Hvilken kjole liker du best?

Hei igjen!

Det er jo ikke noe hemmelighet at vi jenter elsker å shoppe, og jeg er ingen unntak. Ble plutselig skikkelig sugen på en ny kjole, så jeg klikket meg inn på nelly.com å fant frem disse fire skjønnhetene som jeg vurderer å bestille. Man må jo ha en ny kjole til nyttårsaften, eller hva;)
Også er det jo 50-80% salg på diverse varer der, og det passer meg utmerket!

Pleated Metallic Dress NOK 179, Rare Fashion - NELLY.COM
Sexy partykjole! Pris: 179 (før 399kr)
Pink Metallic Dress NOK 179, Rare Fashion - NELLY.COM
smoking hot! Pris: 179 kr (før 399kr)

80'S Frill Dress NOK 229, Rare Fashion - NELLY.COM
Denne var supersøt! Pris: 229kr (før 449kr)

Kate Dress NOK 599, Motel - NELLY.COM
Black and sexy! Pris: 599 kr

Hvilken likte du best?

sorry for dårlig bilde kvalitet, vet ikke hvorfor.
see yah later <

Dette fikk jeg hos nissen i år

Heeei dere:D

Jeg har ikke blogget på et ar uker nå fordi jeg rett og slett ikke har orket. Men tenkte jeg skulle prøve å bli litt mer aktiv nå å komme sterkere tilbake.

Har hatt en kjempefin julefeiring sammen med familien og vi har storkoset oss med masse god mat, tvkos, godteri, kjærlighet og alt som hører julen til. Har ikke løftet en finger eller forbrent en eneste kalori. Tvert i mot, så etter nyttår så blir jeg SATS's nye treningsfreak.

Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg fikk i julegave


Diverse jenteting


Britney Spears- Circus fantasy og D&G limperatrice. Begge lukter kjempe godt! Anbefales:)

Fancy smykketre!

gaaad, jeg elsker denne!

OG denne!


Sony Ericsson W715. Denne har jeg ikke åpnet enda, fordi jeg er usikker på om jeg vil ha denne modellen eller om jeg skal bytte den til en annen. Hvis jeg åpner den så får jeg ikke byttet.
Noen som har denne? Er den bra?

Også har jeg fått noe klær som dere får se etterhvert som jeg bruker de.

Har du hatt ei fin jul?
Fikk du noe spennende?:D

Ønsker alle en god jul videre! Juleklem fra Tuva<3

Jeg har kjøpt verdens fineste jakke!

Hei du!
Aah, det er alltid like godt å komme hjem til sin egen seng. Nå ligger jeg langflat i senga og kikker bort på kofferten som enda ikke er pakket ut. Jeg kjenner at det ikke frister og begynne å pakke ut nå, det får vente til i morgen. Fotene mine verker like mye som om at jeg akkurat skulle ha sprunget maraton i flere timer. Vell det har jeg jo nesten gjort og.

Da jeg kom inn til Oslo i dag hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle finne meg en jakke før jeg dro hjem. Så jeg bokstaveligtalt sprang gjennom alle butikkene uten at jeg fant noe. Da jeg nesten hadde gitt opp håpet ,gikk jeg innom Moods of Norway butikken. OG DER HANG JAKKEN MIN!! Jakken var det første jeg så når jeg kom inn i butikken og jeg visste med en gang at den måtte jeg bare kjøpe. Jeg elsker den, og jeg vet at dere blir til å elske den like mye som meg. Men selvfølgelig, når jeg skulle ta bildet av jakken (og alt annet jeg har kjøpt) så funket ikke blitsen på kameraet. Så jeg strevde lenge med å få det til å funke, og til slutt så var kameraet fri for strøm. Så nå ligger kameraet på lading og jeg får ikke lagt ut bildet før i morgen.

dsc07071

Siden det ikke ble noe jakke bildet, så får dette duge.

Kjole– Gina Tricot
Dongerijakke– BikBok
Smykke– Gina Tricot
Strømpebukse: fra en random butikk, men hullene er hjemmelaget.
Meg- mammi and pappi

random shitt

Hello there sunshines!:D
Nå har jeg sittet å gjort matte i flere timer, uten at jeg føler at jeg er blitt noe smartere. Matte er virkelig ikke min sterkeste side. Det går inn det ene øret og ut det andre i springfart.

Virker som at jeg har tatt juleferie allerede. Jeg grøsser av tanken på at jeg skal opp tidlig på tirsdagen for å dra på skolen. BLÆÆH!!! Noen der ute som har lyst til å kidnappe meg å ta meg med til en tropisk øy? Jatakk! Jeg kommer ikke til å anmelde dere for det. Men innleggene mine blir kanskje litt mer spennede når jeg kommer tilbake til værdagen, da jeg gjør litt mer spennende ting enn å glane på tv-skjermen hele dagen og bare spiser masse mat og godteri som jeg ikke har helt godt av.

Jeg som alle andre syns jo det er drit kjedelig å lese blogger som bare oppramser alt de har gjort den dagen, så det kommer ikke jeg til å drive med. Og det er heller ikke noe interessant å lese blogger hvor bloggeren er så opptatt av høye lesertall at den blogger hele tiden bare for å blogge. Da blir det fort kjedelig og man gidder ikke lese innlegg som er halvhjertet skrevet.

I morgen reiser jeg forresten hjem igjen, men før det så skal vi innom Oslo og der skal vi prøve å få shoppet litt mer. Kommer bilder av det jeg har kjøpt når jeg kommer hjem til Tromsø igjen.

Therese holder på å lage meg header og design, så veeeeeldig snart så kommer bloggen min til å se very smashing and hot. I like, mjaaauu! voffvoff

Okei, random innlegg.  Trur jeg bare går å legger meg nå.

JEG TRENGER HJELP!

En siste ting jeg glemte å spørre dere smartass'er der ute om før jeg legger meg. Hvordan laster man opp videoer fra youtube for å legge inn på bloggen? Yep! Jeg er helt retard når det gjelder sånne avanserte teknologiske ting. So let me know:)

retard

jo, nemlig JEG!

God natt alle mine 83748739 lesere!

Nå tar jeg kvelden. Roligste fredagskvelden jeg har hatt på lenge. Eneste jeg har gjort i kveld  er å sett på hotell cæcar, x faktor og senkveld. (kjipt at Lise gikk ut forresten!) ikke at jeg er noe blodfan men. 
 
Hva har dere gjort i kveld?
Sikkert noe langt mer spennede enn meg.

Senga savner meg så nå er det sovetid.
God natt alle søtinger der ute!

img0959
Lots of love from me

Angelina Jolie, som 16-åring! :O

Oh my gad! Angelina Jolie er så forbanna pen, at det kan gjøre en stein sjalu. Disse bildene viser bare at hun alltid har vært en skjønnhet og at alt er naturlig. No plastic fantastic. Og det at hun er sammen/gift?? med Brad Pitt, utgjør jo dem til det hotteste paret i Hollywood, lett. At de har laga kids sammen, tenk no hvordan de vil se når de blir eldre. Jeg gleder meg.  

 Hun er en av de største skuespillerne nå til dags, og det med god grunn. Hun er helt rå som skuespiller, og jeg digger alle filmene hun er med i.

SE SÅ PEN! Hallo, 16 år. Bare ett år eldre enn meg jo.

5youngjoliemccall468x458
I love her lips!

1youngjoliemccall468x350

4youngjoliemccall468x522

article002a93cc900000578356468x674

article002a93d5f00000578613468x705

Brad er heldig!

Jeg savner blå og rødnissene!

BRR! It's cold in here.

Nesten akkurat kommet inn døren, og varmen har enda ikke inntatt meg. Selv om jeg nå har overlevd 15 vintrer i nord-norge, så klarer jeg aldri å vende meg til kulden. Nei jeg er ikke noe ekte norlendig for å si det mildt. Er ikke noe stor fan av snø heller, men det må man jo ha når det er jul. Blir ingen julestemning uten snø!

Det kosligste jeg vet i advendtstiden er å se på julebarne tv. I år hadde jeg gledet meg til å se hva som var, men jeg ble skuffet 1. desember da jeg satt spent forran tv-skjermen klokken seks og så at det var Jul i svingen. Jeg hadde håpet på at det var Jul i blåfjell eller Jul på Månetoppen. Brukte alltid å se på det når jeg var liten. Har det til og med på VHS. Ja det er så lenge siden at da var det VHS den gang da. Men vi har desverre ikke VHS spiller lengre, så det blir ingen blå og rødnisser på meg i år:( 

julpaamaanetoppen
Husker jeg til og med at jeg pleide å leke at jeg var rødnisse og gjøre sånne nissestreker. hooho, gode tider:D

Bestemor snorker som f, så nå går jeg å ser på gossip girl!

Endelig er gossip girl ferdig nedlastet, så nå skal jeg gå å balle meg inn i bestemors deilige dyne og kose meg med gossip girl;D Jeg sover alltid så godt når jeg er her.

Ligger nå oppe i stuen med nettverkskabelen koblet til, for hun har nemlig ikke trådløst nett. Baah! Tror egentlig jeg skal være glad for at hun i det minste har nett. Bestemor ligger på rommet ved siden av, og jeg hører at snorkingen hennes bare blir høyere og høyere. Det er faktisk nesten ikke er til å holde ut. Rart hun ikke har fått noen naboklager enda. Kanskje fordi nærmeste nabo er på 200 meters avstand, minst.
Ja så  nå går jeg å legger meg å putter headsett proppene i ørene og ser på litt gossip girl!:)

gossipgirlcast200702
Guttene i gossip girl er jo ganske flotte å se på, eller hva?

tuvi
Et bildet av meg som er tatt for ganske lenge siden. Tror det er det beste.  For hvis jeg legger ut et bildet av sånn som jeg ser ut nå, så skremmer jeg bort alle de 28344384 leserne mine:)
God natt alle sammen <3