Sannhetens øyeblikk, hva lurer du på?

Nå er sannheten øyeblikk kommet. Dere kan spørre om hva som helst frem til midnatt. Spennende? ja!!

Fyre i gang en kjapp spørsmålsrunde siden jeg kjeder meg + at jeg har mange flere lesere nå enn sist jeg hadde spørsmålsrunde. Svarene kommer kanskje i natt, hvis jeg får tid (skal jo se på Grey's Anatomy, u knøw), men hvis ikke, så kommer de i morgen. Klokka tolv blir kommentarfeltet stengt, for ellers så kommer det inn alt for mange spørsmål.

Noen spørsmål blir besvart i eget innlegg!

Avsluttet!! Kommentarfeltet er stengt.

Tips for å holde på brunfargen

Hallaa! I natt satt jeg oppe til klokka 5 med tårer i øynene å så på Grey's Anatomy. Sykt bra serie! Får nesten lyst til å bli lege etter å ha sett den serien, men legeyrke er garantert ikke like spennende i virkeligheten. På grunn av lite søvn i natt så har jeg sovet bort store deler av dagen, så det blir nok Grey's Anatomy i natt og, hihi♥ Men det gjør ingenting for i dag har det vært grått og kjedelig vær, men i morgen er det meldt knallfint vær! Så da skal vi på Bø badeland tror jeg det er snakk om. Har aldri vært der, men er det gøy? Jeg er ikke så fan av fornøyelsesparker. Men jeg kan jo bare ligge å sole meg, haha…

Var forresten i Hønefoss en tur i dag. Gud for en kjedelig plass!

Takk til alle dere som synes jeg har fin brunfarge! Mange lurer på hva jeg gjør for å bli brun, så jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det en dag. Ikke at det er så mye å fortelle men, ja. I allefall, en ting jeg anbefaler er å smøre seg inn med bodylotion hver dag. Jeg lover, da holder brunfargen dobbelt så lenge!

Jeg bruker denne fra Oriflame, som jeg liker utrolig godt! Den er lett å smøre på og gir huden masse fuktighet. Den lukter veldig godt også. Boksen ser veldig naturaktig ut, så man får et godt inntrykk av den, synes jeg.

Har du noen tips for å holde på brunfargen?

Da var jeg endelig kommet til Oslo!

Det var skikkelig deilig å kjøre inn i innkjørselen til ho Mor i går kveld etter å ha sittet i bilen i to dager i strekk. Akkurat nå så befinner jeg meg på Sysle, som er 5 minutter kjøretur utenfor Vikersund, som er tre kvarter eller noe sånt togtur utenfor Oslo. Det er litt på landet, men for meg som er vant til å kjøre bil er det bare en svipptur inn til sentrum. Hadde vært skikkelig morsomt om jeg hadde møtt på noen lesere når jeg drar innover, og om de hadde kommet å sagt hei:D

Vi kjørte Svergie ned, og grunnen til at vi kjørte hit er fordi søstra mi har flyskrekk (irriterende, men forståelig). Men for min del gikk turen veldig fint siden jeg sov stortsett hele turen, og når jeg ikke sov så så jeg på Grey's Anatomy (dritbraa!!) og spiste mat og Svenskt godis. Eneste jeg kan klage på er da jeg fikk spy i hele håret mitt. Haha, skal fortelle mer om det senere.
Har bodd i kosedressen min fra www.university.no disse to dagene, så det var digg å ta på seg noe lettere. Forresten, noen som vet om OnePiece er "in" i Svergie også? For jeg følte jeg ble veldig nedglodd da jeg gikk med den inne på butikken.

Feriens første innkjøp er også blitt unnagjort:

Stilrene og høye pumps. Likte de veldig godt! Helt enkle liksom. Betalte 229 svenske kroner, på en butikk jeg ikke husker hva heter.


Men nå skal jeg parkere rumpa mi ute på planen for å tane litt. Så snakkes vi senere!

Hvilken kjole skal jeg ha på i kveld?

Heihei! Er litt små stressa i dag. Må pakke til jeg reiser til Oslo i morgen. Det blir gøy, har jeg kanskje noen lesere fra Oslo? Om dere ser meg, så er det bare å hilse på, hadde vært super koselig! I Oslo så skal jeg forresten besøke min kjære bestemor. Håper finværet der nede fortsetter!

I kveld så skal jeg i 50-årsdag i kveld til en familievenn, så må finne ut hvilken kjole jeg skal ha på, noe som ikke er så enkelt, vet dere. Når man skal i 50-årsdag med mange voksne mennesker, så må man jo kle seg litt ordentlig. Fant fort ut at jeg ikke har så veldig mange kjoler som passer inn i fine selskap, men tror disse to funker.

Nr. 1?

Nr. 2?


Denne er mye finere på da!

Hvilken kjole skal jeg ha på i kveld?
Begge kjolene er fra Bikbok, og det er mulig at de fortsatt har de, om noen lurte.

En ting som er sikkert, det er at jeg blir å fryse i kveld uansett hvilken kjole jeg går for. Slik ser det ut ut vinduet mitt i dag:

5 grader og regn, herlig!

Gratis og lettvint redigeringsprogram

Herreguuuud, jeg lærer aldri! Har ikke sovet i natt, for jeg tenkte og være litt "smart" å døgne i natt, sånn at jeg kan rette litt opp i døgnrytmen min som er helt på blåbærtur. Men hver gang jeg døgner, sier jeg til meg selv: ALDRI MER! Dagen blir jo helt for jævlig. Sitter her og klyper meg selv i armen for og ikke sovne. Må ha noe å gjøre asap, ellers sovner jeg! ZzzZzzzzzz….zzzz… Tulla, skal ikke sove!

Men ja…Skulle fortelle dere om det redigeringsprogrammet jeg snakket om i går. Det heter Photo Toolkit, og det kan du laste ned gratis HER.

Brukte et bilde av Therese som eksempel, der hvor jeg blusha ut fregnene hennes. Bare for å ha et godt eksempel på hvordan det fungerer. Det er kjempe lett å bruke, spesielt for amatører som meg selv som har null erfaring med redigering. Brukte sikkert to minutter på dette bilde, så det er veldig fort gjort om du har en kvise eller ringer under øynene som du vil fjerne. Genialt!

Skal du laste det ned, om du ikke har det fra før?

Bloggen er en hobby

Hey dere! Har endelig fått satt meg ordentlig ned for å slappe av. Disse to dagene har gått i ett! Har rett og slett bare kost meg masse sammen med venner, og bloggen har ikke passet inn i noen sammenheng, i og med at jeg så og si ikke har vært hjemme på to døgn. Uansett, bloggen er i mine øyne en hobby jeg har. Så det er ikke sånn som før at jeg blogger hele tiden bare for å få lesere, for det får man ingen glede av. Nå blogger jeg når jeg har tid, har lyst og når jeg har noe å blogge om. Så til dere som klager på at jeg ikke fortjener å være på topplista av den grunn, så må jeg få lov å påminne dere om at det er deres "feil" at jeg er der. Slutt å besøk bloggen min hvis dere syns jeg er så teit og utakknemlig. Takk til alle dere som kommer med koselige kommentarer, dere er best azz♥
Ei venninne av meg viste meg et helt genialt redigeringsprogram, som man kan laste ned helt gratis fra nettet. For sånne amatører som meg selv, er det helt supert, for det er veldig lett å bruke. Som dere ser på bilde, så ble jeg litt over ivrig, så det ble veldig unaturlig. Jeg skal fortelle dere mer om det i morgen:-) Nå trenger kroppen min søvn, god natt!

Sololje i solarium?

Bestemte meg plutselig for å prøve å være litt positiv til livet alikevell, til tross for drit været som venter meg når jeg går ut døren om litt over en halvtime for å dra inn til sentrum for å ta sol sammen med Elenababe og Kristerpus. Kroppen min trenger det, derfor tar jeg sol. Hørtes ikke helt smart ut, men whatever.

Kjøpte denne sololjen på Cubus fra merket "Hawaiian"

Har hørt og lest mye bra om den, og jeg gleder meg til å prøve den ut når/hvis solen kommer frem. Det er jo til og med betakaroten i den! Men jeg lurte på en ting – funker det å bruke sololje i solarium?