Bodyfitness

Heihei! Skulle bare gi dere et lite pip her i fra huttaheita, her hvor nærmeste nabo befinner seg 2 mil unna og traktorer er det mest populære kjøretøyet på de smale veiene. Som dere skjønner er jeg fremdeles på hytta, hvor det også er helt eksremt tregt nettverk. Eller nærmere sagt mobilt bredbånd, siden nettet ikke er på plass ennå. Men jeg koser meg faktisk, sammen med hele familien. Og det som er litt ekstra koselig er at Jordild, lillesøsteren min, bor 15 minutter unna, nærmere bestemt bor hun på Storsteinnes. Så i dag har jeg tilbringt noen timer sammen med henne.

Vi var og trente i dag, jeg, Jordild og Linn, men Linn dro før vi tok frem kameraet, derfor ingen bilder av henne. Eller rettelse: Jordild trente, og jeg satt der i sjokktilstand og bare glante da hun løftet kilo etter kilo. Dere skjønner, Jordild har fått en ny hobby, hun skal nemlig bli sånn fitnessdame, eller hva man kaller det. Og det verste er at hun faktisk har fått sabla store muskler, så det er ikke noe tull. Jeg har virkelig trua på henne!

 


Vi var alene på treningssenteret, derfor kunne vi ta slike treningsbilder. Er det ikke sykt? Musklene altså.


Også meg da. Ligger bare å slækker’n her liksom!


Love you ♥

Håper ingen slenger med leppa nå. JEG synes det er helt rått at hun vet hva hun vil, og hun har stort potensiale til og faktisk bli sånn fitnessdame 🙂 Håper hun blir riiiik, og spanderer alt på meg, hehehe <3 Jordild er født i 1995, vet noen blir å spørre.

139 kommentarer

Siste innlegg