Ingen party’s på meg i dag

Det ble ikke like mye pugging i natt som planglagt, men tentamenen gikk faktisk veldig bra! Satser på en firer, og da er jeg mer enn fornøyd. 

Til dere som lurer så er storesøsteren min 16 år (blir 17 om noen dager). Så det er faktisk under ett år mellom oss, og det er utrolig artig. Jeg har jo også en lillesøster som er bare året yngre enn meg igjen, og det er skikkelig morsomt å være så nære i alderen med søstrene sine. Da kan man snakke om absolutt alt, og de blir mer som venninne mine. Spesielt siden vi ikke bor sammen. For hadde vi gjort det, så ville vi nok kranglet om klær og alt som er.

Nå skal jeg på jobb fra halv fire til halv tolv, så det blir ikke så mye blogging idag. Skal prøve å få laget et innlegg på forhånd som jeg kan poste utover kvelden. Blir heller ingen 1. Mai party på meg, men sånn er det når man er så voksen og ansvarsfull som meg. Får håpe ingen drikker seg så drita i natt at de ikke klarer å finne veien hjem igjen i morgen når de våkner.

Har du en søster/bror som er på din egen alder?
Skal du ut på noe sprell i kveld?

Min geniale regelbok – ALLE burde invistere i en slik!

Da er det 365 dager til neste bursdag. Har hatt en kjempefin dag i dag, og igjen: Takk for gratulasjoner<3

Når jeg for en gang skyld har stort behov for å legge meg tidlig, så er det noe dritt som kommer i veien. I morgen har vi mattetentamen (til min store fortvilelse), og i dag var jeg i byen å kjøpte meg en genial regelbok for grunnskolen. Der står det absolutt alt av regler man trenger. Skikkelig genialt, og jeg anbefaler alle ungdomsskoleelever til å invistere i en slik en. Kostet bare 69 kr, absolutt verdt hver eneste krone. Fåes kjøpt på de fleste bokhandeler. Så nå skal jeg legge meg på madrassen å kose meg med denne til jeg drømmer om pytagoras og algebra.  

Og til alle dere som kaller meg eller Karen stygg og ekkel, FUCK OFF:-) Skjønner ikke hva dere gjør på bloggen min hvis dere bare skal komme med dritt. Det renner sjalusi av dere, for dere må jo digge meg hardt siden dere faktisk trykker dere innom her for å lese om meg og mitt. Tusen takk til alle støttende og snille lesere, I LOVE YOU<3

Av ren nysgjerrighet, hva synes dere om valget Victoria gjorde på kveldens episode av pradise?

Videoblogg – Karen synger bursdagssang til meg

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner jeg har fått hittil! Har hatt en kjempebra dag så langt. Legger ut bilder fra dagen senere, samt dagens innkjøp.

Meg og søsteren min Karen<3 Haha, hun er sykere i hodet enn meg.
Kvaliteten suger fordi jeg har med et uhell fikset moduset på kameraet slik at det ble dårlig kvalitet.

Hva synes dere? Haha.

Today is my day

For en HERLIG dag dette blir!

Jeg fyller hele 16 år i dag, og det føles utrolig bra. Tusen takk til alle gratulasjoner jeg allerede har fått, og nå skal jeg på skolen å ta i mot enda flere. Blir en kjempekoselig dag på skolen i dag, for hele klassen har gått sammen å kjøpt kake til læreren vår som fyllte femti år for noen dager siden. Så da skal vi fylle klasserommet med ballonger og alle skal kle seg fint. Men blir jo feiring av meg også da i samme slengen, to fluer i en smekk. Skal ta med kamera i dag å ta masse bilder!

HEHE! Elsker å ha burdag og være i spotlighten for en dag. Wind in my hair liksom. (Hårføner, lol)

Nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, snakkes senere:D

Weeeiii, JEG HAR BURSDAG!

Nordlys klarer ikke å holde kjeft

Jeg har alltid vist at jeg er vimsete, og som regel alltid klarer å rote til det meste. For en time siden så trengte jeg ikke akkurat å gå til frisøren for å stripe håret, for da var halve håret hvitt av maling. Hvordan jeg har fått det til vet jeg ikke, for som jeg kan huske så stod jeg ikke å malte veggene med hårtustene.

Nå har jeg skrubbet meg for maling fra topp til tå, og nå chiller jeg bare i kosedressen min fra H&M. (den er veldig gammel, så du finner den ikke i butikken nå)

Nå er jeg dritt lei av alt som heter maling og whitesprit. Både tiden og kameramannen min stakk av, så ble ikke noe filming av rommet mitt i dag. Det kommer til helgen, for i morgen har jeg bursdag, så da gidder jeg ikke. Men litt selvutløser bilder fikk jeg til, men har ikke tid til å legge inn nå, for nå skal jeg hive i meg litt kveldsmat før jeg setter meg forran TVn for å se på dages episode av paradise.

Jeg kan ikke si annet enn at: JEG GLEDER MEG TIL DAGENS EPISODE, GJØR DU?

Hei, nå er jeg tilbake (på ordentlig!)

Hei dere♥

Jeg har akkurat hatt meg en liten uoffisiell bloggpause, uten å si i fra til dere. Men det har dere lagt merke til. Men NÅÅÅÅ er jeg tilbake for fullt. Blogglysten er kommet tilbake, og i morgen får jeg mest sannsynelig speilreflekskamera, så da blir det masse fine bilder her på bloggen. Håper dere gleder dere like mye som meg!
Se for eksempel på dette bilde, det er tatt med speilrefleks. Skikkelig fin kvalitet!

Men nå skal jeg gå å male litt på rommet mitt. Det kommer til å bli rååfint der inne, og jeg gleder meg skikkelig til å få besøk fremover, for det blir så koselig. Noen som vil ha en videoblogg hvor jeg viser frem rommet mitt?

Blogges senere<3

Overskrift.no

Er lei av å si det, og dere er sikkert lei av å lese det også. Men ja, jeg har vært en helt ELEDNIG blogger den siste uka. Unnskyldningene denne gang er fortsatt pågrunn av skole og jobb. Men alt handler jo om prioriteringer vet dere, og i det siste har ikke bloggen blitt prioritert. Men nå har jeg bestemt meg for å gå inn i en ny uke med mye mer blogging, og ikke minst om noe litt mer interessant enn at jeg skal på jobb, eller lignende.
Akkurat nå sitter jeg å sutter på sjokkis, akkurat som jeg gjorde på dette bildet. Det fine med blogging er at man har bilder av seg selv i alle situasjoner. HAHA.

Men skal rulle inn i dusjen nå, så legge meg på den "myke" madrassen som jeg ligger på mens rommet er under oppussing. God natt<3
.

Jeg drukner i mitt eget snørr

Våknet opp med safari hals og en nese som lett kan minne alle og en vær og en rennende foss. Får håpe dette fortsetter i morgen så jeg slipper skolen. HAHA! Hele vennegjengen er syk for tiden, og i går satt jeg sammen med Hanne og vi snufset og hostet i kor. Jeg bruker aldri å være ordentlig syk, sånn at jeg må være sengeliggende og synes synd på meg selv. Så de gangene jeg har vondt i halsen og tett i nesen så overdriver en jeg litt, bare for å utnytte sjangsen til å få være "syk" og slippe skoen. Yeiii! Krysser fingrene for at tilstanden er lik i morgen.

Synes dette bilde av meg og Hanne i Polen passet utmerket i dette innlegget, i og med den rennende "fossen" i bakgrunnen som minner meg om nesen min akkurat nå.

Bruker du ofte å være "syk"? Hahaha. Og overdrive litt sånn som meg?

HANDYWOMAN

Halla sexy bitches!

Har ikke vært noe vanlig chill lørdag i dag, så langt. Ble vekt klokken ti av noen morgenglade foreldre som kom stormende inn på rommet mitt for å begynne å male. Jeg hadde ikke samvittighet til å sove videre da, så jeg måtte jo opp å hjelpe til da. Har ryddet og pakket ut av rommet siden klokken ti, og dere kan jo selv regne ut hvor mange timer det er, for jeg gidder ikke. Shittt azzaa, jeg viste at jeg hadde mye klær, men det tar jo faktisk kaka hvor mye klær det har vært plass til i de skapene.


Slitæn og stygg.

Akkurat nå er rommet helt tomt bortsett fra en sofa og senga mi, men tror jeg har noen bilder på dataen av hvordan rommet mitt så ut før. Det så egentlig ganskje jævlig ut for å være ærlig.

Men, back to work now. Snakkes senere!

Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre

Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre. Gir du henne sperm, gir hun deg ett barn. Gir du henne en oppskrift, gir hun deg ett måltid. Gir du henne ett hus, gir hun deg ett hjem. Gir du henne et smil, gir hun deg sitt hjerte. Hun multipliserer og forstørrer uansett hva du gir. Så.. Hvis du gir henne noe dritt, så forvent et helvete tilbake 😉

Img_09412_large