Tuva 14 år

Begynner å bli veldig rastlaus her jeg ligger. Typisk å ønske at man blir syk siden man så og si aldri er det, men når man først blir syk vil man bare bli frisk fortest mulig. Et sykt ansikt er ikke mye bloggmatriale heller, men har brukt tiden på å rydde i mailboksen og facebooken min. Har gått tilbake og sett på gamle bilder jeg har lagt ut for leeenge siden som jeg hadde helt glemt av lå ute. En liten rydding i facebookbilder anbefaler jeg alle haha! 

Hadde faktisk et helt album på facebook med sånn 50 bilder av meg, Karen og Marte fra 2008 eller noe (14 år), hvor vi hadde photoshoot på et treningssenter (!!) HAHA! Husker vi hadde det veldig gøy da, men de behøver ikke å ligge ute på facebook liksom.. Litt flaut LIKSOM! Men kan jo dele de med dere, siden jeg vet dere liker gamle bilder :) Forresten helt sykt å tenke på at det er hele 4 år siden jeg var 14, begynner å bli gammel :(

Husker jeg var så fornøyd med det bildet her hahaha. Husker også at jeg DIGGET den rosae singletten jeg hadde under, og kanten måtte selvfølgelig vises. Tights var også veldig hipt på den tiden.. Ja, vi alle gikk kledd helt likt med tights, singlett og hettegenser. Sykt glad for at tights ikke er “in” lengre.


EHm ja


Sexy posering

HAHA!!! Husker jeg var SÅÅÅ fornøyd med alle disse bildene! 

43 kommentarer

Siste innlegg