Ting som irriterte meg

Tusen takk for alle gratulasjoner søtiser, dere er best ♥ Har hatt en helt grei dag uten noe spesiell feiring – bortsett fra at jeg dro en liiten tur på fest sammen med Karen da. Var ikke noe hæla i taket for min del – inntil jeg og Kristina fyrte i gang Justin Bieber-spotifylista. Da ble det allsang, dansing, tårer i øyenkroken, mimring om Justin og skikkelig god stemning – i hvertfall for meg og Kristina. Tror ikke de andre digga det helt, men whatever ♥ JB forever ♥ Filmet oss mens vi sang baby, men har en mistanke om at det kun er skriking å høre på filmen (kan ikke sjekke nå, Karen ligger og sover ved siden av meg). Mulig jeg legger den ut i morgen, haha!

Holder på å lage innlegget om januar 2010. Har kommet over et par morsomme innlegg, så velger å retweete, nei, jeg mener selvfølgelig REPOSTE! Alt går i twitter om dagen skjønner dere. Anyways, her har dere en liste over ting som irriterte meg for et år siden: 

 Folk som stirrer
Spesielt på bussen f. eks. Det er utrolig slitsomt, og man føler at man blir overvåket. Også er det sånn at man automatisk ser tilbake, og det er dritkleint.

 Foreldre som maser om at du må rydde rommet
Det blir jo rotete igjen rett etterpå, så hvorfor rydde hele tiden?

 Bloggere som syter over at lesertallene er lave og at de får lite kommentarer
Ingen gidder å lese om bæsingen din. De vil heller lese om noe som interesserer dem mer – da får du kommentarer og lesere.

 Bloggere som linker bloggen sin over alt
Jeg blir bare irritert av det, og da gidder jeg i hvertfall ikke gå inn på bloggen deres.

 Stygg ettervekst
Skjønner jo at det er kostbart og litt tidskrevende å farge etterveksten hele tiden, men det er irriterende med blonde jenter som har helt svart hodebunn eller mørkhårede som ser ut som de begynner å bli skallete fordi hodebunnen er helt hvit.

 Folk som er brune
Nettopp fordi jeg blir dritsjalu og skulle ønske det var meg.

 Folk som skriver alt i facebook-statusen
Ingen bryr seg om alt du gjør, okei? Om du ser film, sover, spiser pizza, er på do, fjerter, tar deg en snus, tok 10 armhevninger, har vært på skolen osv, er svært uinteressant.

 At bussen kommer for tidlig sånn jeg mister den
Altså det er jo den som er for tidlig, ikke jeg som er forsein.. Men det er selvfølgelig helt greit hvis jeg selv er tidlig ute, sånn at jeg slipper å fryse ihjel de få gangene det skjer. 

 Adriana Lima
Fordi hun er så forbanna deilig, sånne som henne gjør at jeg får dårlig selvtillit. Hun slår lett Megan Fox i mine øyne.
        

 Folk på flyet som reiser seg fra setet med en gang setebelteskiltet går av.
Bagasjen kommer ikke noe fortere selv om du løper av flyet.

 Brunetter som farger håret blondt hjemme
Er sjeldent det blir vellykket, de ender som regel opp med gult hår. Også er det ikke alle som innser at de ikke kler alt (sikter ikke mot Therese, hun har fin blondfarge nå).

Mye av det samme irriterer meg den dag i dag, men til forandring irriterer jeg meg GRØNN over småe bilder i innlegg – noe som tydeligvis ikke irriterte meg da. 

 – Hvilket av disse punktene synes du er mest irriterende?

Gi meg sommer, sol og brunfarge

Gøy at dere likte det forrige innlegget! Skal begynne på neste allerede i kveld, så det kommer nok i morgen. Og helt fantastisk at så mange liker konkurransen, over 2000 som har meldt seg på, wow! Trekker vinner på lørdag, som sagt.

Til tross for at tempraturen og været sier noe annet, har jeg bestemt meg for å gjøre garderoben min klar for sommeren. Jeg har alt for lite skapplass til å romme både sommerklærne og alle de tjukke ullgenserne mine samtidig, så på vinterstid bruker jeg å pakke bort sommerklærne å legge de i en eske på boden – og motsatt. Idag bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre om garderoben til ny årstid – bort med ullgenserne og frem med bikiniene og shortsene. Krysser alt jeg har for at jeg slipper å dra ullklærne frem igjen før til høsten, selv om været sier at jeg burde beholde de i skapet litt til..


HEIII SOMMER!!


HA DET BRA ULLGENSER OG VINTER!!! Håper jeg aldri ser deg igjen!!!!!!


Ha det bra fuskepelsen min fra Bik Bok!!!

Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker sol og varme. Blir så utrolig frustert av å bo her oppe i nord hvor snøen FREMDELES ligger på bakken. Det går virkelig utover humøret mitt. Grusomt å tenke på at man er født på feil plass i landet. Jeg kunne liksom ha meldt meg på Paradise Hotel KUN for å oppleve varmen, selv om jeg misliker hele konseptet. Desperasjon! Har sagt det hundre ganger før, men så snart muligheten kommer blir jeg til å flytte sørover – om ikke utenlands! Guuuud…


Gi meg sommer, sol, varme og brunfarge ♥ Til dere som lurte: her ser dere hvorfor jeg ønsker meg pupper i bursdagsgave. NOOO BOOBS! 

– Noen av dere som bor på sørlandet som vil adoptere meg?

Desember 2009

Tenkte å mimre litt her på bloggen. Vi kan jo kalle det et lite prosjekt, som vil gå ut på at jeg skal gå tilbake i arkivet – noe jeg aldri pleier å gjøre, så det kan bli meget spennende for oss alle – og “gjenfortelle” bloggen måned etter måned fra starten og til nå. Har allerede gått gjennom den første blogg-måneden min som da var desember 2009, og jeg kan med èn gang fortelle at dette kommer til å bli en smule pinlig for meg selv. Håper jeg klarer å fullføre dette prosjektet, da! Lets go back in time.

Desember 2009:

♥ Opprettet bloggen 28. november 2009, uten noen målsettninger eller forventninger. Begynte igrunn å blogge kun fordi alle mine nærmeste venner gjorde det, så måtte jo prøve det ut jeg og. Så ikke på meg selv som noe blogge-jente, noe jeg definitivt IKKE var den gang heller! Jeg syntes faktisk på den tiden at blogging var dritflaut. Jeg var overbevisst om at jeg garantert var lei bloggingen etter kun noen uker – om jeg i det hele tatt holdt ut så lenge.

♥ Ikke sjokkerende, men gjennom hele desember hadde jeg sikkert rundt ti lesere daglig, og i hvert fall tre av de var mine venner. Resten var sikkert bare randoms som kom innom av ren tilfeldighet.

♥ Om jeg var heldig fikk jeg ÈN kommentar på hvert innlegg, om jeg var griseheldig fikk jeg to. Jeg ble dødsglad for hver eneste kommentar!

♥ Jeg hadde et elendig kamera på den tiden, dermed hadde jeg bare dårlige bilder på bloggen. En haug med google-bilder var også å finne. 

Disse to var de eneste bildene jeg la ut av meg selv på bloggen i desember 2009. To bilder av meg selv på en hel måned. Det sier seg selv at ingen gadd å lese bloggen når man verken fant godt lesestoff eller “pene” bilder av bloggeren selv. Samtidig ser og husker jeg nå at jeg var veldig glad i selvbruning på den tiden (skille på armen på bilde til høyre). 

♥ Jeg ble lei ganske fort siden kameraet mitt ble ødelagt, så blogget ganske lite i desember.. Så er egentlig ikke så mye å fortelle fra desember 2009. Vil tro at innlegget om januar 2010 vil bli litt mer innholdsrikt.


Et av de tre(!) personlige bildene jeg la ut, meg og Therese. Tror bilde er tatt høsten 2009.

♥ Det mest interessante innlegget jeg hadde i desember 2009 må være det jeg skrev om Angelina Jolie som 16-åring, og det sier jo sitt om hvor spennende bloggen min var. But still, sjekk hvor pen Angelina var som 16-åring da:

♥ Også visste jeg dere noen av julegavene jeg fikk:

Mobilen er forsåvidt også dritdårlig. Byttet den inn med en iPhone. 

♥ Konklusjon: bloggen var rett og slett drittdårlig! Fengende og interessante innlegg var ikke å finne på bloggen min i desember 2009, så at jeg ikke hadde noen lesere forstår jeg veldig godt. Forståelig nok ble jeg fort lei, og det dårlige kameraet mitt gikk også til helvete. Derfor hadde jeg en “bloggpause” allerede da, derfor ikke så mye å fortelle fra da. Jeg blir flau over å se hvor elendig jeg faktisk var å blogge på den tiden! Mange 12-åringer blogger bedre liksom..

Fortsettelse følger.. Om dere vil da? Gidder ikke bruke masse tid på dette om dere ikke synes det er interessant.

Blake Lively as a redhead
Det sies at “alt kler den smukke”, og Blake Lively er definitivt under kategorien “den smukke”, men personlig liker jeg Blake best med det lange, flørtende, blonde håret som hun er kjent for. Men det røde var veldig sexy det òg, ingen tvil om det. Jeg har ikke gjort noe research på om hun har farget håret for en spesiell anledning (filminnspilling eller noe), men tror og håper hun går tilbake til det blonde etter hvert. Men for all del, det er gøy med litt forandringer, godt å se at noen tørr. Blake Lively som rødhette, hot or not?

The next three days

Det er ikke ofte jeg anbefaler filmer på bloggen, men når man kommer over en såpass bra film må man nesten anbefale den videre.”The next three days” heter filmen jeg snakket om som jeg så i påsken. Jeg anbefaler den på det sterkeste, èn av de beste filmene jeg har sett faktisk. Om dere har sett “Taken”, og likte den, så vil dere helt garantert elske denne også! Alle har vel sett “Taken”? Om ikke, se den også! Begge er utrolig nervepirrende, spennende og uforutsigbare. Elsker slike actionfilmer! 

– Har du sett “The next three days”? I så fall, hva synes du om den?

Ønskeliste til bursdagen min

Som dere sikkert vet (eller ikke), så har jeg bursdag om to dager, altså 29.april. Da blir jeg sytten år, yeyy! Neida, men det blir nok ikke store forskjellen bortsett fra at det kun er ett år igjen til jeg er atten og kan leva livet. Da er jeg russ, da kan jeg reise hvor jeg vil med venner, jeg kan dra ut på byen, jeg kan kjøpe min egen alkohol, jeg kan ta lappen, jeg må betale sure regninger, jeg må ta en del mer ansvar, jeg kan gifte meg, få barn osv. Da er jeg voksen liksom! Har blandete følelser angående det å bli atten år, men det jeg gleder meg MEST til ved å bli atten – det er å kunne reise til syden og sånt med venner! Å ta lappen, selvfølgelig!

Men først må jeg bli sytten da. Jeg hadde egentlig jobb på bursdagen min, og hadde ingen planer om å bytte den bort – siden jeg ikke synes at bursdager er så utrolig spesielle – men Karen mente absolutt at jeg ikke kunne jobbe på bursdagen min. Så da gjorde jeg som storesøster sa, og jobbet i stedet for igår. Så da blir det sikkert fest og moro på fredagen likevel! 

Her har jeg laget en ønskeliste til bursdagen min.. Sånn i tilfelle noen var i tvil om hva de skulle gi meg:


Walk in closet – og gjerne noen nye klær til å fylle det med! Dette var det beste bilde jeg fant på google, men jeg vil helst ikke ha innredningen i denne brune fargen. Kanskje i gull med diamanter på kantene?


En sydentur hadde jeg aldri takket nei til!


Ønsker meg selvbiografien til Justin Bieber. Gleder meg utrolig mye til å lese den! Også ønsker jeg meg selvfølgelig selve Justin – realistisk eller ikke ♥


Litt mer realistiske ønsker – kamera, kamerastativ og selvutløser.


En GHD-rettetang, pupper og penger.


Litt blandete meninger og følelser, men jeg kan ikke akkurat si at jeg ØNSKER at det skal bli slutt. En true belieber vil jo at Justin skal være lykkelig, og det vil jeg virkelig! Så hvis Selena gjør han lykkelig, så er jeg lykkelig :) Det både knuser og varmer hjertet mitt å se at de er så fine sammen!


Jeg ønsker meg alle Victoria secret bikiniene, for alle er så ubeskrivelig fine! Og ikke minst kroppene til jentene! Disse bildene minner meg på at jeg må begynne treningen igjen, wuups. Nå er det siste innspurt for å få “den perfekte sommerkroppen”. 

– Hva ønsker du deg til bursdagen din? 

Konkurranse til dere

Siden dere er verdens beste lesere som har holdt ut med den dårlige bloggingen min den siste tiden, så fortjener dere en skikkelig fin konkurranse. Her vil det bli tre vinnere, hvor hver vinner den premien de ønsker mest å vinne. Alle produktene er helt fantastiske, så skjønner at det kan bli vanskelig å velge. Jeg har lagt ved link i navnene på produktene under bildene, sånn at dere kan gå inn å ta en nærmere titt på de.

Konkurransen er sponset av www.makestyle.no.

NYX Soho Glam Collection 

Too Faced Natural Eye KitToo Faced – Kabuki BrushFOR Å VINNE:

Trykk på LIKE knappen på Makestyle sin Facebook side her:
http://www.facebook.com/pages/MakeStyle/127752190571237

Og skriv i kommentarfeltet her på bloggen hvilken av de 3 premiene du helst vil vinne og hvorfor. Husk å skrive mailadressen deres, ellers vil dere ikke være med i konkurransen. Jeg kårer vinner på lørdag!

Påsken

Hei dere! Da var jeg endelig kommet hjem fra hytta etter litt for mange dager på landet uten PC-lader og min daglige dose stalking av Justin Bieber, Facebook, Twitter, blogg osv. Helt grusomt hvor avhengig man er av internett – ingen tvil om at halve sosiallivet i dette århundret foregår over nett. Har også vært helt oppgitt over bloggen den siste tiden. Den ene dagen har jeg ikke hatt blogglyst i det hele tatt, mens når jeg først har hatt noe jeg ville blogge om, har jeg ikke hatt tid eller internett. Har for første gang hatt tanker om å bare slutte og blogge. Når bloggen skal være så halvhjertet og nedprioritert er det ikke noe vits. Men slapp av, skal ikke slutte med det første. Har bare hatt en dårlig periode!

Kom riktignok hjem for ganske mange timer siden, men øynene bare gled igjen med en gang kroppen møtte senga. Så nå skal jeg pakke ut, rydde litt, finne klær til i morgen, spise, kanskje se en film, dusje og sånn, før jeg må prøve å legge meg igjen. Back to life! Føler virkelig ikke for å begynne hverdagen igjen, men heldigvis er det ikke lenge igjen til sommerferien, wiii 😀 Nå er det siste innspurt på skolen, folkens! 


Ferien min startet med masse jobbing, før jeg tok meg en snartur til Lyngen for å besøke Mariell. Ble en liten fest på kvelden etter revyen, men jeg tok det helt rolig siden jeg hadde ligget syk dagen før.


Mabruuka var ikke helt tilfreds med å være på landet.. Bokstavelig talt!


Kjolen – som er den samme som jeg har på meg i headeren – er fra Bik Bok, øredobbene og flettebelte er fra H&M.


Mariell ble så lei av å ha clipsene i håret, så hun festet de heller i øyenbrynene. Mye mer behagelig, og ikke minst kledelig!


Så var jeg hjemme en snartur før jeg dro på hytta. Og da hadde jeg Elenor på overnatting ♥ Vi tok sikkert 200 bilder den kvelden, men sånn ca ingen av de ble vellykket. Vel, for å si det slik, dere ser jo hva jeg valgte å legge ut på bloggen.


Resten av påsken har jeg bare ligget i sengen på hytta og hørt på Justin Bieber. Også har jeg faktisk sett en av de beste filmene jeg noensinne har sett!! Skal fortelle om den i morgen, for husker ikke her og nå hva den het. Men seriøst, om dere har sett “Taken”, og likte den, så vil dere ELSKE denne! 

– Hva har dere gjort i påsken? Fortell meg 🙂

23.apr.2011

Hei verdens beste! Først må jeg beklage for at jeg har vært verdens dårligste blogger. Har lite blogglyst, og akkurat nå befinner jeg meg på hytta. Har såklart tatt med meg PCn, men visste seg fort at jeg hadde glemt ladderen! Skulle ikke vært mulig.. Men ja, tar meg en påskepause fra bloggen. Er hjemme på mandag, så da snakkes vi! Da kommer det en kjempefin konkurranse på bloggen, så håper det kan gjøre det litt godt igjen. Men dere får kose dere masse videre de siste dagene i ferien, så snakkes vi på mandag! Hilsen ei med veldig dårlig samvittighet <3