• 13.08.2012 - 19:57
 • Unblogged pictures

  Herregud så jeg savner Florida! Ofte er det jo sånn at man synes det er deilig å komme hjem fra ferie, i allefall hvis man har vært borte èn hel måned - men jeg synes faktisk aldri det er deilig å komme hjem (utenom når jeg har vært på hytta da haha). Et tegn på at man kanskje burde flytte? Jeg er rimelig sikker på at jeg blir å flytte utenlands for et år eller lengre så snart jeg er ferdig med VGS. Det at man blir deprimert av været kan jeg skrive under på, jeg får ikke lyst til å gjøre noe som helst. Idag har det forsåvidt vært fint vær, men selvfølgelig har jeg sovet bort dagen.. Ellers har jeg ryddet og vasket litt i leiligheten, etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg innsett at jeg ikke lengre har foreldre som vasker huset .. hehe. 

  Pga dårlig nett i Florida fikk jeg ikke blogget så mye som jeg skulle ønske, så derfor er det flere bilder jeg ikke har delt med dere enda:


  Det jeg savner mest utenom alle folkene er uten tvil stranda og varmen!! Hadde gjort ALT for å oppleve alt om igjen. Jeg og Therese planlegger faktisk en ny sydentur om ikke alt for lenge, håper det lar seg gjøre!!


  Når det først begynner å regne i Florida HØLJER det ned, 10 minutter før dette bildet ble tatt var det sol og skyfri himmel!


  Marco <3 


  Fra vi var på baseball-kamp
  Andrea, Oscar, Jules og meg <3  Universal studio & Adventure Island:  Det jeg synes var mest spennende i og med jeg er stor Harry Potter-fan, var selvfølgelig "Galtvort" og "Galtvang" :) 


  På innsiden av "borgen" var det en sånn simulator karusell. Vanskelig å forklare hvordan det var så gidder ikke, men var sykt kult i allefall! Fløy på sopelime osv. Haha


  Alle husker vel Hermine i denne kjolen fra Harry Potter og ildbegeret :)


  Verdens største Hard Rock Cafè  Fantastiske minner! 

 • 02.08.2012 - 01:21
 • Graduation og hjemreise :(

  Nå har vi alle 150 EF-studenter reist hjem til hver vår kant av jorden, så nå er jeg med andre ord hjemme i lille Norge - som forresten aldri før har føltes så.. lite! Blir trist av å tenke at at sannsyneligheten for at vi møter de andre nye, utenlandske vennene våre, er utrolig liten! Antageligvis aldri. En liten smule godt å komme hjem, men savner faktisk Florida utrolig mye allerede. Er blitt så vant med å omgås masse mennesker 27/7, så føles egentlig bare helt merkelig akkurat nå. Rett og slett veldig ensomt og tomt! 

  Trist at eventyret er over, men sitter igjen med både venner og minner jeg aldri vil glemme. Skulle ønske jeg bare kunne skrudd tiden tilbake 28 dager for å få oppleve alt om igjen. USA er fantastisk, skal uten tvil tilbake i nærmeste framtid (kanskje helst når jeg er 21 år, haha)!

  Siste dagen vår hadde vi "Graduation" hvor vi feiret at vi hadde fullført skolen/språkkurset. Litt sånn filmfølelse av det hele - utrolig kult å få en slik hatt, få ropt opp navnet sitt, få diplom, bli tatt bildet av sammen med lærerne, og ikke minst kaste hatten høyt i sky!


  Nesten alle de norske - fem stykker. Fantastisk gjeng!


  Savner dere allerede jenter, Lema og Andrea <3


  Prikken over i'en
  Meg og mine to lærere, Ric and Daniella.
  Overlykkelig ass..  Så var det et tårevått avskjed på flyplassen i Miami med de Italienske favorittguttene våre :( Marco, Giacomo og Oscar ♥


  <3<3<3


  Marco!! Typisk den gutten som skal tøffe seg, men som egentlig er en kosebamse på innsiden :)


  Sykt rutinert pakker! 10 gram fra å ha overvekt!  Meeen! Det beste med å komme hjem var definitivt å kjøpe ny, hvit, fiiin iPhone (mistet min gamle i havet i Florida, for de som ikke har fått det med seg)! Dro faktisk direkte fra flyplassen og kjøpte denne herligheten, tre uker uten iPhone er ganske grusomt! HELLO INSTAGRAM, ENDELIG!!! @tuvaw 

 • 30.07.2012 - 11:06
 • Colour Disco

  Heisann, en uke siden sist! Jeg og Therese har vært ganske irriterte over nettet på hotellet, det funker ikke på dagtid, og derfor har bloggingen vært et problem. Synes det er veldig synd, for har masse bilder jeg har hatt lyst til å vise dere, men får bare ta en liten oppsummering når jeg kommer hjem til stabilt nett (hjemme på onsdag). I morgen er "Graduation" for å "feire" at vi har gjennomført språkkurset, og da skal vi vise frem et slideshow vi har laget i grupper som jeg holder på å jobbe med nå. Egentlig bare derfor jeg er våken midt på natten selv om jeg er stuptrøtt, men jeg må få det ferdig først. Poster filmen selvfølgelig på bloggen når den er ferdig opplastet! 

  Har vært en helt fantasisk måned her i Florida, men skal også bli godt å komme hjem igjen til lille Norge og daglige rutiner. Her nede har vi levd i en boble hvor hverdagen hjemme ikke finnes. Kjenner jeg kommer til å savne varmen og alle de fantastiske folkene vi har møtt her, kommer til å huske denne reisen for resten av livet! 

  I dag hadde vi Colour Disco hvor vi skulle kle oss ut i fargen til gruppen vår i bussen, så da var det fargen blå jeg og Therese skulle være kledd i. Ingen av oss har blåe klær her nede, så vi dro på en surfebutikk (så og si eneste klesbutikk her i nærheten) og leitet etter blått. Vi var veldig fornøyde med utfallet, og synes nesten vi fortjente en pris for best kledde haha! Gjennomført og kreativt! Bill, som er vår bussleder, var veldig fornøyd med innsatsen vår :D
  Litt horete antrekk, men utvalget var som så. Men vi var blå og fresh da!!
  Therese, Bill og Andrea <3 
  Når vi så denne blåe lekebussen måtte vi selvfølelig kjøpe den til Bill, som en liten gave fordi den blå gruppa er best og selvfølgelig slik at Bill aldri glemmer oss (det tror jeg ikke han gjør uansett haha). Om dere skal på språkreise til neste år til Florida så kan jeg bare fortelle dere at Bill og Lindsey er verdens beste ledere!!


  Goooo BLUE!!

 • 23.07.2012 - 14:11
 • Siden sist

  Hei! Nei nå begynner jeg å bli dårlig på å oppdatere.. Nå er det 9 dager igjen her i paradis, kommer til å savne varmen og alle de fine, fantastiske folkene vi har møtt - men skal sies at det skal bli godt å komme hjem til sine egne regler. Prøver å utnytte hver dag så godt som mulig, og i dag skal vi på Universal Studio og Adventure Island - det kommer til å bli sykt gøy! Universal Studio er, for dere som ikke vet, en park hvor de har satt opp filmsett til mange berømte filmer og serier, som f. eks. Harry Potter! Å se Harry Potter "live" gleder jeg meg utrolig mye til, er jo superfan som dere vet! Adventure Island er en svær park med karuseller og berg-og-dalbaner, som sikkert ikke en gang kan sammenlignes med Tusenfryd!! Den her dagen blir med andre ord sykt bra!


  Har vært dårlig på å ta bilder de siste dagene, men her er meg, Lema og Therese før Discoen. Discoen var ganske gøy, fikk litt flashback til ungdomsskolen da (alkoholfrie fester hehe), men tror aldri jeg har danset så mye på en kveld!! Sminken bare rant alle veier.   Innkjøpene siden sist:
  // Aldo
  // Aldo


  // Aldo  Husker dessverre aldri navnene på butikkene jeg kjøper fra, utenom de tre veskene som er fra Aldo. Beklager for det! Nå skal jeg vekke Therese og spise frokost. Litt usikker på om jeg tørr å ta med kameraet i dag.. Hater å ikke ha iPhone, får ikke tatt iPhonebilder en gang da.. Men har akkurat ringt banken og fått overført mer penger til kontoen til Therese, så må bare komme meg til en Apple butikk!

 • 21.07.2012 - 22:45
 • Car Wash

  I det siste har det vært mye opplegg med EF-gjengen og lite fritid, så når man først har fritid vil man utnytte den, og på kvelden er man som regel så trøtt at man stuper salto i sengen, derfor er jeg litt treg med å oppdatere til tider, i tillegg til at nettet er utrolig tregt. I dag har vi vært på shopping, fikk kjøpt mange fine sko og vesker. Viser alt senere, for nå må vi gjøre oss klare for Disco. Skal ta med kameraet, så dere får se mange fine bilder!

  I går hadde vi Community Service, som gikk ut på at vi skulle hjelpe en orginasjon som heter Within Reach med å samle inn penger ved å ha "Car Wash". Så var det opp til hver enkelt som fikk bilen sin vasket om hvor mye den ville donere. Within Reach er en orginasjon som hjelper folk som trenger hjelp, som f. eks. om noen barn mister foreldrene sine i en ulykke kan Within Reach komme inn å hjelpe barna så de får mat og tak over hodet. Utrolig bra opplegg, og det føltes godt å kunne være til hjelp! 

  Ble ikke helt sånn som på film hvor man står i bikini og gnikker puppene over panseret haha! Vi fikk ikke lov å gå i bikini en gang - før helt på slutten når Debra sa at det var greit alikevel. Men det skjønner jeg jo, det var jo veldedighetsarbied og da passer ikke nakenhet inn. Vi hadde det utrolig gøy i allefall!


  Gruppa mi  Nå må jeg hive meg rundt, gleder meg til å pynte meg i kveld med kjole og høye hæler. Discoen er en ganske svær greie hvor vi skal møte andre EF-studenter som er på språkreise andre plasser rundt i Florida, så det blir garantert gøy :D

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits