• 31.12.2011 - 02:01
 • Nordlys


  Heisann! Nok en kjedelig dag her på hytta. Orket ikke bli med til Finland siden de ikke har snus å kjøpe der, så jeg sov helt til klokka halv 6. Jepp, på dagen! Så blir vel nok en lang natt, og mest sannsynelig litt mer nattblogging. Rett etter jeg sto opp kom resten av familien hjem igjen, og alle skulle visst i dusjen samtidig. Jeg var bakerst i køa, og da det endelig var min tur var det selvfølgelig fritt for varmt vann. Så her har jeg sittet og ventet på varmt vannet, skitten og med sammenklistret hår. Men skal få tatt meg en etterlengtet dusj nå. Interessant info for dere?
  Monica, som er fra Stavanger, ble så fascinert over nordlyset, så hun mente jeg måtte knipse bilder. Har sikkert noen flere lesere som aldri har sett det før? Mye finere i virkeligheten, så klart. 
  Pena! Ja, har gått i de samme klærne i flere dager nå.. Hadde ikke helt planlagt at denne hytteturen skulle bli så lang..

  Skal dusje og freshe meg litt opp, så snakkes vi ganske snart, dere nattedyr! 

 • 30.12.2011 - 17:51
 • Tilbakeblikk - Januar 2011


  Nå som vi går inn i et nytt årsskifte, har jeg bestemt meg for å lage et minneinnlegg for hver av fjorårets måneder. Da er det naturlig at vi begynner med Januar 2011. Det er det som er så utrolig koselig med blogg - om man av en eller annen grunn lurer på hva man gjorde for akkurat 1 år siden, kan man bare bla bak i arkivet å se tilbake på alt det morsomme og mindre morsomme man brukte tiden sin på. Har akkurat lest gjennom og sett på bilder fra Januar 2011 - MYE jeg hadde glemt. Sinnsykt moro å se tilbake på!

  Bildene er ikke i riktig rekkefølge med tanke på dato og hendelser. Da begynner vi:

  Therese farget håret oransje. Skulle jo bli blondt, men ble selvfølgelig oransje først! Haha, hun så ikke ut på akkurat dette tidspunktet, jeg mobbet henne selvfølgelig for det for det haha! 


  Jeg hadde mørkt hår.. Hmm
  Var i fjor på denne tiden vi kjøpte denne hytta jeg befinner meg i nå, og her pakker jeg tingene mine for å reise dit en av de første gangene. På dette tidspunktet var jeg ganske uviten om at vi nettopp hadde kjøpt hytte på den kjedeligste plassen i verden. 


  Jeg knuste skjermen på PC-en min :( RIP
  Therese hadde hatt keratinfester (hvis det heter det) i håret, og da hun tok de ut hadde hun seriøst den verste floken jeg har sett i hele mitt, i håret. Brukte mange timer på å få ut flokene, måtte både rive, klippe og massere inn masse matolje. Hun mistet driiitmye hår, stakkars.
  Var flink å trene på denne tiden!


  Anbefalte favoritt-foundation min til dere - som jeg for så vidt fortsatt bruker + noen flere.


  Så på Gossip Girl hele tiden. Chuck and Blair ♥


  Husker dere disse bildene? I fjor var Jordild skikkelig gira på å bli fitnessmodell, så hun trente masse! Jeg var med henne på trening, og var mildt sagt i sjokktilstand! Hun løftet vekter jeg selv bare kan drømme om å løfte, i hvertfall per dags dato. Synd hun la fitness-karrieren på hylla alt for tidlig. 


  Mens hun løftet, lå jeg bare å chilla.. Heh


  Karen farget håret mørkt og klipte bobb - så syyykt fin!
  Jeg kjøpte meg ny vinterjakke.. Som jeg aldri bruker lenger. 
  Postet dette "outfitet" på bloggen, og sa at skoene var mine favorittsko hahaha! Enkelte skjønte ikke at det var kødd, så ble jo helt galehus i kommentarfeltet. 


  Mor og far feiret gullbryllup, og dette var antrekket jeg brukte. Savner håret mitt når jeg ser disse bildene :(


   
  Chilla mye og sov powernap sånn hver eneste dag. 
  Noen av innkjøpene jeg gjorde. 


  Bare et bilde av meg som jeg postet 

  Blogget ofte når jeg var på skolen, så var en del skolebilder.


  Der har dere januar 2011 i korte trekk! Husk og minn meg på at jeg må lage minneinnlegget for februar når februar nærmer seg!! :)

  - Likte dere dette innlegget? 
  - Noen som husker igjen disse bildene? 
   

 • 30.12.2011 - 06:31
 • Konkurranse - Vinn 1 årsforbruk av Redken-produkter


  Har dere hørt om Adam og Eva skolen? Det hadde ikke jeg - før nå nylig! Det er en frisørskole, og ikke en hvilken som helst. De vant faktisk prisen som Beste Frisørskole i Europa for 2011. Ikke så dumt for CV'en å ha vært elev der, om man har interesse og ambisjoner innenfor hår og styling!? Til og med jeg synes dette virker spennende, jeg som ikke har noen tanker om å bli frisør.  


  Om du har lyst til å søke deg inn på skolen, kan du gjøre det her!

  Adam og Eva skolen har 25 års jubileum, og for å feire det vil 3 heldige bloggere motta 1 årsforbruk av Redken-produkter, og Redken All Soft Argan-6 Oil vil 50 deles ut til 50 andre heldige bloggere. Ja, denne konkurransen er nok dessverre kun for bloggere..

  Det du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

  - Lag et nytt innlegg på bloggen din og skriv koden fra bildet nedenfor i kodefeltet. 

  Videoen du ser nedenfor vil dukke opp i innlegget ditt og du blir da registrert.

   

  - Fyll ut skjemaet du finner HER

   Hele 50 av dere som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil i løpet av de neste 4 ukene bli valgt ut og få tilsendt pakkene og noe informasjon fra Adam og Eva Skolen gratis i posten! I tillegg trekkes det ut 3 heldige vinnere som vinner årsforbruk av Redken-produkter, tilpasset deres hårtype. 


 • 30.12.2011 - 05:25
 • Snus i Finland?


  God kveld! Tar min siste snus før jeg tar kvelden. Nyttårsforsett er ikke helt min greie, men et av mine store mål i 2012 vil i allefall være og prøve slutte og snuse. "Prøve", ganske så døfødt prosjekt skjønner dere, ikke superinnstilt på å slutte akkurat nå. For oss snusere, er det virkelig dagens høydepunkt å kjenne det svi litt under leppa. I morgen, altså i dag blir det jo, skal vi til Finland. Der skal vi kjøpe inn alko til bursdagsfeiringen til Enid, regner med jeg får kjøpt meg noen snusbokser i samme slengen. Eller vent, ble litt i tvil nå. Selger de snus i Finland?? Mener å huske de ikke gjorde det, da vi var i Finland i sommer. Hvis ikke, gidder jeg ikke stå opp tidlig for å kjøre langt for å kjøpe godteri liksom.

  Karen kunne ikke hente meg i dag, så er med andre ord fortsatt på hytta. Så da blir det nyttårsfeiring her på hytta, GUD så morsomt DET blir, wiiii! Neida, men nyttårsaften er vel litt oppskrytt?! Tar det ikke så tungt, blir vel mer enn nok festing på meg dette året. Blir tross alt 18 år om 4 måneder, har mye å se frem til! Ikke bare at jeg blir 18, men Osloturer, Florida, Stavangertur og mye mer. Har en følelse av at 2012 blir et kongeår!

  Men ja, drar hjem den 1. januar. Gleder meg til å se alle klærne mine igjen, møte kjente fjes, hente pakken jeg har bestilt fra Nelly, sminke meg, føle meg fin, blogge normalt, få tilbake døgnrytmen, shoppe litt og mye mer. 
  (Bildene er ikke tatt i dag)

  Og forresten - takk for fine kommentarer på innlegget under, dere er skjønne ♥ Flere sangvideoer kommer nok mest sannsyenlig ikke, men skal aldri si aldri. Har ikke så god selvtillit når det kommer til sang.  
   

 • 29.12.2011 - 03:14
 • En liten sangvideo...


  Jeg og Jordild satt bare og sang på forskjellige sanger for moro skyld, mens vi hadde kameraet stående på fordi vi skulle lage videoblogg. Var egentlig ikke meningen at det skulle bli en "sangvideo", men Karen overtalte meg til å poste den. Ikke at jeg synes jeg er dritflink, helt ok stemme, men det er jo veldig gøy å synge!! Kan ikke teksten helt på sangen, som dere kanskje legger merke til + at kameraet ble fri før strøm, hehehe. 


  Haha, legg merke til ansiktsuttrykkene til Jordild!! Sangen heter Make you feel my love - Adele. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits