• 28.01.2017 - 16:03
 • UKENS SPØRSMÅL #2

  Hvor pleier du å dra ut i Oslo? - Varierer, men blitt mye Solli plass. Yes, der er det trynefaktor og fasade så det holder. Om å gjøre og kjenne folk og befinne seg på VIP-området, kjenner du ingen er du en dritt. I sommer elsket jeg å dra ut i Oslo, mens nå.. nei nå spyr jeg. Tips til bra utesteder i Oslo? 

  Kan du dele dine skjønnhetstips? - Spis sunt, drikk vann, sov nok, TREN, rens huden, gi den bodylotion/ansiktskrem, gå ut og svelg frisk luft, begrens alkoholen, prøv og ikke klem på kvisene dine (stygge arr!) og SMIL. Så enkelt men likevel så vanskelig. 

  Synes du det er vanskelig å finne klær og bh når du har store pupper? - Klær er ikke vanskelig, faktisk synes jeg mange plagg former seg bedre på kroppen etter at jeg fikk pupper. Eller vent, skjorter!! Der oppstår et problem. Skjorta kan sitte perfekt ellers, men så er det den ene knappen over puppene som ikke vil holde igjen. Nå kom jeg på et annet "problem", og det er at store pupper fort kan se FOR vulgære ut i enkelte plagg. Hender også at jeg føler meg større enn det jeg er, på grunn av puppene.

  Jeg har et helt annet forhold og syn på pupper nå, kontra da jeg opererte som fersk 18-åring. Uten tvil er det både fordeler og ulemper med små og store pupper. Kanskje det fortjener et eget blogginnlegg? Hmm.


  BH er et helvete å finne som ser bra ut og passer/sitter som de skal. Altså, disse puppene trenger støtte - bare å glemme H&M da </3 

  Søkte på Iglow her om dagen, og kom opp et blogginnlegg om at du har testet det. Har nå bestilt det, etter og ha hørt mye positivt fra mange. Hva er din erfaring med serumet? Klem. - Oii, det er mange år siden! Dessverre ble den Iglow'en bortglemt i en skuff, tørket ut og gikk ut på dato og dermed ingen resultat. Sorry! Håper det funker og at du blir fornøyd!! Klem <3 

  Kan du skrive hvordan det gikk med ripplingen snart? - Har gått litt opp i vekt siden jeg skrev om det (her), og det har hjulpet på. Men har det fortsatt, og jaaa det suger skikkelig. Spesielt synlig er det om morgenen før jeg har spist og er på mitt "tynneste", da får jeg lyst til å gråte, røske ut implantatene og få tilbake mine søte små. 

  Hvordan får du kontakt/slå av en prat med folk når du er på trening? Jeg trener stort sett alene, da har jeg på headsett med full guffe. Synes det er vanskelig å starte en samtale når jeg trener, synes det virker litt creepy å stå å glane/smile på folk.
  Haha, skjønner at du lurer, etter at jeg skrev at jeg ofte kommer i prat med folk på trening. De fleste trener med musikk på ørene, akkurat som du (og jeg), og da er det ikke lett å bare slå av en prat. Så "ofte" er kanskje en liten overdrivelse, men det hender faktisk ikke så sjeldent heller. For eksempel: av nysgjerrighet kan jeg finne på å kommentere en øvelse noen gjør, og vips så er samtalen i gang. Ellers, hvis et apparat jeg skal bruke er opptatt, spør jeg ofte om hun/han har mange sett igjen. Er svaret ja, tilbyr som regel personen meg å kjøre mine sett i mellom. Da hender det at man slår av en prat! En gang endte det faktisk opp med at jeg fullførte resten av økta sammen med han, og så slo vi følge hjem etterpå og avtalte ny treningsøkt sammen (det skjedde aldri da lol). Hyggelig!   Jeg lurer på noe angående den hårfjerningen du tok med laser i Trondheim. Har lest innleggene du la ut om det og forstod du var fornøyd. Men lurer litt på hva prisen kom på til slutt, og hvor mange behandlinger en normalt kanskje må ha? Vurderer det sterkt selv! - Jeg har tatt totalt fire behandlinger nedentil, og armhulene to ganger. Første og andre gang jeg var til behandling, tok jeg kun nedentil. Da betalte jeg 1800,- per behandling. Etter to runder nedentil, kom jeg tilbake en tredje gang, og da ønsket jeg å ta armhulene i samme slengen. Så de to siste gangene tok jeg nedentil + armhulene for kun 2000,-. Jeg fikk nok en veldig god pris + studentrabatt. Det er så klart individuelt hvor mange behandlinger som trengs, selv har jeg som sagt tatt fire nedentil, og planlegger èn til. Tror ikke jeg trenger flere da! 

  Hvilke blogger liker du, om du kan nevne noen? - Følger 53 bloggere på Bloglovin, så liker tydeligvis ganske mange. Men kan utnevne noen; Ida Wulff (favorite!), Sophie Elise, Anna, Tcmn (skulle ønske hun blogget hver dag xoxo biggest fan), Enja, Andrea Badendyck, Kristine Ullebø, Erica ++. Disse er jeg innom så og si daglig. Leser stort sett bloggene på topplisten til blogg.no, as you can see. Har fulgt disse nevnte bloggerne i alle herrens år, derfor har jeg liksom fått et forhold til de, både gjennom bloggen og flere av dem personlig også.

  Hvordan pleier du håret ditt? Du har så fint hår! - Thank you! Du, det er ingen hokus pokus. Vasker det hver 5 dag ish med frisørprodukter tilpasset mitt hår, lufttørker, putter i serum/olje, børster det aldri vått, bruker sjeldent varme redskaper og farger det enda sjeldnere. Utsetter håret mitt minimalt for skader!   Jeg tenker å flytte til Oslo, og skal da mest sannsynlig leie leilighet. Kan jeg spørre hvor mye du betaler i mnd og ca. hvor i Oslo du bor? Det ser så stort og flott ut der du bor :) Og er det kollektiv, eller leier du leiligheten med folk du kjenner bare? - Leiemarkedet i Oslo er helt sprengt, du må belage deg på å bo i kollektiv og/eller mest sannsynlig betale dyre dommer. Bor på Majorstuen og betaler 6500kr i mnd - får ofte høre at jeg er heldig! Vi bor i en gammel men stor og fin leilighet, med en hyggelig balkong. Kjøkken og bad kunne trengt en renovering, utenom det er det lite å klage på. 

  Vi liker ikke å kalle det for kollektiv, da det ikke "føles" slik. Vi er liksom tre venninner som bor sammen. Haha. Enja kjente jeg godt fra før, ikke hun andre. 


   

  HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE? 
   

 • 07.12.2016 - 01:45
 • UKENS SPØRSMÅL

  Har du fortsatt noe kontakt med V? Tror du at det noen gang kunne blitt dere to igjen? - Ja, vi har kontakt og vi er venner. Det var mye bjeffing og krangling i starten når bruddet enda var ferskt og sårt, mens nå er tonen god mellom oss. Vi bryr oss om hverandre, han har stått meg veldig nær i mange år, han kjenner meg best av alle og det er derfor godt å kunne ringe han hvis jeg trenger støtte, gode ord, veiledning eller hva som helst. Sikkert vanskelig for andre å skjønne seg på, "en eks bør forbli i fortiden", tenker nok mange. Men jeg slipper svært få ordentlig innpå meg! Derfor er jeg veldig glad for å fortsatt ha han i livet mitt, selv om vi ikke er kjærester lengre. Likevel har vi det bra begge to hver for oss, og at jeg flyttet, føles riktig! 

  Hva er planene for studiene til høsten? - Mangler fortsatt naturfag som må taes opp etter dette skoleåret, før jeg kan juble over et fullført vitnemål. Så det er planen, samtidig som jeg har lyst til å ta PT-utdanning. Klarer ikke å legge fra meg den tanken!

  Har du noen tvangstanker? - Ja, vil påstå at jeg har en slags tvangstanke i forhold til mat. Føler en slags "angst" for å være sulten. For eksempel: er jeg ute av hjemmet og vet at det er mange timer til jeg har tilgang på mat, blir jeg sykt stressa. Helt vilt slitsomt å være sånn! 

  Hvem er du i vennegjengen? - Haha, spørs hvem du spør! Fikk to vidt forskjellige svar som ikke samsvarer med hverandre. Funny! 

  Hva syns du om Isabel Raad sitt innlegg om jenters oppførsel etter et brudd? - Haha, tenker du at jeg bør føle meg truffet? Har lest det, men husker ikke ordrett hva budskapet var. Tenker likevel at enhver person reagerer og føler forskjellig etter et brudd. Dessuten er det ikke alltid man klarer å tenke eller handle rasjonelt når følelseslivet er så ustabilt, som det ofte er etter et brudd. Man går gjennom ulike faser, og èn av mine faser var å dra ut og feste. Det var gøy for en periode, før jeg ble dritt lei. At man er mye ute og fester, betyr ikke nødvendigvis at man ligger rundt. Synes det virker som at folk tenker det! Personlig trengte/trenger jeg ikke å ligge rundt for å booste min egen selvtillit/selvfølelse, den booster jeg på andre måter. Men for all del, vil du ligge rundt, er det ikke noe galt i det heller! What ever makes you happy.   Hvordan går jobbsøkingen, klarer du å leve på kun det du får av blogg.no?​ - Dårlig. Haha! Så vil du, eller kjenner du noen som vil ansette meg? Jeg er lærevillig og har sykt bra arbeidsmoral. Er heller aldri syk, kommer alltid på jobb. Lønnen man får alene fra blogg.no er ikke noe å sprette champagne for, hvis noen skulle tro det! Man tjener ikke fettttt når man blogger så ustabilt som meg, så dere som kommenterer "du blogger bare for penger" skjønner ikke hvordan ting fungerer. Hadde vel ikke blogget av og på annenhver uke hvis jeg kun blogget for penger, hadde jeg vel? 

  Hva var de største utfordringene med å være "ny i ny by"? - Å finne "sin plass" og å få venner, kan være utfordrende. Har savnet litt den følelsen av å føle at man har en "tilhørighet", om det gir mening? Tror det er ganske normalt i ny by, spesielt hvis man akkurat har gått gjennom et brudd og i tillegg har den bakgrunnen jeg har. Mye nytt å vende seg til, et "nytt liv" nærmest og en ny hverdag alene. Alt er nytt, urørt og litt småskummelt! Ønsker skikkelig sterkt at søsteren min skal flytte til Oslo, jeg hadde elsket å ha henne her.   Hvor mange eksamener har du igjen før du er ferdig med VGS? - 6 totalt. Yeiiii

  ​Hva hadde du i snitt på videregående? - Du, det vet jeg faktisk ikke. Det var så dårlig at jeg aldri orka regne ut. 

  Hvilke fag tar du egentlig opp igjen? Og hvor lenge har du holdt på? - Nå tar jeg opp norsk og matte. Begynte å ta opp fag etter nyttår, så ett år straks har jeg holdt på. Tok samfunnsfag og historie i vår, begge fagene som halvårs-kurs på Sonans i Trondheim. Fikk 5 på begge eksamenene, og det er jeg så jævlig stolt over! Mine første 5'ere EVER gjennom hele videregående. Det må være noe av det beste jeg har opplevd. 

  Har du blitt kjent med mange nye i Oslo, og i så fall hvordan kom du i kontakt med de? - Har fått noen venner og det er jeg glad for, men kan alltids utvide kretsen. Blitt kjent med folk på byen (ja det går an), på skolen og gjennom felles venner. Kommer faktisk også ofte i kontakt med folk på treningssenteret, som regel gutter det da, haha.. Fra før av hadde jeg et par venner og litt bekjente, og det er jo alltids betryggende når man flytter alene til ny by! Enja, som jeg bor med, er barndomsvenninnen min, og hun har automatisk blitt min "trygghet" i Oslo og hun jobbet på i starten for å "integrere" meg, haha. 

  Hvor høy er du? - 1,64 meter ganske så presist.    Hva synes du om Bjørknes hittil og hvilke fag tar du opp? - Norsk og matte. Bjørknes: uansett hvilken skole du velger, vil du møte på flinke og mindre flinke lærere. Jeg endte opp med å bytte matteklasse i høst fordi jeg ikke var fornøyd med læreren jeg hadde. Det er jeg glad for, nå har jeg to dødsflinke lærere! Trives godt på skolen, aller mest takket være lærerne som klarer å få meg og klassen engasjert i faget. Det faglige er det som veier tyngst hos meg, og det merker man også at stort sett alle i klassen er enige i. De som er uenige, dropper ofte fort ut uansett. Like greit! Bjørknes har et veldig bra læremiljø, altså! Ellers, den sosiale biten... Selv har jeg ikke fått mange såkalte "venner" på skolen, men det skal jeg innrømme er litt selvforskyldt. Har jo alltid noen å snakke med, hvis jeg vil det, men ofte velger jeg å trykke på telefonen eller gjøre andre ting i friminuttene :-)

  Er også veldig fornøyd med servicen jeg har fått hos rådgiverne på skolen. Hadde en veldig god veiledningstime før jeg startet, og mye grunnet det, valgte jeg Bjørknes fremfor Sonans. Skal jeg trekke frem noe negativt, må det være at bygget er gammelt og er dårlig tilrettelagt for å jobbe i kollokviegruppe. Skulle helst vært adskilte grupperom, og det har ikke Bjørknes. 

  Kan du legge ut en typisk treningsrutine for deg? - Vanskelig å svare på dette spørsmålet, fordi jeg følger faktisk ingen treningsprogram for tiden! Dagsformen får avgjøre hva som skal trenes - styrke en dag, litt løping neste dag, og så får jeg plutselig et kall fra Gud og drar på yogatime. Skal sies at rumpe/ben blir høyst prioritert, da! Sikkert sykt kjedelig svar dette, sorryyy.... MEN, jeg luuuurer på om jeg skal begynne med "ukens øvelse" som en fast spalte på bloggen, what do you think about that? 

  Om ditt spørsmål ikke kom med denne gangen, vil jeg svare på det i neste ukens spørsmål!

   ♥ LURER DU PÅ NOE TIL NESTE UKE? 

 • 05.12.2016 - 20:49
 • MIDT I DEN FINESTE GLASUREN AV OSLO

  TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER 
  (ADLINKS)

  Både skoene og toppen er nå på tilbud! Har du små føtter som meg, er du heldig - Junkyard har bare str. 36 og 36,5 igjen. This is one of my favorite pair of shoes! De er så freshe atteeee

  Å ha en SÅ FIN balkong som vi har, midt i den fineste glasuren av Oslo, er ren lykke! Luksus faktisk, er det. Balkongen er vendt ut mot et veikryss, som gjør at vi slipper å se rett inn i et murbygg når vi sitter og nyter "frisk" luft. Å sitte på balkongen å titte ned på folk om sommeren, med niplene på vift uten at andre enn det homofile paret i det rosa huset kan se oss - DET er digg det! Åh nei, gi meg bare sommer igjen. 

  Anyways!! Vi kjører på med en spørsmålsrunde, eller "ukens spørsmål" kaller vi det. Jeg er for dårlig på å besvare spørsmål i kommentarfeltet, så ukens spørsmål blir bra! Svarer i morgen, så hva lurer du på? ♥ 

 • 01.06.2015 - 22:11
 • Bli bedre kjent?

  Kofferten har ankommet - selvfølgelig med en eksplodert såpeflaske som en hyggelig surprise utover alle klærne. Slikt må man vel bare regne med når man ser hvordan bagasjen blir behandlet på vei inn og ut av flyet? Tromsø har badet i sol idag og livet kjennes litt lettere ut enn på lenge. Endelig begynner jeg å føle en slags framgang, en slags indre lykke som jeg ikke har følt på lenge.

  Jeg har lyst til å ha en spørsmålsrunde. Jeg liker å svare på spørsmål og jeg tror dere liker å lese svarene? Vil at dere skal bli bedre kjent med meg. Er jeg veldig vågal så svarer jeg kanskje på video? Jeg tviler, men lov å håpe. Såååå hva lurer dere på? Hvordan man takler et avstandsforhold? Eller kanskje du lurer på noe angående studieturen til Cabarete? Jeg vil ha masse, masse spørsmål, så spør om hva som helst! Setter også stor pris på forslag om hva dere vil lese om på bloggen. Føler at jeg i løpet av 4-5 år som blogger har brukt opp all kreativiteten min, hehe. Så brainstorm litt med meg, da. Please ♥


  Missing this..
 • 26.10.2013 - 17:45
 • Answers

  Savner du å bo med Therese?
  Jeg savner ikke leiligheten vi bodde i, men jeg savner Therese. Vi har ikke hatt så veldig mye kontakt siden vi flyttet fra hverandre, men det skyldes nok at vi begge har fått oss kjærester - selv om det ikke burde være en unnskyldning. Det blir fort sånn når man er nyforelsket, men jeg er ikke akkurat nyforelsket lengre, så vi må bare skjerpe oss. Vi er ganske late begge to! Sett bort ifra at vi er late, så passet vi veldig godt som samboere. Det ble mye festing som vi begge elsket, men det forandret seg litt etterhvert i og med at vi fikk oss kjærester. Det hadde ikke passet for oss å bo sammen nå, for naturligvis bor Therese så og si sammen med Marius, og jeg skal flytte inn med Vegard etterhvert. Vi er blitt så voksne :') 

  Du ser veldig bra ut:) Men så ut som du var blitt veldig tynn? Men på en fin måte da, men kunne du skrevet et innlegg om trening osv om deg?
  Takk for det! Jeg var veldig fokusert på treningen, men så ble jeg plutselig sammen med Vegard og da mistet jeg helt fokus, haha! Så nei, jeg trener dessverre ingenting for tiden. Jeg er en del tynnere nå og det er nettopp fordi jeg nesten ikke har noen muskler igjen. Synes ikke jeg er FOR tynn, men rumpa mi er blitt like flat som Danmark og det er ikke bra. Har faktisk gått ned 6-7 kg siden jeg var aktiv med styrketreningen, og har store planer om å begynne og bygge opp kroppen litt igjen. 

  Hvor skal du flytte når du flytter ut igjen?
  Jeg og Vegard skal flytte inn i leiligheten hans. Gleder meg veldig til å få mitt eget hjem igjen!! 

  Har du lyst til å gå barn?
  Ja! I hodet mitt ser jeg for meg at jeg har fødd tre barn innen jeg er ca. 32 år!

  Er forholdet mellom deg og Vegard alltid perfekt?
  Hva er et perfekt forhold egentlig? Jeg har aldri hatt det bedre og han er virkelig helt fantastisk. Trives veldig godt med å ha kjæreste ♥


  Kunne du tenkt deg og vært med på paradise hotel eller charterfeber?
  Nei og nei. Hadde du spurt meg for to år siden så hadde svaret vært ja. Fikk tilbud om å være med på årets Charterfeber og jeg var ikke i nærheten av å takke ja til det generøse tilbudet. Og veldig glad er jeg for det i ettertid! Verken Therese, Ida eller Rannveig har fått særlig positiv oppmerksomhet rundt det. Jeg vet at et slikt elendig program kun er ute etter å skape "god" TV, så det overrasker meg ikke hvordan ting er blitt klippet og vinklet om. 

  Har du fullført skolen?
  Går siste året nå, allmenn påbygg. Sykt tungt og sykt kjedelig!

  Jobber du nå?
  Nei.. 

  Har du tatt noen operasjoner siden sist? 
  Nei, og det blir ingen flere i nærmeste framtid! Har vel og merke aldri angret på at jeg tok silikon. 

  - Noe mer dere lurer på? 
  :)   

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits