Hos frisøren

Heisann!

Blogger fra frisørstolen mens jeg venter på at fargen skal skylles ut. Denne gangen blir det LITT mer spennende enn eller, skal nemlig få sånn “dip dye” eller hva det heter? Haha 😀

Føler i allefall at jeg er i gode hender, jentene på Headmaster er kjempeflinke! Er forresten her Therese også har farget håret 😀

Chille

Heisann!

Har vært ei rolig, sminkefri og slaskete helg for min del, til forandring! Kjenner jeg kan bli mer vant til dette, kroppen har veldig godt av det. Heldigvis er ikke helgen over enda, da :) Lysten til å gjøre noe ut av dagen blir helt borte når været er så jævlig at huset holder på å falle sammen. Dere er heldige nede i sør som har sydenvarme, utnytt det så godt dere kan, jeg er ikke bare LITT sjalu!

I går var jeg ute og spiste med broren min, Raade, akkurat som sist lørdag. Veldig koselig som alltid! Og på kvelden var det selvfølgelig MGP. Hurra for Sverige! Veldig velfortjent! Hun dama er så utrolig d-e-i-l-i-g, får helt frysninger når hun opptrer. Men at Norge kom på sisteplass synes jeg derimot var veldig merkelig, menmen. Gratulerer til Sverige :)

Har testet ut det nye digitalkameraet mitt de siste dagene, alle bildene under er tatt med det. Må si jeg ble litt skuffet, iPhone tar liksom like brae bilder! 


Sånn går vi kledd om dagen! Eller i allefall jeg, ANGST for å fryse! I MAI fooor helveeete


Testing av kamera xD suuuug jo


søta

SAP?

EF blog awards

Nå er det jammen ikke lenge til jeg og Therese reiser avgårde med EF på språkreise til Florida, nærmere bestemt 4. Juli. Tror dere vi gleder oss!? Vi snakker nesten ikke om annet om dagen Noen som har lyst å bli med oss på tur?

Nå har EF i samarbeid med TOPP laget en SUPER konkurranse hvor ÈN av dere bloggere kan bli så heldige å reise med oss til Florida. Konkurransen går ut på at EF/TOPP søker Norges neste superblogger. For å delta må du gå inn HER og like siden, deretter fylle ut skjemaet du finner til høyre. Du skal beskrive din drømmesommer med EF språkreiser i skjemaet, og deretter få alle vennene dine til å stemme på din bloggpost. 

De fem bloggerne som får flest “likes” går videre til semifinale som blir presentert i bladet TOPP. Her vil en jury bestående av Hillevi (TOPP-redaktør), Therese, meg og Zeid fra EF velge ut en heldig vinner. Her gjelder det å sanke “likes”, så får å gjøre det må dere gjerne oppfordre leserne deres til å stemme på dere! Konkurransen avsluttes 18. juni, delta HER og bli med oss til Florida 

Dere har forresten muligheten til å vinne en språkreise til Malta HER, og om dere vil bestille språkreise kan dere gjøre det på EF sine hjemmesider

Repeat

Tenkte å dele noen av sangene jeg hører på for tiden. Enkelte er ikke helt ferske, men jeg henger ofte litt etter, men who cares! :)

Denne er vel sikkert 1 år gammel, men jeg har akkurat “oppdaget” den. Elsker Nicole Scherzinger, hun er superhot og talentfull!!

Utrolig fin norsk sang!

Nydelig cover av Just can’t get enough!

Fengende og meningsfull! Verdt å se videoen mens dere hører sangen.

++ mange flere, men gidder ikke spamme med alt for mye om gangen! 

Shopping i dag

I dag har jeg vært på shopping :)  Alle god bedring-ønskningene deres funket visst, for i dag er formen kjempebra. Har også fått lønning, så life is good! Fant VERDENS fineste veske fra Michael Kors, og det var ikke langt ifra jeg dro kortet.. Seriøst, den var så fin, men 3800 kroner er litt mye å bruke når man skal til Florida om en drøy måned!!! Håper jeg kanskje finner den der til en rimeligere pris, om ikke finner jeg garantert en annen veske som er like fin. Men skal se om jeg finner bildet av den på nett.. Der ja: 

 

FIIIIIN???! JA! Den lenken dere ser kan man ha over skulderen. Plass til både Mac’en og mye mer, noe jeg er avhengig av. VIL HA!!

Men mye annet fint ble det i allefall, var 30% på hele Bik Bok i dag. Good news: Salget varer helt fram til lørdag!


To veldig enkle men fine topper i freshe farger fra kolleksjonen til Whitney Port.


Bik Bok har fått inn nye, fine blondebh’er. Mye finere enn de tidligere!

Sååååå kjøpte jeg et nytt kamera som kan brukes når jeg er på farta! Nå kan jeg bli en mye flinkere blogger, er jo et jævla ork å drege med seg speilrefleksen, og iPhonekameraet er ikke helt optimalt for bloggbilder. Gleder meg til å teste det ut! Kan sikkert lage en anmeldelse om den etterhvert, om det er ønskelig?


Valget stod mellom sølv, rosa og gult, synes gult var kulest!

Glad jente :) Alt er fra Bik Bok, utenom kameraet såklart!

Tuva 14 år

Begynner å bli veldig rastlaus her jeg ligger. Typisk å ønske at man blir syk siden man så og si aldri er det, men når man først blir syk vil man bare bli frisk fortest mulig. Et sykt ansikt er ikke mye bloggmatriale heller, men har brukt tiden på å rydde i mailboksen og facebooken min. Har gått tilbake og sett på gamle bilder jeg har lagt ut for leeenge siden som jeg hadde helt glemt av lå ute. En liten rydding i facebookbilder anbefaler jeg alle haha! 

Hadde faktisk et helt album på facebook med sånn 50 bilder av meg, Karen og Marte fra 2008 eller noe (14 år), hvor vi hadde photoshoot på et treningssenter (!!) HAHA! Husker vi hadde det veldig gøy da, men de behøver ikke å ligge ute på facebook liksom.. Litt flaut LIKSOM! Men kan jo dele de med dere, siden jeg vet dere liker gamle bilder :) Forresten helt sykt å tenke på at det er hele 4 år siden jeg var 14, begynner å bli gammel :(

Husker jeg var så fornøyd med det bildet her hahaha. Husker også at jeg DIGGET den rosae singletten jeg hadde under, og kanten måtte selvfølgelig vises. Tights var også veldig hipt på den tiden.. Ja, vi alle gikk kledd helt likt med tights, singlett og hettegenser. Sykt glad for at tights ikke er “in” lengre.


EHm ja


Sexy posering

HAHA!!! Husker jeg var SÅÅÅ fornøyd med alle disse bildene! 

Syk

Heisann!

Dere er VERDENS BESTE, kan ikke få sagt det nok! Tenk å være så heldig å ha så mange “venner” spredt utover hele landet :)

Men nå er det nok puppesnakk for en stund, burde kanskje svart på de spørsmålene som går igjen, men vi kan ta det litt senere. Vel, kan i allefall svare på kanskje det mest stilte: “Du har jo ikke småe pupper da!!?”. Jenter…. BOMBSHELL! Det er det jeg har brukt i allefall, så det er bare juks og fanteri! Helt genialt, men ikke like genialt å ta av. Oss jenter med småe pupper er flinke til å skjule hvor småe de egentlig er, ved hjelp av en bombshell for eksempel og klær som ikke setter puppene i fokus. For man fremhever jo ikke det man ikke er fornøyd med, sant. Så det er vanskelig for dere å forestille dere hvor store/småe de er. 


Sånn som disse to som er fra h&m. 

Har vært i kjempedårlig form siden i går, så kom meg ikke på skolen i dag.. Utrolig kjedelig å være syk når det er så fint vær utendørs, så håper alle sykebakteriene tar springfart ut av kroppen min asap! Har så lyst til å ta en joggetur ute i sola, men må nok holde meg rolig sånn at jeg blir frisk til i morgen, så får jeg bare håpe på at finværet holder. Ser dermed ikke superfresh ut for bloggen i dag, jeg er dessverre ingen superblogger som sminker meg for bloggen.

Fikk sykebesøk av Catarina og Marte :)

 
Catarina


Marte


PENA

Oppdatering på silikonfronten

Wow!! Jeg blir stadig overrasket over hvor snille og hyggelige dere er! Etter at jeg postet forrige innlegg var jeg rask med å sette kommentarfeltet til godkjenning. Forventet mange negative reaksjoner og kanskje noe ryktespredning av folk her fra Tromsø, så jeg var litt nervøs, men det var jo absolutt ikke nødvendig. Veldig overrasket over hvor saklige og positive tilbakemeldinger jeg fikk, tusen takk! 

Med innlegget i går ønsket jeg å sjekke reaksjonen deres før jeg i det hele tatt skrev noe mer om det. Så nå kan jeg like greit gå så langt å innrømme at jeg har 100% bestemt meg allerede, og i tillegg fått en dato for operasjonen (WÆÆ!!!)… Men datoen velger jeg forøvrig å holde hemmelig. Noen ønsker at jeg skal fortsette og oppdatere på “silikonfronten” framover. Det er klart dere blir å legge merke til når brystpartiet mitt forstørres enten jeg bekrefter det eller ei, og da vil det hagle inn med spørsmål. Jeg kommer til å fortelle kort om det, men noe særlig mer fokus enn nødvendig rundt det, ønsker jeg ikke. Vil ikke at folk skal forbinde meg og denne bloggen med “hun bloggeren Tuvaw med silikonpupper”, så puppebilder og puppesnakk blir det minimalt av. Og ikke bare derfor, men jeg vet at utrolig mange jenter blir påvirket av alt jeg gjør og skriver om, jeg har lesere helt nede i 10 årsalderen, og i dette tilfellet ønsker jeg å ta hensyn. Jeg ønsker ikke at noen skal bli påvirket av mine valg. Jeg må bare tenke meg nøye om hva og hvordan jeg skal formulere dette emnet på best mulig måte. 

Silikon?

Vi alle er veldig fascinerte og opptatte av pupper, både jenter og gutter. Vi er utrolig opptatt av kropp generelt, og jeg er absolutt intet unntak. Når det kommer til min egen kropp er jeg perfeksjonisten selv, og derfor elsker jeg å trene. Elsker å se framgangen alle timene på gymmet gir. Elsker å kunne forme min egen kropp akkurat slik jeg ønsker.

En kropp man kan være stolt av vil vi alle ha, den som sier noe annet må være en person som har gitt opp håpet og ikke klarer å se noe alternativ annet enn å leve med å aldri være fornøyd. Det er det man har en personlig trener til, og jeg gleder meg masse til å bli personlig trener selv! Det å kunne motivere andre til å innse at de også kan få “det umulige til” vil være en fantastisk mestringsfølelse. Men nå sporet jeg litt av her.. Det jeg spesielt skulle snakke om er pupper.

Når man står avkledd i speilet, vender blikket fra topp til tå og synes igrunn at man har en veldig flott og veltrent kropp, men blikket fester seg alltid på puppene. Og der blir det. Brystimplantater er noe jeg har tenkt på LENGE, og jeg er en av de personene som ikke har noen fordommer mot slike inngrep – Så lenge det gjøres med måte og av riktig grunn. Jeg er i den situasjonen hvor større pupper hadde gjort en stor forskjell på mitt eget forhold til kroppen min. Jeg skal innrømme at jeg er superfornøyd med kroppen min ellers, den er både sunn og veltrent, men de alt for småe puppene gjør det vanskelig for meg å kunne gå på stranden i bikini og føle meg 100% vel.. Ikke alle er like heldige på alle områder, folk har forskjellige komplekser. For komplekser har vi alle, men spørsmålet er om jeg skal lære meg og leve med mine småe pupper, eller ta brystimplantater og mest sannsynelig bli veldig fornøyd? Jeg stemmer for det siste, så ikke bli kjempeoverrasket om det plutselig en dag ser ut som at jeg har større bryster, hehe :) Må bare med en gang få sagt at jeg IKKE er interessert i gigatits akà Tine Helene Valle!! Som sagt, jeg er veldig glad i å trene og har planer om å bli personlig trener, da er ikke for store pupper relevant. 

Noen før/etter-bilder hentet herfra. Gode eksempler på hvorfor noen velger å operere seg. 


Hva er deres tanker om silikon?
Hvordan hadde dere reagert om jeg gjorde det? 

Edru på byen og nikotinfri snus

God morgen mine fine lesere! 

I går dro jeg ut en tur med Catarina siden hun absolutt ville så mye. Og siden jeg er den jeg er, veldig snill og søt og kul, sa jeg ja til å bli med – SELV om jeg har forbud mot alkohol denne uken. Så jeg dro edru ut på byen! Sier seg selv at det er litt kjedeligere enn vanlig, men det er opp til hver enkelt hva man gjør ut av situasjonen, så det var faktisk helt greit. 

Og forresten dere, nå har jeg vært nikotinfri i 6 dager. Har ikke fortalt dere om det, rett og slett fordi jeg ikke gidder å gi falske signaler om at jeg har sluttet når jeg ikke klarer å gjennomføre det, sånn som tidligere. Synes sluttingen har gått ganske greit, eneste er at jeg merker at jeg spiser MYE mer, sånn for å ikke tenke så mye på snus. Men det roer seg vel etterhvert, tenker jeg (håper jeg). 

Har klart meg uten nikotinfri snus eller noe form for hjelpemidler, MEN i går på byen møtte jeg en venn som introduserte for meg denne nikotinfrie snusen som dere ser på bildet under. DEN VAR SÅ SYKT GOD! Tenk det! Så god at jeg nesten kunne ha snuset den fast. Litt farlig nesten! Har prøvd ut den der Onico tidligere, nikotinfri den også, men den smakte dritt. Så et veldig godt tips til dere som skal slutte og snuse er å prøve denne under. Utrolig god trøst å ha i starten!


Aldri vært borti en “snus” som er hvit! KULT!

REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!