeg vil ha denne modellen eller om jeg skal bytte den til en annen. Hvis jeg åpner den så får jeg ikke byttet.
  Noen som har denne? Er den bra?

  Også har jeg fått noe klær som dere får se etterhvert som jeg bruker de.

  Har du hatt ei fin jul?
  Fikk du noe spennende?:D


  Ønsker alle en god jul videre! Juleklem fra Tuva<3

 • 08.12.2009 - 00:07
 • Jeg har kjøpt verdens fineste jakke!

  Hei du!
  Aah, det er alltid like godt å komme hjem til sin egen seng. Nå ligger jeg langflat i senga og kikker bort på kofferten som enda ikke er pakket ut. Jeg kjenner at det ikke frister og begynne å pakke ut nå, det får vente til i morgen. Fotene mine verker like mye som om at jeg akkurat skulle ha sprunget maraton i flere timer. Vell det har jeg jo nesten gjort og.

  Da jeg kom inn til Oslo i dag hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle finne meg en jakke før jeg dro hjem. Så jeg bokstaveligtalt sprang gjennom alle butikkene uten at jeg fant noe. Da jeg nesten hadde gitt opp håpet ,gikk jeg innom Moods of Norway butikken. OG DER HANG JAKKEN MIN!! Jakken var det første jeg så når jeg kom inn i butikken og jeg visste med en gang at den måtte jeg bare kjøpe. Jeg elsker den, og jeg vet at dere blir til å elske den like mye som meg. Men selvfølgelig, når jeg skulle ta bildet av jakken (og alt annet jeg har kjøpt) så funket ikke blitsen på kameraet. Så jeg strevde lenge med å få det til å funke, og til slutt så var kameraet fri for strøm. Så nå ligger kameraet på lading og jeg får ikke lagt ut bildet før i morgen.

  dsc07071

  Siden det ikke ble noe jakke bildet, så får dette duge.

  Kjole- Gina Tricot
  Dongerijakke- BikBok
  Smykke- Gina Tricot
  Strømpebukse: fra en random butikk, men hullene er hjemmelaget.
  Meg- mammi and pappi

 • 07.12.2009 - 00:05
 • Nytt design!

  Det er så mye artigere å blogge når bloggen ser så fin ut. Tusen takk Therese<3 Jeg er kjempe fornøyd! Designet er så pent, enkelt og jentete. Hva synes dere?

 • 06.12.2009 - 22:31
 • random shitt

  Hello there sunshines!:D
  Nå har jeg sittet å gjort matte i flere timer, uten at jeg føler at jeg er blitt noe smartere. Matte er virkelig ikke min sterkeste side. Det går inn det ene øret og ut det andre i springfart.

  Virker som at jeg har tatt juleferie allerede. Jeg grøsser av tanken på at jeg skal opp tidlig på tirsdagen for å dra på skolen. BLÆÆH!!! Noen der ute som har lyst til å kidnappe meg å ta meg med til en tropisk øy? Jatakk! Jeg kommer ikke til å anmelde dere for det. Men innleggene mine blir kanskje litt mer spennede når jeg kommer tilbake til værdagen, da jeg gjør litt mer spennende ting enn å glane på tv-skjermen hele dagen og bare spiser masse mat og godteri som jeg ikke har helt godt av.

  Jeg som alle andre syns jo det er drit kjedelig å lese blogger som bare oppramser alt de har gjort den dagen, så det kommer ikke jeg til å drive med. Og det er heller ikke noe interessant å lese blogger hvor bloggeren er så opptatt av høye lesertall at den blogger hele tiden bare for å blogge. Da blir det fort kjedelig og man gidder ikke lese innlegg som er halvhjertet skrevet.

  I morgen reiser jeg forresten hjem igjen, men før det så skal vi innom Oslo og der skal vi prøve å få shoppet litt mer. Kommer bilder av det jeg har kjøpt når jeg kommer hjem til Tromsø igjen.

  Therese holder på å lage meg header og design, så veeeeeldig snart så kommer bloggen min til å se very smashing and hot. I like, mjaaauu! voffvoff

  Okei, random innlegg.  Trur jeg bare går å legger meg nå.

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits