GJETTE KONKURRANSE

Hahaha, nå skal jeg ha en liten morsom "konkurranse". For nå skal jeg gjøre noe av det kjedeligste som jeg vet i hele verden. Hater det virkelig, og skjønner ikke helt poenge med å gjøre det heller (eller jo, egentlig). Men uansett, den som klarer å gjette hva jeg skal gjøre nå (somjeghatersåjævligmyeatjegfårlystilåhengemegselvutenforeibru), blir linket i neste innlegg etterpå. Hahaa, jeg er så kreativ?! SÅ VÆR KREATIV DU OG!


Senere kommer det forresten en real konkurranse hvor du kan vinne en herrrlig kosedress fra university. De er så utrolig digge ass<3

STORE TATTOVERINGER – HOT OR NOT?

Hva synes du om store tattoveringer som dekker store deler av kroppen, sånn som på disse vakkre bildene? Mener du det er kroppkunst, eller mener du at det er stygt og at man bare ødelegger kroppene sine med å tattovere dem? Kunne du tenkt deg å hatt så store tattoveringer på kroppen din?

Min mening: Jeg har aldri vært noe fan av tattoveringer i det hele tatt. MEN, har forandret mening den siste tiden. Det finnes jo utrolig mange kule tattoveringer som ser bra ut, men enda flere stygge. Men jeg er ikke noe fan av de som driver å tattoverer hele kroppen, for jeg mener at hvis man skal tattovere seg så må tattoveringen ha en betydning for deg. Jeg vet at jeg kommer til å tattovere meg, for jeg vet nemlig allerede hva den første (og kanskje siste) tattoveringen min skal være av. Den gleder jeg meg veldig til å ta.

Har du tattorvering?
Kunne du tenkt deg å tatt, og i såfall av hva?

VIDEOBLOGG – JEG SMINKER THERESE I BLINDE

Jeg og Therese var i skikkelig videoblogg humør i går, så vi lagde hele TRE (eller fire blir det jo) videoer. Men vi legger bare ut denne videoen i første omgang der hvor vi sminker hverandre med bind forran øynene, så har vi to andre videoer på lur.

Det kom inn mange gode forslag til hva vi kunne gjøre, men det var Sofie sitt forslag vi plukket ut. Besøk bloggen hennes HER.
 
Vil du se når Therese sminker meg? Trykk HER da!

HALLAIS!!!!!

Nei, nå gir jeg opp. Ingenting vil sammarbeide med meg i dag, så jeg sletta faktisk videoen i frustrasjon og sinne. Men siden jeg ikke skal en jævla dritt i dag (tror jeg), så kommer jeg garantert til å lage en ny video senere.

Jeg og Therese planlegger å lage en ny "må gjøre-video" på mandag, eller kanskje i morgen? Så da må dere følge med, for denne blir ENDA bedre. Selv om det nesten ikke skulle vært mulig, for den forrige var jo helt insane lizzm.

Anyways, har en skikkelig søndagsfølelse i dag, null sminke, daffeklær og har ennå ikke kommet ordentlig ut av sengen. Tror jeg tar en rolig kveld i kveld, og kanskje bare stikker en tur på besøk til Hannemor og chiller laksen.


Chillings i Therese's onepiece YOYO!! Kommer konkurranse i morgen hvor du kan vinne en av disse herlige dressene. Får en selv også, men klarer ikke velge farge. Hvilken farge synes du er finest?

Hva skal du i kveld daaa?:D

GÅRDAGENS INNKJØP – SHOES

Var i byen en tur i går og kikket litt. Gikk innom "Din sko" som i det siste har fått inn masse kult, og da fant jeg disse herlige skoene. Jeg fant ut fort ut at disse to søtsakene måtte jeg ha, så nå står de pent plantet i skapet mitt.

Disse skoene var så sykt høye, så de minnet meg litt om Lady Gaga, så følte jeg bare måtte legge med en gaga-sang.


Tror jeg må øve meg litt hjemme før jeg går offentlig i disse. De er hele 14 cm høye, noe som gjør meg til en supermodell når jeg går i det. hehe! Men de er ikke så vonde å gå i siden det er platå fremme på foten som dere ser, som gjør at de ikke blir såå høre å gå i. Kunne du godt i så høye hæler?Også kjøpte jeg disse litt mer elegante skoene, som ikke er like ekstreme som de andre. 

Hva synes du om skoene?

Forresten, prøver å laste opp en videoblogg, men ingenting vil sammarbeide med meg i dag:( Men jobber med saken!

   

SJALUSI PÅ HØYT NIVÅ!

Jeg er vanligvis ikke en sjalu person, men da jeg leste om dette på Voe sin blogg hadde jeg lyst til å gråte av sjalusi!! Tenk at hun har møtt/sett Johnny depp<3<3!! Jeg ble faktisk litt lei meg, hehe. Johnny er en av de beste skuespillerne i dag og en av de kjekkeste som går i to sko. SELV om han begynner å dra på årene, så hadde jeg lett gifta meg med han.

Ja, jeg stjal/lånte bildene hennes

My man! Jeg er sikker på at hvis det var JEG som ropte "I love you" til han, så hadde han ropt "WIll you marry me?" tilbake og tatt meg med i limosinen.


aaahhh……Han er så mystisk og kjekk!


Det at vi kler hverandre, har jeg aldri vært i tvil om.

Er du også drit sjalu?:(

I’M BACK!! igjen

Hei kjærekjære lesere!
Beklager fraværet mitt som skyldes av personlige årsaker som jeg ikke har lyst å legge ut om på bloggen. Skjønner at noen blir irriterte når jeg skriver "dette kommer på bloggen i dag" også kommer det absolutt ingenting. Unnskyld, håper dere ikke hater meg for det om!

Vinterferien vår startet altså i dag, i motsetning til mange andre skoler her i landet. Det er en utrolig deilig tanke at jeg ikke skal opp tidlig på mandag for å dra på skolen. FUCK SCHOOL! Skulle ønske noen kunne brenne den for meg, og jeg hadde betalt dem GODT, anyone? Neida, tuller bare. Noen er faktisk såpass dumme(?) at de tror jeg mener alt jeg skriver. Fikk en koselig kommentar fra en Helene om at jeg har en fucked up personlighet fordi jeg skrev at jeg irriterte meg over at det bare er stygge gutter som skriver til meg på nettby. Hallo?? Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg får slike kommentarer. Blir litt paff hvertfall.

Hva har/skal dere gjøre i vinterferien?


Der ser dere skolen min i bakgrunnen *hinthint*


Lurer på hvorfor ingen liker nerdebrillene mine..Hva synes dere om dem? Jeg synes de er hawt! Her ser det forresten ut som at jeg har blåe øyne. Var fint synes jeg, kanskje jeg skal kjøpe meg blåe fargelinser?