Colour Disco

Heisann, en uke siden sist! Jeg og Therese har vært ganske irriterte over nettet på hotellet, det funker ikke på dagtid, og derfor har bloggingen vært et problem. Synes det er veldig synd, for har masse bilder jeg har hatt lyst til å vise dere, men får bare ta en liten oppsummering når jeg kommer hjem til stabilt nett (hjemme på onsdag). I morgen er “Graduation” for å “feire” at vi har gjennomført språkkurset, og da skal vi vise frem et slideshow vi har laget i grupper som jeg holder på å jobbe med nå. Egentlig bare derfor jeg er våken midt på natten selv om jeg er stuptrøtt, men jeg må få det ferdig først. Poster filmen selvfølgelig på bloggen når den er ferdig opplastet! 

Har vært en helt fantasisk måned her i Florida, men skal også bli godt å komme hjem igjen til lille Norge og daglige rutiner. Her nede har vi levd i en boble hvor hverdagen hjemme ikke finnes. Kjenner jeg kommer til å savne varmen og alle de fantastiske folkene vi har møtt her, kommer til å huske denne reisen for resten av livet! 

I dag hadde vi Colour Disco hvor vi skulle kle oss ut i fargen til gruppen vår i bussen, så da var det fargen blå jeg og Therese skulle være kledd i. Ingen av oss har blåe klær her nede, så vi dro på en surfebutikk (så og si eneste klesbutikk her i nærheten) og leitet etter blått. Vi var veldig fornøyde med utfallet, og synes nesten vi fortjente en pris for best kledde haha! Gjennomført og kreativt! Bill, som er vår bussleder, var veldig fornøyd med innsatsen vår 😀


Litt horete antrekk, men utvalget var som så. Men vi var blå og fresh da!!


Therese, Bill og Andrea <3 


Når vi så denne blåe lekebussen måtte vi selvfølelig kjøpe den til Bill, som en liten gave fordi den blå gruppa er best og selvfølgelig slik at Bill aldri glemmer oss (det tror jeg ikke han gjør uansett haha). Om dere skal på språkreise til neste år til Florida så kan jeg bare fortelle dere at Bill og Lindsey er verdens beste ledere!!


Goooo BLUE!!

Siden sist

Hei! Nei nå begynner jeg å bli dårlig på å oppdatere.. Nå er det 9 dager igjen her i paradis, kommer til å savne varmen og alle de fine, fantastiske folkene vi har møtt – men skal sies at det skal bli godt å komme hjem til sine egne regler. Prøver å utnytte hver dag så godt som mulig, og i dag skal vi på Universal Studio og Adventure Island – det kommer til å bli sykt gøy! Universal Studio er, for dere som ikke vet, en park hvor de har satt opp filmsett til mange berømte filmer og serier, som f. eks. Harry Potter! Å se Harry Potter “live” gleder jeg meg utrolig mye til, er jo superfan som dere vet! Adventure Island er en svær park med karuseller og berg-og-dalbaner, som sikkert ikke en gang kan sammenlignes med Tusenfryd!! Den her dagen blir med andre ord sykt bra!


Har vært dårlig på å ta bilder de siste dagene, men her er meg, Lema og Therese før Discoen. Discoen var ganske gøy, fikk litt flashback til ungdomsskolen da (alkoholfrie fester hehe), men tror aldri jeg har danset så mye på en kveld!! Sminken bare rant alle veier. 

Innkjøpene siden sist:


// Aldo


// Aldo


// Aldo

Husker dessverre aldri navnene på butikkene jeg kjøper fra, utenom de tre veskene som er fra Aldo. Beklager for det! Nå skal jeg vekke Therese og spise frokost. Litt usikker på om jeg tørr å ta med kameraet i dag.. Hater å ikke ha iPhone, får ikke tatt iPhonebilder en gang da.. Men har akkurat ringt banken og fått overført mer penger til kontoen til Therese, så må bare komme meg til en Apple butikk!

Car Wash

I det siste har det vært mye opplegg med EF-gjengen og lite fritid, så når man først har fritid vil man utnytte den, og på kvelden er man som regel så trøtt at man stuper salto i sengen, derfor er jeg litt treg med å oppdatere til tider, i tillegg til at nettet er utrolig tregt. I dag har vi vært på shopping, fikk kjøpt mange fine sko og vesker. Viser alt senere, for nå må vi gjøre oss klare for Disco. Skal ta med kameraet, så dere får se mange fine bilder!

I går hadde vi Community Service, som gikk ut på at vi skulle hjelpe en orginasjon som heter Within Reach med å samle inn penger ved å ha “Car Wash”. Så var det opp til hver enkelt som fikk bilen sin vasket om hvor mye den ville donere. Within Reach er en orginasjon som hjelper folk som trenger hjelp, som f. eks. om noen barn mister foreldrene sine i en ulykke kan Within Reach komme inn å hjelpe barna så de får mat og tak over hodet. Utrolig bra opplegg, og det føltes godt å kunne være til hjelp! 


Ble ikke helt sånn som på film hvor man står i bikini og gnikker puppene over panseret haha! Vi fikk ikke lov å gå i bikini en gang – før helt på slutten når Debra sa at det var greit alikevel. Men det skjønner jeg jo, det var jo veldedighetsarbied og da passer ikke nakenhet inn. Vi hadde det utrolig gøy i allefall!


Gruppa mi

Nå må jeg hive meg rundt, gleder meg til å pynte meg i kveld med kjole og høye hæler. Discoen er en ganske svær greie hvor vi skal møte andre EF-studenter som er på språkreise andre plasser rundt i Florida, så det blir garantert gøy 😀

VS-bikini strørrelser og pris

Jeg har til nå kjøpt tre sett VS-bikinier + en overdel, og har derfor fått litt spørsmål om priser og størrelser. Størrelsene her er helt annerledes enn i Norge, så jeg måtte prøve meg litt frem i prøverommet før jeg fant riktig størrelse, men har funnet ut at jeg bruker 34C – som da tilsvarer 70D som jeg bruker hjemme i Norge. Litt vanskelig for meg å si hva f. eks. 75C tilsvarer i disse størrelsene, men 34 tilsvarer 70 rundt midjen vil jeg si, og i disse størrelsene har det forresten ganske stor betydning om du velger 32 eller 34 rundt midjen, for både cupen og midjen blir mye større når tallet blir størret. 

Størrelsene er slik:
32 a/b/c/d
34 a/b/c/d
36 a/b/c/d
38 a/bc/d

Eller XS, S, M og L – da bruker jeg M eller L i overdel og XS i truse (akkurat som hjemme). 


Overdel i M. 


Denne har jeg også i 34C – men den ble faktisk for stor rundt midjen av en eller annen grunn. Skal som sagt selge den på bloggen når jeg kommer hjem, da kan jeg måle midjen i cm. 

Prisene varier selvfølgelig, men trusene koster rundt 20-30 dollar og overdelene mellom 30 og 50 dollar (i allefall de jeg har kjøpt, finnes dyrere og billigere). Dollaren ligger på 6 kroner ca, så dere må bare gange prisen med 6. Frakt, toll og slike ting aner jeg dessverre ingenting om hvis dere bestiller på nett, siden jeg aldri har gjort det selv – men det blir nok å skje neste gang jeg får lyst på ny bikini! Bikiniene er utrolig fine, er veldig eksklusiv og av skikkelig kvalitet og man føler seg utrolig flott i de! Standarden har liksom økt nå, så blir vanskelig å finne seg en fin bikini på Cubus/h&m heretter.. 

The American Dream

I dag har vært en kjempebra dag, til tross for litt dårlig vær, men det ødelegger ikke humøret! Varmen er alltid på plass, så vi koser oss. Dagen startet med skole før hele gjengen (altså alle EF-studentene) dro på Barbeque-lunsj litt bortenfor hotellet, hvor vi fikk god mat, lekte leker og koset oss på stranden. Brunfargen har jeg nesten gitt opp, har begynt å flasse over hele ryggen og på brystet, jeg ser rett og slett ikke ut. Må bare le av meg selv, sånn går det når man ikke bruker solkrem! Men nå har jeg lært, neste sydentur blir det solkrem fra topp til tå. 


Sykt sexy!

Har fått en del spørsmål angående språkreise, tenke å ha en spørsmålsrunde snart, eventuelt når jeg kommer hjem, men vi bor i allefall på hotell, skolen er på selve hotellet så man kan gå direkte til klasserommet i pysjen om man ønsker det. Vi får servert mat to ganger daglig, alltid frokost og så varierer det mellom lunsj og middag, andre måltider spiser vi ute på fastfood- eller finere resturanter. Maten er helt grei, kjenner jeg savner norsk mat men jeg er heldigvis ikke kresen i matveien. Vi valgte å reise international i stedet for classic, som vil si at vi er her sammen med andre land fra Europa som Frankrike, Italia og Spania. Veldig morsomt, man får veldig mange gode venner!


Det er så idyllisk her! Man lever liksom i sin egen boble hvor hjemme og alt det dagligdagse ikke eksisterer. 


Bloggere.. Vi filmet litt på stranden i dag. Om vi klarer og huske på det skal vi filme litt i ny og ned, så det kanskje blir en brukbar film ut av det. 

Så fikk vi plutselig øye på noen som giftet seg på stranden!!:


Strandbryllup er ikke dagligdags for oss nordmenn, så vi hadde veldig lyst til å ta bilder. Var litt usikre på om vi skulle tørre og spørre, men det var absolutt ikke noe problem. De var kjempehyggelige!


Vakre bruden! Veldig pent kledd for bryllup vi da.. 

Best av alt med dagen:


Kan godt flytte til USA og gifte meg med han her!! Han er lifeguard på stranden rett nedenfor her vi bor, og usjenert som jeg er måtte jeg selvfølgelig gå bort å fortelle han hvor kjekk jeg synes han var. Angrer ikke! Jeg og Therese skal catche up med han og kompisen igjen i morgen :) Dere er vel enige i at vi var perfect match? Thought so!

Bad girls need to be punished

I have to write this in english because the American leaders want to read it and understand. 

As you know, me and Therese went to Orlando by our own for shopping yesterday when the rest of the group went to Disney World. We didn’t asked the leaders if it was OK, because we was afraid of the answer, so we just did it… Which was very stupid! Orlando is far away (1 hour) and if something happend to us they would have been responsible because we are here with EF. We have to follow the rules, and they are a little bit strict because we are so many young students from different countries travelling together. It was very selfish of us, we should have asked first they would probably have said yes anyway. They want us to have a good time, but it’s not a good situation for them to be in if we were getting into some trouble. 

So today we are grounded, we have to stay at the hotel while the rest of the group went to the Outlet Mall for shopping. It sucks a little bit, but fortunately we finished our shopping yesterday (hehe). It feels like i’m fourteen again, but that’s how it works here. If you do something that’s really bad, you can actually be send home on your parents bill. It’s nothing to do today, it’s raning and cloudy, so we can’t go to the beach either! This sucks really bad, but I hope the Outlet Mall sucks more! 


We are so sorry, Debra, it will not happen again! And I know, my english is not so good!

Alt ordner seg for snille jenter

I dag har vi som sagt vært på shopping mens resten av gjengen har vært på Disney World. Vi kom tilbake rett før de andre kom, og de fortalte at vi ikke gikk glipp av noe spesielt og at de heller ville ha dratt på shopping enn Disney World – akkurat som vi tenkte. Vi skal uansett på Adventure Island som visstnok skal være mye bedre for ungdommer på vår alder, det blir nok gøy!

For å komme oss på shopping i Orlando som er en times tid unna, måtte vi ta en minibuss til flyplassen og taxi derfra, hele turen kom på 105 dollar (over 600 norske kroner, ganske dyrt, men vi måtte jo komme oss på shopping..) Vi shoppet faktisk i 8 timer! Tiden gikk kjempefort, vi koset oss, spiste og tok det helt rolig uten noe stress, og plutselig var klokken 22 og kjøpesenteret stengte. Da gikk vi til informasjonen for å høre hvordan vi skulle komme oss til Cocoa Beach sa de at den eneste muligheten vi hadde var å ta taxi, som ville koste rundt 150 dollar (nesten 1000 kroner). Han gutten som jobbet i informasjonen var så snill å tilbydde seg og kjøre oss hjem for 50 dollar (han skulle samme vei, bare at det ville ta han 45 minutter ekstra), og det ble vi selvfølgelig veldig takknemlige for. Vanligvis ville vi ikke ha sittet på en fremmende person i utlandet, men han virket veldig pålitelig og det kunne jentene han jobbet med bekrefte. Han var bare 20 år gammel, ganske søt og veldig hyggelig, så det var litt gøy haha! Det er så typisk meg og Therese – havner i “trøbbel”, men det ordner seg alltid liksooom (nesten). 

Så over til innkjøpene! Til å ha vært 8 timer på shopping har jeg ikke kjøpt så mye, men mange av butikkene gir meg en Tyrkiafølelse. Mye fint, men mye stygt også! Jeg prøver å bli en flinkere shopper, som vil si at jeg tenker meg om to ganger før jeg kjøper noe. Har alt for mye klær fra før av, så når jeg kjøper noe heretter må det være noe jeg vet ikke bare blir hengende i skapet. 


Stor og fin veske som har plass til absolutt alt. 


Skjorte med perledetaljer på kragen og skjørt i nydelig mintfarge og glitter. 


Hvit BH fra h&m og bikinioverdel fra Victoria’s Secret. Bh-størrelsene er helt merkelige her, jeg prøvde ikke bikinien før jeg kjøpte den så den var litt for stor rundt midjen av alle ting. Kanskje noen er interessert i å kjøpe den? Tror jeg blir å selge den billig på bloggen når jeg kommer hjem. 


Skrubb til kroppen og rens til ansiktet. Fikk testet produktene før jeg kjøpte de og de virket utrolig bra! Noen som har prøvd de før? Eventuelt vet om de er å få tak i, i Norge? 


Kjole


Something sexy for my Italian boy 


Playsuit


Playsuit


Treningsshorts


Playsuit

Så hva synes dere om innkjøpet? Noen som har butikker her i Florida å anbefale kanskje?

Noen innkjøp +++ mer shopping i dag

I dag er hele EF-gjengen dratt på Disney World utenom meg og Therese + fem franskmenn. Vi vil heller shoppe haha, så vi skal ta bussen inn til Orlando som tar en times tid. Egentlig er vel ikke det helt normalt å få lov til alene på språkreise, men vi har verdens beste leder, nemlig Bill. Vi spurte om det var greit og han sa sånn “I don’t want to know, I pretend that you are on the beach”. We love you bill ♥

I går var vi på litt shopping, men ble ikke så veldig mye siden det nesten kun var kjærringbutikker og merkeklær der vi var. Jeg har aldri vært særlig interessert i merkeklær, men fant en søt kjole og fire par sko!


Dette er liksom “Toms” bare at det står “Bobs” på disse. Lurer på om dette er en kopi av Toms? Eller om det kanskje er Bobs det heter her i USA? Fine er de uansett!


Disse betalte jeg ca. 400 kroner for – sykt billig! De koster vel over 1000 kroner i Norge om jeg ikke tar helt feil?

Etter shoppingen dro vi inn til St. Sugustine som visstnok skal være den eldste byen i hele USA. Der var det for det meste bare souvenirbutikker, noe som var litt kjedelig – men greit å få med seg!


Vi fant en butikk med mange fine og morsomme maskerademasker.


Struts


Jules og Rafael – our bitches!


Mye venting når man er så mange på tur. Alltid noen som er sene (aldri vi såklart). 


Kjøpte meg en Belly Dance-bh-greie. Så typisk meg, kommer bare til å ligge og råtne i skapet, eller forhåpentligvis får jeg brukt den på et karneval i framtiden 😀


Fiiin! Fra en jallabutikk. 

Nå skal vi gjøre oss klare for shopping! Forhåpentligvis er jeg noen tusenlapper fattigere når jeg er tilbake, viser dere selvfølgelig innkjøpene. Ha en fin dag alle sammen, her er klokken forresten klokken 11.15. 

Disco Bowling

Har hatt problemer med å få lastet opp bilder siden det er så mange som bruker nettet samtidig, så har litt blogging å ta igjen.. Beklager for det!  Men i allefall – tenkte å dele bilder med dere fra hele gjengen var på Shore Lanes Bowling Center, hvor det var Disco Bowling! Det var utrolig gøy, spesielt siden jeg vant begge rundene heheh (delt førsteplass med Therese den første runden). 


Lema og Andrea <3


Therese og hennes flørtepus mehe


Lema, Andrea og Turi. Turi blogger også om turen og du kan lese bloggen hennes HER. Hun er kjempeflink til å ta bilder, så låner av og til noen fra henne. 


Her er mitt Italienske leketøy! Prøve å ta et bedre bildet med han, men han er dessverre ikke så fotogen haha! Må kanskje gjøre et nytt forsøk i dag da, for deres skyld. Elsker forresten at han har funnet bloggen min og bruker google translate for å oversette, og jeg blir konfrontert med jeg har skrevet om han haha :):) 


Delt førsteplass med Therese.


Overlegen seier 🙂


I loved lindsey’s bowling outfit! She’s one of the leaders, she’s so cool 🙂


Me, Lindsay and Bill – the best leaders! 


Sexy shoes


Venter på pizza. 


Turiiii