• 24.11.2015 - 14:52
 • Videoblogg! Vinn gavekort på 1000,- i valgfri nettbutikk

  Video i samarbeid med Cuponation


  Nå på fredag er det BLACK FRIDAY! Det betyr drøssevis av tilbud i sånn cirka alle nettbutikker. Vet i alle fall at jeg skal utnytte meg av tilbudene, og forhåpentligvis komme godt igang med julegavehandlingen også. Perfekt mulighet for å spare inn en god del penger. Jul er fint og flott, men også så himla dyrt, så da må man bare utnytte de tilbudene man kan! Hos Cuponation kan du enkelt og greit gå inn på fredag å få med deg alle de beste tilbudene ♥

   

  Vil du i tillegg vinne gavekort på 1000,- i valgfri nettbutikk? Anbefaler deg å se videoen over da!

 • 12.09.2015 - 17:16
 • Første VIDEOBLOGG på år

  Litt mye "ehm" og "ja" og litt oppgitt over og måtte filme på nytt - uten om det sier jeg meg OK fornøyd med min første video på.. ÅR? Plis vær snille da, hehe.. Det er ikke alle det faller inn naturlig å prate til kamera, men litt gøy var det faktisk for det om! Om dette er noe dere vil jeg skal fortsette med i ny og ne så er det viktig for meg at dere gir tilbakemelding, for som dere skjønner er det litt utenfor komfortsonen. Muss ♥

 • 03.02.2014 - 21:31
 • Girly girl

  Halla! Føler egentlig at livet mitt er så A4 som det overhode går ann å bli, og spør meg selv derfor ofte om hvorfor i alle dager jeg har så sinnsykt mange trofaste lesere som følger meg, uansett hvor mange dager, uker eller måneder jeg er fraværende på bloggen. Dere kommer alltid tilbake og det fortjener jeg egentlig ikke så dårlig blogger som jeg har vært - men jeg setter veldig stor pris på det ♥♥♥ Snart kommer det nytt design også, så det blir jo ganske forfriskende.

  Èn av mine faste samarbeidspartnere er Junkyard. Jeg blir alltid superglad når det kommer en pakke fra de, de har så mye fint og dødsbra utvalg!! Vet at mange av dere også digger junkyard, så en ny konkurranse hvor dere kan vinne gavekort høres vel ikke feil ut? Skal se hva jeg får til :)

  Denne gangen var jeg litt "vågal" og valgte en knæsjrosa genser fra SVEA. Personlig er jeg ikke noe "rosajente", velger som regel alltid andre farger hvis det er mulig, men fresht med litt rosa også da!


  Her ser det ut som æ står og venter på bussen, klar for å ta opp busskortet fra lomma, haha! :')
  I tillegg til Timberlandsene mine så er UGGs et MUST uansett hva folk måtte mene om disse "tøflene". Junkyard er dessverre utsolgt for Uggs akkurat nå.

  Til slutt må jeg tipse dere om at Junkard har salg på en stor mengde varer for tiden, så hvis du vil spare mange penger lønner det seg å shoppe nå :)

 • 02.02.2014 - 20:40
 • Videoblogg svar på spørsmål

  Tja.. Under ser dere hvorfor jeg aldri kunne ha vært med på "Bloggerne" eller hvilket som helst TV-program. Jeg er så ukomfortabel foran kameraet! Føles bare helt unaturlig for meg å sitte og "snakke" til et kamera, derfor jeg videoblogger sånn èn gang i året. Synes nordleninger generelt høres sykt care ut når vi snakker, har noe med tonefallet vårt og gjøre - og jeg er i allefall ikke noe unntak, haha. Høres ut som at jeg gir faen i alt og bare "tjaaa, vet ikke, bryr mæ egentlig ikke..". I tillegg er jeg litt hangover og sliten, altså ikke helt på mitt beste, så litt unnskyldt? Vær snill med meg ellers blir jeg lei meg og tørr aldri å videoblogge igjen :(:(

 • 01.11.2013 - 15:18
 • <3

  Det er fortsatt en stor sorg å bære på, selv om det nærmer seg 5 år siden pappa gikk bort. Man lærer seg å leve med sorgen, for tiden leger faktisk alle sår. Ikke helt, selvfølgelig, for det vil alltid være et tomrom i hjertet og i livet videre. Pappa var musiker, og spilte i duoen "Tobben & Ero" som hadde sin storhetstid på 70-tallet. Med andre ord; lenge før jeg og dere kom til verden. For det om har jeg selvfølgelig en enorm tilknytning til musikken. For de spesielt interesserte kan dere finne sangene deres på spotify under navnet "Tobben & Ero", blant favorittene mine er: O visste du bare, Den dag kjem aldri, Dagene, Lina, På kroen og ganske mange flere.  

  Jeg gleder meg så utrolig mye! I kveld skal nemlig Ero, sammen med Tormod Løkkemo, spille en minnekonsert på Rorbua. Både for å hedre pappa, og for å skape liv igjen i musikken deres. Kjenner jeg får noen tårer i øynene, gleder meg så! Under har jeg lagt med en liten videosnutt av pappa og Ero, så utrolig fint for meg å kunne se på. Min pappa til høyre ♥

  Facebook / tuvaw.blogg.no

  Instagram @tuvaw

  hits