• 28.02.2011 - 14:52
 • Ukens leser - Iris


  http://gladmor.blogg.no

  Da var det på tide med ny ukens leser, og denne gangen kunne det ikke bli andre enn vakre og skjønne Iris Taklo. Hun kommer alltid med hyggelige og "gjennomtenkte" kommentarer som jeg blir veldig glad for, men samtidlig får jeg dårlig samvittighet. Får dårlig samvittighet nemlig fordi jeg er innom bloggen hennes selv ca. annen hver dag men kommenterer aldri. Skal skjerpe meg der Iris, lover!


  Om du liker masse oppdateringer, en del humor og selvironi burde du besøke bloggen hennes - jeg liker den hvertfall veldig godt!

  Senere skal jeg tipse dere om noe helt sykt bra! Jeg sier bare; perfect eyelashes!

 • 02.02.2011 - 23:53
 • Ukens leser - Camilla


  http://fashioncookie.blogg.no

  Camilla er kjempeflink til å kommentere, det liker jeg, så derfor er hun ukens leser ♥ Besøk bloggen hennes HER.

  Dere som NÅ melder dere på konkurransen og sier at dere har stemt på Jamie, dere kan slutte med det, for det har dere ikke. Konkurransen med Jamie er nemlig avsluttet og da går det ikke ann å stemme lengre, liars :D Vinneren av FAST trekkes i morgen. God natt ♥

 • 28.12.2010 - 16:26
 • Ukens leser - Elena


  http://www.elenab.blogg.no

  Besøk bloggen hennes ved å trykke på bildet :-)

 • 13.12.2010 - 17:02
 • Ukens leser - Malene


  http://www.malenelee.blogg.no

  Åå, henne liker jeg skikkelig godt, hun er så hyggelig med meg! Kommenterer kjempe ofte fine kommentarer, så hun fortjener virkelig å bli ukens leser nå. Å kjære deg Malene, du skal ikke snakke, for du er råå pen selv!! Og jeg liker å lese bloggen din, den er kjempe bra!

  Setter pris på alle dere som leser bloggen min ♥

 • 07.11.2010 - 15:58
 • Ukens leser - Charlotte


  http://charlett.blogg.no/

  Jeg synes det er litt morsomt at Charlotte er 20 år gammel, og er stadig inne å kommenterer hyggelige og engasjerte kommentarer her på bloggen. Er litt gøy at noen som er litt eldre enn meg selv liker bloggen min!  

  Jeg har faktisk begynt å lese bloggen hennes nesten fast. Bloggen hennes er ikke en typisk rosa-blogg som handler om overfladiske ting, men hun skriver om forskjellige temaer som engasjerer folk og som man kan kjenne seg igjen i. Hun skriver egentlig om det meste, så det er litt for alle. Ta gjerne en titt på bloggen hennes om du vil ha interessant lesestoff :-)

  Nå skal jeg på min månedtlige tur på SATS, bare for at de 450 kronene(?) ikke skal være HELT bortkastet. God søndag til alle sammen, så snakkes vi litt senere :-)

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits