Snus rehab

Skrev egentlig dette innlegget klokken 2 i natt, men nettet klikka rett før jeg skulle publisere det, men poster det for det om bare nå.

Sitter enda våken, får ikke sove, kan være fordi jeg sov til klokken 2 i dag? Jepp, stemmer nok det. Jobber med spørsmålene deres angående service og samferdsel, så del 1 kommer i morgen en gang. Litt av en jobb å svare på godt over 200 spørsmål, men heldigvis er mange av spørsmålene like. Skal også svare på diverse gjentatte spørsmål, men service spørsmålene må prioriteres først siden dere maaaser sånn;)

Samtidlig er jeg fri for snus, og det gjør spørsmålssvaringen ganske mye mindre morsom og koselig. Holder forøvrig på å slutte og snuse, men det er lettere sagt enn gjort. Planen er å trappe ned først, og det har for så vidt gått bra, men nærmere målet enn det føles det ikke som jeg kommer. Skal holde dere oppdaterte angående snus rehaben min. Snus er ikke bra, ikke begynn! Verken med snus eller røyk, bare waste of money og alt det der.

Her ser dere jeg jobber. Måtte seff ta et utydelig bilde så ingen kunne snike på svarene, hehehe 😉

Sorry for at jeg maser, men dere mååå være så snille å stemme på Jamie HER. Jeg vil såå at han skal vinne! Jamie ligger på 2. plass med ca. 300 mindre stemmer enn førsteplassen, og jeg vet dere klarer å stemme han til topp om dere bare gidder! Konkurransen avsluttes i morgen, så er siste innspurt nå. STEMSTEMSTEM!

Premien er at Blenda betaler barnehageplass for Jamie ett år, og det tror jeg vil gjøre familien veldig godt! Tenk nå, lillingen kan ikke spise hva han ønsker, nesten all mat må veies og kjøpes på nett, og det er ikke bare dyrt, men veldig slitsomt også, både for Jamie og foreldrene.   


Hvis du stemmer kan du vinne FAST-serien, les forrige innlegg 🙂

Stem på Jamie – vinn FAST shampoo og balsam

Når man har en såpass populær blogg har man visse fordeler, som gjør at man også har muligheten til å hjelpe andre via den. Når det kommer til gode saker, som denne under, hjelper jeg med glede. Fikk en mail fra en pappa for noen dager siden:

Jeg bare lurte på om du var interessert i å hjelpe oss? Vi er nemlig med i en blenda konkurranse på facebook med sønnen min, og har ledet den i ganske lang tid. Helt til en ut av de andre topp bloggerne skrev ett innlegg på sin blogg, og fikk like mange stemmer som vi har stresset med å få på en mnd. Derfor hadde det vært til stor hjelp om du kunne lagt ut linken på bloggen din, med oppfordring til å stemme! Konkurransen er ferdig 1. Februar, så er ikke så lenge igjen nå, og det er ganske kjedelig å tape rett før vinneren kåres når vi har ledet hele veien.

Tenkte jeg kunne fortelle litt om sønnen min Jamie. Han er født 22. Juni 2009, og han er født med PKU, det vil si at det er et enzym i leveren som ikke klarer å bryte ned fenylalanin, og derfor kan han ikke spise mat med mye proteiner. Det vil vel egentlig si at det meste må bestilles på nettet, og dette er en veldig dyr mat med tanke på at det ikke er så mange som skal ha det. Det er bare 3-5 stk i året som blir født med PKU i Norge. Han kan ikke spise verken kjøtt, fisk, egg, melk, sjokolade eller noe som har mye proteiner i seg! Men samtidig så må han ha i seg litt proteiner, så vi må veie maten som han skal få for å telle enheter. Tenk deg at du skal spise en hot dog for dagen, da kunne han ikke ha spist noe mer i løpet av den dagen. Men frukt og grønnsaker går som “fritt” altså kan han spise så mye han vil av det. Ellers er han en blid og aktiv gutt som elsker å være med andre barn.

Jeg vil i allefall at lille Jamie og familien skal vinne konkurransen, så jeg har stemt på han, og håper dere også vil det 🙂 Linken finner dere HER!

Når du har stemt kan du skrive en kommentar med mailen din, så vil du være med i trekningen av et sett med FAST shampoo og balsam. Dennd konkurransen om FAST shampoo og balsam har jeg lenge hatt planer om å holde, men synes det passet fint å gjøre det på denne måten. Så husk, stem på Jamie HER, så kan du vinne FAST-serien som gjør at håret ditt vokser raskere! 

Alltid godt å komme hjem, uansett

Hei, og god søndag! Da er jeg hjemme igjen, endelig. Ubeskrivelig deilig å komme hjem uansett hvor man har vært og hvor lenge, bortsett fra syden og sånt da. Nå skal jeg spise, dusje og bare nyte mitt fine hjem, og deretter kanskje være litt sosial med noen venner. Hadde litt lyst til å snaske meg en snartur bort på SATS før de stenger, men tror heller jeg prioriterer andre ting i dag. Litt senere kommer det svar på noen spørsmål som er kommet inn i helga, og en konkurranse faktisk.

Husker dere denne sparegrisen? Noen som er nysgjerrige på hvordan innholdet ser ut?

Bodyfitness

Heihei! Skulle bare gi dere et lite pip her i fra huttaheita, her hvor nærmeste nabo befinner seg 2 mil unna og traktorer er det mest populære kjøretøyet på de smale veiene. Som dere skjønner er jeg fremdeles på hytta, hvor det også er helt eksremt tregt nettverk. Eller nærmere sagt mobilt bredbånd, siden nettet ikke er på plass ennå. Men jeg koser meg faktisk, sammen med hele familien. Og det som er litt ekstra koselig er at Jordild, lillesøsteren min, bor 15 minutter unna, nærmere bestemt bor hun på Storsteinnes. Så i dag har jeg tilbringt noen timer sammen med henne.

Vi var og trente i dag, jeg, Jordild og Linn, men Linn dro før vi tok frem kameraet, derfor ingen bilder av henne. Eller rettelse: Jordild trente, og jeg satt der i sjokktilstand og bare glante da hun løftet kilo etter kilo. Dere skjønner, Jordild har fått en ny hobby, hun skal nemlig bli sånn fitnessdame, eller hva man kaller det. Og det verste er at hun faktisk har fått sabla store muskler, så det er ikke noe tull. Jeg har virkelig trua på henne!

 


Vi var alene på treningssenteret, derfor kunne vi ta slike treningsbilder. Er det ikke sykt? Musklene altså.


Også meg da. Ligger bare å slækker’n her liksom!


Love you ♥

Håper ingen slenger med leppa nå. JEG synes det er helt rått at hun vet hva hun vil, og hun har stort potensiale til og faktisk bli sånn fitnessdame 🙂 Håper hun blir riiiik, og spanderer alt på meg, hehehe <3 Jordild er født i 1995, vet noen blir å spørre.

Jakke selges


Skulle gjerne beholdt den selv, men som sagt er den blitt litt for kort i armene 🙁 Vil si den er som en xs i str.

Nå driver jeg og rydder og pakker til jeg skal på hytta. Gleder meg faktisk litt, skal bli deilig å slappe av med familien og god mat. Liten pause fra treningen også er viktig 🙂

Uff, blir litt oppgitt av slike kommentarer:

“Omg, du er sykt pen! Digger bloggen og sinnsykt fin kjole, hvor er den ifra? :)”

Fikk den på forrige innlegg, og under bildet står det tydelig hvor kjolen er fra. Hele innlegget handler jo OM kjolen.. Går det ann å digge en blogg som man ikke leser? Hmm.. De bloggene jeg “digger” pleier i hvertfall jeg å LESE. For å ikke henge ut personen som kommenterte dette har jeg slettet kommentaren fra innlegget.

Snakkes sikkert i kveld når jeg kommer frem. Dere får ha en god fredag ♥

Gullbryllup kjole

I går fikk jeg tilbake skolepcn min fra reparasjon, for som dere vet klarte jeg å knuse skjermen på den for en månedstid tilbake. Trodde skaden på den ville koste så mye at jeg kom til å få en helt ny, men de hadde bare skiftet ut skjermen, heldigvis. Heldigvis fordi jeg ikke tenkte så langt at jeg kanskje burde ha lagret alle dokumentene/bildene mine på den før jeg leverte den inn. Ergo: jeg har fått tilbake alle dokumentene/bildene mine.

Rett før pcn ble knust skulle jeg akkurat til å blogge om kjolen jeg hadde på meg i besteforeldrene mine sitt gullbryllup, så kan vel like godt gjøre det nå?! Jepp!


Her så jeg egentlig bare ut som en svett hore med trutmunn..


Kjole Gina Tricot Øredobber Gina Tricot Armbånd Kappahl Sko Skopungten

Veldig enkel, men fiin kjole. Legg merke til de søte blondekantene! Husker dere jeg skrev før gullbryllupet at jeg ikke hadde noe kjole å ha på meg, som passet til et gullbryllup blandt alle slektninger? Heldigvis fikk jeg denne lille fine sorte i julegave 🙂

Tycks?

Gleder meg til å flytteeee…

Aff, nå er jeg sliten etter atter en lang og tung dag. Skal bli godt med helg nå, kjenner jeg. Skal på hytta denne helga også, hvor vi skal ha “innflytningsfest” med alle de nærmeste i familien. Det kan jo bli spennende, ender vel opp med at vi må sove oppå hverandre. Men blir sikkert ei koselig helg på hytta med alle sammen, og jeg tror vi har fikset nett der nå så da er i hvertfall jeg glad, hehe 😀

Dagen i dag har vært med på å minne meg på hvor mye jeg gleder meg til at jeg og Therese skal flytte til Gran Canaria høsten 2012. Drømmer meg bort i flytteplanene våre hver dag, men i dag har været vært så jævlig surt at jeg får lyst til å pakke tingene mine med en gang å reise avgårde. Men må nok vente til både jeg og Therese er blitt 18 år..

MASSE snø og MASSE sørpe på veiene.


Ja, her ser dere resultatet av uggsene mine etter en spasertur fra busstoppet og hjem. Lover dere, fisker kunne levd i skoene mine, SÅ mye vann var det i de.


Jakken er fremdeles fra Vero Moda.

Nå passer jeg lille Michelle pia, som jeg er “tante” til. Eller “stetante”, men er jo tante da. Lille luringen er så utspekulert vet dere, hun bare “æ har ikke spist kveldsmat, æ har bare spist kake”. Så da ga jeg henne selvfølgelig kveldsmat, men da jeg snakket med søstra mi på telefon etter viste det seg selvfølgelig at det bare var tull. Haha, sikkert mange som kjenner seg igjen i den der fra vi selv var små å ville være lengst mulig våken 😀


Jeg bare “Michelle, vær alvorlig!” HAHA.

Nå skal jeg svare og godkjenne kommentarer, så skal jeg sooove. Forresten, tusen takk for så mange fine kommentarer, dere er så snille. Får alt for mange fine komplimenter ♥ I morgen skal jeg vise dere et par innkjøp jeg gjorde i dag. Over og ut, tut tut!

Ny favoritt foundation fra Isadora

Nå er det bra lenge siden jeg har hatt produktanmeldelse her på bloggen, så tenker det er på tide å anbefale dere noen av mine favorittprodukter fremover. Først ut er en utrolig god foundation som er blitt min nye favoritt. Viktig å få med at jeg er veldig foundation kresen, finner sjeldent noen jeg liker godt. Har til og med en mye dyrere foundation fra Make up store som jeg ikke synes er noe spesielt god, men denne billigere varianten fra Isadora synes jeg er kjempegod! Kan godt gi en anmeldse av den fra Make up store om det er ønskelig?


Fargen jeg bruker heter Mocca. Som alle vet er det viktig å ha en foundation i riktig farge, verken for lys eller for mørk. En foundation skal ikke gjøre deg brunere, det er solpudderet sin jobb.

 Foundationen er ganske tynn, det er det jeg liker med den. Men det er selvfølgelig smak og behag.

 Liker at den legger seg fint i huden og ser veldig naturlig ut på, men fremdeles har den god dekkevne etter mitt behov.

 Om du har mye som skal dekkes til er kanskje ikke dette den riktige for deg.

 Et minus er at flasken er ganske liten, og da sikkert blir fort tom.

 Min nye favoritt, som dekker alle mine behov når det kommer til ønsket resultat. Har til og med lagt id pudderet litt på hylla i det siste, pudderet som har vært min favoritt gjennom to år. Artig med litt variasjon i sminkepungen.


Her har jeg kun foundationen på, ikke noe annet.

Vil faktisk gi den en svak 6’er i treningkast, svak fordi flasken er ganske liten, noe som trekker den litt ned.

Har du prøvd ut denne, hva synes du i såfall?
Hvilken foundation er din favoritt?

Herregud, så morsomt!

Kom nettopp hjem fra trening, og satt akkurat og leste gjennom alle kommentarene som har kommet inn i dag. Blandt alle kommentarene var det en kommentar fra SATS Norge som lød slik:

Hei og velkommen til oss på SATS. Det er veldig moro å se at du har blitt inspirert og kjenner overskuddet komme. Vi har derfor linket opp til bloggen din fra Facebook-siden vår. Håper det er ok for deg:-)

Jeg synes i allefall det er veldig morsomt at de likte innlegget, så må jo skryte litt, hihi 🙂


Tightsen er fra Nike og toppen er fra Frank shorter, noen som lurte. Skal skrive litt om “treningsprogrammet” mitt en annen dag, siden noen lurte på det og.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, deretter svare kommentarer og begynne på en anbefaling av min nye favoritt foundation som vil bli publisert i morgen. God natt ♥

Treningen har “reddet” livet mitt

Haha, overskriften høres ganske drastisk ut, men det er helt sant. Før var jeg hele tiden trett, slapp og gadd rett og slett ikke gjøre noe, verken på skolen eller hjemme. Følte jeg bare råtnet opp i min egen gørr. Livet mitt har nemlig fått en drastisk endring de siste ukene, i en veldig positiv retning! Før satt jeg våken til langt på natt hver eneste natt, som selvfølgelig resulterte i at jeg halvsov på skolen, og at jeg ikke klarte å gjøre noe annet enn å stupe i seng med en gang jeg kom hjem fra skolen. Dette har vært en ond sirkel jeg har levd i alt for lenge, som jeg endelig har klart å gjøre noe med.

Og vet dere hva som har “forandret” livet mitt?! Jeg begynte å trene.

Har ikke nevnt det så mye for dere, for jeg vet ikke hvor mye dere egentlig interesserer dere, men de siste ukene har jeg vært på SATS 3-4 ganger i uken, og det er lenge siden jeg har følt meg så bra som jeg gjør nå! Ikke bare er humøret og motivasjonen på topp, men jeg merker faktisk allerede at jeg er blitt i bedre form. Vet ikke om jeg bare er naiv, men jeg tror faktisk jeg til og med at jeg har fått strammere rumpe bare på disse ukene, hehe! DET er jo ikke helt feil da. Og kanskje det beste av alt: jeg blir så utslitt om kveldene at jeg legger meg til fornuftig tid, er opplagt på skolen og har masse energi til å gjøre alt jeg vil gjøre.


Jeg elsker å trene!!! Hvis du er sånn som jeg var før anbefaler jeg deg til å begynne å trene, eller i det minste holde deg i aktivitet til en viss grad. Ja, jeg vet det er utrolig umotiverende å trene når senga eller sofaen frister mest, men her handler det om å gi seg selv et godt spark i ræva, and just do it! Finn deg en treningsvenn også, det vekker konkurranseinstinktet hos meg hvertfall, hehe 😀 

Blææ, kan ikke skrive mer nå, er på overtid! Senga venter, god natt 🙂 Forresten så jobber jeg med spørsmålene angående service og samferdsel, så de kommer snart.

LIKER du å trene?