No excuses

Hei igjen! I dag har jeg kjøpt 50mm f/1.4 USM-objektivet for andre gang, da det første ble sporløst forsvunnet i leiligheten til meg og Therese. Sure penger, men absolutt nødvendig da bildene blir så mye finere. Nå mangler jeg en selvutløser-fjernkontroll som også er sporløst forsvunnet.. – men alle butikkene var utsolt, så må bare vente til de får inn igjen. Det er utrolig vanskelig å få tatt bilder uten en selvutløser når man ikke har noen som kan ta bildene for deg. Skal heeeelt seriøst bli flinkere til å blogge framover. Nå som jeg har kjøpt inn disse nødvendige tingene som man trenger som blogger, har jeg ingen unnskyldninger lengre!

I kveld skal jeg ut på byen med Therese og Camilla, så jeg må egentlig hive meg rundt. Synes egentlig det er litt flau å blogge de få gangene jeg gjør det, nettopp fordi det går så lang tid mellom hver gang og siden dette var verdens kjedeligste innlegg. 

18 år

Hei! Herlighet, dagene bare flyr avgårde og jeg har hatt superdårlig samvittighet ovenfor dere.. Karen kjeder seg så mye på Skjervøy at hun tok seg friheten til å blogge. Forundrer meg ikke om hun starter en egen blogg selv snart, virker som hun kjeder seg ganske mye der ute, haha. 

Jordild, lillesøsteren min, som ikke har blitt nevnt så alt for ofte på bloggen, flytter i dag til Tromsø! Hun har bodd i Harstad di siste 5 årene, og jeg har vært på besøk hos henne to ganger på kort tid for å blant annet hjulpet henne med å pakke tingene hennes. Og ikke nok med det så har hun 18 årsdag i DAG! Nå er vi alle fire myndige. Gratulerer så mye med den store dagen, Jordild ♥ Skal vel finne på noe koselig sammen med henne senere, for å markere dagen litt. For meg så var det utrolig stort å bli 18 år, og kanskje enda større for Jordild! Slik er det spesielt for de aller fleste som er under barnevernet.

Noen bilder fra da jeg og Karen var på besøk hos henne i Harstad forrige helg:

Nå skal jeg faktisk gjøre litt bloggarbeid, sånn at jeg får ting litt på plass. Jeg bor som sagt litt i flyttesker nå som jeg bor hjemme, så motivasjonen er ikke helt på topp. Skal faktisk også skrive noen jobbsøknader. Tenker å få meg en deltidsjobb, for som dere skjønner så tjener jeg ikke akkurat særlig med penger på bloggen når jeg ikke blogger 🙂 For dere som lurer på det! Samtidig føler jeg at det er fint å ha litt jobberfaring. Vi snakkes?

Whopped

Hollaa! Vet ikke hvor mye dere morer dere med å lese om meg og hva jeg gjør, men jeg vil anta svært lite, ettersom dette ikke er min blogg. Men Jeg morer meg svært mye med å skrive om meg selv og å legge ut #selfies som man kaller det om dagene, so why the hell not. (Egentlig ikke.) Man blogger jo for å tilfredsstille seg selv, eller har jeg det backwards?!

Vil jo ikke benytte denne muligheten med å skrive om Tuva, henne har dere hørt nok om.. For now. Hun er rett rundt hjørnet fra Harstad nå, så ingen vits i å bli for begeistret over meg. Hun gleder seg veeldig til å komme tilbake til sivilisasjon og wifi-tilgang aKa ya bitches! 

Jeg la meg ikke før klokken 6(?) i natt, og sto opp klokken 12! Det kaller jeg framskritt! Det er en god unnskyldning at det er sommer. Men hvilken unnskyldning skal jeg bruke når høsten kommer… Mørketid!! (I) Ja, døgnrytmen ligger i familien. Jeg ble selvfølgelig vekt fordi jeg måtte gå tur med bikkja og på polet. Det kjentes ut som jeg hadde den verste hangoveren fra dagen før. Og jeg var ikke ute! Men må nok få et par timer til på øyet, eller så kommer jeg til å gå på en smell i natt når jeg skal på bygdefest. Beautysleep er viktig, kanskje derfor jeg alltid ser så jævlig ut.

 


Chico liker ikke å få blits i øynene, da blir han pissed off og gjemmer seg i morgenkåpa. Han sover like mye som meg!

Jeg og min kjæreste William, er flyttet hjem til hans mor på Skjervøy. Det er det smarteste vi kunne gjort. Bare vi hadde gjort det for ett år siden! Før vi brukte usaklig mye penger på husleie som man bare vinker ha det til. Her skal vi stifte familie, gifte oss og kjøpe hus. Alt vi trenger er hverandre!

Kødda! Vi skal fullføre skolen en gang for alle. Det begynner kanskje å bli på tide å ta livet litt seriøst… I alle fall i ett par år fremover. Jeg skal gå påbygging og han skal fullføre studiespes. Og nå som vi bor hjemme hos mor, blir det ikke “bare 10 minutter til” på morgenen. We’re gettin whopped into shape! Hun er ikke lett, og det er akkurat det vi trenger. Deretter står kursen for ut i verden. Norge er en liten drittplass. Håper Erna vinner valget forresten! Men det er en annen historie.
 

Selvfølgelig har jeg en liten treat med #selfies til dere. Ikke studer mine imperfections eller få kink i nakken. It’s up to you. 


Jaa, så søte vi eer.

Jeg vet jeg er blitt skinny bitch etter ett år hvor jeg bare har råd til husleie, so haters shut the fuck up. Nå er jeg hjemme hos mor og myggstikkene er allerede blitt til vepsestikk :O

 

Vet ikke hvor nyttig og interessant dere finner dette innlegget, men det er jo trossalt det rosabloggere handler om.

 

Middagslur nå! 

Vi snakkes! Kanskje.

 

“Don’t feed the Trolls”

Oi, dette var uvant! Lenge siden sist. Guess who? 

Nei, dette er ikke den drittkjærringa “jegbloggerkunforåfårådtilbigboobsjuicylipsogleilighet” -Tuva, men den lutfattige og fabulouse storesøster Karen!

Tenkte jeg kunne hjelpe henne litt med bloggingen siden hun nå har fått månedens paycheck og da ikke gidder å blogge før neste måned igjen (typisk), så da tenkte jeg at jeg selv kunne bidra litt slik at jeg får en andel fra Tante Skrue.

Ja, vi er noen gold diggin hoes. We cut da bullshit, we ’bout dat life! Twerk it out?

 

“Dancing with M(i)olly?” “And everyone in line at the bathroom, tryina get a line in the bathroom”.
We get why u “smiley-miley” 😉 Yo bold gurl!

 

Kort avsporing der gitt. Ble litt revet med. Dette er gøy! 

La oss se bort fra alt jeg har skrevet til nå, det er bare (det meste) bullshit. Vi er ikke noen gold diggin hoebags (jeg mindre enn Tuva), MEN den virkelige grunnen til at jeg er her nå og ikke Tuva, er fordi….

Wait for it… Nei, jeg tar saken i egne hender. Dere har ventet lenge nok!

Tuva er i Harstad og hjelper vår lille lillesøster å pakke sammen skrotet sitt fordi hun flytter nemlig ENDELIG tilbake til vår kjære hjemby Tromsø. (Mens jeg nettopp er flyttet fra den drittplassen, – til en enda mindre drittplass, SKJERVØY! Jeg elsker det.) Men det er en heelt annen historie.

I Harstad er det nesten ikke radiosignal, og i alle fall ikke internettforbindelse. Vi var der i helga begge to for å besøke Jordild(lillesøster), og de har tydeligvis ikke internett hvor hun bor(wtf?). Det eneste jeg fikk inn på iphone var edge-nett, så da sier det vel seg selv at hun ikke har muligheten å blogge? Skal hun springe rundt omkring på internettkafeér for å kunne poste ett innlegg om dagen for dere? Really? REALLY? Ja, jeg kan innrømme jeg har foreslått dette for henne sånn bare for å få dere til å holde kjeft, men neida, hun sier selv and I quote “Æ treng rom og ro, og æ like best å være aleina når æ skal blogge”. SÅ storkrevende, sier nå jeg! Dette er en dame som liker å gjøre ting ordentlig. Kvalitet over kvantitet!

 

Må også slenge med et bilde av Jordild, en festlig lørdagskveld i Harstad. Her sto vi og ventet på bussen som aldri kom,
så da måtte vi rett og slett ty til andre midler.

 Hadde veldig lyst å legge ut et pent bilde av meg selv når jeg først har muligheten, men det var ikke så mange å velge mellom. Alltid like vanskelig det der. 

Dette synes jeg var hyggelig. Vi snakkes kanskje igjen. Bare et lite tips til dere som klager på at Tuva ikke fortjener denne bloggen: I stedet for å komme med noe sånn som “Dette er siste gangen jeg leser denne bloggen. Du blogger kun for penger og nye pupper” OSV. Da må jeg bare spørre: Hvorfor i helvete bryr dere dere om å kommentere hvis det er slik en drittblogg? Hvis dere virkelig vil at hun ikke skal tjene penger på “ingenting”, så ikke besøk bloggen da vel. Det sier seg jo selv, men dere klarer bare ikke dy dere. Finn heller andre, mer tilfredsstillende blogger å lese for deg da! Kanskje jeg skal starte en blogg og stjele alle trollene til Tuva?! Da får dere virkelig noe å Trolle over. HA DET!


Vent! Jeg fant! 

(Tuva blir nok ikke så fornøyd med dette innlegget. Hun liker ikke å være så slemme mot dere, men hun er heldigvis i Harstad).