Grunnen til at jeg ikke har blogget

Okei, først og fremst har jeg vært helt knust etter at jeg ble frastjålet kameraet mitt forrige helg. Lille babyen min, frekke faen som stjålte det!! Hadde et håp om at det skulle dukke opp, så ventet en uke før jeg så meg nødt til å kjøpe nytt. Jævlig kjipe penger, men hadde jo faktisk ikke noe valg. Ble lykkelig når jeg kjøpte nytt, men selvfølgelig kjipt å kjøpe noe man egentlig HAR. 


Hadde 600D før, men kjøpte denne gangen 650D. Fornøyd med kjøpet, men var fornøyd nok i massevis med det forrige kameraet. Men tenkte at jeg like greit kunne kjøpe en nyere modell for noen hundrelapper ekstra, sånn at det skulle føles litt mer verdt det. Kjipere å kjøpe AKKURAT det samme. 

En annen ting som har gjort at jeg ikke har klart og fokusert på bloggen, er han her:

Har brukt litt mye tid på han, han gjør at jeg ikke har klart å tenke på bloggen. Men han synes det er dumt at jeg ikke blogger, og sier at jeg må skjerpe meg. Jeg er helt enig. Han er ganske fornuftig altså! Han kommer og henter meg hvert øyeblikk så skal han lage middag til meg, og etter det skal vi trene. Kan man egentlig ønske mer enn det? Nei, jeg er fornøyd.

Julekos

Heeii! 

I går var vi ute og spiste sushi med jentene. Amalie og Veronica var vel årsaken til at vi endte opp på en Sushi-bar, da resten av oss satt og pirket i maten. Var andre gangen jeg smakte sushi, tja kan vel si at jeg ikke fikk noe bedre opplevelse en fra første gangen, som var helt forferdelig. Ville gi det en ny sjangse faktisk fordi det er veldig sundt, og jeg sier ikke nei takk til flere alternativer til sunn mat, i og med at kreativiteten min på kjøkkenet ikke finnes. Meeen æsj, no more sushi! 

1. Desember i dag og det må jo markeres litt. Har skikkelig spisedag i dag, begynte dagen med pizza fra Dolly Dimples. Var og kikket litt i butikker, handlet litt småting og bursdagsgave til Amalie. Kan vise innkjøpene i morgen, selv om det ikke var så mye. Så dro vi til Espen (broren vår), Katrine og lille Lucas for å lage pepperkaker og spise julegrøt. Kjempekoselig ♥ Lucas er verdens fineste, lille babyen til tante :) 


Hahah morsomt bilde. Jeg bare “wiiihihiii” han bare “ka faen e galt med dokker?!”


Vi kjøpte Amalie en smykkeboks fra Bohus, handkrem, vipper og hårstrikk med sånn gullting. Håper hun blir glad, hihi. Regner med hun ikke sitter og leser bloggen min før bursdagen, så da går det bra at jeg viser dere hva jeg vi kjøpte. 

Nå må komme oss ut av senga og inn på badet for å pynte oss til bursdag, gleeeder meg! Har lovd Amalie å ta med kameraet, så bilder fra kvelden blir det. Regner med jeg ikke rekker å blogge mer for i kveld, så ønsker alle en fiiin lørdag :)