Hangover

Hej! 

Her skjer det vanlige, søndag og hangover. Gårsdagen var faktisk veldig bra, god stemning med herlige folk! Helgen har gått alt for fort, har såvidt rukket å slappe av. Akkurat I DAG er det 1 uke igjen til jeg blir 18 :) HERREGUD, livet starter på ny da! 


Anonym


Jeg sovner ALLTID med sminken når jeg har vært ute. Det kjedelige er at den ser helt lik ut som kvelden før (jeg sover som ei prinsesse), så det er kjedelig å måtte fjerne den når man har brukt så lang tid på den, haha. 

Må slappe av, blogges kanskje i kveld. Ville bare si hei! 

HipHop Aften på Hålogaland Teater!(Gjeste Blogg fra UnDefined)

Nå 19 April hadde UnDefined Premiere på teater stykket sitt Aleksander den store på Hålogaland teater. Det er en danse forestilling med lokale, nasjonale og internasjonale dansere.

 

Meeeen i forbindelse med det arrangere vi idag en helaften med hiphop på HT!

18:00 Alexander den store. cc: 100,-

19:30 – 22:00 Battle Tromsø: 3 vs 3 (6000,-) 1 vs 1 (4000,-). Judges: NastyRay, Machine og Reveal. DJ: Poppa Lars. Host: Baodit. cc: 50,- eller gratis hvis du har billett til Alexander den store eller Tommy Tee og Son of Light. Billetter i døra

Teaterkafeen åpner dørene kl. 22:00 til konsert med Tommy Tee og Son of Light. Poppa Lars er support. cc: 100,- (18 år)

Billetter fås kjøpt på Aurorabillett.no eller i døraOg ikke minst er vår sponsord for kvelden

Moose on the loose

som for øvrig er UnDefined sin sponsord også!

Håper dere kommer for det er lenge til neste gang tromsø for se dette!

Peace, Bjørn-Tore og Nicolai

UnDefined!

VISA – konkurranse

Skal tipse dere om en kul konkurranse hvor man kan vinne 2500 kr hver eneste dag!! Nysgjerrig? Interessert i penger? Ja, da bør du lese videre.

VISA vil takke sine kunder ved og som sagt dele ut 2500 kr hver eneste dag! Du har hele 5 sjangser for å vinne per dag, så om du ikke vinner i dag, kan du prøve på nytt 5 ganger i morgen, og i overmorgen, og neste dag, og helt fram til 20. mai når konkurransen avsluttes. Det som er så greit, er at du får vite der og da om du vinner dagens pengepremie eller ikke. Jeg har prøvd 5 ganger, men vant ingenting i dag, så får prøve på nytt i morgen! Kanskje du blir den heldige?


For å delta skriver du bare inn fullt navn og mailen din, veldig enkelt. Trykk enten på bildet ovenfor eller HER for å delta!

Og ikke nok med det! Av alle deltagerne trekkes det ut en ukentlig vinner som vinner en pakketur for 2 personer til OL i London :)

Innlegget er i samarbeid med VISA. (Får ikke noe ekstra for hvor mange som deltar, bare så det er nevnt)

Innkjøp

Jeg har veeeldig variert stil har jeg funnet ut. Eller det har jeg egentlig visst hele tiden. Trives veldig godt å være laidback og chill, men også å være skikkelig jentete neste dag. Klær sier veldig mye om en person, og dens selvtillit og selvironi. Må innrømme at jeg blir utrolig trist av jenter (og gutter forsåvidt) som ikke tørr å ta noen sjangser i klesveien, og kun går i “safe” farger som svart, brunt og grått. Synes alle skal være tøffe og gå i AKKURAT det de vil, og ikke tenke “hva tenker andre om meg hvis jeg går i denne?”. Den tanken har jeg selv tenkt tidligere, men vet dere hva? Jeg ELSKER å skille meg ut (ikke at jeg gjør det så jævlig ofte, men jeg er i allefall ikke redd for å gjøre det) :):)

Men har funnet ut at jeg må bli mye flinkere til å bruke klærne mine. Elsker å variere og være kreativ, men jeg er alt for lat. Handler mye om stress og trøtthet om morgenen, og det er en skam med tanke på hvor mye klær jeg faktisk har. Og hvis jeg blir flinkere, blir det oftere outfitbilder på bloggen, og det er jo bra :)

Vel, grunnen til at jeg begynte å skrive om akkurat det dere nettopp leste, er fordi jeg har vært og shoppet litt – Og jeg så noen kontraster i plaggene jeg kjøpte, haha!


Chill og laidback.


Veldig jentete. Alt er fra H&M. 

Tørr du å gå i AKKURAT det du føler for? :)

Gatebilbabe?

Yo!

Startet denne fine dagen med å slå hele klassen overlegent i styrketest i gymmen – nok en gang! I alle øvelsene. Meget fornøyd med det, men begynner å bli vant med det. Hehe!! Mestringsfølelsen er faktisk den beste følelsen i hele verden. Sola skinner og alt er ellers tipp topp i dag, bortsett fra at jeg IKKE har fått godkjent den testen som jeg snakket om i går, som da vil si at jeg IKKE får tatt teorien i morgen. Men da får jeg lengre tid på å øve.. Men føler meg sååå klar NÅ!


Tok oss en photoshoot i solskinnet.


Happy giiiirls  :)  :) 


Gatebilbabe??

Håper alle har fint vær og har en fin dag, smask ♥

Budrunde på bloggen

Heisann dere!

Fyyfader ass, fuck det er tungt å blogge i hverdagen! Har lyst til å selge bloggen, og prøvde å ha budrunde på fanpagen, men ingen tok det seriøst! 

Jeg har muligens den minst interessante hverdagen. Den siste uken har jeg brukt på å øve til teorien hver kveld, skal ta den på torsdag etter planen! MEN så kom jeg jo på at man må sende inn sånn legeerklæringen-greie, og det gjorde jeg på lørdag. Den må godkjennes før jeg kan ta teorien, og det blir mest sannsynelig IKKE å skje før torsdag! Åååå :( 


Har vært på trening. Ingen sminke. 

Nå skal jeg se paradise, så rydde, så legge meg sikkert. Har sykt mye energi akkurat i dag :) Det var alt for i dag, blogges seff i morgen! 

Sliten kriger

Skulle egentlig bare klage litt og fortelle dere at NÅÅÅÅ er jeg så sliten som jeg ikke kan huske at jeg har vært før. Crazy danseløve hele natta, 3 timer med søvn maks, ryddet, vasket og måket snø i flere timer, lite mat, trent som en helt og øvelseskjørt (brukt hodet på å konsentrere). Var tungt å kjøre bil med slitne og skjelvende bein etter beinøkta, men til tross for det gikk det veldig bra. Er så SLITEN nå, føler meg ruset! Så nå er det natt, god natt beste lesere ♥ 

Bedre stemning blirrre ikke

God morgen, god morgen!

Siste feriedag, shitt jeg blir deprimert av det. Men det er bare og holde ut, mye bra å se frem til; 18 år om 20 dager (!!!!) og snart sommerferie, Florida og mye, mye mer. Siste dagen skal selvfølgelig brukes til trening, i dag er det beina som skal få en runde juling. Men først må huset ryddes, støvsuges litt og trappen måkes så jeg kommer meg ut døren. Where them boys at når man trenger de? Seriøst, alle jenter skulle hatt en handyman som stod klar til tjeneste anytime. 

I går chilla jeg bare med Therese nesten hele kvelden, før vi dro ut en liten tur. Var faktisk helt sykt artig! DDE er herved min favoritt-partymusikk. Bedre stemning blir det ikke, tror rett og slett jeg må adde alle sangene deres inn i partylista!


Har aldri dratt på fest med så lite sminke før (eller jo, har faktisk vært helt sminkefri en gang), det var sykt digg og behagelig, haha!

Sap?

Fornuftig søndag

Elsker å bruke søndager til noe fornuftig, sånn som trening, i stedet for å ligge hjemme med hangover og trykke i meg alt junk jeg finner i huset. I natt når Eivind kjørte oss hjem avtalte vi at vi skulle dra på SATS sammen i dag, og at han måtte hente oss og kjøre oss hjem, i bytte mot en link. Så alle må trykke på navnet hans å besøke bloggen sånn at han synes det var verdt det og derfor gidder å kjøre oss flere ganger haha :) Moppabilen er nemlig streika, må på reprasjon, igjen :(


Eivind <3<3<3


Han forer oss med treningsdop. 


Er faktisk så sykt imponert over Therese, hun er skikkelig flink! Ingen sure miner, godt humør og bra stå-på-vilje, love it! Hvem hadde trodd det??

Trenger du motivasjon? Se denne videoen av Eivind. Jeg er sykt imponert! Eivind gikk fra å være den fat assen til å bli en muskuløs jævel!

– Flere som har/skal trene i dag?