• 25.01.2017 - 13:54
 • JEG SELGER KLÆRNE MINE

  Hola girls! Stort JA til gjenbruk, alle burde laste ned appen TISE med det samme! Eller har du kanskje gjort det allerede? Kan hende jeg henger litt etter.. Èn ting er sikkert; jeg kommer til å bruke appen flittig fremover! Både for kjøp og salg. Nei, dette innlegget er ikke reklame, bare jeg som er litt over-entusiastisk over å ha nettopp oppdaget en så genial app!  FØLG MEG PÅ TISE: "TUVAW" 
  Jeg er en sterk motstander av det bruk og kast-samfunnet vi lever i i dag, både hva gjelder forbruksvarer, klær og ikke minst mat. Den melka skal lukte dårlig før den går i vasken! Jeg hiver ikke mat med mindre den ser eller lukter dårlig, datomerkingen har liten betydning! Sånn er det bare.

  Anyways, jeg tenkte ikke å prate om mat nå, men klær! I går kveld brukte jeg 3 timer på å shoote klær jeg skal poste på Tise i løpet av dagen. Noe er allerede lagt ut, og et par ting er faktisk solgt også! Det er mye arbeid, men hallo så godt det føles. Haha. Enda har jeg masse mer som venter, så her er det bare å henge i å få lagt ut. Jeg håper dere vil følge meg! Mine ubrukte, bortglemte klær trenger nye eiere. Det aller meste vil bli priset latterlig billig, vi snakker 20-300 kroner. ​

  Hva heter du på Tise? ♥

 • 17.06.2016 - 23:41
 • VI SKAL SELGE LEILIGHETEN!

  Hei, og tusen takk for utrolig fine kommentarer på mitt siste blogginnlegg ♥ Fikk langt flere gratulasjoner og fine ord enn forventet, og det betyr faktisk veldig mye for meg at dere fortsatt heier på meg. Takk! 

  Store endringer vil skje fremover, og foreløpig vet jeg ikke om det blir mest positivt eller negativt. På sikt vil det nok ordne seg uansett, men ting tar tid og forskjellige følelser spiller inn. Jeg vil ikke si så mye om det nå, men har på følelsen at dere skal bli mer inkludert i fremtiden. Èn av de store endringene er at vi nå skal selge leiligheten vi bor i! Spennende og litt skummelt og trist på samme tid, for jeg elsker leiligheten og trives så godt her. Samtidig som beliggenheten er perfekt etter min mening. Kort vei til både skole, jobb, trening, sentrum og matbutikk - alt man (jeg) trenger. En perfekt leilighet med topp standard for flere studenter å bo sammen i, eller en liten familie. 

  Kanskje nettopp en av mine blogglesere kjøper leiligheten? Det hadde vært litt kult. Eller kanskje du kjenner noen som er på utkikk etter leilighet i Trondheim? Førstkommende torsdag kl. 19:00 er det visning, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen for å se om leiligheten er noe for deg. Legger ved flere bilder under, men er du interessert i å se og lese mer om leiligheten, finner du den her på finn.no  Se/les mer om leiligheten HER


   

 • 12.11.2015 - 21:03
 • Jeg skal selge bilen min!

  Hei på dere! Tok meg en bloggfri dag i går som dere forhåpentligvis merket, men med litt dårlig samvittighet da.. Ting forandrer seg - nå føles det helt unaturlig og ikke bra i det hele tatt å ikke oppdatere bloggen i løpet av en dag. Før kunne det gå flere uker, til og med flere måneder mellom oppdateringene. Stolt og fornøyd med meg selv som har kommet så godt inn i bloggrutinene, og ikke minst at jeg elsker å blogge ♥

  Hadde fri fra jobben i dag på Dagsenteret, men har for det om vært veldig produktiv og fått unnagjort en god del praktiske ting. Rumpehaken min er borte (... mer om det senere) og har hentet to spennende pakker på posten. 


  Pakken til venstre fra Junkyard er faktisk til DERE! Eller.. Til 30 stykk av dere i allefall. Pakken inneholder noe av det vi skal fylle goodiebagsene med, som de 30 første på klessalget på søndag skal få. Goodiebagsene vil inneholde fine ting, så det kan med andre ord lønne seg å være tidlig ute! Pakken til høyre er til meg selv, hehe - og den inneholder noe som vil gjøre blogghverdagen min betraktelig lysere nå i mørketiden. En ekstern blits! Gleder meg sånn til å teste den ut når jeg har fått kjøpt batterier.

  I dag har jeg også tatt bilder av bilen min, så nå er endelig bildene som skal brukes i salgsannonsen i boks. Jeg har utsatt og utsatt hele salgsprosessen i flere måneder, har nok gjort et forsøk på å fortrenge at jeg faktisk skal selge den. Jeg elsker bilen min, virkelig! Min aller beste venn gjennom tykt og tynt i over to år, og det er med blytungt hjerte at jeg nå skal selge den. Personen som kjøper den er heldig, og vil garantert få se meg gråte litt også i samme slengen, haha! Men jeg må bli voksen en gang jeg også, Vegard har bil og vi trenger ikke to biler. En slik luksus har vi ikke råd til, og vi drømmer jo også om å kjøpe en fin leilighet sammen etterhvert. Og da må bilen min ofres </3 

  Når finn-annonsen er lagt ut skal jeg linke til den på bloggen, men dere kan jo få se noen bilder allerede nå! Jeg tror faktisk aldri dere har sett bilen min skikkelig?? På høy tid at dere får sett den, før den blir borte..   Er den ikke utrolig fin? Bilen min heter BMW 118 Coupe M-sport, er veldig trofast og helt rå å kjøre. 2010 modell, gått 106.000km og 6-trinns manuell gir. Interessert i mer info? Ta kontakt på mail: tuva.willassen@hotmail.com.

 • 21.09.2015 - 22:05
 • Vil du overta bilen vår?  Hei, og tusen takk for fine ord og gratulasjoner ♥ Dere er absolutely amazing!!

  Vi (eller Vegard mest) har lyst til å oppgradere bilen, og har derfor lagt ut vår nåværende bil på finn.no. Han har en leasingavtale gjennom jobben, som vil si at betingelsene er veldig gunstige. Men for å oppgradere, er han avhengig av at noen tar over bilen og leasingavtalen han allerede har. Så om du er på utikk etter en snerten Audi A1 som er veldig by-kjøre-vennlig, billig i drift og lett å finne parkering til - kan du lese Finn-annonsen heeer for mer info og bilder.
  PS: Vegard sier at hvis en av mine blogglesere slår til - skal hun eller han få rabatt på innskuddet! 20 000kr i innskudd, i stedet for 25 000kr. Det hadde vært litt moro om det faktisk var en bloggleser som overtok bilen :)


  Så i dag har vi vasket og shinet bilen og klargjort den for photoshoot. Både av bilen og meg, haha. Jeg vasket og shinet ikke meg selv da, men så er det ikke jeg som skal selges xD (Var det dårlig humor..?). Uansett, løp og kjøp! Og mens du tenker over det kan du se på bildene av meg: 


  Vegard mente at dette var et pent bilde av meg(?)
  Prøvde å stå i bro her men ryggen min er ikke så turnvennlig lengre....

 • 13.09.2015 - 20:41
 • Canada Goose vurderes solgt

  Jeg vurderer å selge Canada Goose jakken min. Den er seriøst verdens varmeste jakke, jeg kan faktisk garantere at du ikke vil fryse i den. Men den blir dessverre alt for sjeldent brukt da jeg har flere vinterjakker å velge blant.. Det blir for dumt å la en så dyr og flott jakke henge ubrukt, og vil tro det er andre som vil få mer glede og nytte av den. Den er kjøpt i 2011 men er kun brukt to vintre. Ser man godt etter ser man at den er brukt, men den er pent brukt, ingen flekker eller skader. Jeg har tatt veldig godt vare på den. Pelsen er også veldig, veldig fin - brukte lang tid for å finne den fineste pelsen da jeg kjøpte jakken.

  Farge: Marineblå
  Modell:
  Canada Goose expedition parka (damemodell)
  Størrelse:
  XS - romslig og god plass
  Ny pris:
  6500kr. Ser at jakken har økt i pris og koster 7500kr nå (link <-- her kan du også lese mer om jakken)
  Kjøpt:
  På M.A.S i Tromsø
  Gjeldene bud er: 3800 ,-. Avslutter budrunden i morgen kl. 16:00. Send meg mail på tuva.willassen@hotmail.com om du er interessert i å by. Eventuell frakt spanderer jeg. Bildene over er tatt når jakken var helt ny, men kan selvfølgelig ta helt nye bilder av jakken til de eventuelt interesserte :-)

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits