Internettproblemer i hjemmet

Hei! Vi har problemer med nettet hjemme, så fikk ikke vært på nett i hele går. For engangs skyld var det digg å komme på skolen (for der er det alltid nett). Men håper nettet hjemme ordner seg veldig snart, for internett og bloggen er hele livet mitt! Jeg ble så irritert at jeg ga opp livet å la meg heller for å sove i 2-tiden, rett etter skolen. Orket bare å stå opp for å spise middag, deretter så jeg “A walk to remember”. Herregud, så jeg skreik! Øynene mine er nå hovne herifra og til månen. Har sett den filmen utallige ganger før, så jeg visste jo hva som ble å skje, og det fikk meg bare til å gråte enda mer. Haha! Jeg la meg igjen rett etterpå og våknet av meg selv klokka 7 i morgest. Har aldri vært så uthvilt som jeg er nå! Diiiggg, så i kveld blir det full gass!!

Har minimalt med bilder på skolepcn, så dere får nøye dere med dette bilde av meg og Karen som jeg har lagt ut tidliere, men bedre enn ingenting.

Makan til dårlig service

Jeg, Karen og Andreas dro på jorbærpikene etter skolen i dag, hvor jeg skulle kjøpe meg mat. Vi var tørste alle sammen, så vi tok oss først et glass vann å satt oss ned mens jeg tenkte over hva jeg ville ha å spise. Etter 5 minutter kom ei av de ansatte og fortalte oss med en skikkelig bitcy attitude, at det var kjøpeplikt. Jeg sa til henne at jeg skulle kjøpe meg mat, og at jeg satt å tenkte på hva jeg ville ha. Og hun bare: “Det trur æ ingenting på, da hadde du kjøpt nåkka for lenge sida”. Og hun ga oss DET stygge blikket, reistilhelvette-blikk. Fy fader så frekk hun var, sånn behandler man ikke kunder! Jeg sa til henne da at jeg gjerne kunne gå en annen plass å kjøpe meg mat. Og det gjorde jeg også, SELV om jeg mest hadde lyst på den gode kyllingsalaten de har der.

Der har vi et godt eksempel på hvor viktig det er med hyggelige ansatte og god service. Nå som jeg går Service og samferdsel har jeg blitt mer bevisst på hvor viktig det er med god service, og hver gang jeg er i en butikk pleier jeg faktisk å observere sånne ting. Det er faktisk veldig interessant å se forskjeller på servicen fra butikk til butikk. Noen mener kanskje at dette bare er en liten bagatell som man ikke skal gjøre noe med, men nei, i morgen skal vi ringe dagligleder på jordbærpikene og fortelle han/henne om hvordan hun jenta snakket og behandlet oss i dag.

Har du noen gang opplevd dårlig service?

To gråtefilm anbefalinger

I det siste har jeg bare lastet ned romantiske og triste gråtefilmer som har gjort at jeg har grått meg i søvn hver natt, som har resultert i at jeg har våknet opp med hovne øyner, haha. Jeg er vanligvis ikke noe sippe-jente, men tårene bare strømmet på da jeg så “Dear John” og “The last song”. Helt nydelige filmer, begge to. Og det er ikke et minus at de mannlige skuespillere er så forbanna kjekke. Jeg gråter og sikler over guttene om en annen. Må ikke glemme jentene da – Amanda Seyfried og Miley Cyrus er helt nydelige skuespillere. Jeg gidder ikke å skrive noe om hva disse filmene handler om, for det synes jeg dere absolutt må finne ut av selv, hvis dere ikke allerede har sett dem 🙂

 

Dear John


Helt seriøst! Channing Tatum er DRØMMEMANNEN med store bokstaver og hundre utropstegn!!!

The last song


Hadde ikke akkurat takket nei om Liam Hemsworth hadde stått på døra mi heller da!!

Har du noen romantiske gråtefilmer å anbefale?

FALL CMP – bli med!

I kveld har jeg, Therese og Charlotte vært på Hip Hop konsert på tvibit, arrangert av ungdom mot narkotika. Kjempe bra arrangement med mange engasjerte folk, og ikke minst – masse bra musikk. Vi fikk dessverre ikke med oss alle artistene, for vi kom litt for seint som alltid. Vi snakket med artistene og lederne etter konserten, og de ville ha oss med på camp i Trondheim 5-7. november. Synes det virket ganske kult, så jeg og Therese vurderer sterkt å bli med! Så det hadde vært drit kult om dere lesere som bor i Trondheim eller har mulighet til å komme dit, også joiner! 😀
Pontus og Marius, to av artistene. 


Sang av Marius i svart genser:

Mar10 – Jeg Beklager

Sang av Pontus:

Proofy-G – Spörsmål
 
Info om campen hentet fra hjemmesiden:

UMN-turneen starter snart opp i Alta og beveger seg nedover. Det kommer til å bli helt fantastisk, og hvis du har spørsmål om den, eller kanskje har lyst til å bli med – da bør du kontakte turné-ansvarlig Marius på marius[a]umn.no!

Turneen vil ende opp i Trondheim, og fra den 5. til den 7. november vil det arrangeres FALL CMP! Da vil du få treffe alle de kule folka igjen, du vil få lære masse nytt og du vil få oppleve fetekonserter og show!

Vi begynner med full kursdag for alle på fredag fra klokken 12.00, på lørdag blir det arrangement og stand på Trondheim torg. Og dere – ikke book hjemreise før etter klokken 14.00 på søndag; det skjer mye da også.

Er det helt umulig å delta på kursdagen på fredag, så kan du selvfølgelig komme på ettermiddagen/kvelden.. vanskelige er vi ikke.

Som tradisjon tro bor vi på en skole, deltager avgiften er kr 150; det dekker overnatting, aktiviteter og mat hele helgen:)

Følg med på gruppa “UMN FALL CMP`Trondheim” på Facebook!

Være med??

Skjønnhetssalongen

Heihei! Mange av dere lurte på om Aslak Rogne (som har laget det nye designet mitt) lager design gratis, eller om han tar betalt. Han lager ikke gratis, men prisen varierer mellom 100-250 kr, alt ettersom hvor komplisert designet blir (antall applikasjoner i header og sidemeny osv.). Jeg fikk det gratis da, men jeg ville faktisk lett betalt en sum for å få et så fint design. Absolutt verdt det! Aslak er utrolig flink, han kan fikse det meste. Alt fra meny til musikkspiller i headeren. Kun fantasien som setter grenser! Kontakt han på: [email protected]

I kveld har jeg vært hos Therese, sammen med Katrine og Charlotte. Therese har fått sponset keratinfester fra Rapunzel, tror jeg det var. Det er i alle fall det vi har gjort i kveld, festet keratinfester i håret til Therese. Så at moment så har hun hår HELT ned til rumpa!! Men det skal jo selvfølgelig klippes kortere i morgen, etter at hun har fått festet ferdig resten. Jeg fikk ikke lov til å legge ut bilde, for foreløpig så ser det faktisk helt jævlig.

Vi bestemte oss for å feste noen i håret til Charlotte også!!

Og slik ble det..

Nydelig, eller hva?


Klippe, klippe,klippe..

Resultat:

Synes det ble ganske kult! Håret ser ganske grått ut her på bildet, men det ser mye freshere ut i virkeligheten. Håret vil etterhvert legge seg skikkelig, og bli mer naturlig. Og ja, Charlotte har dessverre slettet bloggen sin.. MEN hun har planer om å lage seg ny 😀 Jippiii!

Fanside på facebook

Så bra at dere også likte det nye designet mitt! Men dere synes kanskje ikke at det ble litt vel mye grått? Kanskje bildene i headeren kunne vært i farger? Jeg vet ikke helt. Noen forslag?

Nå har jeg forresten opprettet en “fanside” på facebook, der hvor alle dere legge meg til. Det er mye greiere for min del, så slipper jeg og få så mange venneforespørsler på min private profil. Det er veldig hyggelig at dere vil være venn med meg på facebook, men der vil jeg helst bare være venner med mine venner og bekjente. Regner med dere som har lagt meg til som venn og ikke fått godtatt, forstår det 🙂 Trykk HER for å komme til facebook-siden min.

Nytt og fresht design!!

Tusen takk til Aslak Rogne som har laget dette nydelige designet til meg!! Er utrolig fornøyd, og jeg håper dere også er det?!

Et par små justeringer må på plass før det er helt perfekt, da. Dere ser de fine rundingene på høyresiden under headeren? Der kan dere legge meg til som venn, følge meg på facebook (skal lage en “fanside”, noen som vet hvordan man gjør det?), også kan dere komme direkte til youtubefilmene mine. Skal også få på plass en runding sånn at dere som vil følge med via bloglovin lettere kan gjøre det. Bildene mine som dere ser er mindre enn bloggen, så jeg må få lastet bildene større i de siste innleggene.

Så, hva synes dere?:D Fint? JAAA!!

Feita er hjemme igjen

Sånn, da var jeg trygt hjemme i Tromsø etter en rolig og avslappende familiehelg i Narvik storby.

Jeg pleier sjeldent å føle meg feit, men nå gjør jeg virkelig det. Har spist så inn i granskauen mange kalorier i helga. Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk spist og drukket helt siden jeg satt meg i bilen fredags ettermiddag, til jeg kom hjem for et par timer siden. Og nå sitter jeg å slafser på nonstop. Tror faktisk jeg har lagt på meg et par kilo i løpet av helga. 

Jeg har ett mål denne uka (eller to). Denne uka skal jeg utnytte mitt medlemsskap på SATS hvertfall TRE ganger!! Også skal jeg prøve å spise litt sunt, men det setter jeg meg ikke som et ordentlig mål, for det “målet” blir jeg til å stryke med glans på. Så det er bare ekstra bonus hvis jeg klarer det.

Nå skal jeg nyte denne filmen før jeg tar kvelden. Har hørt at den er utrolig søt, men jeg leide den egentlig bare fordi Channing Tatum er så forbanna deilig!!

22.okt.2010

Hei, dere. Har tatt med litt bloggfri de siste dagene. Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Narvik, hvor jeg skal på familiebesøk. Vi blogges når jeg er kommet frem i kveld en gang. Ha en fin fredagskveld så lenge, kos dere:-)

EDIT: Ble visst ingen update på fredag likevel. Har ikke orket å tenke på bloggen i helga, men vi blogges heller når jeg kommer hjem søndagskveld. Det er godt med litt bloggpause i blandt 🙂

Motivasjon, hvor er du?

I det siste har motivasjonen min vært helt fraværende. Både når det gjelder skole, trening og egentlig det meste. Jeg dauer av skolen. Tar meg selv i å se på klokka hele tiden, i håp om at den fortere skal bli halv fire sånn at vi får dra hjem. Og når jeg kommer hjem og har spist middag så er det rett i seng for en middagslur. Og den er som regel ikke liten heller. Kan fint prestere å sove helt til 9-10-tiden på kvelden, og da er dagen gått. Slik har egentlig dagene mine vært i det siste.

Som få av dere vet så er jeg medlem på SATS. Eller, støttemedlem kan vi vel heller kalle det. Har ikke vært der på over to måneder – før i dag. “Hva gjør jeg her”, tenkte jeg bare. Jeg hadde ingenting å gi. Jeg satt vel egentlig bare å så på alle treningsglade mennesker rundt meg og skulle ønske jeg var som dem. Hvor er all treningsmotivasjonen min blitt av? Jeg liker jo å trene..

ÅÅÅÅH!! Nå skulle liksom jeg trøste shoppe litt, og jeg ville ha DISSE:


Men tror dere ikke at de var fri for str. min? Selvfølgelig.. Ikke alltid like greit å bruke 36 i sko.

– Har du mye motivasjon for tiden?