Back on track

Så gøy at forrige innlegg slo så godt ann! Masse tilbakemeldinger gjør det veldig gøy å blogge ♥

Kom hjem fra SATS for et par timer siden, og jeg har funnet ut at trening er det som skal redde meg gjennom den trasige mørketiden. Jeg er en av de som sliter VELDIG på denne tiden av året, men i år skal jeg gjøre mitt beste for å ikke gro fast i sofaen eller senga. Har så lyst til å være flink blogger også, så håper jeg klarer å holde energinivået oppe! Hadde jeg ikke dratt på trening idag, så ville jeg mest sannsynlig ligget på sofaen hele denne ettermiddagen og sovet. Håper forresten ikke dere har imot litt treningsrelaterte innlegg i ny og ned? Lover at jeg ikke skal ta helt av! Tenkte å begynne og trene 4 ganger i uken, kjøre mye baseøvelser og bygge opp styrken igjen. Let’s do this :) 


Sportsbhen er fra H&M. Den er sykt fresh, men gir faktisk null støtte fant jeg ut.. Kunne ikke jogge uten og måtte holde puppene oppe med hendene. 

God natt snille dere ♥

Brasiliansk voksing

Hola! Startet dagen på den verst tenkelige måten, jeg hadde nemlig time for brasiliansk voksing klokken 10! Om noen ikke vet hva brasiliansk voksing er, så er det voksing av hele underlivet. Det anbefales til alle som tåler litt smerte, for ja – det er sinnsykt vondt! Første gang jeg vokset meg var i sommer før Tyrkiaturen, og det var så deilig å slippe og tenke på hårvekst de to ukene i syden. Selv om det er kjedelig å måtte spare ut hår for å kunne vokse, så synes jeg det er verdt det med tanke på de ukene som er helt hårfri, så jeg har fortsatt med voksingen i ettertid. Tror jeg har vokset meg 4-5 ganger nå og det blir bedre for hver gang. Har jeg forresten noen lesere som har prøvd brasiliansk voksing? Ingen av mine nærmeste venner har det, så jeg er litt nysgjerrig. Hun jeg gjør det hos sier faktisk at det er flest unge folk som tar brasiliansk, det overrasker meg, for jeg trodde faktisk det var omvendt! Er kanskje litt utenfor komfortsonen til mange, tenker jeg? Men det er ingenting å være redd for! Litt smerte tåler man. 

Vegard er riktignok ikke så fan av de ukene hvor jeg må spare hår, men det er bare noe han har blitt nødt å venne seg til. Haha, litt for private detaljer alt dette her? Jeg skal i allefall spare dere for noen demonstrasjonsbilder av voksingen, så dere får heller noen selfies :)


For de spesielt interesserte så vokser jeg meg hos Det lille ekstra på Kvaløysletta. Koster 500 kr, tror de er billigst i byen! Hun som vokser meg er en voksen og behagelig dame, så det er ikke noe skummelt sånn sett. Regner med hun har sett det meste før..  Behandlingen er ikke sponset, ville bare tipse :)

– Har du prøvd brasiliansk voksing? 
:)

Vinn solkort på 1000 kroner

Hei søtinger! Lenge siden jeg har hatt en så lat dag som i dag, har til og med funnet frem nattbuksa mi fra wow som jeg fikk når jeg var sånn 9 år gammel. Haha, elsket wow når jeg var liten. Husker jeg synes nattbuksa var sååå kul at jeg måtte bruke den på skolen til og med.. I tillegg til lat, så er jeg så støl i absolutt hver muskel i kroppen, man glemmer av hvor vondt det faktisk er å være skikkelig støl!! Så har bare ligget langflat på sofaen i dag, og i øyeblikket ser jeg på charterfeber med det ene øyet. Hahaha Therese ♥

Siden jeg er så lat og siden dere fortjener det, så tenkte jeg å dele ut noen solkort til dere. Tenkte å plukke ut hele 6 vinnere, hvor èn av dere vinner et solkort på verdi av 1000 kroner, og dere andre fem får en “trøstepremie” med et solkort hver på en verdi av 80 kroner. Får å delta må dere like facebookpagen min HER, og legge igjen mailadressen deres i kommentarfeltet på dette innlegget (IKKE på facebookpagen!). Lykke til :)


Hairtalk

Oii, det begynner vel å bli godt over et halvt år siden jeg farget håret sist!! Er jeg den eneste som er sløv med å besøke frisøren? Fargen min er naturligvis helt utvasket og solbleket etter sommeren, så det er på høy tid med en oppfrisking – og kanskje litt forandring? Jeg ble så inspirert av at Therese turte å farge håret RØDT, så jeg fikk nesten lyst til å herme. Kan ikke det da, men hårfargen til Beyonce på bildet over synes jeg var helt nydelig. Hmm, vi får se hva jeg ender opp med når jeg sitter i frisørstolen. Håper bare ikke jeg blir en reddhare og ender opp med det vanlige brune håret :)

Nå skal jeg se gårsdagens episode av robinsonekspedisjonen før jeg sikkert blir å legge meg rett etterpå. Er så trøtt og trenger så mye søvn for tiden at det er helt frustrerende! Nesten så man skulle trodd at jeg er gravid. 

Junkyard

Mandag. Skole. Trøtt. Mørketid. Trøtt…Hjeeelp!! Har funnet ut for lenge siden at mennesker ikke tåler så mye mørketid, så idag må det bli en halvtime solarium. MINST!! Satser på at litt trening og solarium gjør susen. Trynet er begynt å blekne og rumpa mi er seriøst borte, som dere kan se på bildet lengre ned.. Med andre ord; verdensproblemer som må taes tak i!  Nevnte jeg at jeg er trøtt? Og at jeg hater mørketid? :( Har ikke orket å sminke meg i dag, så plis ikke si at jeg er stygg for det om du kanskje synes det!:(:(

Men før jeg løper ut døren skal jeg vise dere to stk. superdeilige plagg fra Junkyard, som er blitt veldig mye brukt! Min første, men IKKE siste Dr. denim-bukse (link til hele utvalget). Tror kanskje jeg henger litt etter alle andre, haha? Fargen er sånn grå/lilla, mest grå da. Superfin og sitter som et stjerneskudd på mine små bein. Lille meg sliter litt med å finne bukser som limer seg inntil beina, og ikke minst som ikke er en halv meter for lang eller for vid rundt leggene. Dette er en bukse som passer “alle”, for den har supermasse stretch ♥ 


Jeg har mi i XS og du finner modellen HER

Ikke minst vil jeg vise dere denne fine og deilige genseren fra Nike. Perfekt til å chille i, ha på seg på skolen når man ikke orker å være så pyntet, eller å ha over når man skal dra å trene  Synes den er veldig fin, så den er blitt brukt kanskje litt for mye :) Her finner dere genseren, jeg har min i XS. (Klærne er sponset). 


Kjærestehelg

Ååh, kan ikke vente med å legge hodet ned på puta! Jeg er så trøtt, men får ikke lov å legge meg av Vegard før jeg har oppdatert dere. Skulle egentlig gjort det for mange timer siden, men plutselig fant jeg ut at jeg skulle på SATS av alle plasser. Kan sikkert telle på to hender hvor mange ganger jeg har vært der dette året, og det skal jeg prøve og gjøre noe med framover. Savner den gode formen jeg var i før, for dagens treningsøkt var ikke annet enn en smekk i trynet. Kan seriøst aldri huske at jeg har vært så svak som jeg er nå.. 30 kg i knebøy føltes plutselig ut som det dobbelte. Not good! :( 

Ellers har det vært ei utrolig deilig og avslappende helg. Jeg og Vegard har hatt skikkelig kjærestehelg og kost oss masse sammen♥ Fokuset har bare vært på hverandre og det trengtes veldig! Deilig å kjenne på hvor forelsket man fortsatt er i hverandre. I går lagde Vegard kjempegod biffmiddag til oss, jeg tok meg noen glass vin, og selvfølgelig øl på Vegard. Haha, følte meg plutselig ganske voksen, for vanligvis går vinglassene ned på høykant for å rekke og drikke opp flaska før man skal ut på byen. Meeen.. Føler meg litt ferdig med akkurat det. Så ofte da, hehe. Veldig deilig å faktisk være i god form og uthvilt på søndagen enn å ha hangover fra helvette. Noen klisjete kjærestebilder fra gårsdagen:


Superkokken min 


Too much love!

– Hva har dere gjort i helga? :) 

Answers

Savner du å bo med Therese?
Jeg savner ikke leiligheten vi bodde i, men jeg savner Therese. Vi har ikke hatt så veldig mye kontakt siden vi flyttet fra hverandre, men det skyldes nok at vi begge har fått oss kjærester – selv om det ikke burde være en unnskyldning. Det blir fort sånn når man er nyforelsket, men jeg er ikke akkurat nyforelsket lengre, så vi må bare skjerpe oss. Vi er ganske late begge to! Sett bort ifra at vi er late, så passet vi veldig godt som samboere. Det ble mye festing som vi begge elsket, men det forandret seg litt etterhvert i og med at vi fikk oss kjærester. Det hadde ikke passet for oss å bo sammen nå, for naturligvis bor Therese så og si sammen med Marius, og jeg skal flytte inn med Vegard etterhvert. Vi er blitt så voksne :’) 

Du ser veldig bra ut:) Men så ut som du var blitt veldig tynn? Men på en fin måte da, men kunne du skrevet et innlegg om trening osv om deg?
Takk for det! Jeg var veldig fokusert på treningen, men så ble jeg plutselig sammen med Vegard og da mistet jeg helt fokus, haha! Så nei, jeg trener dessverre ingenting for tiden. Jeg er en del tynnere nå og det er nettopp fordi jeg nesten ikke har noen muskler igjen. Synes ikke jeg er FOR tynn, men rumpa mi er blitt like flat som Danmark og det er ikke bra. Har faktisk gått ned 6-7 kg siden jeg var aktiv med styrketreningen, og har store planer om å begynne og bygge opp kroppen litt igjen. 

Hvor skal du flytte når du flytter ut igjen?
Jeg og Vegard skal flytte inn i leiligheten hans. Gleder meg veldig til å få mitt eget hjem igjen!! 

Har du lyst til å gå barn?
Ja! I hodet mitt ser jeg for meg at jeg har fødd tre barn innen jeg er ca. 32 år!

Er forholdet mellom deg og Vegard alltid perfekt?
Hva er et perfekt forhold egentlig? Jeg har aldri hatt det bedre og han er virkelig helt fantastisk. Trives veldig godt med å ha kjæreste ♥

Kunne du tenkt deg og vært med på paradise hotel eller charterfeber?
Nei og nei. Hadde du spurt meg for to år siden så hadde svaret vært ja. Fikk tilbud om å være med på årets Charterfeber og jeg var ikke i nærheten av å takke ja til det generøse tilbudet. Og veldig glad er jeg for det i ettertid! Verken Therese, Ida eller Rannveig har fått særlig positiv oppmerksomhet rundt det. Jeg vet at et slikt elendig program kun er ute etter å skape “god” TV, så det overrasker meg ikke hvordan ting er blitt klippet og vinklet om. 

Har du fullført skolen?
Går siste året nå, allmenn påbygg. Sykt tungt og sykt kjedelig!

Jobber du nå?
Nei.. 

Har du tatt noen operasjoner siden sist? 
Nei, og det blir ingen flere i nærmeste framtid! Har vel og merke aldri angret på at jeg tok silikon. 

– Noe mer dere lurer på? 
:)   

Innkjøp fra Oslo

Heii! Utrolig deilig å komme hjem igjen, i allefall når man har verdens fineste kjæreste som venter på deg hjemme. Denne helga skal jeg bare slappe av, med masse kjærestekos ♥ Vi har planlagt at vi skal dra å spille biljard faktisk, det har vi aldri gjort før sammen. Blir fort sånn at man ikke gidder å finne på så mye, utenom det vanlige som å spise, kose og se på TV. Det er så fint at Vegard er så inkluderende når det kommer til bloggen; tar bilder av meg, stiller gjerne opp på bilder selv, kommer med forslag om hva jeg kan blogge om osv. Når vi fant ut at vi skulle spille biljard, så han bare; “det kan du jo blogge om!”. Haha, så søt!

Vi hadde noen timer på oss for å se i butikker før vi reiste hjem, så jeg fant et par plagg jeg måtte ha med meg hjem. Veldig fornøyd med jakken, den er så FIN♥ Ikke helt passende til årsstiden, men jeg skal nok få brukt den uansett ;)


Fra Zara


Deilig cardigan fra Bik Bok


Lip pencil fra Mac. Det begynner å nærme seg ett år siden jeg sist tok restylane i leppene mine, så alt er borte nå. Frister litt å fylle på igjen, men jeg skal heller prøve meg fram med litt sminke først på leppene. Man blir så farlig avhengig av restylane når man først begynner, og det er en alt for dyr avhengighet! 

Var ikke jakken fin? :) 

ZzzZZzZ

Hei dere! Det er bare ikke meningen at jeg skal blogge – internettet til mor er faktisk ØDELAGT! Uansett er det kanskje like greit, disse dagene har bestått av masse familietid. Prøver meg alikevel på litt skriving på iphonen, så får vi se om det elendige E-nettet vil samarbeide.

Var en utrolig fin og verdig begravelse idag. Det er så rart å tenke på at dette kanskje er siste gangen vi er her hos mor, helt avhengig av om det bestemmes at huset skal selges eller beholdes.. Jeg er supertrøtt og det blir en lang dag i morgen óg. Vi er ikke hjemme før rundt klokken 23, og da blir det rett i seng regner jeg med. Så vi snakkes på fredag da ?? Jobber hardt med å holde øynene oppe nå, så må bare si goood natt!

Gardermoen

Sitter på gardermoen og venter på at familien min (som dro til Oslo noen dager før meg) skal komme og hente meg. Skulle egentlig bli hentet omtrent nå, men de kommer ikke før om minst èn time.. Og jeg har allerede vært her i to timer! Burde egentlig bare tatt toget, men nå kan jeg like godt bare bli sittende å vente. Heldigvis har jeg Macen og internett, så jeg overlever. Jeg og Vegard har faktisk snakket litt om å flytte til Oslo til neste år. Litt blandende følelser om akkurat det, for jeg har enda ikke klart og bestemt meg for om jeg liker Oslo eller ikke. Synes byen er veldig upersonlig og lite sjarmerende. Men jeg ser selvfølgelig mange fordeler med å bo her også! Så vi får se :)

Om noen skulle lure så skal jeg ikke være i selve Oslo disse dagene, men en plass på landet som heter Vikersund, der hvor bestemor bor/bodde. Drar hjem igjen torsdag kveld, og planen er å dra inn til Oslo på dagen for å shoppe. For øyeblikket har jeg egentlig ingen penger å shopping for, så det er ikke så veldig jippiii. Siden jeg bare sitter her som en loner og venter, så skal svare på de spørsmålene jeg har fått. Poster de i løpet av dagen!


Ser dere jeg har fått ring på fingeren? ;)