Details

Hei! Klokken 6 på søndagsmorgenen kom vi hjem fra IKEA, og siden det har vi montert og fikset i leiligheten siden vi har stått opp til vi har lagt oss. Leiligheten begynner snart å bli noe man kan kalle et hjem. Fortsatt en del som gjenstår, men i løpet av helgen skal vel så og si alt være på plass. Inntil da står “livet” på vent, sånn som bloggen, sosiale sammenkomster med venner, har en del skolearbeid jeg ikke har fått gjort, en full mailboks med ubesvarte mail – har til og med ikke rukket å stelle meg ordentlig. Skal bli utrolig godt å komme på plass! 

Vi brukte faktisk 10 timer på IKEA. Vi var en av de første kundene som kom og de ALLER siste som gikk, haha! Stakkars Joakim som måtte vente 9 timer på oss kjærringer som skulle handle alt vi kom over, han brukte nemlig bare èn time der inne. Vi jenter skulle vært like effektive som gutter i blant. Vi måtte gå to runder siden handlevognene og hodene våre var helt fulle og utslitte. Tid til mat hadde vi heller ikke, timene gikk så fort. Men vi fikk kjøpt utrolig mye, nesten alt vi trengte, så det lønner seg absolutt å ta turen til Sverige på IKEA om man skal innrede en hel leilighet. Brukte faktisk ganske mye mindre penger enn jeg hadde sett for meg!

Dere får ikke se leiligeten før den er helt ferdig, men her er noen snikbilder av noen detaljer. Mye rot over alt, så dere får bare se litt:


Rommet mitt. “Blomster” og vase fra Skeidar, hylle fra IKEA, resten husker jeg ikke.


Gangen. Duk og lampe fra IKEA.


!!!!!!! Bildet og og “blomster” fra Skeidar.


Bibelene våre fra Skeidar.


Fra Nille.


Skeidar.


Fra Nille.
 

Puter fra Jysk.


Vår første middag i leiligheten hadde vi ikke før i går, taco <3 Har faktisk ikke hatt tid eller redskap til å lage middag tidligere! Tacofat fra Nille, bordbrikker fra Skeidar og resten fra IKEA.


Ups, skjedde et lite uhell på veien til…

– Spente på å se resten?:)  

Innkjøp fra Oslo

Nå er det ikke lenge igjen før vi fester på hengeren og kjører til IKEA i Haparanda. Handlelisten er klar, gjenstår bare å pakke veska og vente på at Therese skal komme og hente meg. Karen og Joakim blir også med, sånn at vi har flere sjåfører. Hadde vært litt skummelt om bare jeg og Therese skulle kjørt alle de 8 timene hver vei. Vi er framme sent i kveld, og da er planen å ta inn på hotell. Har ikke bestilt noe, men regner med det er ledig, i verstefall får vi sove i bilen. Håper det er internett på hotellet, om ikke snakkes vi ikke før sent på lørdag/søndag når vi er hjemme igjen. 

Ville vise dere innkjøpene jeg gjorde i Oslo forrige helg. Ble ikke så mye shopping, i og med at mesteparten av tiden brukte vi på å ligge vannrett i hotellsenga. På lørdagen dro vi og spiste middag og etter middagen hadde vi vel bare èn time til shopping før butikkene stengte. Så ikke på helgen som en “shoppinghelg”, men noe fikk jeg røsket med meg fra Zara og Bik Bok 😀


Zara


Zara


Zara


Bik Bok


Bik Bok


Bik Bok


H&M

Nå skal jeg komme meg avgårde, så snakkes vi når vi snakkes! Ønsk oss god tur og lykke til, da 🙂 

Flyttet inn!!

Jeg og Therese er noen travle damer om dagen. Og ikke minst handye! Ingen av oss har rett og slett hatt tid til å tenke på annet enn innflytting, for som de fleste kanskje vet har vi akkurat flyttet inn i bloggcribben, som vi så fint kaller herligheten inntil vi finner et enda bedre navn. På mandag når vi landet bar det rett avågårde for å hente nøklene, og etter det har vi bært, kjørt, skrudd, handlet og alt som følger med innflytting. Lover dere (eller meg selv) at nå skal jeg ikke flytte igjen på LENGE. Men det trenger jeg jo ikke, bor i den fineste og største leiligheten man kan tenke seg som 18-åring, sammen med en enda bedre samboer. Nå er jeg jammen meg lei av å skru og bære, og enda er vi ikke en brøkdel på vei til å bli ferdige, bare rommene våre som begynner å komme på plass. Enda har vi en hel leilighet som skal innredes, så på fredag kjører vi til IKEA helt i Haparanda. Det er nemlig nærmeste IKEA for oss her i Tromsø.. Men ser fram til det, skal bli deilig å kunne kalle dette for et hjem, blir så fiint!

Noen snikbilder, sånn som det ser ut for øyeblikket:


Gangen. Stor plass til klær og sko osv. 


Stort speil i gangen. Ser for meg at her blir det tatt mange bloggbilder haha. 


Litt av rommet mitt. 


Gleder meg til å få på plass senga miii.


Badet xD


Seee så fin sofa da! Her er bare toseteren, vi skal selvfølgelig ha en treseter også, men den hadde de ikke fått inn på lager enda. Skal love dere det var et helvette å få den opp trappa, er redd vi ikke får inn treseteren hahah!

Ellers har jeg vært og sett Monkeyrevyen i dag. Min kjære ungdomsskolerevy som jeg selv har vært aktør for, men nå er det lillebroren min sin tur å stå på scenen. Revyen var utrolig bra, anbefaler alle Tromsøfolk å ta turen! På noen tidspunkt lo jeg så jeg holdt på å kveles, samtidig som jeg ble litt emosjonell over å tenke tilbake på revytiden på ungdomsskolen. Savner!!


Bernt Halvor til venstre haha! 

Nå skal jeg hoppe i seng, lang dag i morgen med både skole og mer innflytting. Natta <3