• 22.07.2013 - 00:20
 • Bikinis

  Hei! Vegard ligger allerede og sover søtt og jeg skal snart krype under dyna sammen med han, men først skal jeg vise dere bikiniene mine siden det var mange spørsmål om dem når jeg var i Alanya. Jeg synes at norske butikker har utrolig kjedelig utvalg av bikinier, så det er noe jeg ofte er på utkikk etter når jeg er i utlandet - dermed er stortsett alle favoritt-bikiniene mine fra utlandet, og selvfølgelig Victoria's secret. Kjøpte VS-bikiniene når jeg var i Florida i fjor, elsker dem! Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte flere, så det spørs om jeg ikke må bestille hjem noen. 


  Kjøpte denne i Alanya. Husker ikke butikken, men de har mange butikker der nede med stort utvalg av fine bikinier. 


  Denne og den under kjøpte jeg på Accessories rett før jeg dro til Alanya. 


  Accessories


  Bik Bok


  Victoria's secret


  Victoria's secret


  Victoria's secret

  Savner allerede sol, bikini og stranden! Bildet er tatt i Florida i fjor og jeg vil egentlig bare skrike av å se på det, for her i Tromsø er det bare grått og trist :( VIL BRUKE BIKINIENE MINE!!

  Har flere bikinier men disse er mine favoritter. Har forresten tre veldig fine bikinioverdeler som jeg tenker å selge på bloggen pga feile størrelser, og den ene er fra VS. Kan legge ut bilder hvis det høres interessant ut? Nå skal jeg krype under dyna sammen med verdens beste. Å ha kjæreste er så fantastisk fint ♥ 

 • 19.11.2012 - 15:44
 • Kjolen fra fredag

  Hei! Ville vise dere kjolen jeg hadde på meg i bursdagen, så jeg tok den på meg nå for å ta noen bilder til dere. Har ikke sminket trynet, så måtte bare klippe det bort haha. Ser også at jeg har klart og sølt noe på brystet, upsi. Synes kjolen er veldig fin, litt utenom det vanlige hva jeg pleier å gå med. 

  Den er fra Nelly, men jeg klarte ikke å finne den igjen, så regner med den er utsolgt.. Men fant to som var litt like, i allefall i brystpartiet: 


  Gul finner dere HER til 225,- // Kremfarget finner dere HER 275,- // Fersken finner dere HER til 499,- (ikke lik, men synes den er helt nydelig, spørs om jeg må klikke den hjem)

 • 13.09.2012 - 14:21
 • No more pink

  Endelig er alt det rosae borte, ble så lei alt det rosae at jeg ble kvalm av å gå inn på min egen blogg - tipper jeg ikke var den eneste. Liker at det nye er så enkelt, oversiktlig og behagelig. Utrolig deilig og motiverende med nytt Fortsatt er det Cecceaya som har laget designet, hun er så flink! Besøk foto/web-bloggen hennes her, der tipser hun om diverse fototriks ++ som kommer godt med, hun har god peiling på hva hun driver med! :)

  Så hva synes dere om designet? Noe som mangler/burde endres?  For litt siden dro Raade meg med på en bruktbutikk som jeg egentlig aldri er innom, som ligger i en bakgate her i Tromsø. Der fant jeg faktisk min nye skoleveske til kun 250 kroner. Hadde den eksistert i en vanlig butikk i dag ville sikkert prisen vært bortimot 1000-lappen, vil jeg tro. Den har plass til absolutt alt; skolepc, bøker, sminken og til og med kameraet + mer. Synes den er så kul, så ville bare vise dere den. Går nok dessverre ikke ann å finne en helt lik, det som er så fint med bruktbutikker hehee :)


 • 03.08.2012 - 14:11
 • Levis vintage

  Karen kjøpte disse to Levis-skjortsene på en Vintagebutikk i Danmark, men heldigvis er hun så feit over hoftene at de ikke passet, så da fikk jeg de! Elsker spesielt den sennepgule!! :)

 • 25.06.2012 - 19:49
 • Glad i farger


  Ja, jeg vet jeg har hår på lårene og jeg LIKER DET! Hadde det plaget meg hadde jeg fjernet hårene. Er det forresten mange av dere som fjerner hårene på lårene? Det har egentlig aldri falt meg inn å gjøre det. 
  // Bik Bok

  Favorittshortsene i sommer. Bare litt glad i farger? Jeg har faktisk utrolig få svarte/mørke plagg i klesskapet. Synd jeg ikke får brukt shortsene så mye, bare overskyet og drittvær her i Tromsø. Får ikke brukt de i Florida heller, for skal nemlig ha tom koffert med meg. Eller skal bare ha med det antrekket jeg reiser i + et skift. Skal nemlig svi bort alle pengene mine der :)  

  Tror jeg har konsentrasjonsvansker, klarer ikke å fokusere på det jeg egentlig skal gjøre, som å svare på spørsmålene deres angående silikon. Utsetter det hele tiden, tror jeg gruer meg litt til å poste noe så "personlig". Trodde det skulle bli mye enklere. Er redd for hvordan jeg skal formulere svarene, vil jo ikke oppfordre noen til å ta silikon. Finnes mange lett påvirkelige mennesker som kanskje blir å tenke "Skulle ha fikset på puppene mine jeg og, og nå fikk jeg bare enda mer lyst". Skjønner? Fikk litt kalde føtter nå. 

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits