The American Dream

I dag har vært en kjempebra dag, til tross for litt dårlig vær, men det ødelegger ikke humøret! Varmen er alltid på plass, så vi koser oss. Dagen startet med skole før hele gjengen (altså alle EF-studentene) dro på Barbeque-lunsj litt bortenfor hotellet, hvor vi fikk god mat, lekte leker og koset oss på stranden. Brunfargen har jeg nesten gitt opp, har begynt å flasse over hele ryggen og på brystet, jeg ser rett og slett ikke ut. Må bare le av meg selv, sånn går det når man ikke bruker solkrem! Men nå har jeg lært, neste sydentur blir det solkrem fra topp til tå. 


Sykt sexy!

Har fått en del spørsmål angående språkreise, tenke å ha en spørsmålsrunde snart, eventuelt når jeg kommer hjem, men vi bor i allefall på hotell, skolen er på selve hotellet så man kan gå direkte til klasserommet i pysjen om man ønsker det. Vi får servert mat to ganger daglig, alltid frokost og så varierer det mellom lunsj og middag, andre måltider spiser vi ute på fastfood- eller finere resturanter. Maten er helt grei, kjenner jeg savner norsk mat men jeg er heldigvis ikke kresen i matveien. Vi valgte å reise international i stedet for classic, som vil si at vi er her sammen med andre land fra Europa som Frankrike, Italia og Spania. Veldig morsomt, man får veldig mange gode venner!


Det er så idyllisk her! Man lever liksom i sin egen boble hvor hjemme og alt det dagligdagse ikke eksisterer. 


Bloggere.. Vi filmet litt på stranden i dag. Om vi klarer og huske på det skal vi filme litt i ny og ned, så det kanskje blir en brukbar film ut av det. 

Så fikk vi plutselig øye på noen som giftet seg på stranden!!:


Strandbryllup er ikke dagligdags for oss nordmenn, så vi hadde veldig lyst til å ta bilder. Var litt usikre på om vi skulle tørre og spørre, men det var absolutt ikke noe problem. De var kjempehyggelige!


Vakre bruden! Veldig pent kledd for bryllup vi da.. 

Best av alt med dagen:


Kan godt flytte til USA og gifte meg med han her!! Han er lifeguard på stranden rett nedenfor her vi bor, og usjenert som jeg er måtte jeg selvfølgelig gå bort å fortelle han hvor kjekk jeg synes han var. Angrer ikke! Jeg og Therese skal catche up med han og kompisen igjen i morgen :) Dere er vel enige i at vi var perfect match? Thought so!

58 kommentarer

Siste innlegg