Hjem på “ferie”

Det lille av klær jeg skal ta med meg hjem igjen er pakket klart og vaskemaskinen har kjørt intervaller hele dagen for å få vasket opp alt av klær før leiligheten skal stå tom hele juli. Vegard vil ha bilen med seg oppover på grunn av jobb, så i morgen kjører vi til Tromsø på “ferie”. Ferie i anførselstegn fordi heretter vil jeg kun være hjemme i Tromsø i ferier eller helger. Noe så uvant! I følge GPS’en på telefonen tar det type 17 timer å kjøre hjem, så vi skal overnatte på hotell i Fauske, som er omtrent halvveis. Sist vi var på lang roadtrip kjørte vi fra Oslo og hjem da vi var og hentet bilen min. Da hadde jeg ikke lappen, så Vegard måtte kjøre hele veien – så denne roadtripen vil med andre ord bli piece of cake.

Jeg har lyst til å spise litt sunnere. Vekt har jeg ikke hjemme og den spiller egentlig heller ingen rolle, men jeg merker at jeg ikke lengre kan spise hva jeg vil uten at det synes på kroppen. Det bare er små endringer som skal til så jeg stresser ingenting over det. Jeg har et veldig komfortabelt forhold til kropp og mat, og kommer ikke til å bli helt fanatisk. Å kose meg er jeg flink til, men litt mindre kos og litt mer innsats hadde ikke skadet.

Det jeg egentlig skulle fram til er at jeg vil bli sunnere, men ikke akkurat i kveld for da ble det pannekaker. Naaam! Alltid heretter vil jeg forbinde pannekaker med Cabarete og Magnus for det var det vi spiste i Cabarete når vi fikk lyst på “norsk” mat.


En illusjon av meg i bilen i morgen. Kanskje ikke like happy etterhvert, men..

14 kommentarer

Siste innlegg