• 27.10.2016 - 22:54
 • BROWS IN PROGRESS

  (Min behandling er sponset)

  Er det lov å si at man er litt stolt over brynene sine? Haha. Jeg trodde ikke at bryna mine hadde så bra potensiale i seg, så må innrømme jeg er litt imponert over dem! You go girls, liksom ;-) Nå er det selvfølgelig MargretheBrow Rehab som skal ha all ære, men likevel... Hihi ♥  Kollasjen viser utviklingen til brynene mine siden første gang jeg var hos Brow Rehab for 5 uker siden! Morsomt å sette bildene opp mot hverandre slik, da ser man jo at det faktisk skjer ting. PS! På første etter-bildet har jeg litt makeup på brynene, men på siste derimot er brynene helt uten sminke! Kult, ikke sant? Jeg blir helt fascinert selv av å se på disse bildene, spesielt når jeg vet at siste bildet er helt uten sminke. 

  To behandlinger har jeg hatt hittil, og sist var nå på tirsdag. Helt ærlig er jeg sykt fornøyd med brynene mine allerede, men gleder meg til å se utviklingen videre. De blir bare finere og finere, og fyldigere og fyldigere! 


   Vil dere ha et innlegg om hvordan jeg nå behandler brynene mine hjemme? - Og sminker dem? 

 • 05.10.2016 - 16:00
 • BEGYNT Å FÅ RYNKER

  For å komme dere i forkjøpet: dette innlegget er ikke for å "syte" over huden min. Jeg vet selvsagt at mange har verre hud enn meg, så dette skriver jeg ikke for å vise dere hvor "forferdelig dårlig" hud jeg har. Enkelt og greit vil jeg bare fortelle at jeg skal begynne og ta bedre vare på min hud, - og kanskje oppfordre andre også til det?  Å poste nærbilder av huden min, helt usminket, er under kategorien "ubehagelig å blogge om". Men så skulle jeg jo gi mer faen, sant? I løpet av de 22 årene jeg har pustet på denne jorda har jeg aldri tatt vare på, eller i det hele tatt brydd meg, om huden min. Jeg har brukt sånn ca. ingen produkter for å beskytte/bevare den! De siste årene har jeg skjerpet meg litt, men solkrem har det også blitt minimalt av og dessuten med alt, alt for lav faktor. Hver sommer har jeg har hatt intern konkurranse med meg selv om å overgå min egen brunfarge, og har solt på meg både pigmentflekker og soleksem. 

  Litt innvendig panikk har jeg hatt, men ikke begynt før de siste månedene å innse at: kanskje jeg burde ta litt bedre vare på huden min? Huden har virket tørr og "stram", og det har ført til at det har dukket opp svært uvelkomne "linjer" i ansiktet, spesielt da under øynene. Ofte kommer såkalte linjer frem hvis man er veldig tørr i huden, og ikke nødvendigvis fordi man begynner å bli gammel. De siste 2 årene har jeg også slitt med en del kviser, spesielt da rundt hakepartiet. Det virker som at huden min plutselig reagerer og klikker vinkel av ALT; mensen, alkohol, endring i lufta, stress, dårlig søvn og usunn mat. Hele tiden har jeg urenheter i ansiktet, blir jeg endelig kvitt ei kvise så spretter det jammen ut to nye samtidig. Mange av disse kvisene har også etterlatt seg arr, og det er ikke alltid like enkelt å sminke over. Det hender at jeg retusjerer vekk arr/kviser på bilder! 


  Vel vel.. Grunnen til at jeg akkurat NÅ har begynt å ta tak i "hudproblemene" mine, er hovedsakelig fordi jeg har fått meg ei ny klassevenninne. Hun heter Silje, hun jobber som hudpleier på The Skin Frogner og hun har helt perfekt hud. Det er så sykt urettferdig (eller ikke - jeg er bare sjalu) - hun er for faen 29 år gammel og har renere og penere hud, og laangt mindre rynker enn MEG på 22 år!! Jeg kan sitte å glo og beundre huden hennes i evigheter.  

  Uansett!! Etter all beundring og utspørring ang. hud, lovde Silje at hun skulle hjelpe meg. Jeg er så sykt glad og takknemlig for det! Så i går var jeg i salongen hennes hvor hun gjorde dyprens på meg, og litt andre greier som jeg ikke husker, og så kjøpte jeg med 3 produkter tilpasset huden min. 
  PRODUKTER TILPASSET MIN HUD: 

  Jeg kjøpte: rens, fuktighetskrem og øyekrem!


  Føler meg sjukt gammel som har brukt 1400 kroner på renseprodukter, og i hvert fall øyekrem! Men faktisk - Silje fortalte at man bør begynne med øyekrem i det man begynner med mascara! Huden under øynene er så tynn og sart. Hun mener også at jeg kjapt vil se resultater/endringer i huden min, i og med at jeg aldri før har gjort huden min godt. Det er jo motiverende å vite! Nå må jeg bare være suuuuperflink å rense hver morgen og kveld, er så spent på å se om huden min blir bedre. Ønsker meg like fin hud som Silje når jeg er 29 år, haha ♥


  - Er du flink til å ta vare på huden din? 

   

 • 15.09.2015 - 14:30
 • Vippeextensions - prøver igjen

                                                                                                                                                     (Sponset behandling)                                                                                                                                                     
  Hipp hurra for vippeextension og bedre tid om morgenen!
  Ikke at jeg er den mest travle damen her i landet, men GUD for en luksus det var å se bra ut uten og bruke mer enn 10 minutter på badet.. Det VERSTE (tror jeg snakker for alle jenter her) er å stå på morningen med trøtte kineser øyne å påføre lag på lag med mascara... - Og så fort øynene treffer dagslys begynner de å renne. SÅ LEI AV DET!

  Til tross for et mildt sagt mislykket forsøk i Tyrkia for noen år tilbake, har jeg lenge tenkt på å prøve vippeextension på nytt. I Tromsø er utvalget av vippeartister skrøpelig, men i Trondheim derimot finnes det et lite hav. Jeg googlet "vippeextension Trondheim" og etter en runde med research av bilder og tilbakemeldinger, falt valget på iCandy - som Anne Lise driver. Hun er en travel dame men alikevel og heldigvis for meg ville hun ha et samarbeid med meg, så vippene mine er altså sponset - men det er ikke meningene mine.  Nå er det riktignok bare ett døgn siden jeg var hosAnne Lise og fikk satt på vipper, så jeg skal ikke konkludere for mye over fordeler og eventuelt ulemper riktig enda. Så langt kan jeg si at det ser dødsbra ut og jeg sparer både tid og mascara - og det er fordeler nok i massevis for meg! Også er vippene overraskende behagelige å ha på. Litt uvant er det, men forventet at det skulle føles mye mer ubehagelig i starten. Jeg er glad i å gå uten sminke, så det er viktig for meg at vippene ikke føles ubehagelige eller "i veien".

  ←Dådyrøyne VS Døde øyne→

  Ble det ikke lekkert? Jeg har forresten volumvipper i lengde 10,11,12 og 13mm. Kunne verken tenkt meg mer eller mindre.

  For å booke time hos Anne Lise, ring eller send SMS til 48190530, eller gå inn her. Mer info og bilder finner dere på Facebook her. PS. Lønner seg å følge iCandy på Facebook, der blir det lagt ut gode tilbud. 

 • 10.09.2015 - 14:29
 • Junkyard rabattkode

  Hello cuties!                                                                                                                               

  Jeg er så innbilsk og tror at kroppen min er en superhelt, så hadde derfor god tro på at jeg skulle våkne opp i god form i dag. Den kurerer ALT og er aldri syk - så når jeg da faktisk en sjelden gang blir syk føler jeg meg helt døende og synes kjempesynd på meg selv. Alle vet hvor kjedelig det er å være syk, men man glemmer fort av hvor jævlig det faktisk ER. Men å høre på andre klage over at de er syke er irriterende så jeg skal slutte med en gang.  Kjæresten min er en sykt grei superhelt ♥ Jeg blir så forferdelig oppblåst i magen av å spise brød så derfor spiser jeg det nesten aldri lengre - men i dag klarte jeg ikke tanken på å knaske knekkebrød, så Vegard dro og handlet for meg. Jeg sa jeg ville ha salami men angret med en gang på at jeg ikke sa brunost..... Men brød fikk jeg i det minste! Altså, jeg spiser ikke bare èn brødskive til frokost. Her forskynte jeg meg på nytt etter å ha spist to skiver. Følte jeg måtte presisere så ingen tror jeg spiser så lite, haha!

  Jeg er ikke bare innom for å fortelle hvor dårlig jeg er og hvor mange skiver jeg spiser til frokost - jeg vil nemlig dele en rabattkode med dere før det er for sent:

  I samarbeid med Junkyard vil jeg gi ut en rabattkode til dere, som gir 15% på HELE nettbutikken. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som digger Junkyard, så håper noen setter pris på rabattkoden ♥ Den gjelder t.o.m ut lørdag (12. september), så her kan man shoppe med litt bedre samvittighet og spare noen kroner. Venter selv på en pakke full av godsaker derfra, klarer nesten ikke å vente!

  Buksa jeg hadde på meg i går er sykt cool og er selvfølgelig fra Junkyard, den finner dere her. Min bukse er sponset og jeg har i størrelse xs - helt normal på størrelse. Happy shopping, cuties!  Okei en litt viktig ting jeg lurer på helt til slutt! Foretrekker dere at skriften i innleggene er i denne størrelsen?? Eller skal jeg få den litt mindre, som det her? Tror jeg liker denne størrelsen best, men setter pris på å høre hva dere mener!

 • 20.08.2015 - 12:21
 • Before and after

                                                                                                                                                                        Sponset behandling

  Håret mitt var en katastrofe, da det var omtrent 7 måneder siden sist jeg var hos Therese og fikk klippet det. Nå som jeg bor i Trondheim var jeg nødt å finne en ny salong å gå til, så da jeg ble tipset om H2 falt valget på H2 Grilstad Marina. Jeg er så heldig som har inngått et samarbeid med dem, og etter første besøk må jeg bare si HURRA for det!

  Det var litt som måtte gjøres for å få orden på det lange, tykke håret mitt, så nesten fire timer satt jeg og ble frisert. Men jeg elsker å være hos frisøren, det er jo bare helt himmelsk å bli dullet på håret! Jeg får en følelse av å være på spa, og det var ikke langt unna da jeg oppdaget at stolene man sitter og blir vasket håret i var massasjestoler! Og når jeg da fikk hodebunnsmassasje oppå det hele....

  Det var flinke Telma som fikk den krevende oppgaven å fikse opp i dette kaoset:  FRA KAOS TIL AMAZING:


  Okei, seriøst, ble ikke håret mitt sinnsykt bra? Kan ikke huske sist jeg har vært så fornøyd med håret, jeg klarer ikke å gå forbi et speil uten og smile. Å se bra ut på håret er (i hvertfall for meg) utrolig viktig! Telma la en grunnfarge i bunnen for å få det litt mørkere, deretter la hun inn striper for å få en jevnere overgang, litt lysere og kaldere. Det gule, solbleka håret mitt is finally gone!

  Å ha lengst mulig hår er ikke lengre like viktig for meg, for hva er vitsen når det uansett er krusete og slitt? Det er ikke pent, så jeg ga Telma frie tøyler til å klippe det som var slitt. Såå "kort" hår som jeg har nå er jeg ikke vant med, men tro det eller ei, det føles som en befrielse. Gleder meg til å style det mer framover, det vil nok bli myye lettere. Synes jeg ser mer voksen ut, med litt kortere og velstelt hår (jeg vet det ikke er kort, men kortere enn hva jeg er vant med, haha).

  H2 Grilstad Marina har et kult maritimt preg over salongen

  Produktene som ble brukt på meg, alle fra merket Gorgeous:


  1. og 2. Violet shampoo og conditioner:
  Med blå pigmenter som motvirker gult/gyllent hår, samtidig som den pleier, motvirker statisk hår og forurensing fra utemiljø.
  3. Ten in One:
  Et helt genialt produkt som gjør 10 ting - Fukter og pleier, gjør håret mykt, gir tekstur og bevegelse, gir glans, løsner floker, beskytter mot varme fra f.eks. hårføner (ikke glattetang), beskytter hårfargen, kontrollerer friss og flyvehår.
  4. Argan Oil: En pleiende olje som gir glans og mykgjør håret, men som ikke gjør håret tungt og fett. Beskytter mot forurensninger fra utemiljø.
  5. Shine serum: Gjør håret supermykt og reduserer både tørketid og friss. Stenger også ut fukt.

  What do you think about my new hair?
  SÅÅ fornøyd vettu! Bestill time hos H4 Grilstad Marina på: 73807616. Telma anbefales!

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits