FINDINGS, TAKK FOR I ÅR

Hei kjære leser ♥ Først nå begynner hverdagen her i Oslo å innhente meg, skolen begynte med et pangstart forrige onsdag og jeg henger allerede etter med lekser (haha.. </3). Jeg jobber på spreng nå for å komme ​à jour med skolearbeidet, for jeg skal love dere – det kreves hardt arbeid på eget initiativ hvis man havner bakpå når man tar det som privatist. Der går undervisningen radig unna og det gjelder å holde tungen rett i munnen. Men min “unnskyldning” denne gangen er at det selvfølgelig var Findings festival i helgen, og det kom venner tilreisende fra alle kanter av landet. Gleder meg allerede til neste år, for årets festival var rett og slett grisegøy! Jeg var full fra fredag til søndag, Kygo var helt amazing, jeg fikk tårer i øynene og snapstoryen min har aldri vært flauere. Dere som følger meg der fikk dere nok et elegant syn 😉 Tuvaw heter jeg dere hvis du vil følge meg, jeg har blitt litt mer aktiv den siste tiden. 

Karen, søsteren min, er fortsatt på besøk og skal være hos meg helt til søndag. Det er utrolig godt å ha besøk av søsteren min, og jeg håper jo på at hun også snart skal flytte that sexy ass til hovedstaden. Helst i går! Det hadde jo vært deilig og hatt litt familie rundt seg her i storbyen, og Karen tar så godt vare på meg. Hun hjelper meg også med skolearbeidet, hihi. Flotteste favorittene mine, Karen og Hege ♥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Bildene ble helt destroyed i redigeringsprogrammet, og det irriterer dritten ut av meg.. Nå skal vi trene, vi blogges!

INGEN TILHØRIGHET

Først må jeg si at jeg er litt flau over å blogge et crappy iphone-bilde nok en gang, men jeg har vært for opptatt med å bli kjent med Oslo og den nye tilværelsen min. I dag tok jeg trikken for første gang alene på kveldstid, og jeg følte meg plutselig litt liten og alene i verden. Hvor mange skrekkhistorier om Oslo har man ikke hørt, da? Man blir fortalt at man aldri skal gå alene i gatene på kveldstid i Oslo, og for meg som er vant med å gjøre akkurat det, er det skremmende å høre. Det verste av alt er at jeg sikkert blir å gjøre det. 

Det er vanskelig å blogge når man selv ikke helt vet hva man føler eller tenker om ting. I det siste har jeg bare hatt det gøy, jeg har drukket mye og vært mye ute på byen. Vært med venner og fått ny bekjentskap. Nå er jeg litt lei av å dra på utesteder hver dag, for jeg har det jo egentlig ikke bra inni meg når jeg holder på sånn. Men noen ganger drikker man vel bare for å glemme eller fortrenge følelser, I guess. Det er ikke vanskelig å forstå. Det ene øyeblikket kjenner jeg en enorm lykkefølelse over å ha tatt et valg for meg selv om å flytte til Oslo, starte et eget liv som kun jeg har kontroll over. Men innerst inne er jeg livredd. Jeg føler ingen tilhørighet noen steder – verken Oslo, Trondheim eller Tromsø føles som “hjemme”. Det er en ekkel følelse.