• 09.12.2016 - 20:50
 • DE SØTESTE VINTERSKOENE

  ADLINK / SPONSET 
   

  SVEA BOOTS - ROSASVART OG NATURE // FRA JUNKYARD


  Se hvem som har fått seg roooosa vintersko!! Jeg er blitt helt betatt av disse søtingene. - Og det sier hun som egentlig ikke liker rosa klær (eller, gjør jeg kanskje?). I år var jeg usikker på hvilke, eller i det hele tatt om jeg skulle ha ordentlige vintersko, men fornuften slo heldigvis inn den dagen jeg skulket skolen fordi jeg frøys sånn. Hadde likevel ikke sett for meg å gå med rosa vintersko noensinne, haha. Men disse er så sykt fine og søte, følte meg litt kulere enn alle andre da jeg gikk på butikken i stad. 

  Skoene er ganske lik Timberlands, bare at de er billigere (500,-), og etter min mening lettere på foten og derfor litt mer "brukervennlig". Har Timberlands fra før av, så har testet begge. Timberlands er også gode altså, men synes de er litt "ork" å bruke da de er så massive. 


  Junkyard har gitt meg tre digge rabattkoder! Rabattkodene gjelder helt frem til 21. desember ♥

  SKO - rabattkoden "SKO10" gir 10% rabatt på ALLE sko (HER)
  JAKKER - rabattkoden "JAKKER20" gir 20% rabatt på ALLE jakker (HER)
  SALGSVARER - rabattkoden "EXTRA15" gir 15% ekstra rabatt på ALLE salgsvarer (HER


  Happy shopping og god fredagkveld, kjære lesere ♥


 • 09.12.2016 - 14:47
 • MEG: 2011 VS 2016

  Har alltid tenkt (og hørt) at jeg er "lik meg selv" og at jeg har forandret meg lite utseendemessig i løpet av årene, men dette bildet fra 2011 viser jo at det faktisk har skjedd noen ting!  Første tanke: for en hard hårfarge jeg hadde! Men så lurer jeg på.. hvordan hadde så mørkt hår sett ut på meg i dag? Hm.. Er så lei av hårfargen min nå, så kan venner please slutte og mene at den er fin? Jeg klarer ikke å ta egne valg.

  Andre tanke: har fått et mer voksent ansikt, formen har forandret seg. Disse bildene viser også hvor stor forskjell bryn kan utgjøre! Åh neida, kan ikke lyge på meg naturlige lepper - må bare nevne det før noen pikker meg ned med pekefingeren. Leppene er jeg jævlig fornøyd med, om det er lov å si høyt på en blogg. Ikke arrester meg, blogge-moral-politiet! 

  Tredje tanke: Mistenker at det må ha vært noe lureri i bh'en på 2011-bildet, jeg hadde ikke så store pupper. Hahah! Silikonpupper og 8-10 kg ekstra - synes kanskje ikke veldig på akkurat disse bildene, men det er jo litt fascinerende å tenke på likevel. Vet dere, de kiloene føles komfortable og naturlig for meg å ha på kroppen. Har nemlig brukt litt tid på å "vende" meg til at jeg ikke lengre "skal" veie 50 kg. 

  Har jeg forandret meg mye, synes du? 

 • 08.12.2016 - 23:20
 • MIN FØRSTE PSYKOLOGTIME
  Hvor kul er jeg hvis jeg tar dette som profilbildet på Facebook? Haha, fyyyyy  Jeg vil fortelle dere noe. I dag hadde jeg en psykologtime!

  Min første psykologtime siden ungdomsskolen, da barnevernet "sendte" meg på psykologtimer på BUP for å snakke med en teit dame. Den gang hadde jeg ikke lyst til å ta i mot "hjelp", jeg var ikke åpen for det så det ble ikke mange gangene jeg gikk dit. Jeg husker egentlig veldig lite av det. Eneste positive jeg så med disse såkalte psykologtimene, var at jeg fikk gyldig fravær fra skolen. Yeii! Så moden og klar var jeg, for jeg trengte vel faen ikke noe "hjelp". 

  I dag derimot, som et litt mer voksent og litt mer reflektert menneske, har jeg innsett et par ting. Å gå til psykolog betyr ikke at man er "hjerneskadet", annerledes, teit, problembarn, psykisk ustabil og så videre. Det betyr bare at du trenger litt hjelp til å sortere tankene dine. Det er ikke flaut å si at man velger å ta i mot hjelp! Jævlig kult faktisk, er det! Fordi det krever så utrolig mye av deg. Det krever masse refleksjon, mot og styrke å ta det steget. Å la et annet menneske komme innpå de innerste følelsene dine og "tråkke" på privatlivet ditt, er som å rive av skorpen på et gammelt sår, igjen og igjen og igjen. Vondt gjør det, men det såret vil aldri gro pent uansett før du har fått renset bort bakteriene. 

  Min første psykologtime var faktisk ganske hyggelig. Litt slitsom også så klart, men kjenner meg ganske "klar" for dette nå. Jeg skal ikke tilbake til hun (fordi dette var kun en enkelt time i forbindelse med "noe", haha), men likevel ble jeg motivert for å finne en god psykolog som kan hjelpe meg å sortere hodet litt. 

 • 07.12.2016 - 20:04
 • KJOLER SOM FÅR FREM FORMENE

  I november var jeg og Enja på kadettball, husker dere det? Fra kvelden blogget jeg kun iPhonebilder fordi som i kjent jente-stil, fikk vi det drit travelt i siste liten. Selv om vi hadde satt av heele dagen til sminke og fiksing, beregnet god tid til bildetaking, så rakk vi aldri å ta ordentlige bilder med kjolene på. Så typisk.. Siden det var litt dumt, bestemte vi oss for å ta de planlagte bildene likevel, i går. Fint minne å ha - selv om vi ikke kan se tilbake på bildene å tenke sånn "åh, dette bildet er fra kadettballet bestemor var på, sammen med en ung, ukjent herremann". Haha, jaja..!! 
  Kjolen til Enja er fra Mango. Min kjole er fra Nelly, du finner den HER. (adlink)

  Åh. Jeg har virkelig lagt min elsk på lange kjoler! Spesielt figurnære kjoler med såkalt "mermaid" form, lik kjolen jeg har på. Altså.. Formene bare eksploderer, jeg elsker det! Føler meg skikkelig kvinnelig og flott i den. Nei, i år må det bli lang kjole på meg til jul og nyttår! 

  ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

  Har funnet mine kjole-favoritter hos Nelly til jul og nyttår, både lange og korte. Valget er jammen ikke lett, kunne lett sett for meg og brukt alle sammen, jeg! Har du allerede funnet jule- og nyttårskjolen, kanskje? Hvis ikke, håper jeg du finner noe du liker her: ​  1. 999,- HER //  2. 699,- HER // 3. 699,- HER // 4. 899,- HER // 5. 499kr,- HER // 6. 599,- HER // 7. 749,- HER //
  8. 599,- HER // 9. 799,- HER // 10. 899,- HER // 11. 499,- HER // 12. 799,- HER (adlinks)

  13. 429,- HER // 14. 349,- HER // 15. 599,- HER // 16. 499,- HER // 17. 349,- HER 18. 399,- HER // 19. 599,- HER
  // 20. 479,- HER // 21. 399,- HER // 22. 399,- HER // 23. 399,- HER // 24. 379,- HER (adlinks)

   

 • 07.12.2016 - 01:45
 • UKENS SPØRSMÅL

  Har du fortsatt noe kontakt med V? Tror du at det noen gang kunne blitt dere to igjen? - Ja, vi har kontakt og vi er venner. Det var mye bjeffing og krangling i starten når bruddet enda var ferskt og sårt, mens nå er tonen god mellom oss. Vi bryr oss om hverandre, han har stått meg veldig nær i mange år, han kjenner meg best av alle og det er derfor godt å kunne ringe han hvis jeg trenger støtte, gode ord, veiledning eller hva som helst. Sikkert vanskelig for andre å skjønne seg på, "en eks bør forbli i fortiden", tenker nok mange. Men jeg slipper svært få ordentlig innpå meg! Derfor er jeg veldig glad for å fortsatt ha han i livet mitt, selv om vi ikke er kjærester lengre. Likevel har vi det bra begge to hver for oss, og at jeg flyttet, føles riktig! 

  Hva er planene for studiene til høsten? - Mangler fortsatt naturfag som må taes opp etter dette skoleåret, før jeg kan juble over et fullført vitnemål. Så det er planen, samtidig som jeg har lyst til å ta PT-utdanning. Klarer ikke å legge fra meg den tanken!

  Har du noen tvangstanker? - Ja, vil påstå at jeg har en slags tvangstanke i forhold til mat. Føler en slags "angst" for å være sulten. For eksempel: er jeg ute av hjemmet og vet at det er mange timer til jeg har tilgang på mat, blir jeg sykt stressa. Helt vilt slitsomt å være sånn! 

  Hvem er du i vennegjengen? - Haha, spørs hvem du spør! Fikk to vidt forskjellige svar som ikke samsvarer med hverandre. Funny! 

  Hva syns du om Isabel Raad sitt innlegg om jenters oppførsel etter et brudd? - Haha, tenker du at jeg bør føle meg truffet? Har lest det, men husker ikke ordrett hva budskapet var. Tenker likevel at enhver person reagerer og føler forskjellig etter et brudd. Dessuten er det ikke alltid man klarer å tenke eller handle rasjonelt når følelseslivet er så ustabilt, som det ofte er etter et brudd. Man går gjennom ulike faser, og èn av mine faser var å dra ut og feste. Det var gøy for en periode, før jeg ble dritt lei. At man er mye ute og fester, betyr ikke nødvendigvis at man ligger rundt. Synes det virker som at folk tenker det! Personlig trengte/trenger jeg ikke å ligge rundt for å booste min egen selvtillit/selvfølelse, den booster jeg på andre måter. Men for all del, vil du ligge rundt, er det ikke noe galt i det heller! What ever makes you happy.   Hvordan går jobbsøkingen, klarer du å leve på kun det du får av blogg.no?​ - Dårlig. Haha! Så vil du, eller kjenner du noen som vil ansette meg? Jeg er lærevillig og har sykt bra arbeidsmoral. Er heller aldri syk, kommer alltid på jobb. Lønnen man får alene fra blogg.no er ikke noe å sprette champagne for, hvis noen skulle tro det! Man tjener ikke fettttt når man blogger så ustabilt som meg, så dere som kommenterer "du blogger bare for penger" skjønner ikke hvordan ting fungerer. Hadde vel ikke blogget av og på annenhver uke hvis jeg kun blogget for penger, hadde jeg vel? 

  Hva var de største utfordringene med å være "ny i ny by"? - Å finne "sin plass" og å få venner, kan være utfordrende. Har savnet litt den følelsen av å føle at man har en "tilhørighet", om det gir mening? Tror det er ganske normalt i ny by, spesielt hvis man akkurat har gått gjennom et brudd og i tillegg har den bakgrunnen jeg har. Mye nytt å vende seg til, et "nytt liv" nærmest og en ny hverdag alene. Alt er nytt, urørt og litt småskummelt! Ønsker skikkelig sterkt at søsteren min skal flytte til Oslo, jeg hadde elsket å ha henne her.   Hvor mange eksamener har du igjen før du er ferdig med VGS? - 6 totalt. Yeiiii

  ​Hva hadde du i snitt på videregående? - Du, det vet jeg faktisk ikke. Det var så dårlig at jeg aldri orka regne ut. 

  Hvilke fag tar du egentlig opp igjen? Og hvor lenge har du holdt på? - Nå tar jeg opp norsk og matte. Begynte å ta opp fag etter nyttår, så ett år straks har jeg holdt på. Tok samfunnsfag og historie i vår, begge fagene som halvårs-kurs på Sonans i Trondheim. Fikk 5 på begge eksamenene, og det er jeg så jævlig stolt over! Mine første 5'ere EVER gjennom hele videregående. Det må være noe av det beste jeg har opplevd. 

  Har du blitt kjent med mange nye i Oslo, og i så fall hvordan kom du i kontakt med de? - Har fått noen venner og det er jeg glad for, men kan alltids utvide kretsen. Blitt kjent med folk på byen (ja det går an), på skolen og gjennom felles venner. Kommer faktisk også ofte i kontakt med folk på treningssenteret, som regel gutter det da, haha.. Fra før av hadde jeg et par venner og litt bekjente, og det er jo alltids betryggende når man flytter alene til ny by! Enja, som jeg bor med, er barndomsvenninnen min, og hun har automatisk blitt min "trygghet" i Oslo og hun jobbet på i starten for å "integrere" meg, haha. 

  Hvor høy er du? - 1,64 meter ganske så presist.    Hva synes du om Bjørknes hittil og hvilke fag tar du opp? - Norsk og matte. Bjørknes: uansett hvilken skole du velger, vil du møte på flinke og mindre flinke lærere. Jeg endte opp med å bytte matteklasse i høst fordi jeg ikke var fornøyd med læreren jeg hadde. Det er jeg glad for, nå har jeg to dødsflinke lærere! Trives godt på skolen, aller mest takket være lærerne som klarer å få meg og klassen engasjert i faget. Det faglige er det som veier tyngst hos meg, og det merker man også at stort sett alle i klassen er enige i. De som er uenige, dropper ofte fort ut uansett. Like greit! Bjørknes har et veldig bra læremiljø, altså! Ellers, den sosiale biten... Selv har jeg ikke fått mange såkalte "venner" på skolen, men det skal jeg innrømme er litt selvforskyldt. Har jo alltid noen å snakke med, hvis jeg vil det, men ofte velger jeg å trykke på telefonen eller gjøre andre ting i friminuttene :-)

  Er også veldig fornøyd med servicen jeg har fått hos rådgiverne på skolen. Hadde en veldig god veiledningstime før jeg startet, og mye grunnet det, valgte jeg Bjørknes fremfor Sonans. Skal jeg trekke frem noe negativt, må det være at bygget er gammelt og er dårlig tilrettelagt for å jobbe i kollokviegruppe. Skulle helst vært adskilte grupperom, og det har ikke Bjørknes. 

  Kan du legge ut en typisk treningsrutine for deg? - Vanskelig å svare på dette spørsmålet, fordi jeg følger faktisk ingen treningsprogram for tiden! Dagsformen får avgjøre hva som skal trenes - styrke en dag, litt løping neste dag, og så får jeg plutselig et kall fra Gud og drar på yogatime. Skal sies at rumpe/ben blir høyst prioritert, da! Sikkert sykt kjedelig svar dette, sorryyy.... MEN, jeg luuuurer på om jeg skal begynne med "ukens øvelse" som en fast spalte på bloggen, what do you think about that? 

  Om ditt spørsmål ikke kom med denne gangen, vil jeg svare på det i neste ukens spørsmål!

   ♥ LURER DU PÅ NOE TIL NESTE UKE? 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits