Du vet du er i Nord-Norge når..

Litt nerd, men fascinerende å observere landskapet på veien. EKSTREMT svingete veier, fare for elg-skilt, høye snøfylte fjelltopper, masse skog og elendig mobilnett? Ja, da var man kommet til Nord-Norge. Det er store kontraster som skiller nord og bare litt lengre sør i landet. Alle de høye fjellene er den største merkbare forskjellen, som gjør at det så vidt finnes rette strekninger. Man blir litt småkvalm og det går såå tregt. Jeg tenker alltid på roadtrips “tenk hvor fort det hadde gått hvis veien bare hadde gått rett fram”. 

Vi har akkurat hatt mat og pissepause i Mosjøen, så nå er det E6 med D.D.E på full guffe hele veien mot Fauske, hvor vi har et fint hotell i vente. Det ser i alle fall veldig fint ut på nett. Det skal bli herlig med en god natt søvn før siste etappe i morgen. Sitter i bilen og blogger fra mobilnettet og fikk heldigvis litt tilgang så snart vi kom til sivilisasjon i Mo i Rana. Kjenner at jeg må gjøre dette kjapt før jeg blir bilsyk, så bilder, here you go:


Lille jordbæra + Vegard <3


Lurer på om V prøvde å ta bilder av søppelboksen eller meg??


Nye Nike’s fra Junkyard. Elsker dem! Kan oppdatere innlegget med link når jeg har bedre nett <3

Hjem på “ferie”

Det lille av klær jeg skal ta med meg hjem igjen er pakket klart og vaskemaskinen har kjørt intervaller hele dagen for å få vasket opp alt av klær før leiligheten skal stå tom hele juli. Vegard vil ha bilen med seg oppover på grunn av jobb, så i morgen kjører vi til Tromsø på “ferie”. Ferie i anførselstegn fordi heretter vil jeg kun være hjemme i Tromsø i ferier eller helger. Noe så uvant! I følge GPS’en på telefonen tar det type 17 timer å kjøre hjem, så vi skal overnatte på hotell i Fauske, som er omtrent halvveis. Sist vi var på lang roadtrip kjørte vi fra Oslo og hjem da vi var og hentet bilen min. Da hadde jeg ikke lappen, så Vegard måtte kjøre hele veien – så denne roadtripen vil med andre ord bli piece of cake.

Jeg har lyst til å spise litt sunnere. Vekt har jeg ikke hjemme og den spiller egentlig heller ingen rolle, men jeg merker at jeg ikke lengre kan spise hva jeg vil uten at det synes på kroppen. Det bare er små endringer som skal til så jeg stresser ingenting over det. Jeg har et veldig komfortabelt forhold til kropp og mat, og kommer ikke til å bli helt fanatisk. Å kose meg er jeg flink til, men litt mindre kos og litt mer innsats hadde ikke skadet.

Det jeg egentlig skulle fram til er at jeg vil bli sunnere, men ikke akkurat i kveld for da ble det pannekaker. Naaam! Alltid heretter vil jeg forbinde pannekaker med Cabarete og Magnus for det var det vi spiste i Cabarete når vi fikk lyst på “norsk” mat.


En illusjon av meg i bilen i morgen. Kanskje ikke like happy etterhvert, men..

Oldie but goldie

Hei du ♥ Jeg jobber med innlegget om hvordan man skal takle et avstandsforhold, som mange av dere ønsket. Jeg ser at det fort ble ganske så personlig, noe jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt at det skulle bli, men jeg vet jo også at personlig er det som interesserer. Må tenke litt på hva som blir best.

Har allerede sittet i flere timer for å komme meg gjennom alle bildene på Macen, og jeg er langt ifra ferdig – i det minste et greit tidsfordriv til den lange kjøreturen hjemover i morgen. 30 TUSEN bilder hadde jeg liggende på den stakkars Macen!!! Vel, innstillingene på iPhoto har gjort det slik at absolutt alt er blitt sikkerhetskopiert, som vil si at bilder jeg trodde var slettet for flere år siden fortsatt lå der. Det er ikke rart at Macen har ropt etter hjelpt.

Så, er dere klar for en liten throwback?


Oldie but goldie ♥ Minner

Et lite dryss med bilder som er 3-5 år gamle, ca. Det er vel naturlig å forandre seg i løpet av så mange år, men skuffende nok synes jeg ikke at jeg har det – så veldig i allefall. Håret er blitt lysere og kanskje et litt mer voksent ansikt håper jeg? Jeg har alltid vært veldig “lik meg selv”. Therese og jeg følte oss helt uslåelige på den tiden, man kan vel kalle det for vår storhetstid på bloggfronten. Jeg hadde hele tiden mye penger, shoppet, spiste ute og festet hele tiden. Hva skjedde, hehee.. Lik gjerne innlegget hvis du vil se flere gamle bilder  

Genuint lykkelig

HERREGUD så jeg har plagdes med å få inn bildene!! Vet ikke om det er tre eller fire år jeg har hatt Macen min, men den koker virkelig om dagen og klikker hvis det blir litt for mye aktivitet. Jeg vet ikke hvor mange tusen bilder jeg har liggende på den, men dere kan jo tenke dere – jeg har ikke tatt en skikkelig opprensking ever – før nå. Både jeg og Macen føles noen kilo lettere.

Det har vært nok en fantastisk solskinnsdag her i Trondheim og det gjør meg lykkelig! Jeg er vel ikke den eneste som faktisk blir genuint lykkelig om sommeren? Solen gjør noe med oss mennesker. Vi tok først en tur på Solsiden for å kike litt, drikke brus og bare nyte livet. Det var så varmt og digg at vi dro etterhvert hjem for å sole skrotten iført litt mindre klær på terrassen. Jada, de hårete spare-til-vokse-time-leggene mine måtte få se litt dagslys de også, stakkars. Jeg ba Vegard om å ignorere pelsen, noe jeg selvsagt aldri skulle ha sagt.

Solen tok skikkelig, og jeg fikk til og med antydning til skille. Krysser fingrene for sommervær i Tromsø også, for på tirsdag skal vi kjøre hele veien hjem..

Bikini fra Weekday

Veeeel..

En god nyhet: Jeg får nytt design snart. Endelig! Jeg synes headeren min er helt grusom og skjønner ikke at jeg noen gang faktisk synes bildet var fint. Det skal bli godt med forandringer her inne, vil tro det vil booste motivasjonen og. Jeg trives faktisk ikke inne på min egen blogg og slik kan det ikke være. Synes det er rart ingen flere har kommentert det, haha.

Turist i Trondheim

Hallo mine solstråler ♥ I dag har vi vært turister i Trondheim. Det var så fint vær, så vi bestemte oss for å gå opp til Estenstad-hytta(?). Det var ikke en så veldig lang tur, men deilig å komme seg litt ut og få sett litt mer av hva Trondheim har å by på utenfor sentrum. Hadde forventet en litt mer “wow”-opplevelse av utsikten når vi kom opp. Det er da jeg forstår hvor heldig vi er med naturen i Nord-Norge – ikke at jeg er så mye ute på tur og utnytter naturen så voldsomt mye, men vi bor jo i fantastiske omgivelser. Men, alle byer har sin sjarm. Må vel passe på så ingen trøndere blir fornærmet nå, heh…

Godværet må man bare utnytte for alt det er verdt. Middagen ble grillet på terrassen ♥

Liten pus som kom og hilste på. Vegard har så lyst på hund – hadde helt sikkert vært koselig det, men jeg føler meg ikke voksen nok for det, enda. Hva skal dere i kveld, da? ♥ Planen her er i allefall en rolig kveld med rødvin, men planer kan fort endre seg.. 

Alt som normalt

Hey ladies ♥ Koser meg i Trondheim og har en følelse av at jeg blir og trives godt her. Ikke at jeg kjenner så mange, men inntrykket sier at det er fine folk og en veldig fin by! Kunne selvfølgelig håpet på litt mer sol og sommer, men det passer egentlig helt greit for min del – jeg får ikke vokset leggene før neste uke så det kan godt være buksevær i noen dager til.

Jeg gleder meg til å forhåpentligvis bli kjent med mange nye folk etterhvert. Jeg har hørt at jeg er en imøtekommende person så om det er noen som vil ha en ny venn; Hei, jeg trenger venner! Kontaktannonse for meg selv, er det flaut? Haha, er det så nøye da?? Anna kjenner jeg jo litt fra før, så det var veeldig trivelig at hun inviterte meg med ut i går sammen med de fine venninne hennes. Anna er like herlig og jordnær som hun er på bloggen ♥ Hun er bare seg sjææl liksom.


Det nye partytrikset


Emilie ville bare si hei <3


Sjenking på et helt nytt nivå

Jeg hadde det veldig gøy, ble full og fikk mange nye bestevenner – som alltid. Alt som normalt med andre ord. I kveld blir det rolig taco-kos med kjæresten ♥

Delvis flyttet

Puuhh! Nå kan jeg endelig senke skuldrene for en liten stund. Jeg har SOMMERFERIE!!

Et veldig lite gjennomtenkt blogginnlegg men jeg er nødt til å skrive litt. Plutselig kom lillesøsteren min på besøk i helgen, litt uventet – i tillegg til at Vegard kom på helgebesøk. Jeg har fartet rundt for å “tilfredsstille” begge to, så jeg har aldri fått satt meg ordentlig ned med Macen for å oppdatere dere. Jeg er avhengig av ro rundt meg når jeg skal blogge. Men, nå er jeg kommet meg til Trondheim! Jeg har prøvd å presse så mye som overhodet mulig av livet mitt inn i to kofferter og en bag, så nå er jeg sånn delvis flyttet hit. Det fine med å flytte et at man får ryddet opp i klær og ting, så jeg har allerede fylt opp tre søppelsekker med klær som står i boden klar for klessalget som jeg, Anna, Erica og Aurora skal ha mot slutten av sommeren – og MYE mer blir det.

Denne gangen skal jeg være i Trondheim til rundt 1. juli før det blir en tur hjem til Tromsø igjen. Jeg for min del kunne godt tenkt meg og tilbringt mest tid i Trondheim i sommer, men jeg orker jo ikke å være alene her heller å vimse rundt. Vegard har sommerjobb i Tromsø og vil selvfølgelig også være med familien sin når han har ferie.

Selv om det er sommer, jeg har ferie, ingen jobb og alt føles litt YOLO akkurat nå, så stresser jeg som alltid litt innerst inne. Sist gang jeg var i Trondheim fikk jeg ikke gjort noe som helst – så denne gangen må jeg bruke tiden godt å få levert noen jobbsøknader. Utgiftene blir litt større heretter og jeg har ikke råd til å gå flere måneder uten inntekt. Det ordner seg helt sikkert, men greit med litt forutsigbarhet!


Håper alle dere har det fint <3

Arbeidsløs fra og med i morgen

Cardigan herfra // Kjole herfra // Sko fra H&M (sponset kjole og cardigan fra Junkyard.com)

Sommeren er kommet tilbake for å hilse på, så jeg dro rett hjem etter jobb og skiftet til noe mer sommerlig. Strømpebuksen må man enda tviholde litt til på – nei, SÅ heldig er vi ikke enda. Lillesøsteren min kom på besøk i dag, Vegard kommer i morgen og det er også siste jobbdag. Det betyr at jeg er arbeidsløs fra og med i morgen, men den bekymringen orker jeg ikke å fokusere på før i neste uke, heh.. Mye nytt og spennende i vente, tror dere det er noen som gleder seg? JEG!

Jeg elsker kjolen og cardigan jeg har på, men PS; Jeg har kjolen i XS, men den er litt liten på størrelse så jeg ville ha gått opp en. Ellers kan jeg informere om at Junkyard har stort sommersalg med salgsvarer opp til 70%. Ser at cardiganen jeg har på meg er på tilbud blant annet. Shop til u drop, ladies 🙂

Et uforventet anrop

Det ringte et ukjent nummer når jeg satt i bilen på vei hjem fra jobb. Det var min nest eldste bror på 34 år som ringte. Jeg har ikke hørt eller sett noe livstegn fra han siden i fjor sommer, så det var et veldig uforventet anrop jeg fikk i dag. Den naturlige forklaringen på mangelen på kontakt med min kjære bror, er at han er rusmisbruker og har vært det i veldig mange år nå. 

Jeg og mine tre andre jevnaldrende søsken var ofte på overnattingsbesøk hos han når vi var mindre – etter at mamma døde, da tok han litt ekstra vare på oss. Jeg har mange gode minner fra den tiden. Det rare å tenke på er at han faktisk var på min alder da, og det synes jeg er ufattelig beundringsverdig. Jeg klarer ikke å sette meg inn i situasjonen – 20 år gammel, miste mammaen sin, og ha fire små søsken som man føler et stort ansvar for.

Meg og mine tre jevnaldrende søsken <3 Bildet er fire år gammelt.

Men, det var før han “flyktet” fra livet. Fordi det ble for hardt? Jeg vet ikke, det er litt uforståelig for meg så jeg skal ikke spekulere i hvorfor. Jeg ble i allefall veldig overrasket og glad når han ringte i dag! Han ringte egentlig bare for at han ville prate. Jeg hørte på stemmen hans hvordan ståa var, han mumlet mye og fortalte om de helt virkelighetsfjerne framtidsplanene han hadde – med andre ord, veldig normalt for en rusavhengig. Jeg “jattet” bare med og foreslo at jeg kunne komme til byen og møte han. Det ville han. Jeg ba han om å ringe meg opp etter 10 minutter, for jeg skulle bare hjem å hente lader først da jeg kun hadde 2% strøm.

Jeg hørte aldri noe mer fra han. Slik er det dessverre med rusavhengige mennesker – det går ikke ann å forholde seg til dem. De som har rusavhengige nær i familien vet hva jeg snakker om. Det er så utrolig frustrerende og ikke kunne strekke til..

To nye (gamle) favoritter

Hei mine venner! På fredag har jeg min siste arbeidsdag. Det blir faktisk litt vemodig – jeg trives veldig godt i jobben min og jeg har blitt så utrolig godt tatt i mot av mine kollegaer. Jeg har bare jobbet der siden januar, men for det om så føler jeg meg som “en av dem”, og flere av de har jobbet der i årevis. Men på den andre siden skal det bli godt å starte et nytt kapittel i livet mitt, i en helt ny by. Ikke minst får jeg mye mer tid og overskudd til bloggen, som jeg nå må bruke tid på etter min orginale arbeidstid.


I dag var det tredje tirsdagen på rad hvor jeg har blitt igjen på jobb sammen med en liten gjeng av mine kreative kollegaer. De er noen kreative damer som syr, scrapbooker osv. Jeg har ikke sydd siden ungdomsskolen så det var svært lite jeg kunne, men jeg har lært mye på kort tid. Alle har vel en del klær liggende i skapet som de ikke tar i bruk, kanskje fordi du synes buksen er litt for vid i leggene, eller kjolen ikke sitter helt som du ønsker? Det hadde jeg. Nå har jeg fått sydd og fikset på disse plaggene som bare har blitt liggende – og jeg er så fornøyd med restultatet av arbeidet at jeg har lyst til å vise to av kjolene jeg har sydd på.

Veldig enkel, men fantastisk fin kjole! Elsker de tynne stroppene, ryggen og brystpartiet. Jeg sydde inn midjen på denne, fordi den satt veldig løst rundt magen/midjen. Jeg har faktisk ikke fått brukt denne kjolen enda siden jeg ikke synes at den satt noe fint på – men nå, derimot! Kjolen er kjøpt på en billig butikk i Cabarete.


Den her må kanskje være en av mine favorittkjoler for øyeblikket. Se så fin da! Denne har jeg heller ikke fått brukt enda, selv om den har hengt i skapet i over ett halvt år. Denne har jeg sydd opp, før nådde den meg helt ned til knærne – noe jeg ikke følte at denne kjolen kledde. Kjolen er kjøpt på Mango.

Så utrolig praktisk å kunne sy! Jeg skal i allefall gå til innkjøp av symaskin. Hva synes dere om kjolene? Er jeg ikke flink, hehe??