…..

Heisann! 

Therese her. Tuva har desverre ikke hatt lysten til å blogge, og hun kommer nok ikke til å blogge før om en liten stund igjen. Hvorfor er en privatsak, men hun har det ikke så veldig bra med seg selv for tiden. Derfor håper jeg dere respekterer det, og gi hun den tiden hun trenger på å komme seg tilbake.

Skjønner at dere er bekymret og lurer på hvorfor hun ikke har blogget på så lenge, men nå vet dere iallefall at hun er i levende live. Når hun sånn ca begynner igjen aner jeg ikke, som jeg sa lar vi henne få den tiden hun trenger.

Masse klemmer til dere og Tuva!

Don Omar – Danza Kuduro     // definitivt en god sommerlåt!

Vinnerne av konkurransen

Over 2000 har meldt seg på konkurransen, så det sier seg selv at det var vanskelig å plukke ut vinner. Synes alle hadde god nok “grunn” til å vinne, uansett fortjener jo en hver jente litt ny sminke!

Gratulerer til vinnerne da!!:

Nyx soho glam collection – [email protected]
Too faaced natural eye kit – [email protected]
Too faced – kabuki brush – [email protected]

Har sendt mail til Makestyle nå, så det er viktig at dere tre følger med på mailen deres fremover 🙂Døgning

Hei på dere!

Helga har gått til litt festing, kraftige mensensmerter og helt fucked døgnrytme. Det har resultert i at jeg ikke har kommet meg i seng før tidlig på morningen, sovet til langt ut på ettermiddagen, og deretter dratt ut med venner på kvelden. Og ellers bare hatt det helt jævlig på grunn av smerter i magen. Det har gått i ett, med andre ord! Kameraet som jeg har fått låne av Katrine gikk fritt for strøm tidlig på fredagen, og har ikke fått lånt laderen hos henne før nå, siden hun har vært passe opptatt med å drikke seg dritings og feire russetiden – så har altså ikke tatt noen bilder i helgen. Det var veldig synd, kunne blitt mange spennende bilder..

Disse bildene dukket opp på facebook da:


Alt jeg har på er fra Bik Bok. Sjokk?


Store, fine bilder med upåklagelig kvalitet!

Jeg forresten ikke sovet i natt ♥døgnrytme♥
Har vært alt for opptatt med å spise is!


Pena selv! Men nå er det på tide å “stå opp”. Ser ut til at det blir oppholdsvær i dag, så da skal dere ikke se bort fra at det kommer autfait på bloggen idag – hurra! Ha en fin dag da, så snakkes vi kanskje på skolebenken 🙂