“Don’t feed the Trolls”

Oi, dette var uvant! Lenge siden sist. Guess who? 

Nei, dette er ikke den drittkjærringa “jegbloggerkunforåfårådtilbigboobsjuicylipsogleilighet” -Tuva, men den lutfattige og fabulouse storesøster Karen!

Tenkte jeg kunne hjelpe henne litt med bloggingen siden hun nå har fått månedens paycheck og da ikke gidder å blogge før neste måned igjen (typisk), så da tenkte jeg at jeg selv kunne bidra litt slik at jeg får en andel fra Tante Skrue.

Ja, vi er noen gold diggin hoes. We cut da bullshit, we ’bout dat life! Twerk it out?

 

“Dancing with M(i)olly?” “And everyone in line at the bathroom, tryina get a line in the bathroom”.
We get why u “smiley-miley” 😉 Yo bold gurl!

 

Kort avsporing der gitt. Ble litt revet med. Dette er gøy! 

La oss se bort fra alt jeg har skrevet til nå, det er bare (det meste) bullshit. Vi er ikke noen gold diggin hoebags (jeg mindre enn Tuva), MEN den virkelige grunnen til at jeg er her nå og ikke Tuva, er fordi….

Wait for it… Nei, jeg tar saken i egne hender. Dere har ventet lenge nok!

Tuva er i Harstad og hjelper vår lille lillesøster å pakke sammen skrotet sitt fordi hun flytter nemlig ENDELIG tilbake til vår kjære hjemby Tromsø. (Mens jeg nettopp er flyttet fra den drittplassen, – til en enda mindre drittplass, SKJERVØY! Jeg elsker det.) Men det er en heelt annen historie.

I Harstad er det nesten ikke radiosignal, og i alle fall ikke internettforbindelse. Vi var der i helga begge to for å besøke Jordild(lillesøster), og de har tydeligvis ikke internett hvor hun bor(wtf?). Det eneste jeg fikk inn på iphone var edge-nett, så da sier det vel seg selv at hun ikke har muligheten å blogge? Skal hun springe rundt omkring på internettkafeér for å kunne poste ett innlegg om dagen for dere? Really? REALLY? Ja, jeg kan innrømme jeg har foreslått dette for henne sånn bare for å få dere til å holde kjeft, men neida, hun sier selv and I quote “Æ treng rom og ro, og æ like best å være aleina når æ skal blogge”. SÅ storkrevende, sier nå jeg! Dette er en dame som liker å gjøre ting ordentlig. Kvalitet over kvantitet!

 

Må også slenge med et bilde av Jordild, en festlig lørdagskveld i Harstad. Her sto vi og ventet på bussen som aldri kom,
så da måtte vi rett og slett ty til andre midler.

 Hadde veldig lyst å legge ut et pent bilde av meg selv når jeg først har muligheten, men det var ikke så mange å velge mellom. Alltid like vanskelig det der. 

Dette synes jeg var hyggelig. Vi snakkes kanskje igjen. Bare et lite tips til dere som klager på at Tuva ikke fortjener denne bloggen: I stedet for å komme med noe sånn som “Dette er siste gangen jeg leser denne bloggen. Du blogger kun for penger og nye pupper” OSV. Da må jeg bare spørre: Hvorfor i helvete bryr dere dere om å kommentere hvis det er slik en drittblogg? Hvis dere virkelig vil at hun ikke skal tjene penger på “ingenting”, så ikke besøk bloggen da vel. Det sier seg jo selv, men dere klarer bare ikke dy dere. Finn heller andre, mer tilfredsstillende blogger å lese for deg da! Kanskje jeg skal starte en blogg og stjele alle trollene til Tuva?! Da får dere virkelig noe å Trolle over. HA DET!


Vent! Jeg fant! 

(Tuva blir nok ikke så fornøyd med dette innlegget. Hun liker ikke å være så slemme mot dere, men hun er heldigvis i Harstad).

 

 

 

22 kommentarer

Siste innlegg