hei fra meg

Hallo! TCMN / Therese her

Tuva har som sagt en uoffisiell bloggpause (offisiell nå da). Jeg vil bare si at hun snart skal begynne å blogge igjen. Jeg skal låne hun digitalkameraet mitt og piske hun i gang med bloggingen, så bare klikk innom så er det nok noen nye innlegg her i løpet av ikke så lang tid. Takk for at dere er så tålmodige og venter på Tuva. Vet  hun har hatt mye å gjøre i det siste, vært sliten og hatt det travelt.

Vil bare avklare en ting fra forrige innlegg's kommentarfelt. Noen har latet som de er Tuva og skrevet at moren er syk/død osv, det er ikke sant. Tuvas fostermor har det helt bra, og Tuvas biologiske mor falt bort for en del år siden. Er ganske dårlig gjort å kødde med sånt, du som har gjort det.

Ellers sier jeg bare, på gjensyn snart!

Ute på resturant

Gårdagen gikk i ett kjør. Var ikke hjemme i hele går, og kom ikke hjem før halv tolv om kvelden. Og da var jeg rimelig trøtt, så jeg hoppet til køys nesten med det samme.

Karen hadde bursdag i går, og hun fylte 17 år. Nå er det bare ett år igjen til hun fyller atten, og jeg tror jeg gleder meg like mye som hun gjør. Hun vet det ikke selv ennå, men da skal hun bli min privatsjofør, også skal hun kjøpe alt det jeg ikke kan få kjøpt når jeg kun er 17 år. Hehehe, utspekulert lillesøster!

Vi var ute å spiste i går på en kinaresturant som heter Tangs. De har veldig god mat der, og jeg personlig er veldig glad i kinamat.

Her vinker jeg hei til leserne mine<3 haha


Bursdagsbarnet og kjæresten.


Svett og god.

For alle dere som lurer så har ikke Karen blogg. Men jeg har prøvd å overtale henne til å begynne å blogge, men hun ler bare av meg. Buhu….

Seeeyaahh later bitches<3

Jeg og Karen han umulig være i slekt

Kom akkurat hjem fra tidenes treningsøkt…….

Not. Karen er så slapp at jeg nesten begynner å lure på om vi egentlig er i slekt. Hun begynte å stresse da hun så at klokken begynte å nærme seg halv ti, og insisterte på at vi måtte hjem å se paradise. Så da måtte vi avslutte tidligere enn jeg hadde planlagt. Prøvde å fortelle henne at vi kunne se det på nettet etterpå. men da sa hun bare "Nei, æ skal legge mæ tidlig i dag". Ja, for det skjer jo.

Men fikk i hvertfall trent litt mage, rumpe og lår. Håper jeg hvertfall kjenner det litt i morgen. Gjør jeg helt sikkert, med tanke på at det er.. VELDIG lenge siden sist jeg trente.

Over til noe annet. Jeg så denne traileren i pausen(den laaaaange pausen) til paradise, og jeg gleder meg skikkelig til å se den filmen.

Fy faen, han kisen er deilig<3

Gleder du deg til denne filmen kommer på kino? Noen som vet når den kommer?

Hei og hade, sats next

Halla babes!

Har vært på jobb i dag. Fint og vite ja.

Ellers så har jeg fått beskjed av noen av dere om å blogge mere. Dere må vite det at jeg blogger når jeg har tid, så noe mer enn det jeg gjør nå, kan jeg ikke. Har både skole, jobb og trening som skal prioriteres.
Men må faktisk løpe, skal på SATS å trene opp den lille klumpen av en muskel jeg har. Den skal bli HUGE!!

Senere skal jeg vise dere en nydelig topp jeg har kjøpt meg, så vi snakkes senere. Love you all<3

Burger king gangsters

Det ble ingen work out på SATS i dag alikevel, fordi alle vennene mine er like feit og lat som meg, så det var ingen som ville være med meg.

Hadde egentlig date med Jenny Marie i dag, men hun hadde migrene stakkars, så vi fant ut at vi heller skulle ta det til uken. Så jeg ble heller med Therese og Johanne på cafè date. Som de blogghorene vi er så måtte vi finne en plass med internett (lol), så da ble det BURGERKING!

Det var litt små flaut å fyre selvutløser på burgerking.


Det er søndag i dag, så orket ikke sminke meg. Så for deres skyld så valgte jeg å skjule ansiktet mitt. Blææh…

BRA LIV ELLER HVA?

Slik skal jeg se ut til sommeren, HEHE

Jeg tror jeg må være superwoman eller noe lignende vesen med overnaturlige krefter. For til tross for at det ble en skikkelig sen natt i natt, så er jeg skikkelig stoka på å dra på SATS og røre litt på sidefleske. Jepp, har endelig meldt meg inn på SATS, og det medlemskapet skal jeg utnytte GODT frem til sommeren. Skal bli skikkelig tæææn og få den victoria secret modell bodyen. Er ikke lenge igjen til sommeren, så jeg kjenner jeg begynner å bli litt stresset.


Her har dere meg om en måned. Eeeehh, hvem er det jeg prøver å lure….Meg selv!

Nå skal jeg ringe alle SATS vennene mine å drege de opp av sengen, så blogges vi senere. Ciao!

Har du begynt å stramme opp fisken for sommeren?

Noen som kan hjelpe meg med litt dataproblemer?

Hei, er det noen der ute som har litt peiling på pc som kan hjelpe meg litt?


Jeg har HP sin mini pc som jeg fikk i julegave for over et år siden. Jeg er blitt veldig glad i den, men samtidlig så har jeg nå litt lyst på en ny pc. I tillegg så har jeg klart å ødelegge minnebrikkinngangen, så det er veldig slitsomt å måtte gå på en annen pc her i huset for å legge inn bilder. Men den er veldig god å ha, og siden den veier ganske lite så det er veldig lettvint å dra den med seg over alt. Så tror jeg vil beholde den, uansett om jeg eventuelt skal kjøpe meg en ny pc.


Har snakket litt med broren min som har mac, og han mener at jeg absolutt burde invistere i en selv. Men så tenker jeg, er det verdt det? For den er jo veldig dyr, og samtidlig så er ikke jeg et data geni. Jeg bruker liksom bare de vanlige standard programmene. Har penger til den, men er det verdt å bruke så mye penger på en?

Noen som kan gi meg noen råd? Eventuelt anbefale en annen pc for meg?

Surprise partyyy

Læreren vår fyllte femti år for en uke siden eller noe, så da bestemte klassen seg for at vi skulle glede han litt, så snill som vi er. Så vi fant ut at vi skulle ha et surprise party for han, så vi bestilte kake, kjøpte inn saft og potetgull. Vi pyntet klasserommet med masse fargerike ballonger sånn at det ble skikkelig bursdagsstemning. Jeg hadde jo også bursdag på torsdag, så det ble en dobbel feiring på en måte.

Trenger vell ikke skrive stort mere, dere får heller se på bildene som ble tatt:

Kaka vi bestile, hvor det står "gratulerer med dagen verdens beste lærer". Det er Hannemor som har pyntet kaka.


Her later jeg som at jeg skal skjære meg et stykke, bare for å få et "bursdagsbilde". LOL.


Her kommer læreren vår Thomas inn på klasserommet og er klar for en skikkelig norsk time, men det han fikk i møte var en jublende klasse og bursdagssang. Tror han ble veldig overrasket og glad.


Bursdags"barnet" tar det første stykket av kaka.


Meg og snuppsene mine<3


Meg og Hanne. Jeg hater å gå sammen med henne siden hun er så brun. Haha:p Trykk på navnet hennes for å komme til bloggen hennes.


Therese ble rusa på brus


Først så tok jeg dette bilde av jentene, også ba jeg Hanne om å smile siden hun så så sur ut, så her smiler hun:

Var en kjempekoselig time. Vi er bra utspekulerte vi altså. Denne timen skulle vi egentlig ha fremføring og innlevering av noen norsktekster, så der slapp vi billig unna. Hahahah!;-) KOSELIG.

Har klassen din gjort noe lignende for læreren?