• 06.09.2011 - 18:49
 • Siste innkjøp fra Tyrkia + shoppingtips

  Begynner å bli noen uker siden jeg kom hjem fra Tyrkia/Side, men har fremdeles ikke vist dere alle innkjøpene. Kjøpte for det meste bare undertøy, bikinier, piercinger og sko der - klarte heldigvis la være å dra med meg masse falske vesker og klær hjem. For det ville uansett sikkert bare blitt ødelagt eller aldri brukt. Resten av innkjøpene fra Tyrkia kan dere se HER, HER og HER.  
  Kjøpte meg fire kjempefine bikinier. Om du skal til Side anbefaler jeg deg å dra innom bikinibutikken som ligger rett ved Tropic Steak House, som ligger langs strandpromenaden. 
  Mye fint og billig undertøy var det også, tror jeg betalte rundt 10 norske kroner per truse. 

  Noen shoppingtips om Tyrkia/Side: 

  1. Først og fremst PRUT masse! - Noen av tyrkerne blir irriterte, men det skal de bare bli. Halver gjerne prisen de gir deg og bruk det som utgangspunkt! Var litt usikker selv, men det går ann å prøve seg på pruting i de "ordentlige" butikkene også, men på markedet er det selvfølgelig lettest. 

  2. Beste shoppingplass i Side - Jeg synes det var best å dra inn til Manavgat for å shoppe i de "ordentlige" butikkene langs gatene. Fra gammelbyen tar det ca 15 min med taxi til Manavgat. På markedene synes jeg det var alt for mye folk, stress, varmt, sure selgere og veldig mye crap de solgte. Kjøpte noe på marked, men det meste kjøpte jeg i butikker. 

  3. Billig sølv og gull - Kjøpte meg blant annet en kjempefin ring og piercinger av sølv og hvitt gull til en billig penge. 

  4. "Where are you from?" - Spør ALLE selgerne om! Ikke tro det er for å være hyggelig, for det er nemlig for å finne ut om du er rik eller ikke. Jeg sa alltid Finland eller Sverige, for alle tyrkerne vet at nordmenn har penger.   

 • 06.09.2011 - 13:22
 • Tyrkisk bad - det mest ubehagelige jeg har opplevd

  Skal fortelle dere om det tyrkiske badet jeg nevnte som jeg synes var så ubehagelig:

  Skulle ta tyrkisk bad for første gang, og så veldig frem til det.. Vel, jeg vet ikke om det er normalt nede i Tyrkia å massere puppene, rumpa, inni rumpesprekken og liiitt for nært selve skrittet, men jeg følte meg i allefall som en slaktet sau som lå klar for å spises (eventuelt klar for å voldtas) - uten overdrivelse. Jeg ble faktisk utrolig redd, visste liksom ikke helt hva jeg skulle gjøre. Lå å spente hele kroppen flere ganger, men da sa "massøren" bare "relax", så jeg prøvde å slappe av og tenkte at "dette er vel kanskje normalt", selv om jeg visste at det umulig kunne være det. I ettertid føler jeg meg utrolig dum som ikke stoppet det hele, for det er faktisk det mest ubehagelige jeg har opplevd.

  Han "massøren" dreiv og pustet skikkelig tungt, heiv seg oppå bordet jeg lå på, kjørte kneèt sitt opp mellom beina mine (for å få bedre tak i byttet sitt sikkert, men jævlig ubehagelig), hvisket meg skikkelig dirty flere ganger i øret - på norsk vel og merke - "Er det godt?", og jeg turte faktisk ikke annet enn å nikke. Dette er vel ikke normalt?? Er helt sikker på at han stod der med den ståkuken.. Turte ikke åpne øynene! Neste gang skal jeg uten tvil ha en kvinnelig massør! Så dreiv han å spurte etterpå om hvor gammel jeg var, om jeg hadde kjæreste og alt mulig. Æsj, klarte ikke se han inn i øynene etter, betalte bare og stakk fort som faen! Følte meg skitten og nesten voldtatt etterpå!


  Spyyyyr! Føler ubehag når jeg tenker tilbake på det. Noen som har opplevd lignende??

 • 22.08.2011 - 19:54
 • Liten pause


  Skal nyte de siste dagene i varmen, snakkes torsdag når jeg er hjemme ♥ Love you!

 • 20.08.2011 - 21:34
 • Bananbåt

  Heiheiii! Idag har jeg drukket mye mer vann, så hodet mitt har vært mye bedre. Deilig og ikke gå rundt og ha vondt hele tiden, humøret blir helt på bånn da. Har også fått meg en ny venn i dag, hun heter Christina. Tok ikke med meg kameraet i dag, siden jeg allerede har klart og ødelegge iphonen min, mistet den i havet for faen!! Har også tatt tyrkiskbad i dag - det er det beste men også det verste jeg noen gang har opplevd. Følte meg faktisk voldtatt etterpå! Skal fortelle en annen gang om det.. 

  Har fått veldig mange spørsmål mens jeg har vært her i Tyrkia, men det er slitsomt nok å blogge i varmen, så tar heller en spørsmålsrunde når jeg kommer hjem. Men kan svare på noen spørsmål; jeg er i Side, bor på Side Hill, reiser hjem 25. august og jeg røyker ikke, bare når jeg drikker litt. 


  Klar for bananbåt :D:D 


  Silje og Majlinda - miss you!!!♥

 • 19.08.2011 - 22:28
 • Solen brenner opp hodet mitt

  Hei hei! Har vært ganske sløv med bloggingen de siste dagene, men det er fordi formen har vært helt forferdelig. Har hatt vondt i hodet to dager i strekk nå, kvalm, svimmel og rett og slett veldig dårlig. Tror det er fordi jeg har drukket alt for lite vann, burde egentlig få i meg 4 liter per dag her nede! Men problemet er at vannet blir varmt før jeg rekker å drikke opp en flaske! Blir utrolig sliten i hodet av varmen, så rundt 19-tiden er jeg egentlig klar for sengen. Solen brenner opp hodet mitt, så skal faktisk legge meg rett etter jeg har postet dette innlegget.

  Har veldig mange bilder og dele med dere, men det kommer litt etter litt. Må se gjennom og se hva som skal legges ut og ikke. Har gjort masse kult de siste dagene, så da er det bare å vente i spenning xDD

  Svenskene ♥ De har dratt hjem nå, veldig trist og kjedelig!


  Silje og Majlinda har også reist hjem nå.. Så er venneløs nå!!


  Wæææ no makeup!!  Jeg fikk ikke ÈN, men TRE roser av en fyr, hihiiii.
  Nattasuss, snakkes i morgen hvis jeg ikke har brent opp ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits