Anorakken min

Hallais! Har vært litt dårlig blogger idag, men vet dere hvorfooor? Jo, jeg har vært på SATS!!!! Første gang på veeeeldig lenge, tørr faktisk ikke si hvor lenge siden sist jeg var der.. Men uansett, nå er det trening som gjelder fremover! Husker hvor bra jeg hadde det med meg selv før da jeg trente regelmessig. Man legger seg om kvelden med god samvittighet, får bedre selvtillit og mye mer energi! Finnes faktisk ikke noe bedre enn ei god treningsøkt, så skjønner ikke hvorfor jeg har tatt en så lang pause. Digg å begynne igjen i allefall, og jeg kjenner gangsperren komme allerede! DIGG!


Bildet tatt av Eivind (så klart).

Haha, dere vet Karen viste dere anorakken sin? OG hun sa at jeg hadde vist dere min (noe jeg ikke har gjort enda), og at hun sa den var skikkelig stygg i forhold til hennes (her kan dere se hennes)? Vel, dere kan jo bedømme selv, men jeg synes i allefall min er minst like fin som hennes!

Eneste forskjellen er at hun betalte 2200 kr og jeg 499 kr for min, så alt i alt er jeg veldig fornøyd med den!


Minuset er at pelsen ikke er så fin, men den kan man som sagt bytte!


Kjøpte den på en friluftbutikk, husker ikke hva den heter.. Merket er i allefall Gaupa, som dere ser.

– Fin?

Piercingene mine

Noen av dere (ganske mange faktisk) har spurt om jeg kan vise alle piercingene mine – og det kan jeg selvfølgelig! De fleste er kjøpt i Tyrkia, mens noen er fra Arts & Craft og superkul.no. Gadd ikke ta bilder av de stygge eller de kjedelige.

Mange av piercingene hadde jeg helt glemt av at jeg hadde! Har jo faktisk ganske mange fine når jeg tenker meg om.

Halloweenparty

Hei bloggeeen! (Tuva som blogger nå)

Søndagsfølelse til tusen! Ligger i sengen og bare tenker fuck my life.. Sult og hodepine er lite digg! Sov borte i natt, så det ble lite søvn, så derfor har jeg sovet bort store deler av dagen – derfor sen oppdatering. 

Igår etter jobb dro vi ut med jobben og spiste på Lotus.


God mat med masse fine folk ♥

Etter middagen dro vi på Halloweenparty. Ja, riktig gjetting, jeg kledde meg ut som et blomsterbarn med blomsterkjole. lol! Med andre ord, dårlig forberedning til Halloween! Kunne jo kjørt den standard stilen til alle jenter på Halloween og kledd meg ut som hore, men det er det så mange andre som gjør, så droppet det.  

Festen var jævlig bra helt til noen trykket på brannalarmen og alle måtte ut…… Og politiet kom så klart!


Så vi måtte søke ly under en paraply. Følte meg sykt uteligger!

Men vi tok til fornuft å dro på Burger King. Der møtte jeg noen bloggfans som ville på bloggen:

Ojj..

Dro på nach da, med 3 stykker! Vellykket kveld…  Edit; måtte fjerne bildene av Mathias pga han er litt spesiell.

Ja, det var en smakebit av kvelden min. Nå skal jeg grave langt ned i fryseren å se om jeg finner ei bortglemt grandiosa eller noe. Så blogges vi (kanskje) senere! Muss

Nye innkjøp iiiiiik (Karen)

We meet again! Idag har jeg vært på K1 (del av nytt kjøpesenter i Tromsø), hvor jeg bestemte meg for å endelig kjøpe denne stilige anorakken fra fjellreven. Har vært å sniktittet på den flere ganger, men siden jeg er så fornuftig har jeg ikke villet bruke så mye penger på en gang, men nå, endelig(!) slo fornuften ut av meg. Lurer på hvordan den snek seg inn på meg in the first place. Men har fortsatt ikke brukt den siden jeg kjøpte den… Beholder prislappen på! haha. Den er ganske lik en Tuva har vist dere tidligere, bare mye kulere selvsagt, hennes er egentlig ganske stygg. Butikken heter Friluftsliv og villmark eller noe sånn, husker ikke helt, men har merket at jeg har fått sansen for slikte friluftsbutikker i det siste. Betalte kr 2200,-


Man kan feste pels på den om man vil.

Kan jo slenge med et par andre ting jeg har kjøpt de siste dagene i samme slengen. Jeg er ikke så dum, vet dere. Tenker på det meste. Er det noe jeg elsker å ha på meg spesielt godt, så er det comfye bukser. Sånn som denne fra Bik Bok. Jeg falt pladask med en gang! Utrolig deilig stoff og den ser ikke så aller verst ut heller. Er det noe jeg hater så er det joggebukser med sleng i! ijjækk, få de vækk. Denne buksen derimot var som dratt ut av en av mine mange ideér. (Ja, jeg har tenkt mye på det.) Når jeg tenker meg om burde jeg bli designer. Multigeni, så mange talenter…Den kostet forresten 299,- om jeg ikke husker helt feil.Haha, klarer ikke stoppe meg selv! Må ha en av alt. Luksusfellen, hvor er dere når jeg trenger dere?Disse perlene skal jeg bruke i kveld. Skal kle meg ut fordi jeg skal nemlig på Halloweenfest!Bruker ikke ofte falskvipper, men man får jo helt fantastiske øyne med det, så må ty til det ikveld. Å, hvilke mirakler sminke kan utrette.

Øyenskygge – Cubus, kr 50,- pr. stk.
Halskjede – Cubus, kr 129,-
Perlesmykke – Cubus, kr 39,-
Perleøredobber – Cubus, kr 69,-
Falskvipper – Cubus, kr 59,- 

Noen andre som skal på Halloweenfest idag?? Tror jeg driter i festen og går trick or treat. Om du ser meg vil jeg være hun som stjeler godteri fra de andre barna. 

Karen er tilbake!!! Hurraaa…

Hei igjen søde børn! Regner med dere har savnet meg en del, og atter en gang er vi samlet her igjen. Ja, jeg må si jeg er en ganske sjenerøs person, med tanke på at jeg bare fortsetter å redde denne bloggen og dermed også deres dag. Jeg burde egentlig bare overta hele bloggen, så kunne Tuva fått gjesteblogge for meg! Haha. Men hun er faktisk verdens snilleste lillesøster fordi jeg har fått låne det gamle kameraet hennes (til evig tid). Hvor får hun tak i pengene? And can I have some?? TV2 hjelper deg; hjeelp!

Over til noe som skal gjøre meg rik; utdanning. Haha, hvem lurer jeg? Finn deg en rik mann og gift deg fort som faen. Men utdanning er også viktig, så stay in school or be uncool and cheer for liverpool. Idag på skolen hadde jeg og min supergruppe fremføring av høstprosjektet. Det er et prosjekt med alle programfagene på salg, service og sikkerhet linjen. Vi holdt en strålende presentasjon og alle fikk 6 😀 Vi ble så overlykkelige at vi ropte det ut i skolegangene, skrek det til folk på gata, ringte nære og kjente, postet det på wallen til venner på facebook og i statusen, ja you name it, we did it! Men whatever.. no biggie liksom. Har alltid tenkt “Karen, du er faen meg et geni”. Nå er jeg overbevist.


Møt supergruppen Mariell, meg og Ramona. Vet ikke helt hvorfor de synes det er så kult med å bruke samme klær, de gjør det nesten hver dag:s Sært.

Heeiii!

Jogghelg..

Heihei!

Tenkte å begynne dette innlegget med å si thank God it’s friday!!!!!… Men det blir litt feil i mitt tilfellet. Jobbhelg er ikke akkurat digg og morsomt! Har heldigvis bare jobb idag og imorgen, så på søndag har jeg en fridag! Så slutter jeg tidlig på lørdag for at vi på jobb skal ut å spise, så det blir veldig koselig. Akkurat nå sitter jeg på biblioteket i byen og manner meg opp til jobb. Begynner halv 4, så var ingen vits å dra hjem og rett ut igjen. Ser frem til jobb i 8 timer ♥ TGIF!!! 

Karen har forresten sagt ja til å gjesteblogge litt i helgen! Tenker at vi begge kommer til å blogge litt i helgen, så det blir vel bra? 

Noen gamle bilder av meg og Karen der hvor hun hadde blondt hår:


ilu!

Vinn lengre hår

Vil starte helgen med en ny konkurranse hvor dere igjen kan vinne lengre hår! Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med mailen deres skrevet inni kommentaren, sånn at det blir lettere for meg å trekke vinner. Trekker vinneren på søndag, og det vil bli tilfeldig trekning! 


Produktene er sponset av http://nisim.no. På nettsiden står det at produktet vil øke hårveksten din med hele 45%, og det kan man vel ikke klage på vi som liker langt og fyldig hår?! 

Lykke til alle sammen ♥