Dette har jeg gjort i helgen

Hei på dere, og god mandag ♥

 

Slik har jeg tilbringt helgen min, på jobb! På grunn av lang juleferie har jeg ikke jobbet på over en måned, så jeg kjente at jeg grugledet meg til å hoppe ut i det igjen. Men jobbhelgen gikk helt fint og for å være ærlig synes jeg det er ganske koselig å tilbringe helgen på jobb med pasientene. Å jobbe på sykehjem er langt mer krevende enn hva jeg hadde sett for meg, både både fysisk og psykisk, men følelsen av å være til nytte for noen som trenger meg overvinner alt.  

Nå skal jeg faktisk på SKOLEN! Jepp, jeg har begynt på skole. 

Min elskling har bursdag i dag

Processed with VSCOcam with b1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Min største favoritt og viktigste støttespiller har bursdag i dag! Min kjæreste fyller 22 år, og det må selvfølgelig markeres. Også her på bloggen, hihi ♥ Gratulerer så mye med dagen elskling!! Akkurat nå er han på reise med jobben(…), men kommer heldigvis hjem i ettermiddag/kveld. Da skal vi ut å spise god mat på resturant, og jeg har i planene å bake kake som vi (les: jeg) skal kose oss med etterpå. Vegard liker ikke kake, men det gjør jeg, så kake blir det uansett, hehe. Gleder meg til å kose med bursdagsgutten når han kommer hjem, og å gjøre litt ekstra stas rundt han. For selv om vi har vært sammen i 3 år, bor sammen og ser hverandre hver dag, kjenner man på savnet skremmende fort. Det må jo tyde på at man har det best sammen?

Elsker deg Vegard for tryggheten du gir meg hver eneste dag. Elsker deg for at du holder ut med maset mitt. Elsker deg for alle småting jeg tvinger deg til å gjøre for meg i det daglige. Elsker deg for at du er snill, og lager mat til meg. Elsker deg for at du støtter meg og alltid vil mitt beste. Elsker deg for at du hele tiden gjør ditt beste for at jeg skal ha det bra. Elsker deg ♥

Elsker leppene mine

God fredagskveld, jenter ♥ Har dere det bra? Jeg sitter bare hjemme i kveld med ett par hovne, men veldig fine, lepper. I dag var jeg nemlig og bygget videre på leppene mine, etter første behandlingen jeg tok i oktober. I oktober var fokuset på å rette ut ujevnheter og bygge opp leppene, mens i dag var tiden endelig inne for mer volum. “Endelig” skriver jeg, fordi å bygge opp lepper for best resultatet krever en dose tålmodighet – Og det har jeg først skjønt alvoret i etter å ha møtt Elin. Man kan ikke bare fylle på mest mulig i hytt og pine (som _mange_ gjør) og tro at resultatet skal bli bra. Det gjelder å være litt tålmodig for og oppnå det beste resultatet! To ganger har jeg vært og fjernet klumper i leppene mine etter at jeg i oktober fylte Juvèderm første gang. Klumpene skyldes gammel restylane som jeg tok for 3 år siden. Det er virkelig en trygghet å vite at Elin er så forbaska perfeksjonist som hun er, da vet jeg at leppene mine er i trygge hender når hun behandler dem. For min tålmodighet var ikke klumpene noe “big deal”, men nope – Elin lar ikke en kunde gå rundt med klumper i leppene! 

Elin er utrolig dyktig og fortjener masse skryt! Om du bor i Trondheim og lurer på hvor du skal gå for å behandle leppene dine så kan jeg anbefale Injeksjonsspesialisten på det varmeste ♥ Oppfølgingen der har vært helt super, og resultatet så langt er jeg utvilsomt ikke mindre fornøyd med! På Instagram kan dere se mange før/etter-bilder om dere skulle være i tvil, og jeg skal også etterhvert vise før/etter-bilder av mine egne lepper. Søsteren min skal dit å fylle på neste gang hun kommer til Trondheim, etter oppfordring fra meg. 

Dette er riktig nok bare en time etter behandling, så her er leppene en del hoven. Men sant det ble fint??

 

Sminkefri og vinterblek hud, men leppene er i det minste on fleek 😉 Nå mangler det bare vippeextension (og selvbruning) så ser jeg ut som et menneske igjen!

Ble ikke leppene mine utrolig fine??

Min jul

Folk klager over alt om hvor kaldt det er, og det med god grunn! Dagens outfit har bestått av ull fra topp til tå, og hadde det ikke vært for at jeg er avhengig av å scrolle på telefonen hadde jeg jammen funnet fram votter også! Så jæævla kaldt det skal være?!! Nå som julen er overstått kan det ikke bli sommer fort nok!! Apropo julen.. Visste ikke om jeg skulle orke og “plage” dere med julebilder når vi allerede er kommet ett godt stykke inn i januar, men i følge kommentarfeltet var det ønskelig med en liten oppsummering av julen min. Så bare lukk øynene og bla videre, dere som har jul og pinnekjøtt opp i vranghalsen. Hihi! 

17. desember satt jeg meg på flyet til Tromsø med en koffert på 28 kg (…). Å pakke på under en time til en over to uker lang ferie er aldri smart, men så lærer jeg aldri av mine feil.. Hjem på ferie, dit hvor jeg forlot og rømte ifra for snart et halvt år siden. Hjem til familien for å feire jul og nyttår! I år, som de siste 5-6 årene etter at vi kjøpte hytta, er det på hytta jeg har feiret jul. Å feire jul på hytta er blitt det koseligste jeg vet om! Og i år feiret jo Karen sammen med oss, og det gjorde det selvfølgelig ekstra koselig og spesielt. 


Hva gjemte seg under juletreet i år da? Vent å se.. (Lol nå skaper jeg unødvendig spenning)


My beautiful sister! Som jeg hååper flytter til Trondheim til sommeren ♥


Far, meg og Karen 


The whole family ♥ Eller. Ikke alle da!


Det eneste bilde som ble tatt av meg og Vegard i julen! Det er så dårlig av meg, assa.. 

Jeg elsker familien min! Ofte er jeg veldig dårlig til å vise det, og det er noe jeg må jobbe med. Familien er det viktigste man har. Julen er for meg på en og samme tid veldig fin men også veldig trist. Alle jeg skulle ønske var der, er ikke der. Det er sårt, men sånn er også livet for alt for mange! Jeg er ikke den eneste som føler det slik, og det er absolutt ingen trøst! Skulle helst ha vært den eneste, for jeg unner ingen det. 

2016.. Beste bloggeåret?

Jeg trodde Macbooken min var i ferd med å dø i går. Sånn på ordentlig! Og dere kan bare prøve og forestille dere panikken jeg fikk, haha. Riktig nok har den levd i beste velgående siden 2011, men please.. Lev litt til da! Du var så dyr, og jeg vil helst ikke bruke type 13.000 kr på en ny når jeg har en jeg er fornøyd med. De nyere modellene er sikkert superbra, men man savner ingenting så lenge man ikke vet hva man går glipp av. Vegard sa han aldri før har sett meg så rask ut døren før, hehe – rett på Elkjøp i hundre og helvete for å rekke stengetiden, siden Eplehuset akkurat hadde stengt. 

Heldigvis klarte Elkjøp-mannen å fikse opp i hva enn det var som feilet Macen min, og takk Gud for det. Ellers hadde det nok ikke blitt noe blogging i 2016.. Føles ut som at livet mitt ble reddet i går. 2016 blir kanskje meg og Macen sin beste bloggeår? Såå, ikke våg å dø! 

Kjæresten kom hjem i går med mye mulig de fineste rosen jeg har sett ♥

Ellers holder jeg enda på med å “komme meg på plass” i leiligheten etter hjemkomsten. Ting tar litt tid når man heter Tuva Willassen, som å pakke ut av kofferten og få alt inn i skuffer og skap. I skrivende stund står mine aller første hjemmebakte brød i ovnen, og jeg føler meg alt for gammel som har fått kjøkkenting i julegave og er overlykkelig over det. 

Sooo fresh! På tide og gjøre dette ansiktet mer bloggvennlig i 2016!

Jeg føler meg ganske inspirert og har en del ideèr om blogginnlegg framover, så jeg håper det blir bra! Vil dere se litt bilder fra julen og litt om hva jeg fikk i julegave, eller føler dere, dere helt ferdig med julen?? 🙂

Mitt viktigste nyttårsforsett i år

Processed with VSCOcam with a4 preset

Hei! Og godt nyttår til enhver av dere ♥ Jeg kom hjem til Trondheim i går etter en (litt for) lang juleferie, og en lang kjøretur hjem. Vegard har kjøpt seg ny bil, så han kjørte opp til Tromsø sammen med en kompis for å kunne ha bilen hjemme i ferien. Og så kjørte jeg og han hjem igjen i går. Strekningen Tromsø-Trondheim er litt for lang for min smak tilbringende i en bil, spesielt etter å ha kjørt den hele 3 ganger på 6 måneder. Men så er det så greit å ha bil hjemme når man skal være så “lenge” på ferie 🙂 

Det var utrolig godt å komme hjem igjen, selv om jeg føler meg mer forvirret enn noen gang. Tromsø setter i gang gamle følelser og tanker hos meg som jeg klarer å distansere meg fra når jeg er i Trondheim. Liker jeg å tro, da. I 2016 har jeg faktisk flere nyttårsforsetter som jeg har tenkt å fokusere på. Hodet mitt består bare av rot og mitt viktigste nyttårsforsett vil i år være å komme meg til en flink psykolog. Det har jeg sagt lenge, men 2016 skal være året hvor jeg skal hente fram onde minner og bearbeide dem. Det er på tide og komme seg videre, og det klarer jeg ikke helt på egenhånd. Håper jeg finner en god psykolog som jeg klarer å åpne meg for, for slik det er i dag klarer jeg ikke å åpne meg 100% til kjæresten min engang. Jeg ønsker 2016 hjertelig velkommen!