• 31.12.2010 - 00:12
 • Lille gullet mitt
  Denne lille rakker'n er jeg tante til ♥

  Har trukket meg tilbake for kvelden. Skal vise dere litt bilder fra kvelden i morgen, og av meg i kjolen jeg hadde på, siden noen ville se den. Tror jeg skal prøve og ta tidlig kveld i kveld. I morgen er det jo tross alt nyttårsaften, og den skal feires her i Narvik. Planen er å reise hjem 1. Januar. I år skal jeg for første gang sette meg noen nyttårsforsetter, som jeg til og med SKAL klare å følge!

  Nå skal jeg spise litt mat, før jeg graver meg ned i Harry Potter boka mi, og blir der i sikkert noen timer. Har et ønske fra dere. Hvis dere liker bloggen min, så synes jeg dere må dere trykke HER å like meg på facebook :D

 • 29.12.2010 - 20:55
 • Da var man i Narvik

  Hei, beste lesere! Da er vi endelig i Narvik, etter en tur innom Sverige for å kjøpe alkohol til gullbryllupet, samt snus og tyggis til meg. Dere skal tro vi var nervøse da vi kjørte gjennom tollen. Kunne fort blitt en stygg bot om vi ble stoppet.

  Haha, mange trodde jeg snakket om foreldrene mine da jeg skrev at vi skulle til Narvik for å feire gullbryllupet til mor og far, men det er altså besteforeldrene mine som har vært gift i 50 år. Festen finner sted i morgen, og det blir vel koselig. Har lenge tenkt på hva jeg kunne ha på meg til en slik anledning. Tenkte jo at alle de korte partykjolene mine ikke helt egner seg for gullbryllup blandt besteforeldre og hele slekta. Men heldigvis fikk jeg en veldig fin, svart, passe lang og enkel kjole i julegave, så da var det i boks.

  Nå er jeg omringet av masse dritunger som absolutt måå ødelegge bloggbildene mine..


  Joda, endelig! Og nei, jeg bruker ikke extensions. Må innrømme at jeg faktisk er ganske stolt av mitt lange, tjukke og naturlige hår! :-) Bruker du extensions?

 • 29.12.2010 - 14:46
 • Ofte stilte spørsmål

  Hvordan lager du en sånn header?
  Det har jeg ikke peiling på. Men det kan dere spørre Aslak Rogne om, siden det er han som har laget headeren/designet mitt. Han tar betalt da. Hvor mye kommer ann på hvor komplisert design du ønsker.

  Vet du hvor bilde ditt av Marilyn Monroe er fra?
  Siden jeg fikk det i julegave vet jeg ikke hvor akkurat dette er fra. Men du finner bilder av henne på: www.allposters.no, www.upstairs.no, www.ebay.com, Bohus og Skeidar.

  Hvor mange søsken har du egentlig?
  Hehe, veldig mange. Skjønner at det er mange som lurer! Har både helsøsken, halvsøsken og fostersøsken. Skal utdype det der litt mer i et eget innlegg, selv om jeg har gjort det tidligere. Begynner for så vidt å bli en stund siden..

  Hvilke butikker selger id pudder?

  Jeg får id sminke av tanten min, som jobber på Oasen i Narvik. Du finner den på diverse butikker som tar inn merket. I butikk ligger prisen på 449,- (noe sånt), men på www.blivakker.no får du pudderet for bare 269,-. Så anbefaler alle å kjøpe der. Jeg bruker fargen tan.

  Hvilket program redigerer du bildene dine med?
  Jeg er ikke så flink med redigering, så hos meg går det mest i Picasa. Bruker også Photo Editor, som er et lett program å bruke. Begge er gratis. Skulle ønske jeg hadde photoshop og var flink i det, så jeg kunne fått litt kulere bilder. Skal få Katrine til å laste ned og lære meg med det!

  Kan du skrive et innlegg om iphone4? Litt ang. hvordan den er, hva du synes om den og hvilke applikasjoner du bruker/liker best? 
  Ja, det kan jeg vet du!

  Må man kjøpe micro sim kort til Iphone 4?
  Stemmer det.

  Skal du selge din Iphone 3gs nå som du har fått Iphone 4?
  Min Iphone 3gs ble dessverre stjålet, så det blir litt vanskelig.

  Hvor jobber du?
  Jeg jobber på gatekjøkken, Burger Man. Har jobbet der siden august 2009. Trives godt der, men har veldig lyst på en til jobb, i klesbutikk. Ønsker veldig å få jobb på Bik Bok :-)

  Dette innlegget er forhåndsskrevet. Sitter nå i bilen på vei til Narvik :-)

 • 29.12.2010 - 03:44
 • Reiser til Narvik i morgen

  Har "endelig" klart å legge fra meg Harry Potter boka. Har lest den før altså, men bare èn gang. Elsker å drømme meg bort i bøkene. Skulle virkelig ønske de varte evig.. Ser jo det at jeg blir nødt til å kappe av meg det ene beinet, for noen av dere er vist litt av noen Harry Potter fans!! Men vi trenger ikke å konkurrere. Det viktigste er å være en trofast fan (haha lol). Gjett hva ungene mine skal få inn med morsmelka :-)

  Nå holder jeg på å laste ned Harry Potter og de vises sten, som jeg tenkte jeg skulle se i bilen i morgen. Begynner og bli en stund siden jeg så den, så gleder meg. Jo forresten, har glemt å fortelle dere. Jeg reiser til Narvik i morgen, eller i dag blir det jo, hvor vi skal feire gullbryllupet til mor og far. Tenk det, vært gift i 50 år! Håper jeg også opplever det en dag.

 • 28.12.2010 - 21:22
 • Jeg er litt opptatt nå..


  Kan vedde den ene foten min på at jeg er verdens største Harry Potter fan!!!! Har lest alle bøkene bortsett fra sisteboka TRE ganger!

  Leste på nett en plass at J.K Rowling har hintet til at det kanskje vil komme en 8. bok om Harry. Noen som kan bekrefte dette? Hadde blitt utroliiig glad hvis det var sant!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits