Don’t cha wish your girlfriend..


..Could squat like me;)? 

Fin rumpe vil vi alle ha, og personlig synes jeg det er VELDIG viktig at jeg er fornøyd med rumpa mi. Siste tiden har jeg sett og følt at rumpa har begynt å bli litt slappere, så da var det bare å komme seg på SATS igjen og få igang rumpemusklene. Noe man ikke er fornøyd med? Ja, da må man bare gjøre noe med det. Ingenting kommer av seg selv, og i allefall ikke fin rumpe. Som nevnt har jeg hatt litt for lang “juleferie”, men slutt på det nå. Trives best når jeg trener, merker det så utrolig godt på humøret. Og når kjæresten trener så mye som han gjør (fotball da..), kan ikke jeg ligge på latsiden. 


Kjempebrae bilder asss. Må begynne og ta i bruk det dyre kameraet mitt litt, hvis ikke kan jeg vel heller bare gi det bort.

Ville bare blogge litt og si hei. God natt! 

Bursdagsfeiring x2

I går hadde Vegard bursdag! Så vi dro ut og spiste god mat for å feire litt. Ikke hver dag man blir 19 år, stor dag altså! Han ble altså 19 år, ikke 40+ som en av dere kommenterte (må ikke si sånn, han skjønner ikke hvor slemme noen av dere kan være). Tror han ble veldig fornøyd med bursdagsgaven, som var en iPhone 5, og et klisjat bursdagskort – fordi han fortjener det ♥ Og fordi jeg også har bursdag snart :):) 

I dag er det ny bursdagsfeiring, av Catarina! Gratulerer så mye med dagen!!! Så i kveld skal vi ut på byen en tur for å feire, så nå skal jeg og Therese på polet å handle inn litt god stemning. Tjohei!

Seee min kjole

I dag skal jeg faktisk trene. Har hatt litt (veldig) lang juleferie fra treningen, og litt opptatt av andre ting (kremt). For dere som lurer på hvordan det går med treningen, så kan jeg fortelle at fokuset har vært litt dårlig i det siste.. Skjemmes litt over det, men nå er jeg igang igjen. Hverdagen er tilbake for fullt, så da er det ingen unnskyldninger lengre. Jeg og Catarina tenkte å teste ut det nye senteret, Evo. Har hørt mye positivt om senteret fra folk som allerede har byttet over dit fra SATS, så spørs om jeg blir den neste som bytter. 

Kjøpte meg en ny, fin kjole på Only. Har en svakhet for paljettkjoler, og når den var på salg til 150 kroner måtte jeg bare trekke kortet. 


Haha så typisk at jeg får latterkrampe når jeg blir tatt bilder av til bloggen, fordi det egentlig er ganske kleint haha lol… hejdå! 

Kjæreste!?

Denne helga har vært litt annerledes, for har faktisk vært sammen med KJÆRESTEN min. Herreguud så uvant å skrive akkurat det ordet.. Veldig uvant, rart og litt skummelt for meg, men det føles veldig fint. Min aller første kjæreste faktisk ♥ Æææhh skummelt!! Vet ikke hvordan det er å være kjæreste med noen, men det kommer sikkert til å gå bra (håper jeg). Eneste jeg vet er at jeg har det veldig bra akkurat nå, skal nyte det og bare håpe på det beste.  

Vegard har bursdag på tirsdag, men hadde familiebursdag i dag. Da fikk jeg møte storesøsteren, tanten, onkelen ++ for første gang. Veldig koselig, men litt skummelt også, når man vil gjøre et godt inntrykk. Men det gikk veldig fint :)

En liten sensurering av etternavnet tror jeg kan være nødvendig! Haha Vegard bare “ser jo ut som at æ blir i et forhold med Warvik” (han til høyre). 


Nå skal jeg gjøre litt husmorting som å rydde, ser jo faktisk aldri bra ut her. Kjenner blogglysten er på vei tilbake på ordentlig, og Vegard maser faktisk hver dag om at jeg må blogge, haha.. Helt perfekt kjæreste!

Kløøøøør

Jeg er nesten aldri syk. Har ikke vært hos fastlegen min siden jeg var 5 år, altså det er nesten 14 år siden jeg var hos fastlegen min sist – før på mandag. 

Har vært plaget med kløe på kroppen i over en uke nå. Det begynte ganske rolig og tenkte ikke så mye over det, men nå er det faktisk blitt så ille at jeg ikke klarer å tenke på noe annet. Det klør non stop! Har vært og jobbet 8 timer på SATS i dag, og det var helt grusomme 8 timer når man ikke fikk klødd seg ordentlig. Holdt på å spørre om jeg kunne få dra hjem, men følte det ble for dumt.. Har småe, noen større, nesten usynlige nupper over hele kroppen, som er blitt litt rølige, sikkert pågrunn av all kløingen. Var hos legen på mandag for å høre hva det kunne komme av, og hun mente at jeg hadde en allergisk reaksjon. Fikk beskjed om å ta allergitabeletter som alle kan kjøpe. Har gått på de i tre dager, og det har ikke hjulpet noe, synes heller det er blitt myye verre og har fått mange flere “nupper”. Irriterer meg faktisk ihjæl, klarer ikke å tenke på noe annet og får ikke sove siden det klør så mye, så i dag måtte jeg dra tilbake til legen. Fikk resept på noen skikkelige tabeletter som forhåpentligvis skal ta knekken på kløingen og utslette + kjøpte en salve som skal dempe kløingen. 


Man ser det nesten ikke, jeg vet det, og i allefall ikke på bildet. But still, det er skikkeliiiig synd på meg :(:(

 
Har aldri vært allergisk mot noe som helst tidligere, absolutt ingenting, så synes det er ganske rart og skjønner ikke hva det kommer av. Heldigvis fikk jeg noen sterke medisiner som til og med har en rød trekant på pakningen, som betyr at jeg ikke kan kjøre bil når jeg inntar disse. Fordelene med å ikke ha lappen; kan dope meg så mye jeg vil 🙂
 


PS! Svar på årsaken til kløen finner du HER

Den (jævla) bloggen daa

Hæælo! Ei ukesoppdatering på bloggen er i allefall en framgang, sånn i motsetning til èn gang i måneden. Vet jeg har vært en helt elendig blogger, egentlig i et helt år når jeg tenker meg om. Men jeg skal være helt ærlig med dere; blogging er ikke det samme lengre for meg, som det var når jeg var 15 år. Det føles litt meningsløst å drive og bruke masse tid noe som ikke kan gi meg en utdanning. “Hva jobber du med?”. “Eehh.. jeg blogger”. Hater å skulle forklare det til voksne som spør, haha. 


En flink blogger klarer å fake et smil NATURLIG. Haha jeg husker ikke hvordan man var en flink blogger….

Jeg er ikke like kreativ, teit og morsom som jeg var før. Jeg og Therese hadde “bloggkvelder” hvor vi fant på masse morsomme ting som vi gledet oss over å blogge om, nå er det mer sånn “blogge litt i dag? faen, nei er så sliten..”. Før noen begynner å kritisere at jeg er så jævlig utakknemlig og drittkjærring som ikke bryr meg om bloggen, så må jeg understreke at jeg selvfølgelig er veldig takknemlig over bloggen. Takknemlig over hvor mye den og DERE har gitt meg gjennom disse årene osv, men dere må ha forståelse for at blogging ikke bare er å ta noen bilder, skrive et lite avsnitt og poste rett ut. Skal man være en flink blogger, noe jeg _ikke_ er, så må man faktisk tenke på bloggen 24/7 og faktisk planlegge dagene sine etter bloggen!

Men har shoppet litt da, og det kan jo alltids blogges. Hadde et gavekort på Bik Bok som jeg følte måtte brukes, selv om jeg egentlig ikke fant noe som var sånn “omggg den må jeg ha”, så gadd faktisk ikke prøve en gang. Men ble faktisk veldig fornøyd for det om!  


Elsket faktisk denne. Chill og kuuul, 299 kr tror jeg. 


På salg, tror den kostet 200 kr. Utroliiig fin, men må byttes til en str. større, julerumpa fikk ikke plass. 

Dette er ikke et “ha det bra bloggen, takk for meg, snakkes aldri igjen”-innlegg. Det jeg mener med det du nettopp har lest er at jeg ikke vil at dere skal ha noen høye forventinger til meg, men jeg kan plutselig overraske jeg også da ;) Skal til Vegard å sove nå så jeg kommer meg opp i morgen, sliter helt forferdelig med døgnrytmen fortiden (egentlig året rundt). La det bli SOL og SOMMER snart! 

Gooodt nyttår

“Nu e det ett nytt år Tuva, det betyr nye muligheta – også for bloggen, så i dag synes æ du skal blogge!”. 

2012 har vært et fint år, kanskje det beste året hittil. Jeg har lært utrolig mye. Blitt myndig, flyttet hjemmefra, som har gjort at jeg har vokst og blitt litt mer voksen. Men samtidig langt ifra så voksen som jeg trodde at jeg var. Det var så skummelt å skulle flytte hjemmefra, men samtidig tror jeg det var det beste som kunne skjedd, på akkurat det tidspunktet. Det har fått meg til å innse hva som betyr mest; familien og skolen. Mitt aller viktigste nyttårsforsett i år er å gjøre det bra på skolen. Bli ferdig med VGS, så er mulighetene uendelige. 

Jeg er frisk, jeg har en helt fantastisk familie, gode venner, stor og fin leilighet (som vi leier, for dere som har lurt på det) sammen med verdens beste samboer og bestevenn. Jeg har en økonomi veldig få på min alder har, som selvfølgelig gjør framtiden litt lysere, så lenge jeg bruker hodet og er smart. Har til og med rukket og forelsket meg i siste liten av 2012. Finnes altså håp for alle! Det er skummelt for ei som meg, som alltid har vært så beinhard og iskald å komme innpå, og plutselig skulle tillate en annen person til å få meg til å føle at jeg mister kontrollen. Både elsker og hater den følelsen, den er så uvant, men tror det er verdt det uansett. Jeg er veldig spent på å se hva 2013 har å tilby!!

Akkurat nå ser huset helt jævlig ut og ingen av oss gidder å gjøre noe med det akkurat i dag. Vi hadde nyttårsfest her, var sykt gøy så rotet er verdt det. Perfekt avsluttning på 2012! Karoline var best og tok noen bilder i går, så takk henne for at jeg orket å skrive dette innlegget. 

Ønske alle ett godt nyttår!!! ♥ Snakkes kanskje? :O