• 21.01.2017 - 22:46
 • TIME TO BE A HERO  It´s saturday night.. time to be a hero and rescue some wine trapped in a bottle!

  GIGI DRESS FRA DMRETRO, HER 


  Hola giirls! Jeg skal ut i kveld med en ganske stor gjeng, og gjett om jeg skal danse! Kjenner knapt noen i gjengen, 2-3 stk bare, men vet dere - akkurat det elsker jeg! Tenk så kjedelig å dra ut hver helg med de samme folka om og om igjen, år etter år!! Elsker at jeg er så open minded og hiver meg ut i det, selv om jeg knapt kjenner en sjel. Viktig å gi det en sjanse, jeg er dessuten så nysgjerrig på nye folk og nye steder at jeg driter langveis i andres meninger og oppfatninger av andre. Nei, hun må du holde deg unna, hun er gal - ok, det er DIN mening, hun gale kjerringa mener sikkert akkurat det samme om DEG. La meg få skape mitt eget inntrykk, takk. 

  Haha, nå prater jeg meg bort. Det har jeg ikke tid til! Kos dere i kveld og ta på gi faen-trusa ♥

 • 20.03.2016 - 19:47
 • MER SELVOPPTATT OG 2016 FÅR DU DET IKKE

  Bukse: Zara // Topp: her // Reebok sko: her // Veske: Marc Jacobs

  Føles så sykt random ut når jeg poster "dagens antrekk" siden jeg så sjeldent gjør det, men jeg håper dere liker at jeg gjør det i blant selv om? Jeg er ingen fashion blogger, faktisk så har jeg absolutt 0 peiling på hva som er "in" og kult. Jeg er en alt mulig blogger som skriver om mye random piss preik - om jeg skal vurdere bloggen min selv, haha. Spørsmålet "Hva blogger du egentlig om?" er jeg meeeget lei av å få fordi jeg kan ikke svare annet enn "meg selv", og senest i dag fikk jeg spørsmålet. Høres så teit ut når jeg sier "meg selv". Mer selvopptatt og 2016 får du det ikke. 

  ​Stilen min er godt og blandet, i grunn klarer jeg ikke å definere den. Går i mye av det fortisene går med, som Reekbok sko og Marc Jacobs veske men hey? Det er jo kult. 

 • 18.03.2016 - 14:16
 • NY FAVORITT

  Siste uken har det smeltet godt her i Trondheim - asfalten skimter til og mye tyder på våren er på vei. Klager ikke på det! Nå må bare siste rest av snø og is smelte superfort, for sånn som det er nå er ikke pent eller trivelig. Skitten snø og livsfarlig is. 

  At lettere klær kan taes i bruk straks gjør meg LYKKELIG! Jeg lever for sommeren, den gjør meg til et bedre menneske. Har allerede begynt å fylle opp garderoben med mer sommerlige klær, og under ser dere et av mine nye tilskudd. Jumpsuiten er fra Junkyard (sponset), og det er fine Madeleine Pedersen som har designet den! Cooolt!! - Spør du meg. Har allerede sett at den er blitt populær. 

  Sko fra Nelly (utsolgt i hvit men finnes i beige og dusrosa)

  Jeg har min i XS  Puh, så rakk jeg å blogge før jeg skal på jobb!! Mye jobbprat, men jeg har jobbet mye i det siste. Heldigvis trives jeg med å ha mye og gjøre, det er bare det at jeg dessverre ikke rekker å gjøre alt 100%, og bloggen blir jo da satt nederst på prioriteringslisten.. I april og mai blir det mindre jobb, for da er det eksamenstid. I dag fikk jeg vite eksamensdatoene mine, og jeg er faktisk fornøyd: Historie 18. april og samfunnsfag 26. mai. Stort sprik mellom begge eksamene gjør at jeg kan fokusere på èn om gangen. 

  Ha en super dag, dere ♥

 • 26.09.2015 - 19:03
 • What to wear tonight?


  Hei babes! Hva skal dere i kveld? Jeg skal ut på byen for første gang på en god stund, så det blir sikkert gøy! Håper bare jeg for en gangs skyld kan bruke hjernen - jeg er nemlig av den typen som mister sunn fornuft når jeg først sitter der med en drink i hver hånd - alt skal selvfølgelig drikkes. Haha uff nei, nå må jeg slutte og psyke meg selv ned.. DETTE SKAL BLI GØY!

  Nå må jeg egentlig bare hive meg rundt, sitter her med vått hår og det skal litt til før det trynet her er partyklar.  Men dere - hvilket skjørt skal jeg gå for? Black and safe or beige and.. dangerous?

 • 23.09.2015 - 17:59
 • Tatt på meg en søppelsekk idag


  Hei dere! I dag dro jeg for å spise lunsj og catche up med Nora, en gammel venninne av meg fra Tromsø som også har endt opp som trønder. Alltid koselig å catche up med venninner man sjeldent ser, og spesielt når praten går så lett. Nora er virkelig en flott jente som jeg setter stor pris på å ha som venninne, jeg føler at jeg kan snakke med henne om alt, både overfladiske og mer seriøse ting. Det er så viktig å ha personer rundt som gir deg noe positivt, og så er det bare og kaste på havet de som suger energien ut av deg. De vennene som er førstnevnte må man ta godt vare på!


  Nydelige Nora!

  Kan anbefale pizzaen på Tulla Fischer, smakte gooodt!

  Bestemte meg for å knipe tenna sammen og lide for min nye kjole idag! Jeg så for meg at den ville se kulest ut med nakne ben og sneakers - eller converse i mitt tilfelle, så da ble det nakne ben til tross for litt for få plussgrader. Det var verdt det! Elsker at det ser ut som at jeg hat tatt på meg en kul søppelsekk, haha.  Jakke fra FWSS // Kjole her // Sko Converse // Veske Marc Jacobs

  Nå skal antrekket over byttes ut med treningstøy. Har meldt meg på en gruppetime idag som betyr at jeg får BOT hvis jeg ikke møter opp - så i dag har jeg med andre ord INGEN unnskyldninger for å ikke dra. Er litt sent ute allerede, så jeg må løpe. Ha en fin onsdag videre, så snakkes vi ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits